Aitäh!
Moderaator: Moded
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Tänud, franz125!
Minu tänud lähevad seekord kasutajale franz125 kes kõvera tsikliraami jälle sirgeks tegi. Aitäh!
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Re: Aitäh!
Suur tänu kasutajale Forumist, kes tellis mulle ebay-st esiratta ! Kaup kenasti kohal ja mina rõõmus

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 170 korda
Tänud Ragnarile (xrax), kes mulle ilusad ja soodsad saunaaknad tegi -> http://www.rkwood.ee
-
- Tsikkel: Kawasaki Z750
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Tort kirjutas:Tänud Ragnarile (xrax), kes mulle ilusad ja soodsad saunaaknad tegi -> http://www.rkwood.ee
Ole lahke, teinekordki!
Veel kord suur aitäh Tartu lähedal elavale Raidule, kes mind täna tee äärest peale korjas, poodi uut ketilukku ostma sõidutas ja tööriistu ning abi pakkus.
Näed, meenuski, et ma westelile juba kaks korda tänuavaldamise võlksi jäänud
Ütleme nii, et linna jõudes oli juba täitsa lõbus
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 8 korda
Tänud Motardile - töö kiire ja korralik! Kui kellelgi tsikliremonti harjumaal vaja, siis soovitan soojalt!
-
- Tsikkel: VN 1500 classic
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Suur suur aitäh lysty - le kes juba hakkas liikuma appi koos täkukaabli ja võtmetega, et mu valgele elu sisse puhuda
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Tänud Motohoovi meestele, kes Triinu kenasti nurruma panid!
Head mehed, kellele igal ajal kommi, torti ja raha viia!

Ma panen oma tänud Biker24 ja Bikepointi poole teele. Väärt asjad sai korda aetud tänu neile
-
- Tsikkel: BMW R45|FT500"Krants"|XT600
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 14 korda
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Tänud lähevad seekord Mustamäele ja Rakveresse
Suurimad tänud Pühakule ja Maaksile lahinguväljal üles näidatud erakordse vapruse eest.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Ohhoo, selle aasta esimesed tänusõnad!
Ja need lähevad:
Pinchu
acar
edu Teile
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Tänud Motodepoole
Me siin Biker.ee meeskonnaga oleme pisut matsid, unustasime tänada. Nüüd parandame end: Suured tänud Motodepoole (külastge neid; suurima valikuga motopood Eesti), kes abistas meid tänavaasta Motoexotika messil käigul. Samuti väärib tänu Geiu ja ... (Piipz ütleb, keda veel tänada on vaja)...
Ahoi!
Aitäh! Ramo ja Streetmoto on minu silmis kaks parimat motopoodi Harjumaal. Ma tänan, et olete nii abivalmid, oskate soovitada ja ei ole üleolevad, aitate õige lahenduse, hea nõu ja jupiga. Teie teenindajad üllatavad ja on sõbralikud, need väikesed ekstrad mida te pakute jäävad meelde ja soovitan teid kindlasti oma sõpradele. Väga tasemel müük ja teenindus. Aitäh
-
- Tsikkel: Yamaha FZS1000
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Minu natuke hilinenud ja väga suured TÄNUD Hr. Snowhite-le kes mu ratta kenasti käima pani!!! Super suhtumine!
Aitäh abivalmis juhile tumedamat värvi maasturi(??) roolis , kes 02.juuni õhtupoolikul Saue raudteeülesõidu juures Saue jaama lähedal võttis vaevaks oma teekonnal tagasi pöörata ja anda HÄDAVAJALIK tõuge ühe "surnud" genekaga Suzuki elluäratamiseks.
Vanasõna "kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem" ikkagi kehtib vahetevahel...
-
- Tsikkel: KTM 990 Adventure
- Tänanud: 151 korda
- Tänatud: 73 korda
Tänud seoses teemaga "KTM 990 ADV ettevalmistamine pikemaks sõiduks"
Tahaks seoses talvise garaazis nokitsemisega ka mõned tänusõnad öelda. Tänud Snowhite`le rataste ja amortidega tegelemise eest, tänud Karule heade kontaktide eest, tänud Andresele hea nõu ja klappide kontrollimise ning esiratta laenamise eest, tänud Urmasele kvaliteetse elektritöö eest. Tänud NR Team-le alumiiniumitöö eest. Kui veel keegi meelde tuleb siis lisan
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 486 korda
- Tänatud: 585 korda
LPKusti kirjutas:Aitäh abivalmis juhile tumedamat värvi maasturi(??) roolis , kes 02.juuni õhtupoolikul Saue raudteeülesõidu juures Saue jaama lähedal võttis vaevaks oma teekonnal tagasi pöörata ja anda HÄDAVAJALIK tõuge ühe "surnud" genekaga Suzuki elluäratamiseks.
Vanasõna "kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem" ikkagi kehtib vahetevahel...
PTV
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.