Ringrajasõiduga alustamine
Moderaator: Moded
Re: Ringrajasõiduga alustamine
oldmaniac kirjutas:Rajapäevi on mõnikord lausa mitu tükki nädalas ilma suurema lisakorralduseta. On olemas kaks elusat teemat, mida sellisel puhul tasub jälgida:
Peaasjalikult Pärnu, Sauga - http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=33&t=39804
Ülejäänud kardirajad, kuhu ratastega peale lastakse - http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=4&t=20939Kui rajal käijatega sõbraks saad, siis satud ka tõenäoliselt nende listi, kellele igal rajale minekul telefonitsi vastav kutse esitatakse.
minule küll keegi ei helista enne kui lähevad:D
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
oota kui UMMI kirjutama hakkab, millal ta sõitma läheb, siis võid kasvõi iga päev sõitmas käia :D UMMI on kõige aktiisem rajal käija, vist, järeldades seda teemat
Kordamine on tarkuse Ema, niisiis taaskord, võtke Randmevääne II kõigepealt!!
yamahaR66 kirjutas:oota kui UMMI kirjutama hakkab, millal ta sõitma läheb, siis võid kasvõi iga päev sõitmas käia
:D UMMI on kõige aktiisem rajal käija, vist, järeldades seda teemat
![]()
mul vist nüüd väike vahe tuleb , pühapäeval hakkas sidur nii hullult libisema, et võisin kaasirutska põhja väänata , polnud vähemalt karta , et alt ära läheb aga kui asi korda saab , siis kindlasti üks aktiivsemaid
tel.56 452 700
-
- Tsikkel: ZX-10R
- Kontakt:
Psaiko kirjutas:minule küll keegi ei helista enne kui lähevad:D
Oh ära kurvasta miskit. Sulle pole lihtsalt suurt mõtet helistada. Lapid ratta ära ja saad ise ennast ka korda ja oled jälle pundis.
Igast moto-juhtumiste piltwerk: http://flickr.com/raulkaidro
http://www.kawasaki.ee, http://www.maddog.ee
oldmaniac kirjutas:Psaiko kirjutas:minule küll keegi ei helista enne kui lähevad:D
Oh ära kurvasta miskit. Sulle pole lihtsalt suurt mõtet helistada. Lapid ratta ära ja saad ise ennast ka korda ja oled jälle pundis.
Ratas on lapitud ja ma ise olen üpris korras! noooo ok vb õlaga on midagi tsipa valesti aga hetkel pole aega tegeleda!
-
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
liituks isegi ehk kui päev sobiv. Mõni pro võiks ka liituda ja näpunäiteid anda.
-
- Tsikkel: KawaNinja
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 17
- Tänatud: 7 korda
Katsracing kirjutas:Ja kus siis seda algust parem teha oleks, kardirajal v suurel rajal?
Vahest kui on rajale minek,siis võite ühineda,seal tarku jalaga segada
-
IZH kirjutas:Katsracing kirjutas:Ja kus siis seda algust parem teha oleks, kardirajal v suurel rajal?
Millisele rajale? Ma olen paar korda Aravetel käinud aga sõitnud pole seal. Ja korra käisin Tabasalu juures mingil rajal, seal sain paar tiiru proovida aga jube halb oli kuna seal miski võsa raja keskel ja pole näha kui järsk kurv on...
-
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 17
- Tänatud: 7 korda
Vahest kui on rajale minek,siis võite ühineda,seal tarku jalaga segada [/quote]
Millisele rajale? Ma olen paar korda Aravetel käinud aga sõitnud pole seal. Ja korra käisin Tabasalu juures mingil rajal, seal sain paar tiiru proovida aga jube halb oli kuna seal miski võsa raja keskel ja pole näha kui järsk kurv on...[/quote]
Ma arvan et kõige parem on vast aravetel või raplas alustada,eks see rajal sõitmine võtabki kaua aega
enne kui korraliku tunde kätte saad.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
Lambuke kirjutas:Aga sina võid teistele helistada
lambuke,kuida suuzi sõidab?
krt sellel mu arust jalatoed nii madalal,mõned korrad tavateedel lohisesid varbad mööda teed
-
Katsracing kirjutas:IZH kirjutas:Katsracing kirjutas:Ja kus siis seda algust parem teha oleks, kardirajal v suurel rajal?
Millisele rajale? Ma olen paar korda Aravetel käinud aga sõitnud pole seal. Ja korra käisin Tabasalu juures mingil rajal, seal sain paar tiiru proovida aga jube halb oli kuna seal miski võsa raja keskel ja pole näha kui järsk kurv on...
Tabasalus pole ainult kõrge võsa, seal jooksevad ka jänesed rajal
Katsracing kirjutas:Millisele rajale? Ma olen paar korda Aravetel käinud aga sõitnud pole seal. Ja korra käisin Tabasalu juures mingil rajal, seal sain paar tiiru proovida aga jube halb oli kuna seal miski võsa raja keskel ja pole näha kui järsk kurv on...
IZH kirjutas:Vahest kui on rajale minek,siis võite ühineda,seal tarku jalaga segada
IZH kirjutas:Ma arvan et kõige parem on vast aravetel või raplas alustada,eks see rajal sõitmine võtabki kaua aega
enne kui korraliku tunde kätte saad.
Ma usun, et kui soovid esialgu harjuda ja teemasse sisse elada, tasub minna Aravetele ja Raplasse. Kui aga soovid konsulteerida "tarkadega keda võiks olla jalaga segada", siis neid leiad pigem Saugalt. Asi lihtsalt selles, et Aravete ja Rapla on koht kus tänavakihutajad üksteiselt mõõtu võtavad ning sealt edasi mingi aja jooksul Saugale kolivad (kui Aravete ja Rapla aeglaseks jäävad...).
Siinkohal täielik respect kõigi Aravete ja Rapla kurvide mõõtjatele (alustasin ju ka ise sealt), lihtsalt nõuandjaks tuleb motospordis valida mitte seda kes kõige ägedamalt kätega vehib, vaid seda kes esimeste seas ruudulipu alt läbi sõidab...
"... onko tupakaaa...?"
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
kenal naisterahval ilmselt väärt õpetust raskem saada kuna iga tänavakihutaja on valmis õpetama olenemata sellest kas ta ka midagi teab või kui kiireid aegu ise sõidab sesmõttes saugal kindlasti parem. seal vähemalt tunneb päris algaja kaugelt ära(üks olen mina!)
a sõitmise alustamiseks sobib minu arvates aravete kõige paremini. kurvid on lihtsad ja rada siiski võrdlemisi turvaline. lisaks sõitmisele on seal inimlikud tingimused rajaääres tiksumiseks.
acar kirjutas:Tabasalus pole ainult kõrge võsa, seal jooksevad ka jänesed rajal
Korra jooksis ka kits ratta eest üle raja, õnneks mitte väga lähedalt..
Liituks ka kui algajad kogunevad rajale! Proovik ka kiireid ring teha! iseasi kui kiireid!
Millal siis minek on??? Keegi võiks teemasse kirja panna!
-
Heiko97 kirjutas:Liituks ka kui algajad kogunevad rajale! Proovik ka kiireid ring teha!
iseasi kui kiireid!
Millal siis minek on???Keegi võiks teemasse kirja panna!
Seal Aravetel saab ainult pühapäeviti sõita? Mingid kellaajad ka kuskil kirjas on mis kellast kellani? Kuna mul selle nv plaanid vist paigas, läheks hea meelega järgmine pühapäev
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
aravetel sõidetakse jah pühapäeviti. miski kella ühe paiku laekutakse enamasti. ja sõita on saanud niikaua kui huvi on. ära pole meid küll kordagi aetud.
paneksin uutele tulijatele südamele et pererahvas on tsiklistidesse alati hästi suhtund ja vastupidi. palun uutel seda head suhet mitte kuritarvitada ega rikkuda.
-
Nagu ma tean siis seal kaardiga maksta ei saa, palju seal sõitmine maksab yldse, et teaks sula kaasa võtta
Katsracing kirjutas:Nagu ma tean siis seal kaardiga maksta ei saa, palju seal sõitmine maksab yldse, et teaks sula kaasa võtta
125 eeku on raja maks +kütus + söök-jook( kohapeal on see võimalus ) laiaslaastus 500 kogu üritus sinn ja tagasi .
jälgige teemat " Rajale sõitma" , ma vast seekord tulen pealtvaatajana , kui viitsin autoga nii kaugele sõita.
tel.56 452 700
Katsracing kirjutas:Heiko97 kirjutas:Liituks ka kui algajad kogunevad rajale! Proovik ka kiireid ring teha!
iseasi kui kiireid!
Seal Aravetel saab ainult pühapäeviti sõita? Mingid kellaajad ka kuskil kirjas on mis kellast kellani? Kuna mul selle nv plaanid vist paigas, läheks hea meelega järgmine pühapäev
Mulle sobiks ilusti! Aga võtaks siis plaani selle järgmise pühapäeva (18.07.2010) ja läheks siis Aravetele, kella 13:00 paiku oleks seal! (sularaha kaasas, kes rajale tahab)
Et, oleks nagu algajate mitteametlik rajapäev!
Mis teised algajad arvate (mina oleks käsi)?
-
Heiko97 kirjutas:Katsracing kirjutas:Heiko97 kirjutas:Liituks ka kui algajad kogunevad rajale! Proovik ka kiireid ring teha!
iseasi kui kiireid!
Mulle sobiks ilusti! Aga võtaks siis plaani selle järgmise pühapäeva (18.07.2010) ja läheks siis Aravetele, kella 13:00 paiku oleks seal! (sularaha kaasas, kes rajale tahab)
![]()
Et, oleks nagu algajate mitteametlik rajapäev!![]()
Mis teised algajad arvate (mina oleks käsi)?![]()
![]()
Pm tuleks, käisin kyll käna eile rattaga, õlg valus, põlv veits lõhki aga arvan et pyhapäevaks saab korda. Võiks siis linnast koos sõitma hakata, kuna ma ise sinna sõita ei oska?
Kahjuks / õnneks - ei eila Tallinnas - aga ega Tallinnast pole raske Aravetele sõita! Mõõda Peterburi mnt linnast välja ja peale Jõelähtmet tuleb keerata enne silda paremale Aegviidu peale, mõõda Piibe mnt!
Mina tuleks poole teepealt sappa - koos ühe teise algajaga! (elame Piibe mnt ääres)
Samas loodan, et rahvast tuleb juurde ja on ka neid kes tulevad Tallinnast! Eks nädala lõpus ole näha palju tulijaid on!
-
Teema algataja
Oleksin kaa huvitatud teiste algajatega käe valgeks saamisest.
Päris 100% kindel veel pole, aga kui miskit ette ei tule ning tervis korras, stardiksin samuti Tallinnast.
Annan reede-laupäev kindla jah või ei, kuid hetkel võib ka minuga arvestada, et tulen.
pyta kirjutas:Lambuke kirjutas:Aga sina võid teistele helistada
lambuke,kuida suuzi sõidab?
krt sellel mu arust jalatoed nii madalal,mõned korrad tavateedel lohisesid varbad mööda teed
Jees, Suuzi sõidab, väga hästi! Ma rajal sättisin oma varbad veidi paremasse asendisse, muidu kulusid jah otsad ära. Vasakule küljele tekitasin vaesekesele paar kriimu juurde, aga õnneks ei midagi tõsist. Kawa vigadest said jagu?
Päikest!
Evelin
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.