Biker.ee moded

Mõtted, ettepanekud, vead, teadaanded mootorratturite foorumi, külastajate ja postituste kohta. Koht kus küsida või teada anda.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Re: Biker.ee moded

Lugemata postitus Postitas Pontus »

Hardrocker kirjutas:

Vabandan,et suurte meeste vestlusesse sekkun,aga kas seda materdamist juba piisavalt(või isegi rohkem)ei ole juba? :roll:

Never say never.

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

Shredder

Lugemata postitus Postitas Shredder »

Kunagi pole piisavalt, mul on küll päeva lõpus päris lõbus lugeda. Mulle tegelikult meeldib, et mäki avatari kollane värv ja mode oranž kiri kokku lähevad (oranž on üldse ilus värv muidugi).

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Shredder kirjutas:

Kunagi pole piisavalt, mul on küll päeva lõpus päris lõbus lugeda. Mulle tegelikult meeldib, et mäki avatari kollane värv ja mode oranž kiri kokku lähevad (oranž on üldse ilus värv muidugi).

Oi kui sa mu tsiklit veel näeksid :D

Kasutaja avatar

Shredder

Lugemata postitus Postitas Shredder »

Ojaa, must ja oranž on killer combo. Mitte, et must enamus asjadega kokku ei läheks. Kunagi oli endal terve riietus musta ja oranžiga. Aga hakkab vaikselt OT-ks minema(ainult väga kaudselt modedest jutt)

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

KTM ?

mart211

Rein kirjutas:

KTM ?

Et asi OT poleks, siis vormistame asja nii. Värske mode Mart ei sõida KTm'ga vaid Nagasaki Ninjaga :mrgreen:
Pilt

Rein
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Kontakt:

Jälle targem, aga hinges tahab KTM i mees olla, või siis Jäägermeister.

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

macintosh kirjutas:

Modena peaks ma selle postituse kohe kustutama, kui teemasse mittepuutuva. Aga minus on veel säilinud kübeke inimlikkust (vist). Seega...

reimps kirjutas:

Mul on kaks küsimust tekkinud (olin vahepeal päris eluga ka hõivatud ja tegin seda, mida ma tegelikult ka oskan):

Sõjaväelastel pole päriselu, nad on lihtsalt erinevates kohtas teenistusülesandeid täitmas.
...

Millest me just mode alafoorumis rääkisime :mõttetust lägast ja ära panemisest...ja nüüd pannakse põhi tüüp modeks. gratz :bsmile: !
Järgime samm on reimps modeks (togi) ? Seljuhul kasutan enda staatust ära ja bannin ennast ise ära.

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Keegi viitsib teada anda, millal see torm siin veeklaasis vaibub? Oranž revolutsioon on verevahetuse näol toimunud, aga kas nüüd on foorum siis vabam ja demokratlikum? Ja milles see saavutatud progress siis väljendub?

Aaa, muide, kipsi, ärapanemine on äge, kui seda tehakse graatsiliselt. Vähemalt siin Tallinnas on asjad sedaviisi :bsmile:

Kasutaja avatar

marko233

Lugemata postitus Postitas marko233 »

Arvan,et vara veel uute modede üle mingit arvamust kujundada. Nagu keegi eespool ütles - andke aega atra seada. Senikaua kuni ei teki uuesti sellist ebavajalikku möla nagu "Talvine saagimiseteema" on kõik OK ning minu silmis Maci suhtes pretensioonid puuduvad.
Julgen arvata, et Macist ei saa selline egotsentrik nagu seda Tar*s on/oli.

CBR F3; CBR 954rr; Tuono 1000; MT-01
Kasutaja avatar

Teema algataja
Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Miks te arvate, et suured muutused on tulemas, foorum ju iseenesest toimib. Vead siin foorumis on pigem tehnililised, tsensuurijamasid on siin suht harva. Minu sõel on isegi suurte aukudega (togi)

ükskõik, mida keegi kuskil ei teeks, on alati keegi vastu. modefoorumis oli ka vähemalt üks inimene kategooriliselt minu vastu aga siin ma olen ja foorum ei ole veel maha põlenud.

rääkigu mac mis juttu tahes, olen teda päriselus mitmeid kordi näinud ja on väga normaalne inimene. Vastutangi tema eest, seega süüdistage mind, et ta modeks sai, mitte ärge tehke teda maha, selline jama mulle ei meeldi :nono: Ega mac inimesena ju ei muutunud, sai lihtsalt vastutust juurde ja olen kindel, et ta saab sellega hakkama. vihkamisel ja nöökimisel on suur vahe, uskuge mind, neil asjadel ma teen vahet

p.s.
reimpsi kohta ma olen kindel, et ta ise ei taha mode olla. tal niigi palju kohustusi ja tegemist. ütle reimps, et mul pole õigus?
p.s.2. rääkige nüüd kõik südamelt ära, mingu või fleimiks, ma/me tahaks rohkem infot, et mis teile siin foorumielus kõige rohkem/kõige vähem meeldib. kui kedagi miski kohe vägaväga riivab aga ei taha kirjutada, lepime aja kokku ja räägime päriselus. kõik katkised asjad teeme korda
p.s.3. ülihea sõiduilm on väljas, marss õue.

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

No mehed, naised, mis te jaurate krt? Täna ilus ilm, minge sõitke . Ise lähen kindlasti kui teatav nivoo veres alla langeb. Täna võimalus sõbra krossarit kasutada, lähen pööran ajaviiteks Kasari jõe servi pidi, kätele see head ei tähenda muidugi, pole ammu sellisega sõitnud.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

reimps

Esiteks - "talvine saagimisteema" oli vajalik. Mine vaata ise, palju seal vastuseid ja lihtsalt vaatamisi on. See, et sinu jaoks on internet "serious business", pole argument. Võid ka guugeldada "rule 34" (soovitavalt google pildiotsinguga), siis saad ehk aru, miks internet veel peale möla ja huumori vajalik on :mrgreen:

Teiseks - osa minust (no see suurem, aga nähtamatu osa) tahaks ka saada aukõrgendust modestaatuse näol, aga tegelikult jätab mind see külmaks. Võim pähe ei hakkaks, pigem muutuks ma palju täiskasvanumalikuks modena, aga seda ei taha mina ise. Mul parem praktliselt anonüümsena absurdseid nalju heita või lihtsalt niisama möliseda.
Vaba aega leiaks muideks ikka, aga see vaba aeg pole pidev, sest mu seiklused viivad mind vahetevahel sõna otseses mõttes levist välja :)

Ja kolmandaks - ma olen juba 0430'st ärkvel, sõitnud ja tankinudki juba. Õel vanamutt naaberparaadnast piidles ka just oma õela vanamutinäoga, kui ma koju kasse söötma tulin siin nüüd hetkeks. Sõidan edasi, sest kes siia enne kella 1800 postitab, on kapihomo ja tilganäppija, sest "päris tsiklimehed" sõidavad ringi, kasvõi sihitult või äärmisel juhul remondivad oma Jawat.

Kasutaja avatar

pea
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas pea »

Jõuan siis enne seda tähtaega postitada äkki
Aga ma ei saagi sellest aru miks Reimpsi modeks ei pandud, kuigi inimene ju ise avaldas soovi ühes teemas. Ma arvan, et pole ainuke kes nii mõtleb.

reimps

kareelius kirjutas:

Jõuan siis enne seda tähtaega postitada äkki
Aga ma ei saagi sellest aru miks Reimpsi modeks ei pandud, kuigi inimene ju ise avaldas soovi ühes teemas. Ma arvan, et pole ainuke kes nii mõtleb.

t***, ma pean selle ajavahemiku ära muutma:
"kes postitab siia täna ajavahemikus 1100-1800, vot see on kapihomo ja tilganäppija" :mrgreen:

Mind ei ülendatud sellepärast, et piipz ja motopaks ja pihelgas ja mõnigi veel tunnevad mind ka päris elus ja teavad vist, kui kontrollimatu ma soovi korral olla võin :mrgreen:
Tegelikult vist pigem ikka sellepärast, et ma olin oma elukutsega hõivatud, õnneks. Tegelikult pole mul seda koormat ja vastutust vaja, mul neid vastavaid asju ka päriselus piisavalt ;)

Muidu aga tänud toetuse eest :* (eraldi musi- ja pepulaksuemotikoni siin veel polegi :( )

EDIT: 15 minutit veel kapihomo-tiitlini :mrgreen:

Rein
Kontakt:

Mis kuradi Jawat, Dneprit ikka (togi)

Kasutaja avatar

Pontus

Piipz kirjutas:

rääkigu mac mis juttu tahes, olen teda päriselus mitmeid kordi näinud ja on väga normaalne inimene.

Antud kontekstist loen välja ,et pohh kui tola smackintosh on ja mis sousti suust välja ajab ,see ei loe. Modeks valiti ta välimuse põhjal. (lol) (lol) (lol)

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

Teema algataja
Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Pontus, mina ei räägi ümber nurga, vaid otse, seega mu juttu desifreerima ei pea. Mac on norm mees, las jutustab edasi, kuid oma modetööga saab ta kindlasti kenasti hakkama.

reimps i love you too :* - tuled õhtul vä? tead küll kuhu

Kasutaja avatar

Pontus

Lutrin kirjutas:

Pontus, kas keegi on Sind mingil põhjusel siia provotseerima palganud?

Ei ole. Mul lihtsalt hakkas olendi esimesest postitusest juba paha ja järgnev käekäik...

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Piipz kirjutas:

Mac on norm mees, las jutustab edasi..

Kui keegi ikka igas teemas sõna hakkab võtma ja igale küsimusele isiklikult vastama, ootab varsti pikk lend ;) Loodetavasti ei arva värske mode, et kasutajad kannatamatult just tema seisukohti igas küsimuses ootavad. Nagu varem ütlesin - kõige parem mode on nähtamatu mode. ES on alati abiks. Edu!

Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige
Tänanud: 149 korda
Tänatud: 184 korda

Lugemata postitus Postitas Vint »

Oi-Jah, revolutsiooni vahepeal tehtud...
Mäkkarile õnne! Mart?... minu meelest natuke küsitav, kuid olgu pealegi.
Mingil ajahetkel on siin alati lõuapoolikut brigaad jahvatanud, lõpuks aga väsivad või tulevad lihtsalt uued peale. Kunagised mölaööbikud Nitse, Sepp ja korke on nüüdseks täitsa rahulikuks jäänud. ( No Sepp käib vahest "toksimas" siin... [ Sorry, mitte kuidagi ei saa rauatagumiseks nimetada enam. :mrgreen: ] )
Ehk siis- möla ja fleimi keeratakse nii või teisiti kuskilt otsast jälle. Raudseid närve! :wink:
Tartsi teemal ei hakka sõna võtma.
Huvitav, kas "saemeeste" teema eest, olen nüüd bänni ootavate nimekirjas? :D

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

vanadus on selle nimi :mrgreen:

Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas bigdog »

macintosh kirjutas:

Modena peaks ma selle postituse kohe kustutama, kui teemasse mittepuutuva. Aga minus on veel säilinud kübeke inimlikkust (vist). Seega...

reimps kirjutas:

Aga see-eest on mul Liivimaa parim õigekiri.

Eee. Milline õigekiri. Liivi keele? Läti keele? Või kogunisti vene õigekiri?

Kuna siin teemas lubati anda lahkelt kriitikat modede aadressil, siis ma soovitaks Macintoshil enne postitamist kasutada nuppu "Eelvaade". Siiani annab Reimps Mackile eesti keele õigekirjas silmad ette. Peaaegu igas Macintoshi postituses on vähemalt üks kirjaviga...

Your choice is Your half chance.
Kasutaja avatar

kalle
Tsikkel: Joone all on miskit
Tänatud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kalle »

mella kirjutas:

Praegusel kujul on foorum täiesti normaalne mõningate eranditega:

1. Modede nimekiri tuleks üle vaadata ja selleks mitte sobivad ja/või mitteaktiivsed isikud eemaldada. Näiteks näo järgi modereerijad. Või ilmselged pedandid, kes reaalset olukorda hinnata ei oska.

Kusagil eespool pandi ka imeks modede suurt arvu. Aga Mella ettepanek ongi hea, sest väga paljud moded on aegade jooksul väga vaikseks jäänud. Inimesed ja ajad muutuvad ja seega tuleb korrastada ja lühenada seda nimekirja nende arvelt, kes reaalselt enam mode rollis ei tegutse. Ilmselt olen mina see, kelle kohta sobib Mella välja toodud punkti viimane osa ja mul pole probleemi mode nö ametist loobuda. Ikka uute aegade kasuks.

Kk

KZ1000C3
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I
Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

Pigem ma mõtlesin neid, kelle viimane foorumikülastus jäi kuude taha. Või siis neid, kes viimati eelmisel kümnendil siia sattusid.

kalle kirjutas:

Ilmselt olen mina see, kelle kohta sobib Mella välja toodud punkti viimane osa ja mul pole probleemi mode nö ametist loobuda.
Kk

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas villy »

Pihelgas kirjutas:
Piipz kirjutas:

Kui keegi ikka igas teemas sõna hakkab võtma ja igale küsimusele isiklikult vastama, ootab varsti pikk lend ;) Loodetavasti ei arva värske mode, et kasutajad kannatamatult just tema seisukohti igas küsimuses ootavad. Nagu varem ütlesin - kõige parem mode on nähtamatu mode. ES on alati abiks. Edu!

Tahakski nõustuda siinkohal mõlemaga: Mac on küll norm mees, aga igas teemas, igale küsimusele ka samalt inimeselt seisukohta ja vastust ei taha lugeda. :bsmile:

mart211

villy kirjutas:
Pihelgas kirjutas:
Piipz kirjutas:

Tahakski nõustuda siinkohal mõlemaga: Mac on küll norm mees, aga igas teemas, igale küsimusele ka samalt inimeselt seisukohta ja vastust ei taha lugeda. :bsmile:

Õnneks ei ole postituste lugemine kohustuslik. :D
Ja kui ikka Mac'n'tsssh väga närvidele käib, siis kirjutage ta nimi "Foe" lahtrisse: http://biker.ee/phpbb/ucp.php?i=zebra&mode=foes
Päris hullu draama on majas ikka pidevalt :mrgreen:

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Õnneks ei ole postituste lugemine kohustuslik. :D
Ja kui ikka Mac'n'tsssh väga närvidele käib, siis kirjutage ta nimi "Foe" lahtrisse: http://biker.ee/phpbb/ucp.php?i=zebra&mode=foes
Päris hullu draama on majas ikka pidevalt :mrgreen:[/quote]

Sa ei saa lisada vaenlaseks moderaatorit või administraatorit, jutt siis vaenlaste nimekirjast. Aga tundub, et inimestel miskit närvidega pepus, Tarts tõmmati risti nüüd otsitakse juba järgmist keda ää.... vaimusilma ette tekkis hetkel paaniliselt ringi jooksev jõuk, tõrvikutega.

Viimati muutis madjs, 17 Juun 2012, 12:02, muudetud 1 kord kokku.
Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

mart211

madjs kirjutas:

Sa ei saa lisada vaenlaseks moderaatorit või administraatorit, jutt siis vaenlaste nimekirjast.

No siis on ikka puhta peetis :D

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Võtke nüüd rahulikult, andke macintoshile aega mode olla ja end tõestada.

Aga foorumi muutmise kohta - mulle meeldiks väga, kui teema peale klikkides liiguks teema automaatselt sinna, kus ta viimati scrollides-lugedes pooleli jäi. LHV foorumis on selline asi olemas ja see annab väga palju kasutusmugavusele juurde. Samas ma ei tea, kas ja kui palju on see tehniliselt keerukas, et seda siinsesse foorumisse soovi korral sisse viia.

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”