Kogu pask Suzumenist
Moderaator: Moded
Re: Hälvik- Mootorratturid
[quote="Yerba"]Alles paar lehte tagasi nimetasid kõiki, kes Aini käitumist vihkasid, pasaladujateks.
Sinu jaoks käis küll teiste nimetamine päris kiires tempos ja korraga, teisi kodanikke tundmatagi. Said sama saiaga tagasi ning nüüd pröökad sellepärast. Does not compute.
Kes ei ole ise otseselt teemaga seotud ja kirjutab suhteliselt räigeid kommentaare isiklikult arutelus oleva inimese suhtes, see on pasa ladumine kellegi turjale. Fakte küsides ei olnud need inimesed valmis või suutelised neid esile tooma, või kuidas?
LC4 640
Kusjuures, ei võtagi isiklikult. Aga siin teemas homondusest polnud sõnagi sees, enne kui Sa selle avastusega siia sisse vaikselt laveerisid
ping kirjutas:Muidugi on see teema väga paljudele hingelähedane.
![]()
Juba eelmise sajandi USA psüholoog DR Kinsley väitis oma uuringutes, et 22% meetest on homokalduvustega.![]()
Muideks naistehulgas pidi omasooiharate protsent veel suurem olema.
Ei maksa mu teksti isiklikult võtta.
Faktid on kohtus. Täiesti niisama ei tirita kedagi sinna. Loe üks viis-kuus lehte tagasi, kus üks kodanik väga asjalikult esitas argumendid, miks on asi nii, nagu ta nüüd on. Ehk siis kohtus.
Aitab küll, ma ei jaksa enam härraga siin võidelda verbaalselt. Head ööd või siis unetut ülevalolekut ja jaksu edaspidiseks mõttetööks.
QRX kirjutas:Yerba kirjutas:Alles paar lehte tagasi nimetasid kõiki, kes Aini käitumist vihkasid, pasaladujateks.
Sinu jaoks käis küll teiste nimetamine päris kiires tempos ja korraga, teisi kodanikke tundmatagi. Said sama saiaga tagasi ning nüüd pröökad sellepärast. Does not compute.Kes ei ole ise otseselt teemaga seotud ja kirjutab suhteliselt räigeid kommentaare isiklikult arutelus oleva inimese suhtes, see on pasa ladumine kellegi turjale. Fakte küsides ei olnud need inimesed valmis või suutelised neid esile tooma, või kuidas?
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Kes nüüd targem on ja järele annab?
Eliit sopaleht on ka asja üles võtnud, homme saab kümpsi eest ilmselt paberi peal mäestuseks soetada selle lookese, ilmselt esilehe uudisena.
Ehhh sõbrad – see, mis nendel lehekülgedel siin teemas lugeda on olnud, on ju sulaselge šoki väljendus. Ükskõikseks ei jäta see kedagi. Kindlasti on palju neid, kes aimasid/teadsid midagi ning seetõttu, nagu eespool kirjutati – oli aasta aega mõttega harjuda. Need meist on ka sellevõrra rahulikumad praegu. Neile aga, kes tõepoolest alles täna tsiklirahva seas suhteliselt lugupeetud mehe tegevusest teada said, on uudis ilmselgelt õõvastav litakas piki piilumist. Võin öelda, et minagi teadsin üht-teist, kuid hommikul kodus kohviga ringi tormamise ajal raadiost ajalehtede tutvustust kuuldes oleks mul nagu juured hetkeks alla kasvanud ja klomp tõusis kurku.
Üldiselt ei ole kunagi lihtne selliseid uudiseid kuulda ja veelgi enam – saada teada, et selline inimene on „üks meie seast”. Kurb on see, et kui näiteks 24 tunni pärast oma postitusi loete, siis mõistate, et olite kuri hoopis valedel põhjustel ja valede inimeste peale. Pettumus inimeses – pean siinkohal Aini silmas - on selle asja tegelik nimi. Ja täiesti loomilik tunne sealjuures. Aga selleks ajaks on juba palju sellist teineteisele öeldud, mis käivitab juba omaette terve uue ringi süütunnet. Nagu lumepall. Ja siis veel see uhkus, mis ei luba „alla anda”...
Mulle tundub, et siin pole tegelikult keegi kellegi vastu. Ja päris palju räägitakse teineteisest mööda ka. Aga osad meist ei KUULE enam teineteist ja mida isiklikumaks süüdistused muutuvad seda rohkem ennast kaitsma asutakse ja vähem kuuldakse. Jällegi loomulik, kuid „surnud” värk. Ma tean, millest räägin – see on mu töö. Aeg-ajalt võrdlemisi keeruline selline.
Tõenäoliselt olen praegusel hetkel oma postitusega hüüdja hääl kõrbes hulga öksteise peale solvunud inimeste seas ja seega – kui kellegi tekib soov mind selle hääle eest „risti lüüa”, siis palun PS kaudu
Yerba kirjutas:Faktid on kohtus. Täiesti niisama ei tirita kedagi sinna. Loe üks viis-kuus lehte tagasi, kus üks kodanik väga asjalikult esitas argumendid, miks on asi nii, nagu ta nüüd on. Ehk siis kohtus.
Aitab küll, ma ei jaksa enam härraga siin võidelda verbaalselt. Head ööd või siis unetut ülevalolekut ja jaksu edaspidiseks mõttetööks.QRX kirjutas:Yerba kirjutas:Alles paar lehte tagasi nimetasid kõiki, kes Aini käitumist vihkasid, pasaladujateks.
Sinu jaoks käis küll teiste nimetamine päris kiires tempos ja korraga, teisi kodanikke tundmatagi. Said sama saiaga tagasi ning nüüd pröökad sellepärast. Does not compute.Kes ei ole ise otseselt teemaga seotud ja kirjutab suhteliselt räigeid kommentaare isiklikult arutelus oleva inimese suhtes, see on pasa ladumine kellegi turjale. Fakte küsides ei olnud need inimesed valmis või suutelised neid esile tooma, või kuidas?
Väga õige. Ja las nad olgugi kohtus mitte foorumis lambist targutada. Siinne teema oli koheselt vamis Suzumen'i ülesse pooma, nagu ka sinu esimene post Suzumen'i osas siia:
"Suzumen. Selle kõige põhjal - loodetavasti on su elupäevad väga loetud ja lühikesed.
Ei tunne end halvasti sellele kaasa aidates."
Ütlen ausalt, et sellised väljahüüded siin ajasid minul sita keema ja sellest ajendatuna ka otsustasin kirjutada, mis on ilmselt minu tänase päeva viga. Paljude halvustavate ja osutavate postituste sisu najal on näha, et need inimesed, kes need tegid, ei ole tegelikkuses teemaga seotud ja hüüavad välja suvalisi fraase. Milleks? Keda antud teema on otseselt puudutanud, ei kommenteeri siin seda suure tõenäosusega.
See keskkond siin peaks olema tsikli inimesi ühendav, milleks pilastada seda lihtsalt rämedate postidega?
P.S.
Suzumen oma eksistentsiga on siiski suutnud midagi korda saata tsikliseltskonna hüvanguks või ta on vähemalt selles suunas tegutsenud, mida paljud ilmselt ei saa enda kohta öelda. Hoolimata sellest, milliseks on ta osutunud praeguses valguses.
LC4 640
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Lugedes Teie poste ja antud teemat peab järjekordsellt märkima, et ratas ei tee mu**ist meest .Või et iga mees, kellel on tsikkel, pole pühalehm.Kahju, et paljud selles ilmselt alles nüüd pettuma peavad.
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
krt selle netis klähvimise asemel peaks mõnes suuremas marketi parklas selle asja vanade eestlaste kombel selgeks tegema!
igaljuhul mõne viimase lehega selles teemas on suht selget aru saada, kes on kes selles foorumis....
Oleks vist parem, kui siia teemasse ei lisataks konkreetsete inimeste kohta kasvõi naljatamisi ei nimesid ega pildimaterjali. Meie kõiketeadval kollasel ajakirjandusel on kombeks kontekstiväliselt igalt poolt midagi üles korjata ja kindlasti on üheks selliseks infoallikaks biker.ee. Ega mäletagi, millal siin selline aktiivne teema üles tõmmati.
Hetkel jätab kommentaaride keevalisus kõrvalvaatajale väga saastase mulje, pole vahet kelle poolt või siis vastu. Kõnealuse isiku osas puuduvad mul igasugused kokkupuuted ja isiklikke hinnanguid anda ei oska. Seetõttu pole vaja ka kõikvõimalikel kõrvaltvaatajatel tekitada pingeid, millest mingit asjalikku arutelu niikuinii loota pole.
Minu poolt respect enamuse siinse keskkonna kasutajatele, kes hoiavad peos lenksu ja suudavad säilitada siin sama kaine pea, kui ratta seljas liikudes.

-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
willie kirjutas:Oleks vist parem, kui siia teemasse ei lisataks konkreetsete inimeste kohta kasvõi naljatamisi ei nimesid ega pildimaterjali. Meie kõiketeadval kollasel ajakirjandusel on kombeks kontekstiväliselt igalt poolt midagi üles korjata ja kindlasti on üheks selliseks infoallikaks biker.ee.
Jutt jumala õige. Teemaga mitte seotud pilte sisaldavad postitused lendasid prügikasti ja lähevad sama teed ka edaspidi!
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
Sa pääsesid üle noatera, ei tea ainult kummas katekoorias
kana kirjutas:Vabandust teema risustamise pärast, ei ole konkreetsete isikutega seotud olnud.
Pläss on,et tyyp üritas olla miski bikerite hääletoru
In ancient Greece (469 - 399 BC), Socrates was widely lauded for his wisdom.
One day an acquaintance ran up to him excitedly and said, "Socrates, do you know what I just heard about one of your students?"
"Wait a moment," Socrates replied, "Before you tell me I'd like you to pass a little test. It's called the Triple Filter Test." 'Triple filter?" asked the acquaintance.
"That's right," Socrates continued, "Before you talk to me about my student let's take a moment to filter what you're going to say. The first filter is Truth. Have you made absolutely sure that what you are about to tell me is true?"
"No," the man said, "Actually I just heard about it."
"All right," said Socrates, "So you don't really know if it's true or not. Now let's try the second filter, the filter of Goodness. Is what you are about to tell me about my student something good?"
"No, on the contrary..."
"So," Socrates continued, "You want to tell me something bad about him, even though you're not certain it's true?"
The man shrugged, a little embarrassed. Socrates continued, "You may still pass the test though, because there is a third filter, the filter of Usefulness. Is what you want to tell me about my student going to be useful to me?"
"No, not really."
"Well," concluded Socrates, "If what you want to tell me is neither True nor Good nor even Useful, why tell it to me at all?"
The man was defeated and ashamed. This is the reason Socrates was a great philosopher and held in such high esteem.
It also explains why he never found out that Plato was boinking his wife.
Meie väikses ühiskonnas tekitavad sellised sündmused tõelist, õigustataud, pahameelt. Aini tabab kas õudne lõpp või lõputu õud, need kuriteod on isegi kuritegelikus maailmas omakohtuga karistatavad. Aga jätame Aini hetkeks, eks põhitõde tuleb päevavalgele kui kohtu viimane etap on oma sõna öelnud.
Murettekitav on pigem see et meie keskel on jätkuvalt selliste kalduvustega psüühiliselt haigeid inimesi. Me suhtleme nendega igapäevaselt ja lähedasemad isegi tead nende tegemisi kuid sellegipoolest vaatame kõigele läbi sõrmede. Minu arvamist mööda on siin mõtlemise koht.
Socratese tarkuseterast võiks meist nii mõnigi õppida.....
Vaadake samas aga tõele näkku ja tunnistage,et
Meis kõigis peitub pisikene pervert,kuid....
Mehed tunnistage ülesse, kes lekitas info ajakirjandusele. Peaaegu poolteist aastat liikus inf ainult teatud ringides
Ain on lahe säga !
Häbenege nüüd need kes pidasid teda motojumalaks
Kuna siin ikka väga pingsalt soovitakse ära oodata ringkonna-, riigi-, euroopa- jne kohtute otsuseid, enne kui lõplikke seisukohti kujundama hakatakse, siis tahaksin lihtsalt öelda, et normaalne inimene elab ja käitub kontrollimatult iseenesest niimoodi, et teda kunagi ei saaks keegi sellistes rõvedustes kahtlustadagi. Süüdistuse esitamisest ja esimese astme kohtus juba süüdi mõistmisest rääkimatagi...

-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
No mehed,
kui üks mees "Ain't Christ", on's see mingi põhjus omavahel jageleda?
Lõpetame selle teema, teeme järeldused ja läheme eluga edasi, mh, ah?
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Tahtsin ka just kirjutada, et kaua võib ühe mehe ümber jahuda ... ma arvan et kõigil on juba ammu selge see teema ja igaüks teeb omad järeldused...
Paluks järgmine kont visata koerakarja
-
- Tsikkel: Raske riisiader
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Teemat lugedes tekkis poole lugemise pealt mõte, et teema tuleks sulgeda. Üks küsimus siiski tekkis lugemise käigus. Kas Ain oli kunagi ment? Teemas väideti seda. Kunagi ühes teemas üritas ta minupoolsele veidi ebatäpsele väitele mind juriidiliselt kasvatada, olles eelnevalt oma puusse pandud postitused kustutanud. Minu väitele, et sellise käitumise järgi on ta kas läbikukkunud jurist või endine ment, vastas Ain erasõnumiga ja eitas mõlemit. Kurat valetas või häbenes siis oma ajalugu. Aga ilmselt ma eriti mööda oma arvamusega ei pannud. Olen selliseid inimesi ka enne kohanud. Sellistes saab väga kiiresti selgusele, mis inimesega tegemist.

-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Minu ettepanek on alates viimasest teemaalgatusest postitused kaheks lüüa, kuna tegu ju ikkagi Hälvik-Mootorraturite teemaga, mitte Hälvik-inimeste teemaga. See, et keegi inimesena hälvik on, ei ei haaku minu arust päris täpselt selle alafoorumi üldise sisuga, isegi mitte siis, kui käsitletav juhuslikult ka mootorrattaga sõidab.
-
- Tsikkel: Kawa
Nõus, aitab sellest teemast!
scryth kirjutas:suurim abiline, kes lubas muu hulgas ka autokoolide perverdid avalikkuse ette tuua
Koer tunneb koera - kui tal täna kotid kruustangide vahele pöörata siis saab sealt autokooli nimed ka teada.
Nojah, aitab vast. Suuremale osale siinsetest tuli lugu üllatusena. Eesti ajakirjanduse objektiivsus on teine teema. Loo moraal – ära usalda kedagi keda sa põhjalikult ei tunne. Eriti internetis. Pervod saavadki seetõttu tegutseda, et neile pole "pervert" otsaette kirjutatud.
Pooldan, et kogu Aini teema eraldi tõsta ja jätkata selles teemas tavapärase üksteise tümitamisega
VWman kirjutas:Njahh.. enam ma kahjuks ei saa öelda, et ma ei tunne pervertte ja pilastajaid. Nii palju kui mina teda tuntsin ja temaga tööalaselt suhtlesin, tundus mõitslik inimene olema. "Kadunud" mõni aeg on ta ka ennem olnud..aga see selleks.
Kui nüüd hakkata mõtlema.. et , see Aini käsi, mis keti vahele jäi, kui koer ketti õlitades rattale käigu sisse lükas .. ei teagi, kas ikka oli koer ja kas ikka jäi see käsi sinna kogematta .
Mulle rääkis ta oma käevigastusest ,et bikega pani külili ja nii õnnetult ,et näpud jäid ketivahele!Omal oli samuti üllatus kui reporterist nägin.Krt aadut oleks siia uuesti vaja läheks sellised vennad kõik MG toru ette või väike gaas .See leedukas tegi õige teo samas tema tütre elu rikutud kogu eluks mingi värdi pärast kuid üks vähemalt vähem!
Khm, enne kui teema lukku läheb, minu poolt ka üks suht põhjendatud küsimus, vähemalt enda arvates. Niisiis, sihitud nende pihta, kes kindlalt teadsid, "milline" Ain on juba enne seda, kui ta kinni kukkus: kas te ka midagi ette võtsite selles suhtes (suhtlesite politseiga ntks)?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Tunnistan ausalt, olen Hälvik - Mootorrattur
Olen sõitnud ühissõidukite rajal, ületanud "roosaga" ristmikku, sõitnud maastikukaitsealal, ületanud pidevat joont ja mis kõige hullem: olen ületanud korduvalt kiirust
KRT kaua Te jahute?
Küll ilmuvad välja psühhopaadid(loogid), ettenägijad(aimasin ,et miskit on jama) jmt kontingent.
Lööge see teema kuskile mujale ja kohe lukku. Järgmine suvi on Teil kõigil huvitav lugeda, mida siis kirjutati.
Iga sügis on mingi teema, mis kired lõkkele lööb- kohe näha, et hooaeg enamusele läbi on.
edu
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
tõstke se paar lehte alates sepa fanfaaridest teemasse "kuhu kadus zusumen" ringi ja asi vaska
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
Teema algataja - Postitusi: 3833
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
intz kirjutas:Khm, enne kui teema lukku läheb, minu poolt ka üks suht põhjendatud küsimus, vähemalt enda arvates. Niisiis, sihitud nende pihta, kes kindlalt teadsid, "milline" Ain on juba enne seda, kui ta kinni kukkus: kas te ka midagi ette võtsite selles suhtes (suhtlesite politseiga ntks)?
arvad,et ta läx ja andis ennast ise ylesse? Ju siis keegi ikka midagi tegi kui see asi tuli välja ja nii laia haardega.
intz kirjutas:Khm, enne kui teema lukku läheb, minu poolt ka üks suht põhjendatud küsimus, vähemalt enda arvates. Niisiis, sihitud nende pihta, kes kindlalt teadsid, "milline" Ain on juba enne seda, kui ta kinni kukkus: kas te ka midagi ette võtsite selles suhtes (suhtlesite politseiga ntks)?
Ei, sorry! Lihtsalt kartsime, kõigi teie pahameelt meie suhtes, kes te tema mikrootsakest, mis ainult lastes ja koertes normaalset survet tunneb, aastaid lutsisite. Aga õnneks sekkus püha vaim ja ka sellel oinal tuli lõpuks oma mihklipäev...

-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
nitse kirjutas:kes te tema mikrootsakest, mis ainult lastes ja koertes normaalset survet tunneb,
Oi rsk, see oli praegu rõve.....
Jumal tänatud, et tal koer Chiuaua ei olnud....
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.