Õnnetused mootorratastega
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Suzumen kirjutas:sepp kirjutas:või pean minema veel 1 korra silmi pesema
Kuule sepp, tee parem võtmeid
![]()
Klausi ratas andis ka otsad...sidur. Nii et polnud õnne eile kummalgil
Einohh mis need võtmed siia puutuvad.
Igati positiivne ju kui "soome Dr Turbo" teeb sellist tööd,et eestlane teeb selle veel üle ja paremaks
-
- Tsikkel: HayabusaTurbo 350 HP/300 TQ
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 4 korda
Ratas siiski sada protsenti minu ehitatud kuigi jahh osa know-howd ja kontakte tuli Klaus Luhaveelt ja soomest Jarmo kelahaaralt (temalt ka osad jupid) < Kui kokku sain siis soomes Jarmo juures dünomise ajal oli kõik jummala timm ,ratas toimis nii nagu peab aga tagasi eestis tekkis ühe jupiga vähe tehnilisi probleeme ja vea otsimise käigus lasin ise näpuka sisse (vaakumi/turborõhu signaali ühendasin valesse kohta)ja uue jupi saabudes ratas enam ei toimind
Siis saigi Ainiga viga otsitud ja paar probleemi üles leitud ning asi oli "back in the buisness"
.Sai paar tunnikest sõitta(kusjuures gaasi keerates hakkab asju juhtuma
),"ELUMOTOLE"pildistamas käidud ja sisuliselt koduteel otsustas üks kitsepoiss et meie eluteed peaks ristuma ja nii läkski
Nüüd võib juppide ostu temast nimekirja lugeda ja julgelt pakkumisi teha kuna ratas peab siva sõitma saama
PS-Aini jutt sõiduvarustuse kohta vääääääga õige
-
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
vincent kirjutas:piloot kirjutas:ishijupp kirjutas:Mida põrgut neile kitsedele sisse on läinud?
ni"uikaldus vaevab...
OT: Metskitsed seksivad ikka peale jaanipäeva
Praegu on lihtsalt kevadine rahutus .
Seda ma üritasingi öelda, et selle asjaga kitsas... Eks nad praegu peavadki tõestama - kes kangem on sel hiljem suuremad võimalused... kes auto ees napima napika teeb...
teised vaatavad ja hindavad põõsas
piloot kirjutas:vincent kirjutas:piloot kirjutas:ishijupp kirjutas:Mida põrgut neile kitsedele sisse on läinud?
ni"uikaldus vaevab...
OT: Metskitsed seksivad ikka peale jaanipäeva
Praegu on lihtsalt kevadine rahutus .
Seda ma üritasingi öelda, et selle asjaga kitsas...
Eks nad praegu peavadki tõestama - kes kangem on sel hiljem suuremad võimalused... kes auto ees napima napika teeb...
teised vaatavad ja hindavad põõsas
Või siis emased ootavad kiire reaktsiooniga motomeestelt släppi perse peale.
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Pole küll Eestimaine õnnetus, aga suht õpetlik ikka: (HOIATUS!!! PILDID EI SOBI NÕRGANÄRVILISTELE!!! laipu ja kehast eraldunud päid pole! http://niketalk.yuku.com/topic/54494/t/ ... tml?page=1
Kandke saapaid!
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Junzu kirjutas:Pole küll Eestimaine õnnetus, aga suht õpetlik ikka: (HOIATUS!!! PILDID EI SOBI NÕRGANÄRVILISTELE!!! laipu ja kehast eraldunud päid pole! http://niketalk.yuku.com/topic/54494/t/ ... tml?page=1
Kandke saapaid!
Kes kommentaare viitsib lugeda, saab teada, et Temake kandis ALPINSTAR'i saapaid!
Edu
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
ants01 kirjutas:Junzu kirjutas:Pole küll Eestimaine õnnetus, aga suht õpetlik ikka: (HOIATUS!!! PILDID EI SOBI NÕRGANÄRVILISTELE!!! laipu ja kehast eraldunud päid pole! http://niketalk.yuku.com/topic/54494/t/ ... tml?page=1
Kandke saapaid!
Kes kommentaare viitsib lugeda, saab teada, et Temake kandis ALPINSTAR'i saapaid!
Edu
Kui veidi mõelda viitsitakse, siis rekka inimese jalapeal loha pannes murduks seal ikka ropult luid. Sellel neiul olid kõik terved. SMJ foorumis on selle kohapealt sõnavõtnud ka ortopeedid, kes on igasuguseid õnnetusi näind ja nemad on kindlad, et saapaid ei kantud ja rekka üle jala ka ei sõitnud. Miks ei ole pilti siis saabastest? Kiivrist on, aga katkistest saabastest mitte. Ise usun ka, et neiu saapaid ei kandnud ja rekka ratta alla ka jalg ei jäänud. Muidugi tekib küsimus, et miks seal kirjutatud on, et kandis saapaid
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
sepp kirjutas:copy/paste
Ratas on dünotud/häälestatud Soomes, endise tsiklikiirendaja turbodoktor Jarmo “Turboman” Kelahaara dünostendis (www.proboost.fi).
Sõitja/omanik/ehitaja: Klaus Luhavee
Töömaht: 1216 cm3
Võimsus: 258hp/221nm/1,2 bar
Surveaste: 8,5:1
Kaal: ca 215 kglihtsalt huvitab kas dyno tehti siis mittetöötava rattaga soomes ja need näitajad nõrgad.. või oli seal sitasti häälestatud ja said siin selle asja veel paremaks?
Hmm, 1,2bar peal jooksval rattal peaks olema ikka julgelt rohkem hobuseid. Oma kogemuste järgi ütleks ,et 1000cc suzu mis jooksis 0,8-1bar peal arendas tagarattast 280hp ja seda orig. kolbide ja silindritega. Aga minupoolt edu arendajatele, kes on suutnud turboratta valmis teha. Lisaks veel selline loll küsimus, et kuidas Klaus on võimeline sõitma ühe käega?
Edu.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Junzu kirjutas:ants01 kirjutas:Junzu kirjutas:Pole küll Eestimaine õnnetus, aga suht õpetlik ikka: (HOIATUS!!! PILDID EI SOBI NÕRGANÄRVILISTELE!!! laipu ja kehast eraldunud päid pole! http://niketalk.yuku.com/topic/54494/t/ ... tml?page=1
Kandke saapaid!
Edu
Kui veidi mõelda viitsitakse, siis rekka inimese jalapeal loha pannes murduks seal ikka ropult luid. Sellel neiul olid kõik terved. SMJ foorumis on selle kohapealt sõnavõtnud ka ortopeedid, kes on igasuguseid õnnetusi näind ja nemad on kindlad, et saapaid ei kantud ja rekka üle jala ka ei sõitnud. Miks ei ole pilti siis saabastest? Kiivrist on, aga katkistest saabastest mitte. Ise usun ka, et neiu saapaid ei kandnud ja rekka ratta alla ka jalg ei jäänud. Muidugi tekib küsimus, et miks seal kirjutatud on, et kandis saapaid
Ise olin ka samal arvamusel ning esimese emotsioonina tahtsin postitada: tublid ja tavapärased jänkid - sõidame ikka tõhhsärkides, teksastes ja tossudes või veel parem, maikades, lühikestes pükstes, pearättides ja plätudes.
See on anatoomiliselt ja füüsiliselt võimatu, et nahk ja lihaskude lihtsalt kuluksid maha, kuid luud jääksid terveks peale 30-tonnise veoki blokkipidurdamise selle sama jala peal.
Ei kandnud see tibi midagi muud, peale nahktagi, paari Adidaseid ja Lee Coopereid
-
- Tsikkel: S1000RR
- Tänatud: 3 korda
Mis te nüüd elutargad moraali loete, hea et neiul niigi hästi läks, olgugi tal jalas misiganes papu. Nüüd on vaja seda hullu tarka jutu ajda, LUGEGE ISE KA, et jänki oli, nagu mingi kadedus, et kuskil maailma otsas ja plaa pla meil ei juhtu...NO milleks? Seee näide ei põhjenda nüüd küll miskit, etks iga mees ole kõva ja kuyku nii kus juhtus ja nii hästi miskit... oli üks
õnnetu juhtum...mõni jäeb peast ilma ja seda jama vaja, aga ikka juhtub, eks iga inimene ole seda valinud mis juhtub.... Lihtne juhtum ole sa jä nkist(eidest sõitja) või see nn eesti parim, aga ikka juhtub...milleks need näited, jah, et keegi mõtleks, aga keegi ei mõtle(näiteks mind see ei liiguta üldse kuni mul selline asi juhtuks - edasi ma ei suuda mõelda).
Õnnetusi juhtub, olgu et enda lollusest, mingi juhus kuskil, aga juhtub.....ja isegi kuskil ameerikas keegi jänki pihv...no mis ma nüüd tegema pean?
-
- Tsikkel: S1000RR
- Tänatud: 3 korda
Ma võisin küll pragu mingit iba ajada, nagu enamus foorum võib arvata, võibolla mängib väikest lugu selles kerge alkohol.....no niteks see link
http://www.scheurijzer.nl/flitspaal.htm ....juhtub....
eile õhtul tartus, kaubamaja sillal suunaga club tallinna poole pani ka üks motorattur külje maha... ise ei näinud ennem, kui olin juba mööda sõitnud. rattur ajas end küll ise püsti kohe, loodan et ka rattaga kõik korras.
asfalt oli muidu märg ja arvatavasti ka libe.
jawazaki kirjutas:http://www.scheurijzer.nl/flitspaal.htm ....juhtub....
Hommikul vara seda linki teetassi kõrvale ei soovitaks, nagu just äsja kogesin!

[quote="gabriel"]eile õhtul tartus, kaubamaja sillal suunaga club tallinna poole pani ka üks motorattur külje maha... ise ei näinud ennem, kui olin juba mööda sõitnud. rattur ajas end küll ise püsti kohe, loodan et ka rattaga kõik korras.
asfalt oli muidu märg ja arvatavasti ka libe.[/quote]
SILLAL ON TEISES REAS PIKIVAOD,KISUB KÕVASTI.
jawazaki kirjutas:http://www.scheurijzer.nl/flitspaal.htm ....juhtub....
Valik pilte võiks olla pidevalt kuskil esilehe lingi all. Šokiteraapiana üsna tõhus ja tõmbaba nii mõnelgi masti maha ning võibolla et päästab elugi.
-
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
Pearu1 kirjutas:jawazaki kirjutas:http://www.scheurijzer.nl/flitspaal.htm ....juhtub....
täpselt sama siin, paar kohta panid ikka teetassi poole vaatama ja mõtlema " kas ma ikka tahan seda juua "
DGAF kirjutas:Pearu1 kirjutas:jawazaki kirjutas:http://www.scheurijzer.nl/flitspaal.htm ....juhtub....
täpselt sama siin, paar kohta panid ikka teetassi poole vaatama ja mõtlema " kas ma ikka tahan seda juua "
Nõus, teinekord on aga selline materjal kasulik. Peale seda kui kunagi olin näinud analoogset fotot ( veel )elus tsiklimehest kellel oli peas a la " munakoor" kiiver ning tüüp oli piki asfalti näoga libisenud... alalõug koos luuga läinud...
Peale seda oli 100% kindel otsus osta kinnise lõuaga kiiver. Ühesõnaga tahan öelda, etsellistest piltidest on teinekord abi küll.
S.S.D.D. kirjutas:Nõus, teinekord on aga selline materjal kasulik. Peale seda kui kunagi olin näinud analoogset fotot ( veel )elus tsiklimehest kellel oli peas a la " munakoor" kiiver ning tüüp oli piki asfalti näoga libisenud... alalõug koos luuga läinud...
Peale seda oli 100% kindel otsus osta kinnise lõuaga kiiver. Ühesõnaga tahan öelda, etsellistest piltidest on teinekord abi küll.
Mul täpselt sama asi. Umbes 7a tagasi nägin seda pilti ja samuti tuli matsult 100% otsus fullface kiivri kasuks.
intz kirjutas:S.S.D.D. kirjutas:Nõus, teinekord on aga selline materjal kasulik. Peale seda kui kunagi olin näinud analoogset fotot ( veel )elus tsiklimehest kellel oli peas a la " munakoor" kiiver ning tüüp oli piki asfalti näoga libisenud... alalõug koos luuga läinud...
Peale seda oli 100% kindel otsus osta kinnise lõuaga kiiver. Ühesõnaga tahan öelda, etsellistest piltidest on teinekord abi küll.Mul täpselt sama asi. Umbes 7a tagasi nägin seda pilti ja samuti tuli matsult 100% otsus fullface kiivri kasuks.
jeah, seesama pilt...
S.S.D.D. kirjutas:intz kirjutas:S.S.D.D. kirjutas:Nõus, teinekord on aga selline materjal kasulik. Peale seda kui kunagi olin näinud analoogset fotot ( veel )elus tsiklimehest kellel oli peas a la " munakoor" kiiver ning tüüp oli piki asfalti näoga libisenud... alalõug koos luuga läinud...
Peale seda oli 100% kindel otsus osta kinnise lõuaga kiiver. Ühesõnaga tahan öelda, etsellistest piltidest on teinekord abi küll.Mul täpselt sama asi. Umbes 7a tagasi nägin seda pilti ja samuti tuli matsult 100% otsus fullface kiivri kasuks.
jeah, seesama pilt...
Ma nii lohutuseks ütlen, et see pilt peaks "feik" olema