Võrtsjärve enduro ja Tartu linna proloog 2013
Moderaator: Moded
Re: Võrtsjärve enduro ja Tartu linna proloog 2013
Mis sellega olema pidi?
mx77 kirjutas:PS, mis selle kiirabiga oli?
Tsau, mina olin see, kelle jalg ei pidanud plaanidele vastu.
Sellegi poolest suur tänu ka minu poolt korraldajale, linnaisadele/võimaldajatele ja toetajatele. Eriti tänulik olen sõpradele, tuttavatele ja klubikaaslastele Tartu Enduroklubist, kes kohapeal suures valus toeks olid, kes sandi kola kokku korjasid ja auto/käru/tsikli linnast turvalisse kohta viisid.
Mis juhtus? Kiik oli parempöördel, enne kiike olid mõned palgid, kust üle sõites sai hoog pisut suur. Sellest tulenevalt ei sõitnud kiigele mitte lõigates, mitte otse, vaid pisut kaarega. Et kiigelt siva minema saada lisasin pisut gaasi aga sõidujoont ikkagi sirgeks ei saanud. Kiige haripunktis oli selge, et kiige peale ma ei jää ja et mitte lihtsalt all kukkuda, otsustasin kiigelt alla keerata. Kuna kiigelt alla vasakule keerates oli ees aed, millele otsasõit ei tundunud hea plaan, otsustasin jalgadega tsikli pealt maha hüpata lootes maanduda ise püsti ja tsikkel minust paremal sidur all ja esipidur peal. s**t plaan oli ....
Purustusest. See kõlas ametlikult umbes nii, et parema jala hüppeliigese lahtine hulgiluu murd. Teiste sõnadega kõik mille otsas parem jalalaba ripub oli puruks ja imelikul kombel mitmest kohast. Härrased kirurgid ladusid tükke tagasi, puurisid, keerasid ja õmblesid kokku ca 3,5 tundi. Nüüd olen ühe plaadi ja 9 poldi võrra tugevam - lahinguväljal näeme raisk! Millal - vot seda ei tea, kuna sel aastal keelati sõita.
Kiirabist. Kes see hullu juttu levitab kiirabi hilinemisest, kiirabi oli kohal 4-5 minutiga ja arstid/õed olid pädevad ning mõistvad!
Turvalist ja lahedat motosuve soovides;

jUHO @ 1200gs, 300exc
MC IronButt Estonia
Reis imedemaale
Harju Ära 2012
MÜÜA rikkaliku lisavarustusega BMW enduro
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
mella kirjutas:Mis sellega olema pidi?
mx77 kirjutas:PS, mis selle kiirabiga oli?
kuskil kommentaaridest jäi mulje, et kohapeal autoga brigaadi ei olnud.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
jUHO kirjutas:Tsau, mina olin see, kelle jalg ei pidanud plaanidele vastu.
Sellegi poolest suur tänu ka minu poolt korraldajale, linnaisadele/võimaldajatele ja toetajatele. Eriti tänulik olen sõpradele, tuttavatele ja klubikaaslastele Tartu Enduroklubist, kes kohapeal suures valus toeks olid, kes sandi kola kokku korjasid ja auto/käru/tsikli linnast turvalisse kohta viisid.
Mis juhtus? Kiik oli parempöördel, enne kiike olid mõned palgid, kust üle sõites sai hoog pisut suur. Sellest tulenevalt ei sõitnud kiigele mitte lõigates, mitte otse, vaid pisut kaarega. Et kiigelt siva minema saada lisasin pisut gaasi aga sõidujoont ikkagi sirgeks ei saanud. Kiige haripunktis oli selge, et kiige peale ma ei jää ja et mitte lihtsalt all kukkuda, otsustasin kiigelt alla keerata. Kuna kiigelt alla vasakule keerates oli ees aed, millele otsasõit ei tundunud hea plaan, otsustasin jalgadega tsikli pealt maha hüpata lootes maanduda ise püsti ja tsikkel minust paremal sidur all ja esipidur peal. s*** plaan oli ....
Purustusest. See kõlas ametlikult umbes nii, et parema jala hüppeliigese lahtine hulgiluu murd. Teiste sõnadega kõik mille otsas parem jalalaba ripub oli puruks ja imelikul kombel mitmest kohast. Härrased kirurgid ladusid tükke tagasi, puurisid, keerasid ja õmblesid kokku ca 3,5 tundi. Nüüd olen ühe plaadi ja 9 poldi võrra tugevam - lahinguväljal näeme raisk! Millal - vot seda ei tea, kuna sel aastal keelati sõita.
Kiirabist. Kes see hullu juttu levitab kiirabi hilinemisest, kiirabi oli kohal 4-5 minutiga ja arstid/õed olid pädevad ning mõistvad!
Turvalist ja lahedat motosuve soovides;
päris vastik murd siis. Mis saabas muidu oli?
Head paranemist!
Sellel pole mingit vahet, kui brigaad kiirelt kohale jõuab.
Ja nagu Juho kirjutas, nii ka oli - peale kutsumist jõudis brigaad kohale mõistliku kiirusega.
Mis Juho murdu puutub - lihtsalt jalad ei ole sellise keharaskuse juures mõeldud nii kõrgelt maandumiseks. Nagu mulle tundus, tsikkel jala peale ei kukkunud.
mx77 kirjutas:kuskil kommentaaridest jäi mulje, et kohapeal autoga brigaadi ei olnud.
tere
rada 80 % ulatuses sõitmine keelatud,palun ärge tulge enam rajale,nii sai kokku lepitud nii jahimeeste,maaomanike kui vallaga
tänud
lärm
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure
- Tänanud: 1 kord
kidd kirjutas:Ega keegi tulemuste infotahvlist pilti ei teinud?
Tulemusi võid siit vaadata seni kuni korraldajad need kusagil ametlikku kohta panevad:
Võrts 2013 tulemused
-
- Tsikkel: KTM LC4 Adventure/GasGas EC250
- Tänanud: 1 kord
antia kirjutas:kidd kirjutas:Ega keegi tulemuste infotahvlist pilti ei teinud?
Tulemusi võid siit vaadata seni kuni korraldajad need kusagil ametlikku kohta panevad:
Võrts 2013 tulemused
Ma tahaks väga loota, et neid tulemusi kuhugi ametlikku kohta ei panda ning et keegi võistluste ametnikest nendele dokumentidele allkirja andnud ei ole. Kui on, on piinlik. Päris kindlasti peavad need dokumendid muutuma. Kes reegleid mõttega lugenud on, saab aru, miks.
- M -
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.