Hälvik- Mootorratturid
Moderaator: Moded
Re: Hälvik- Mootorratturid
eks seda vajutamist saab õigustada igatepidi kui on vaja õigustada. ja ilmselt sinnamaani välja, kui keegi ette keerab ja siis on kõik puruks. aga ega sinna midagi parata ka pole. vaielda on ka mõttetu ja ega siis sellepärast keegi vähem ei vajuta.. ilmselt ise vajutan ka aga loodan selle peale et kaine mõistus kaalub randme üle ja puruks midagi ei lähe.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
-TeeT- kirjutas:Au ja kiitus Teile halajad!
Vinguma ja noomima olete väga maiad, aga keegi ei küsinud miks ma seda tegin? Te teate ainult ühte osa sellest loost ja otsuseid/ järeldusi lahmite hoolega. Seda oligi vaja tõestada, et te olete ainult targutajad ja näete asju ainult enda ette. Selle peale te vist väga ei tule, et igal asjal on ka põhjendus miks keegi midagi teeb. Mina transportisin enda tsikli ühest garaazist teise hooldusesse ja lasin mootori korralikult soojaks. Kas see teeb minu hälviku, et enda tsikli eest hoolitsen? Lisaks sooviks näha ühte bikerit, kes pole linnavahel "vajutanud" mitte kunagi. Ja kui leidub selline kodanik, siis tekib küsimus miks ta bikega sõidab? Lugupeetud halajad ärge olge nii kitsarinnalised. Võtke aega ja küsige lihtsalt kodaniku käest, miks ta nii käitub? Kas on raske? ärge pikka viha pidage, nautige suve ja kilomeetreid.
Autokoolis ikka oled käinud?
Kui jah, siis peaksid teadma, et LE on kehtiv ja selle järgi tulebki sõita.
Tulla siin oma kihutamisi linnas õigustama mingi totra väitega, et hoiad oma ratast. Lase ennast õige maha!!
Kui tahad mootorit soojaks lasta, siis maanteekiirused paljudes kohtades on 100km/h. Mine sõida seal.
Mul sellest suht savi kas sa ennast surnuks sõidad või mitte, aga kui teistele viga teed, siis on see juba teine teema.
Ja lõpetuseks: Usu mind... enamusele siin pole ratas mitte tillipikenduseks, et linnas 100+ sõita ja siis arvata et oled kõva mees ... uskumatult lapsik mõttelaad.
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
siil_udus kirjutas:Tubli et oma tsikli eest hoolitsed, aga kui mul on s__ahäda, kas see annab õigustuse valimatult linnavahel torud tyhjaks lasta ja loota seepeale kaaskodanike kiitusele
Aga jah, tundub küll, et lugupeetud ärplejal jääb IQ tugevalt alla kinganumbrile ja miskine patoloogia takistab aru saamast rate.ee ja biker.ee erinevustest.
sooviks näha ühte bikerit, kes pole linnavahel "vajutanud" mitte kunagi.
Õnneks on tähelepanuvajaduses (loe: tilli kujuteldava pikendamise vajaduses) vaevlevaid tsikliste oluliselt vähem ja nad ei tule foorumist omale lisa cm otsima.
-TeeT- kirjutas:Au ja kiitus Teile halajad!
Vinguma ja noomima olete väga maiad, aga keegi ei küsinud miks ma seda tegin? Te teate ainult ühte osa sellest loost ja otsuseid/ järeldusi lahmite hoolega. Seda oligi vaja tõestada, et te olete ainult targutajad ja näete asju ainult enda ette. Selle peale te vist väga ei tule, et igal asjal on ka põhjendus miks keegi midagi teeb. Mina transportisin enda tsikli ühest garaazist teise hooldusesse ja lasin mootori korralikult soojaks. Kas see teeb minu hälviku, et enda tsikli eest hoolitsen? Lisaks sooviks näha ühte bikerit, kes pole linnavahel "vajutanud" mitte kunagi. Ja kui leidub selline kodanik, siis tekib küsimus miks ta bikega sõidab? Lugupeetud halajad ärge olge nii kitsarinnalised. Võtke aega ja küsige lihtsalt kodaniku käest, miks ta nii käitub? Kas on raske? ärge pikka viha pidage, nautige suve ja kilomeetreid.
Kui me arutada tahaks, siis vb küsiks, et miks ja kuidas. Kahjuks kedagi ei koti miks ja kas üldse sa hälvik oled. Siin ei ole pihitool, vaid mölisemisnurgake! Ehk vähegi targem inimene ei hakka siia kirjutama, et nii tegin ja selle pärast ning nüüd tunnen end väga hästi/halvasti/mehelikult jne.
Loo moraal:
Ole hälvik ja ole vait selle koha pealt!
Või ole salahälvik
Mul tekkis üks küsimus. Arvestades, et 8.06.2011 oli väljas 30 kraadi sooja, siis minu masina mootor läheb koha peal seistes oluliselt soojemaks kui 100km/h sõites. Järelikult ei ole ka eelmainitud vabandust väga korrektne. Oleks sa öelnud, et soovisid mootorit jahutada ja sõitsid kiiremini oleks veel andeks andnud
PS! Tegelt lihtsalt vihma sajab ja õlu sai otsa ja ma elan ennast hälvikute ja bensukulu teemas välja
-Piilu- kirjutas:Mul tekkis üks küsimus. Arvestades, et 8.06.2011 oli väljas 30 kraadi sooja, siis minu masina mootor läheb koha peal seistes oluliselt soojemaks kui 100km/h sõites. Järelikult ei ole ka eelmainitud vabandust väga korrektne. Oleks sa öelnud, et soovisid mootorit jahutada ja sõitsid kiiremini oleks veel andeks andnud
![]()
PS! Tegelt lihtsalt vihma sajab ja õlu sai otsa ja ma elan ennast hälvikute ja bensukulu teemas välja
Tal oli parandatud 08.05 aga ma ei mäleta mis ilm siis oli
| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Muidu ei saa mootorit soojaks
Sõida või esimene piirajas , siis peaks saama ju soojaks ja ka enamvähem linnakiirusesse mahtuma ...
Või on oht et pill esimesega liiga peru ? Vääne äkki teeb selja prügiseks ?
notramaeivõi ma ise pole saanud ratta selga nädal aega aga usun , et kui nüüd linna tagsi saab , siis võtan ma linnavahel küll viimast , aga hästi salaja , et ei jääks minust kehva muljet ja ei saaks keegi näpuga näidata
reimps kirjutas:Kapihälvik, tahtsid sa, Mart, öelda?
Bwahaha, täpselt, Reimps. Hälvikud Kappi 2011 on tulemas
Krt, ma üritan vähemalt ülepäeva sõita Tallinna tänavatel ühe omaloodud etapi Tour de Hälvikust
reimps kirjutas:Krt, ma üritan vähemalt ülepäeva sõita Tallinna tänavatel ühe omaloodud etapi Tour de Hälvikust
Mina veel harjutan Hälvik platsisõitu ning kui valmis olen, viin oma hälviklused tänavatele. Seni olen veel kapihälvik...krt nüüd vist tulin kapist välja selle teada andega
PS: Kas Tour de Hälvik mitte hälvik-jalgratturite rida pole?
No ma võin ta ju Tallinn Hälvik Grand Prix'-ks ka nimetada
Ma hakkasin mõtlema, et me olemegi kaks hälvikut õiges teemas, keegi teine ei saagi kurta, et nägi mingit hälvik-mootorratturit kuskil. Sellega seonduvalt - nägin täna Marti
reimps kirjutas:No ma võin ta ju Tallinn Hälvik Grand Prix'-ks ka nimetada
Ma hakkasin mõtlema, et me olemegi kaks hälvikut õiges teemas, keegi teine ei saagi kurta, et nägi mingit hälvik-mootorratturit kuskil. Sellega seonduvalt - nägin täna Marti
Jah, täpselt. Mina ka täna tshillin motokaubamas ringi ja ohhnäe imet, hälvik Reimpsil on Tallinn Hälvik GP boksipaus
Ok, anname teistele ka korraks sõna
Ma arvan, et sel aastal peaks SMASHil Hälvik Mootorratturi karika ka esmakordselt välja andma. Oleks nagu motomiss, mis iga aasta uue omaniku leiab
Vähemalt 1 hälvik on veel olemas peale Teie. Täna pääses üks plätude ja shortsidega, briti numbiga, sinise kawaga kutt tartu mnt ja järvevana ristis napilt eesseisvale masinale tagant sissesõidust. Ei tea mida ta mõtles, kuid tundus, et plätudega ikka linnaliikluses ei õnnestunud tal sujuvalt sõita.
http://www.hunta.ee
-TeeT- kirjutas:Lisaks sooviks näha ühte bikerit, kes pole linnavahel "vajutanud" mitte kunagi. Ja kui leidub selline kodanik, siis tekib küsimus miks ta bikega sõidab?
Ja nii ongi. Kes sai sellest mõttest aru see sai, kelle jaoks seostub "vajutamine" tillipikenudusega, siis võiks veidi raamatuid lugeda, telekat vaadata või midagi ..ehk siis, avardada oma silmaringi. Mina paugutan feelingu pärast. Mul till niisama pikk küll, et juurde pole vaja. Kes soovib tsikliga niisama töristada ja mitte "vajutada" võiks kabrio osta. Ei pea varustust kandma ja ei pea tilli ka pikendama. Nii saabki priiks sellest kohustusest.
-
- Kontakt:
xero kirjutas:Mul till niisama pikk küll, et juurde pole vaja.
vähenõudlikud pruudid sul
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
xero kirjutas:-TeeT- kirjutas:Lisaks sooviks näha ühte bikerit, kes pole linnavahel "vajutanud" mitte kunagi. Ja kui leidub selline kodanik, siis tekib küsimus miks ta bikega sõidab?
Ja nii ongi. Kes sai sellest mõttest aru see sai, kelle jaoks seostub "vajutamine" tillipikenudusega, siis võiks veidi raamatuid lugeda, telekat vaadata või midagi ..ehk siis, avardada oma silmaringi. Mina paugutan feelingu pärast. Mul till niisama pikk küll, et juurde pole vaja. Kes soovib tsikliga niisama töristada ja mitte "vajutada" võiks kabrio osta. Ei pea varustust kandma ja ei pea tilli ka pikendama. Nii saabki priiks sellest kohustusest.
No selline jutt tundub juba paraja pikendusena, aa vaata, et vajutades mööda maad ei lohise, äkki ikka juhuslikult enda teadmata pikeneb?
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
tilli pikkus ei pidanud tähtis olema ju
xero kirjutas:-TeeT- kirjutas:Lisaks sooviks näha ühte bikerit, kes pole linnavahel "vajutanud" mitte kunagi. Ja kui leidub selline kodanik, siis tekib küsimus miks ta bikega sõidab?
Igaks asjaks on oma koht. Rinka, parklad, lennuväljad: pauguta palju tahad. Foorumis paugutades teed end lolliks.
pyta kirjutas:tilli pikkus ei pidanud tähtis olema ju
suurus ei pidavat tähtis olema, aga et oleks häste pikk ja häste jämmme
mart211 kirjutas:xero kirjutas:-TeeT- kirjutas:Lisaks sooviks näha ühte bikerit, kes pole linnavahel "vajutanud" mitte kunagi. Ja kui leidub selline kodanik, siis tekib küsimus miks ta bikega sõidab?
Igaks asjaks on oma koht. Rinka, parklad, lennuväljad: pauguta palju tahad. Foorumis paugutades teed end lolliks.
Jälle üks tore mees. Siin oli juttu kodanikest ja küsimusest kes ei oleks linnavahel rutskat keeranud mõnuga, mitte ei olnud küss selles, kus ja millal linnas paugutada. Ikka ja jälle tahetakse küsimuse teemast kõrvale kalduda, et mitte end lolliks teha. Ja kas parklates võib ka paugutada ? Üllatus üllatus, uurin mingi aeg järgi
Moraalijüngrid ja "isad" võiks aega sisustada kilomeetreid maha sõites, mitte siin loengut pidada.
Mina olen käinud motikaga Tallinnas ühe korra .Terve päev oli asjaajamist ja niisama sõitmist.Foori all ei sõitnud ette ja muidu liikusin liiklusvoolu kiirusega.
HÄLVIK-MOOTORRATTUR----ja päris kindlasti kohe.Aa kuskil veel otsisin mingit kohta ja sõitsin aeglasemalt,millega ma takistasin ühe tsiibimehe paugutamist.
saades mulle kõrvale näitas käega umbes nii et ,,mida sa mees teed,, Taltsutada oli mul hetkel yamaha r1
Harrikald kirjutas:Mina olen käinud motikaga Tallinnas ühe korra .Terve päev oli asjaajamist ja niisama sõitmist.Foori all ei sõitnud ette ja muidu liikusin liiklusvoolu kiirusega.
HÄLVIK-MOOTORRATTUR----ja päris kindlasti kohe.Aa kuskil veel otsisin mingit kohta ja sõitsin aeglasemalt,millega ma takistasin ühe tsiibimehe paugutamist.
saades mulle kõrvale näitas käega umbes nii et ,,mida sa mees teed,,Taltsutada oli mul hetkel yamaha r1
Kui sa takistad teisi linnavahel paugutamast siis oled oled ju Anti-hälvik. või Para-hälvik
Xeroga väga ühte meelt.
Milleks on vaja siin targutada ja näpuga näidata. Minge sõitma.
-
- Kontakt:
marko233 kirjutas:Xeroga väga ühte meelt.
Milleks on vaja siin targutada ja näpuga näidata. Minge sõitma.
Milleks on vaja siin lõõritada oma "kangelastegudest"? Ootan huviga, millal mõni mehepoeg peab paslikuks hakata siin jutustama oma "eile sain keppi" lugulaulu, olgu siis hälviku- või normaalkeppi...
Kurat, eile ei saanudki keppi
Aga see-eest tegin täna hälvikut. Olen uhke ka selle üle.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.