Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
madone
Mode

Re: Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Lugemata postitus Postitas madone »

Huvitav lugemine... küll sa olid ikka leebe venna suhtes :D

Tere tere!

Kasutaja avatar

-Piilu-
Tsikkel: Kawasaki Z750

Lugemata postitus Postitas -Piilu- »

Tere põristajad.

Omal ajal sai Biker.ee-s rolleriteemas üles kasvatud, aga vahepeal tekkinud 4 aastase pausi tagajärjel kadusid nii tolleaegne meiliaadress kui ka siinne kasutaja. Mõtlesin, et alustan siis uuesti ja puhtalt lehelt.
Lisaks igasugustele väiksetele võrridele (niitsin 2 kuud muru ja ladusin puid, et sugulane mind vana võrri parandama õpetaks ja käima aitaks panna) ja baaripukkidele veetsin eelmise hooaja GSX 600R seljas ning see kevad sai 750-ne K1 koju tassitud.

Loodan, et õhtustel sõitudel kohtume! Kui muidu ära ei tunne, siis mu mustal iludusel on hetkel veel eriti rõve elektrisinine sumpa all :wack: !!

Matsai

Lugemata postitus Postitas Matsai »

Sulasin ka lume alt välja lõpuks, enne olin rattaltõmmatud, aga see koos paroolide ja värkidega jäi vanasse arvutisse. Selle nimega mängisin gamecolonys malet :D Järgmine nädal veeretan ratta ka välja

Kasutaja avatar

väike-Teras
Tsikkel: -

Lugemata postitus Postitas väike-Teras »

Tervitused kõikidele bikeritele! :bsmile:
Minu mootorratturi pisik sai alguse juba varajases lapsepõlves, mäletan väga hästi neid aegu kui sai sõbraga külavahel kolmepoolese jawaga ringi aetud. Sealt maalt jäi motopisik minu sisse oma aega ootama. Vahepeal tuli kool peale ja õpingud, nüüd mõned aastad tagasi põhikooli lõpuklasside poole tärkas see pisik minus ja andis endast väga tugevalt märku. Sai siis ostetud 125'ne krossikas ja koos sugulasega metsas parajat märulit korraldatud. See, et me järjekordselt tripilt tagasitulles mudased olime see oli nagu suht tavaline. :D Sai siis paar aastat krossikaga maad mõõdetud ja vahest ka pisut kukutud aga see käib asja juurde. :wink: Eelmine aasta sai soetatud omale esimene street legal kaherattaline Suzuki Intruder Vl125 V2 mootoriga. Ja siis kohe mai alguses A1 lube tegema. Kursustel läks asi libedalt ja load sain kätte 27 juuli ja siis kahe päeva pärast läksin esimest korda oma pilliga Jõgevatreffile. Ja nüüd mõnda aega hiljem olles ikka luuranud biker.ee foorumit otsustasin ka ise liimeks hakata. Sõitmas võib siis kohata mind ikka kodukandis, Kõos ja Veneveres ning aegajalt ka Põltsamaal ja Viljandis.

Head hooaja algust kõigile! :bsmile:
Terv.
väike-Teras

Live free, Ride hard!

soze

Lugemata postitus Postitas soze »

Tervitused!

Tänasest uus liige siin foorumis, lugenud küll juba varem. Motopisik kui selline on aastate jooksul vaikselt ligi hiilinud. Eelmise aasta sügisel võtsin nõuks autokooli minna, kahjuks jäi talve ootamatu tuleku tõttu ARKi sõidueksamiga viiki. Selle aasta märtsis ostsin omale ka esimese ratta - 2003 Suzuki SV1000N (must). Kahjuks viibin hetkel kaugel-kaugel välismaal ja ei saa oma sõiduhimu rahuldada. Õnneks juulis naasen, teen eksami ära ja siis t u l d !

Päikest & kurve soovides,

soze (õige nimega Siim)

Kasutaja avatar

Sten
Tsikkel: ZX10R Fighter
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Sten »

Ametlikult sai tohib sõita eelmisest nädalast :D
Eelnevalt kulgenud ikka venelastega ja külavahel - algus vist nagu enamustelgi .
Foorumit lugenud vast aastake ja lõpuks ka ära rgistreeritud .
Rattaks Yamaha Thundercat 98 a.

Vallatuid kurve .

Pooleldi ise tehtud , pooleldi hästi tehtud ...

Taunts
Tsikkel: HD Sportster

Lugemata postitus Postitas Taunts »

Tere!

Olen rattal alles teist hooaega. Enne motopisikuga nakatumist ei osanud tsiklist unistadagi. Nüüd ei taha enam ratta seljast maha tulla :lol: .

Ilusat ilma ja palju kilomeetreid!

Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas bigdog »

Tere tulemast uustulnukaile!
Siiski- kas ma olen ainus, keda häirib sarnaste kasutajanimede registreerimine? Kornholio on foorumi liige juba aastast 2006.
Pisut rohkem fantaasiat, härrad ja prouad! :roll:

Your choice is Your half chance.
Kasutaja avatar

Sten
Tsikkel: ZX10R Fighter

Lugemata postitus Postitas Sten »

Kah pisut OT.
Andestust kui minu kasutajanimi kedagi peaks häirima !
Lihtsalt need aliased mida muidu kasutan teistes foorumites/lehtedel olid igas variandis võetud ja ei näe et minu siine nimi teeks minust päris elus parema või halvema inimese.
Keda häirib võib mind mind ka nimepidi kutsud - Sten .

Peace.

Pooleldi ise tehtud , pooleldi hästi tehtud ...

muusik
Tsikkel: Honda CB 600SF

Lugemata postitus Postitas muusik »

Olen Rait ja olen hetkel lõpetamas a-kategooria kursust. Motomaailma jõudsin tänu töökaaslaste aktiivsusele selles vallas, seega valisin ka sama suuna.

Rattaks Honda Hornet CB 600SF, numbrimärgiks TONT e. 7ONT.

Head motoilma!

KKKKKK
Tsikkel: XJR 1300
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas KKKKKK »

Tervitused!
Sõidan rohkem, mölisen vähem.
Siia sattusin interneti teel.
Põhjus viitsimaks regada rohkem mõne kola müük, mõne teise tüki ost.
Rattad on need mis aja jooksul vahetuvad.

Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

Tervitused motomaailma sukeldumise puhul. Millal siis kaaned kätte saad, ehk millal lubade liiku tehakse ja millal siis ühe tiiru teeme :D

muusik kirjutas:

Olen Rait ja olen hetkel lõpetamas a-kategooria kursust. Motomaailma jõudsin tänu töökaaslaste aktiivsusele selles vallas, seega valisin ka sama suuna.

Head motoilma!

muusik
Tsikkel: Honda CB 600SF

Lugemata postitus Postitas muusik »

Juuni keskpaik on mul sihikuks seatud.

boob kirjutas:

Tervitused motomaailma sukeldumise puhul. Millal siis kaaned kätte saad, ehk millal lubade liiku tehakse ja millal siis ühe tiiru teeme :D

muusik kirjutas:

Head motoilma!

ninzor
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas ninzor »

Tervist, biker'id!Mina olen Ninzor.Olen tegelenud kaherattalistega sõitmisega ning nokitsemisega üle viie aasta, biker.ee'sse olen tihti piilunud aga kasutajat ei olnud teinud.Selle vea parandasin nüüd ära ning tegin oma tsikklile ka pika teema:http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=56&t=67262 :bsmile:

bitch73

Lugemata postitus Postitas bitch73 »

A-kat tulekul, peavalu ratta leidmisel :( olen istunud vist prooviks kõikide müügis olevate rataste seljas :P ja tulemus on see, et peab vist tellima hakkama :)
kui sellise "tühiasja" saaks lahendatud, olen tulija, olija ja tegija :P:P:P:P

Kasutaja avatar

TarmoM
Tsikkel: KTM 990 Adventure '12

Lugemata postitus Postitas TarmoM »

TarmoM kirjutas:

Tere

Sügise tulekuga on minus küpsenud kindel plaan endale ratas hankida. Ja seoses sellega olen juba paar nädalat käinud seda foorumit siin kiibitsemas. Arvasin, et on hea aeg ennast tutvustada.
Mina ja minu tulevane ratas paikneme Tartu lähedal Luunja vallas. Vanust on kogunenud juba 28 aastat ja elatist teenin metsaga majandades.

Peale seda kui jutu oma plaanidest sõprus- ja tutvusringkonnas lahti lasin on ilmnenud tõsiasi, et päris paljudel on sama mõte peas või siis hiljuti juba teostatud. Seega rattaomanik minust saab ja tegemist pole tühipalja vasikavaimustusega.
Foorumi kiibitsemise käigus olen juba selgeks teinud endale kasutajanime "Tramm" ja teised saksas käijad ja ilmselt kui tulevase ratta mark ja mudel on natuke täpsemalt formuleeritud, siis ma nende kodanikega ka ühendust võtan :twisted:

Kena kevade ootamist kõigile :bsmile:

Nüüd siis esimesed päevad sadulas mööda saadetud. Mind tunneb ära kollase helkurlindi järgi mida jope peal kannan. Nii et kui tagant lähenete, siis võite julgelt mööda kimada, tegemist ei ole( ei pruugi oll) politseinikuga :bsmile:

Minu käest võib küsida küttepuid ja/või mett.
Kasutaja avatar

m2ikret
Tsikkel: Yamaha yzf-r1 2005

Lugemata postitus Postitas m2ikret »

Ka uus ja nuub :D
Tiirutan õhtuti pärnus peale tööd.Yamaha r6 -ga (värvus:Valge ja must)
Ratas sai see aasta auto vastu vahetatud :)
Ja sõidukogemust suht vähe.Ennem Yamut mingi paarkümmend tiiru vana kawaga :)
Nii ,et kui keegi Pärnus näeb peatagu kinni ja tulgu juttu rääkima :D

kkarl

Lugemata postitus Postitas kkarl »

Mina olen Karl. Viimased 10a vist ei ole tsikli selga saanud aga enne seda sai varateismelisena igasugu vene asju ehitatud ja siis nendega sõidetud. Nüüd sattus soodsalt üks YZ250 kätte ja otsustasin ära osta, saab põldude vahel ja metsas veidi töristada. All good. Siia sattusin paari tuttava soovitusel kui uurisin nendelt, et kuskohast sõidukraami saaks soetada. Seega, kellel krossisaapaid, kehakaitset ja pükse pakkuda on, siis kuulan teid ära :bsmile:

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

kkarl kirjutas:

Mina olen Karl. Viimased 10a vist ei ole tsikli selga saanud aga enne seda sai varateismelisena igasugu vene asju ehitatud ja siis nendega sõidetud. Nüüd sattus soodsalt üks YZ250 kätte ja otsustasin ära osta, saab põldude vahel ja metsas veidi töristada. All good. Siia sattusin paari tuttava soovitusel kui uurisin nendelt, et kuskohast sõidukraami saaks soetada. Seega, kellel krossisaapaid, kehakaitset ja pükse pakkuda on, siis kuulan teid ära :bsmile:

Karl K? Welcome abroad! Kas varustuse jahil Lool käisid?

kkarl

Lugemata postitus Postitas kkarl »

zx12r kirjutas:
kkarl kirjutas:

Karl K? Welcome abroad! Kas varustuse jahil Lool käisid?

Ei ole veel jõudnud... tegin just esimese pikema ringi rattaga... nagu ikka t-särgi ja lühikeste pükstega :wack:

Mell93
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Mell93 »

Tervist Kõigile!
Nimeks Meelis ja sain ka täna lõpuks ometi A2 kati tehtud. Endal veel ratast pole kuid loodan selle tuleval talvel soetada, et järgmine hooaeg juba sõitma saaks hakata. Pisiku sain külge siis deltaga sõitmisest ja olen vaikselt edasi liikunud. Sõpradel ja tuttavatel on ka igasugu rattaid nii et sõidu himu aina kasvab.
Muretuid Kilomeetreid teile! :bsmile:

kysto
Tsikkel: Yamaha xj600 diversion

Lugemata postitus Postitas kysto »

tere sõidan yamaha diversion S-iga venna rattaga sai sõidetud kunagi ja seal sai alguse soov endale ka ratas muretseda.

kristjan84

Lugemata postitus Postitas kristjan84 »

Tere.

Mina olen Kristjan ja sain a-kati 18 august. Ringi sõidan praegu tallatakso ja ühistranspordiga, kuna autokool ja varustus neelas oodatust rohkem raha, siis sadulasse üritan saada järgmiseks hooajaks :wink: :bsmile:

Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

Järjekord vahenditel (varustus, load ja siis ratas) vähemalt õige. (w)

Saash

Lugemata postitus Postitas Saash »

Tere kõigile :bsmile: inimestele.
Olen siin lehel varem ringi piilunud,kuid nüüd võtsin aega,et teha konto ära.
Kogu elu on huvi olnud kaherattaliste vastu.Sai kunagi ostetud pidevalt minisid ja rigasid noorena ja mida veel.Sõitnud igasuguste motikatega.Lube pole suvatsenud teha.
Nüüd siis eelmine oktoober sai mindud tsikli lube tegema(Testudo autokooli).Samuti soetasin virago 535 omale,kuna olen 175 pikk umb 72 kg ja loodan mulle saab piisav olema,sest tegelt mingit kiirust ma taga ei aja ja mind suutnud isegi 50cc õnnelikuks teha.
Ootan nüüd kevadet,et saaks jätkata oma A lubadega,kuna peale 2 tehtud sõitu koolis,sai 2011a kõik läbi:) Loodetavasti ilmad pikalt sopased ei ole ja kool jätkub kiiremini.
Igastähes õnne rohkem kui pükstesse ära mahuks,igapäev jään nagu laps magama,kui mõtlen tsiklile,sellega ringi sõitmisele,garaasis aega veetmisele(loodan mu naine ei loe seda) :D
Kohtumiseni teedel :ner: (crash)

Kasutaja avatar

poison
Mode
Tsikkel: sporta 1200
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas poison »

Saash kirjutas:

Tere kõigile :bsmile: inimestele.
Olen siin lehel varem ringi piilunud,kuid nüüd võtsin aega,et teha konto ära.
Kogu elu on huvi olnud kaherattaliste vastu.Sai kunagi ostetud pidevalt minisid ja rigasid noorena ja mida veel.Sõitnud igasuguste motikatega.Lube pole suvatsenud teha.
Nüüd siis eelmine oktoober sai mindud tsikli lube tegema(Testudo autokooli).Samuti soetasin virago 535 omale,kuna olen 175 pikk umb 72 kg ja loodan mulle saab piisav olema,sest tegelt mingit kiirust ma taga ei aja ja mind suutnud isegi 50cc õnnelikuks teha.
Ootan nüüd kevadet,et saaks jätkata oma A lubadega,kuna peale 2 tehtud sõitu koolis,sai 2011a kõik läbi:) Loodetavasti ilmad pikalt sopased ei ole ja kool jätkub kiiremini.
Igastähes õnne rohkem kui pükstesse ära mahuks,igapäev jään nagu laps magama,kui mõtlen tsiklile,sellega ringi sõitmisele,garaasis aega veetmisele(loodan mu naine ei loe seda) :D
Kohtumiseni teedel :ner: (crash)

ära kohe mitte loodagi :mrgreen:

r0mmi_sf

Lugemata postitus Postitas r0mmi_sf »

Tere motorahvas. Olen Rommi ja varasemalt tegelesin rohkem 4 rattaliste ja offroadiga(4x4.ee) ... kuna kolisin usasse ja ostsin siin ka oma esimese ratta (gs500e) siis leidsin ka siinse foorumi huvitava :)

Kui keegi tahab usa või eriti Californias asuva San Francisco Bay Area kohta midagi küsida siis palun väga, aitan niipalju kui oskan! :)

Ratas sai soetatud paar kuud tagasi ja load tegin ka siin, mis oli õnneks väga lihtne. Olen seal ise teinud väikesed hooldused ning nüüd kärutan sellega mägedes ringi. Väga tore ajaviide ja minumeelest igati mõnus ratas :)

tervitades,
rommi

Kasutaja avatar

Shredder

Lugemata postitus Postitas Shredder »

Nii. Annan endast ka siis märku. Ei midagi eriti põnevat. Senised sõidukogemused piirduvad 10 aastat tagasi mingite mopeedidega ja hiljem mõned korrad suuremate rataste otsas seljakotina. Rahapuudusel pole seni jõudnud lube teha, sest mis need load ilma rattata ikka kapi peal vedelevad. Hetkel asun juba mõned aastad ülikooli tõttu Tartus ja nüüd otsustasin, et ei kannata enam oodata. Ühesõnaga ilm pressib peale ja tuleb need load ikkagi ära teha. Võib-olla tuleb suvepoole ka üks vana Jawa (kahjuks enam mitte originaalkujul) ellu äratada.

Kasutaja avatar

antonio
Tsikkel: Kawasaki GPZ 500S

Lugemata postitus Postitas antonio »

Tere,

Nimeks antonio ja rattaks Kawasaki GPZ500S. Load käes juba mitmeid aastaid, kuid alles nädalapäevad tagasi sai siis ratas hangitud.

Reimo.V

Lugemata postitus Postitas Reimo.V »

No terekest. Olen Reimo ja sõidan hetkel musta Suzuki GSXR 1000-ga K1. Sõiduliin on enamasti Tallinn- Põltsamaa- Tartu- Viljandi :D. Kogemust on kaks aastat ja üritustele ei ole veel jõudnud aga se hooaeg plaanin seda viga parandada. Eelmise hooaja ratas oli Gs500e. Minujaoks parim ratas õppimiseks. Aga nüüd otsustasin sellelt üle hüpata natukene äkilisema peale :twisted:

Siledat teed Baikerid :bsmile:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”