Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
Re: Soome tsiklimehed
ma arvan et pole hilja midagi, sis jõuavadki teed rohkem kuivada, kui töölt tulin sis kohati sadas
-
- Tsikkel: Yamaha R1 TURBO
Janar.R1 kirjutas:Davai näeme kell 7
Sorry! Aga sellise äikse vihmaga sõita ei taha!! Keerasin kiirelt koju tagasi!
kuidas täna lood on, keegi veel kohapeale ka jääb?
ilma poolest tundub soosivat
pakuks et kell 19.00 tavapärases Tuomarinkylä ABC-s Tuusulanväylä juures võiks kokku saada
-
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 16 korda
Kuhu poole liiguksite sealt, ma võiks kuskil espoo suunal liituda, kui siiapoole sõidate.
madmax kirjutas:Kuhu poole liiguksite sealt, ma võiks kuskil espoo suunal liituda, kui siiapoole sõidate.
ma ise espoo poolt liigukski sinna, lihtsalt kuidagi on välja kujunenud see koht kohtumispaigaks
uurisin natuke teid,
pronaineni tee on tuttav ja bodomi järve äärne ka aga mäntsälä ja nurmijärvi vahele jäävad lõigud minu jaoks täitsa tume maa, kuidas tundub?
-
reinz kirjutas:uurisin natuke teid,
pronaineni tee on tuttav ja bodomi järve äärne ka aga mäntsälä ja nurmijärvi vahele jäävad lõigud minu jaoks täitsa tume maa, kuidas tundub?
Tundub jah et täna ilm parem, kui eile Tulen ka tiirule!
-
reinz kirjutas:uurisin natuke teid,
Kle kui sellisele tiirule minna siis ehk peaksime varem startima ja kokku võiks saada siis juba tuusula shellis?
Janar.R1 kirjutas:reinz kirjutas:uurisin natuke teid,
Kle kui sellisele tiirule minna siis ehk peaksime varem startima ja kokku võiks saada siis juba tuusula shellis?
sa võiksid ise rajameister olla, nagu ma ütlesin ma eriti ei jaga matsu veel siin ümbruskonna teedest
-
reinz kirjutas:Janar.R1 kirjutas:reinz kirjutas:uurisin natuke teid,
sa võiksid ise rajameister olla, nagu ma ütlesin ma eriti ei jaga matsu veel siin ümbruskonna teedest
Krt. olen iga kord kui sõitmas käin rajameister olnud, nüüd on Sinu kord ja pealegi see ring, mis välja käisid on ju hea!, kardan ainult et jääme öö peale
Janar.R1 kirjutas:reinz kirjutas:sa võiksid ise rajameister olla, nagu ma ütlesin ma eriti ei jaga matsu veel siin ümbruskonna teedest
Krt. olen iga kord kui sõitmas käin rajameister olnud, nüüd on Sinu kord ja pealegi see ring, mis välja käisid on ju hea!, kardan ainult et jääme öö peale
ma ei tea kas keegi veel näeb seda, kui näete siis võiks vb 18.00 teha ja tuusula shelli siiski? kui 17.00-ks keegi märku pole andnud jääb 19.00 ja ABC
kas jutt on sellest Shellist Kievarinportti 1, 04300 Tuusula, Finland ?
-
varmox kirjutas:kas jutt on sellest Shellist Kievarinportti 1, 04300 Tuusula, Finland ?
Ahh...... teeme siis ikka ABC nagu algul jutt oli ja eks seal siis paistab kuhu poole tiirule lähme ja kui kaua keegi viitsib sõita, muidu läheb siin asi nii segaseks et pärast ei saa enam keegi aru kus ja mis kell kohtuma peaks.
Janar.R1 kirjutas:varmox kirjutas:kas jutt on sellest Shellist Kievarinportti 1, 04300 Tuusula, Finland ?
Ahh...... teeme siis ikka ABC nagu algul jutt oli ja eks seal siis paistab kuhu poole tiirule lähme ja kui kaua keegi viitsib sõita, muidu läheb siin asi nii segaseks et pärast ei saa enam keegi aru kus ja mis kell kohtuma peaks.
no selge teeme siis ABC 18.00 ja nüüd läheb lukku, kes jöuab see jöuab, loodan et ise ka jöuan
-
reinz kirjutas:Janar.R1 kirjutas:varmox kirjutas:kas jutt on sellest Shellist Kievarinportti 1, 04300 Tuusula, Finland ?
no selge teeme siis ABC 18.00 ja nüüd läheb lukku, kes jöuab see jöuab, loodan et ise ka jöuan
ok
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.