Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Mis 30kg kott maksab siis kah?
Yamaha YZF 750R: R.I.P
Yamaha R1: Up & Running
Common fault as with most higher powered bikes is a tendency for the rubber bits to loose contact with the asphalt, resulting in uncontrolled abrasion of the upper and side parts.
ridariass kirjutas:Mis 30kg kott maksab siis kah?
Kolm hässsti pikkkka paid... vist
Muideks mul on kodus PASUN... ja mõõduka tasu eest võib mind võib sellega igasugustele üritustele kutsuda...
egonr kirjutas:küsimuse mõte äkki oli see, et kui b kat on olemas ja rattal on kõik korras... Kas siis lööb kohe punaseks kui a kati pole?
Mind on peatatud paar aastat tagasi, eesmärgiga kontrollida, kes on lenksus. Küsimus tekkis sellest, et ratta passi oli märgitud ka isik, kellel tol hetkel puudus kehtiv A kategooria sõiduki juhtimisõigus. Väga viisakalt peatati, kontrolliti pabereid (minul kui ratta omanikul ja lenksus olijal oli vastav õigus olemas ja kõik nii paberite kui rattaga korras), vabandati tülitamise pärast ja sooviti head teed...
morris kirjutas:Müüa eesti kartuleid, kojutoomisega. Min kogus 30kg. Kartul on hea .. järgi proovitud.
Sügisestel krossidel läksid kurvid pikas wää...otse põldu ja saak koju ?
Kommionu kirjutas:Muideks mul on kodus PASUN... ja mõõduka tasu eest võib mind võib sellega igasugustele üritustele kutsuda...
Eee.. öösel pool neli Seppa akna all siis teeme proovi.. mul on trumm ja pulgad.
Kui kellegil on väiksemat sorti veoauto, mis suudab peale võtta 4 tihu 6 meetriseid prusse ja toimetada need Tallinn --> Saku, hinnaga alla 9.- km , siis ma ostaks teenust.
et siis panen enda tegevuse kah kirja siis!
Tegelen tamsalus siis rehvitöödega, mootoratastele võin ka teha aga mootorratta rehvi tasakaalustamise suhtes eriti osav pole veel,(pole ette tulnud, eriti
) BIKERI sõpradele teeme sooduka. Agavõite ka niisama tulla ja juttu puhuda ja rattast näitama tulla
Tuli kolvile!
Ps: Mobil 58087478
minu Opelit ei taha keegi Tallinnas sõbra hinnaga remontida?
VWman kirjutas:minu Opelit ei taha keegi Tallinnas sõbra hinnaga remontida?
Ei
+358458693818
mis selle Opeliga on siis? võiks ju vaadata seda asja, juhul kui ta garaazi saaks (tallinnast 25km)
Lisaks veel selline asi, et saab teha ka sõiduautode rehvivahetust õhtuti ja nädalavahetustel.
Olemas nii montaazi kui ka balansseerimispingid.
Täisring on 300, valuvelgedel lisandub ka kleebitavate raskuste hind (20eek riba)
Saab aidata ka autode remonditöödega, hinnad kokkuleppel.
Kui huvi, siis ühendust võtta telefoni teel:
559 16675
VWman kirjutas:minu Opelit ei taha keegi Tallinnas sõbra hinnaga remontida?
Mis su opelil viga on ka
joa kirjutas:mis selle Opeliga on siis? võiks ju vaadata seda asja, juhul kui ta garaazi saaks (tallinnast 25km)559 16675
Ei midagi..lihstalt jooksvat remonti oleks vaja teha, vahest, nii 2-3 korda aastas. Praegune mehaanik otsutas, et ta enam autosid ei remondi.
Mõtlesin, et äkki mõni baikerlane tegutseb automehaanikuna, kehval ajal võiks ju töö "omadele" anda.
Aga bikerlased, kes siit http://www.ordi.ee midagi vajavad, tulge külla. Lisaks muidugi ka veel fotokad,telekad ja muu mudru mida hinnakirjas ei ole. Ja teie printerile uue tooneri müün kah.
Siin hiidlasi on, aga kas on ka kedagi, kes Hiiumaalt tühjalt mingi haagisega mandrile, Tallinna sõidaks? Või siis kellelt saab vedu tellida?
Vaja oleks vedada üks lattniiduk Tallinnasse. See lattniiduk kujutab endast hiigelmuruniitja mõõtu masinat (ok, mitte maa pealt juhitavat, aga inimene kõnnib juhtides selle taga, mitte ei istu sadulas), mitte traktori taha haagitav asjandus.
Teine variant oleks kui saaks niiduki Käinast u 4 km kauguselt Käinasse vedada. Siis saaks mandrile vedu veits edasi oodata, kuna sugulasel Käinas rehvivahetuse tipphooaeg käsil ja mandril käib seetõttu harvast. Palun, palun, palun, kas keegi hea vedaja leidub?
Uurin mõõdud ja kaalu. See on igal juhul nii raske, et ma pole julgenud sellega ise niita, võtab võsa ja veab ise, oht pidi olema, et ka kraavi. Ise peast täpselt ei oska öelda ja arvamisest vähe kasu.
EDIT: kaalu ja mõõtusid pole teada saanud, aga seda on veetud sõiduauto kaheteljelise järelhaagisega. Minu teada ei tilgu midagi välja.
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
yanksel kirjutas:kas keegi hea vedaja leidub?
Mõõdud, kaal? Puhas, tilgutab midagi?
G
grahv kirjutas:yanksel kirjutas:kas keegi hea vedaja leidub?
Mõõdud, kaal? Puhas, tilgutab midagi?
G
Kaalu ja mõõtusid pole teada saanud, aga seda on veetud sõiduauto kaheteljelise järelhaagisega.
Puhtusest: ikka nagu kasutuses muru/võsaniitja, mida pole õlise lapiga läikima löödud. Minu teada ei tilgu midagi välja, aga eks tõstmisel võib määrida.
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
tervitus!
äkki keegi teab kedagi kes teab kedagi kes teab Li-ion akudest midagi. täpsemalt läpparite Li-ion akudest?
häda nimelt selles et läpparitootjad on leidnud kavala nipi kuidas panna kasutajad uusi akusid ostma mis on suur suur bisnins tänapäeval. aku maksab üldjuhul üks kuni kaks tonni...
Aku iga mõjutab asjaolu et ni kui paned vooluvõrgu juhtme taha hakkab aku laadima mis rikub ära aku mälu (sisseehitatud mikroskeem) ja see mälu vähendab aku mahtuvust. Suht sama effekt nagu kunagi ole NiMH akudel et ei olnud soovituslik poole pealt laadima panna.
Mulle teadaolevalt on mõnel tootja proseeria arvutitel akulaadimistarkvara millega saad akut treenida ja seadistada seda laadimisprotsessi.sel juhul aku kestab aastaid suure mahtuvusega. tavataseme seadmetel seda proget ei ole....
nüüd küssa kas saab ise koduste vahenditega treenida suht uut akut (paar kolm kuud vana ainult kuid kestab ehk pool tundi...) , kas saab seda nimetatud akumälu tühjendada ja aku mahtuvust suurendada?
usun et see inf oleks kasulik paljudele....
tänud!
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Kui sa kohe arvutit ostes oleksid küsinud, siis ma oleks soovitanud aku tagant ära võtta, kui seda parasjagu ei kasuta . Kui sa siit pädevat vastust ei saa, siis mina küsiks hinnavaatlus.ee-st. Kindlasti on Kulibinid-MägiAivarid midagi lahedat leiutanud seks puhuks.
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
yanksel kirjutas:seda on veetud sõiduauto kaheteljelise järelhaagisega.
Eriti umbkaudne...
OK, eeldusel, et tagaluugitõstukiga seda tõsta saab, siis alusta 5051677 Jaan. Kui tema ei saa aidata, siis küsi keda ta teab soovitada. Või http://www.hiiuauto.ee/sv.html
Eriti suure häda korral leiaks ka "sõiduauto kaheteljelise järelhaagise"
G
Aitäh Grahv
Vilosius ja Bitter on näinud seda kaheteljelist haagist, oskavad ehk selle mõõdud öelda, mina tea kui pikk ja lai see on täpselt. Ja ega niiduk siis kogu haagise suurune pole. Lihtsalt nagu natuke traktorilaadsem jurakas suure mootoriga muruniitja. Millel lõiketerad ees.
Niiduki mõõdud saan muidugist siis öelda, kui ise Hiiumaal, aga kaaluma ma teda vast ei hakka, mul sihukest kaalu pole
Eks ma uurin asja. Mõnusat olemist!
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
yanksel kirjutas:Aitäh Grahv
![]()
Vilosius ja Bitter on näinud seda kaheteljelist haagist, oskavad ehk selle mõõdud öelda, mina tea kui pikk ja lai see on täpselt. Ja ega niiduk siis kogu haagise suurune pole. Lihtsalt nagu natuke traktorilaadsem jurakas suure mootoriga muruniitja. Millel lõiketerad ees.
Niiduki mõõdud saan muidugist siis öelda, kui ise Hiiumaal, aga kaaluma ma teda vast ei hakka, mul sihukest kaalu pole![]()
Eks ma uurin asja. Mõnusat olemist!
Kas see traktor reageerib nimele MF? Kaherattaline, taga sarved hoidmiseks ja risti lattniiduk ees? Punane? Kui nii siis mahub see vabalt ka üheteljelisele autokärule ja ei kaalu ülemõistuse. Niiduk peaks eest suht lihtsalt ära käima ja sellises asendis vedas isa seda ka universaalkerega LADA pagassis.
MTZ-05 vastab ka samadele tunnustele, aga on suurem-raskem kui MF:
http://varjupaik.jjts.ee/images/thumb_e ... resize.JPG
Kui võtame selle esimese, mootori ja sarvedega osa, siis universaal-Lada pagassi vist päris ei mahu, aga väiksemat sorti sõiduautohaagisele küll.
Ei ole punane, on valget karva. Marki ei tea, Austriast pärit. Aga kirjeldus vastab küll, selline ta on.
Keegi soodsalt (gondli)värvitöid ka teostab? Palju polegi vaja, remonditud koht on vaja ära värvida (ca 30x30 cm).
Mu tavaline paintjob-slave on nimelt hetkel Soomes
pole viitsinud kõike läbi lugeda, aga kui kellelgi lamekatust [vanasti kutsuti ruberoid] vaja antke teada, aastate pikkune kogemus firmas, mis on läbiaegade suurim katuse firma Eestis.
Kui kellegil Tallinnas täitepinnast vaja siis võiks teada anda. Mulla-liiva segu.
Pakkuda oleks kuskil 3-5 kärutäit. Saan ise ka transaga aidata.
Parimat
Henri
EDIT: Keegi saab aidata kuskil 10-15 kandi pinnase transpordiga Piritalt Kiili kanti? Väga head hinda oleks vaja.
Tere,
Otsin põhitöö kõrvalt lisatööd seoses eramute projekteerimisega(mõõdistusprojektid, rekonstrueerimised ning uusehitised).
Asjaajamine kuni ehitusloani, kokkuleppel ka kasutusloani.
On olemas palju kogemusi ka palkmajade valdkonnas.
Samuti aitan kooskõlastada olol projekte (sh. tehnovõrgud) ning hankida ehituslubasid.
Hind sõltuvalt töö mahukusest ja keerkukusest.
Kontakt:
ES või 56 494 251
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
wahka_est kirjutas:Tere,
Otsin põhitöö kõrvalt lisatööd seoses eramute projekteerimisega(mõõdistusprojektid, rekonstrueerimised ning uusehitised).
Asjaajamine kuni ehitusloani, kokkuleppel ka kasutusloani.
On olemas palju kogemusi ka palkmajade valdkonnas.
Samuti aitan kooskõlastada olol projekte (sh. tehnovõrgud) ning hankida ehituslubasid.Hind sõltuvalt töö mahukusest ja keerkukusest.
Kontakt:
ES või 56 494 251
äkki paned copy/pastega juba kõikidesse teemadesse ???
-
- Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
- Kontakt:
kas keegi kolmapäeval (15,04,09) peale 17,00 tallinnast saaremaa poole sõidab juhuslikult?
oleksin pardaelektroonikuna valmis osa kütet kompenseerima.
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
2cm laiust nailonrihma oleks vaja + mingeid klambreid, millega saaks rihmu kinnitada vms. Ühesõnaga, kas keegi teab, kus kohast oleks võimalik suuremas koguses nailonrihma osta?
miu kirjutas:2cm laiust nailonrihma oleks vaja + mingeid klambreid, millega saaks rihmu kinnitada vms. Ühesõnaga, kas keegi teab, kus kohast oleks võimalik suuremas koguses nailonrihma osta?
Äkki on see abiks:
koi kirjutas:tere.
Ikka veel pakkuda kinnitus rihmasid, kel vaja. Kolm meetrit pikad, uued, väikese pandlaga ja põhiomaduseks, et oranzid
![]()
Kogus - tohhuijaa!
teema Kolavahetus, üsna lõpus
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.