Korralikud sõidusaapad

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

prohor

Re: Korralikud sõidusaapad

Lugemata postitus Postitas prohor »

Aga selle eest head pehmed

Kasutaja avatar

z1000

Lugemata postitus Postitas z1000 »

http://www.motomarket.ee/index.php?lang ... 8&p_id=310 mul on need, ei oska küll ühtegi halba sõna öelda.. ja saavad igalpool häid reviewsid ja hinnanguid ka. kallid aga head.

.

Zann0

Lugemata postitus Postitas Zann0 »

See on väga hea ,et pakute kõiksugu võimalikke jalatseid aga küsisin just alpinestars s-mx plus jalatsite kohta aga paistab .et nend omanike kas vähe või hoiavad kogemusi ja teadmisi. : (
Parimat!

Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas puna »

Zann0 kirjutas:

Niisama käimiseks kindlasti plätad mugavamad, kuid vaja vahest ka motojalatsitega kõndida. Puna, saan aru ,et sul on olemas S-MX PLUS eelmine mudel? Kommenteeri numbri sobivust. Tava jalatsitel on jalg mul 43. Mis number jalatsit tellida? Sisetalla mõõte sentimeetrites mulle keegi ei ütle vast..?!
Prohor, sinu pakutavad jalatsid on ikkagi madalad. Otsin ikkagi täiskõrguses võimalikult ventileeritud ja mugavaid jalatseid.
Parimat !

Mul on eelmised jah ega need väga ei erine.
Uusi vaadates kindlasti nr suuremad.
Proovi kuskilt need ikkagi jalga saada enne ostu kuna nr siiski erinevad palju.
Ja uuemal mudelil oli veel keerulisem, aga siis oli suvi ja jalad paistes mul :D

Zann0

Lugemata postitus Postitas Zann0 »

Aitäh. Nüüd jalatsitega ühelpool. Valituks osutus hoopis alpinestars supertech R!

Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas puna »

Zann0 kirjutas:

Aitäh. Nüüd jalatsitega ühelpool. Valituks osutus hoopis alpinestars supertech R!

Päris keeruline oli minul neid jalga saada :D

henrij
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas henrij »

Kaevan vana teema üles, aga ehk kellelgi kogemusi heldi saabastega. Jäi silma Held 8280 Cartagena saapad aga omal jalg 47, kas saabas peaks olema number suurem või klapib number-numbriga ?

Kasutaja avatar

arsool
Tsikkel: TDM 850 3vd
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas arsool »

Tere.
Kas keegi teab midagi rääkida nendest:http://motomarket.ee/product/daytona-spirit-xcr või on neid saapaid kasutanud.
:?: Võibolla on mõtekam Daytona "starid" soetada pikemateks suvisteks sõitudeks.Odavama otsa jalavarjud on juba läbi sõidetud.
Ilusat suve.

Kasutaja avatar

Motomarket
Kaupmees
Tänatud: 42 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Motomarket »

arsool kirjutas:

Tere.
Kas keegi teab midagi rääkida nendest:http://motomarket.ee/product/daytona-spirit-xcr või on neid saapaid kasutanud.
:?: Võibolla on mõtekam Daytona "starid" soetada pikemateks suvisteks sõitudeks.Odavama otsa jalavarjud on juba läbi sõidetud.
Ilusat suve.

Võrreldes Daytona vana klassika Road Star-idega, on Spirit XCR palavate ilmadega meeldivam ja hingavus on tänu uuele Gore XCR membraanile ja perforeeritud nahale parem. Jalas tunduvad kergemad. Samas Staridele on istuvuse osas väga raske vastast leida. Olen kasutanud ja testinud neid mudeleid, mõlemad on Daytonale kohaselt väga head. Kui palju reisid ja suure osa ajast viibid klassikalises Eesti kliimas, vali Starid.

Kasutaja avatar

arsool
Tsikkel: TDM 850 3vd
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas arsool »

Tere.
Teab keegi midagi rääkida nendest:http://bikeman.ee/gear-1/ajosaappat/tcx ... y-gore-tex Gore värk küll, aga kas suvel on väga palavad ja umbsed.Väljamaa foorumites on päris kiitvaid hinnanguid.Vaja uued saapad osta.Olen vaadanud veel neid kah:http://www.mymoto.ee/DAYTONA-TRAVEL-STAR-GTX/5/5/1445 Ei teagi kumbad võtta.Sõidan peamiselt asfaldil aga ei pelga ka pikemaid kruusateid.
On paremaid soovitusi.
Kena suve.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”