esimene ratas
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
minu esimene sõitev oli mini mopp selle ostsin tegelikult sellex et sealt süütemäng 125sele pannna.sõitsin paar päeva ja tuksis ta oligi
kuna vanust ja teadmisi vähe müüsin maha.siis sain 125se käima
ise ehitatud krossika raam oli jalad no kohe kuskilt otsast maha ei ulatunud ja üxi sõitmas ei saanud käiia kuna ei jõudnud käima joosta ikke kambaga

ise ehitatud krossika raam oli jalad no kohe kuskilt otsast maha ei ulatunud ja üxi sõitmas ei saanud käiia kuna ei jõudnud käima joosta ikke kambaga

esimene ratas
I algus
delta. 3 x võrr. mini. delta minski mootoriga. minsk... 10a ... aprilia
olin külapeal maitsta saanud erinevaid pudinaid aga delta oli ikka LEVEL. 1986 suvi tööd taarapunktis ja tutikas delta tutvuse kaudu käes. oi kus see kukkus lagunema.. pikk pikk nutt ja hala. "kallamas" oli siiski vaja käia seepärast sai ka punnikas kokku klopsitud. kui õde selle ära ajas siis sai olude sunnil ka teine tehtud, hiljem ka kolmas. see kolmas oli absoluutselt maailmatuus pill - külgkorviga
, kalakast sinna istmeks ja nii sai kahe mehega ringi uhatud.
minist ei mäleta muud halligi kui et kumm vilises PIDURDADES hästi.
järgmise delta käest sain ketiga piki perset.
minskiga sai kupatatud kuni "miilits" selle ära võttis...
II algus
aprilia pegaso, 800 km sellega läbitud ja tundub taasõppimiseks paras küll
delta. 3 x võrr. mini. delta minski mootoriga. minsk... 10a ... aprilia
olin külapeal maitsta saanud erinevaid pudinaid aga delta oli ikka LEVEL. 1986 suvi tööd taarapunktis ja tutikas delta tutvuse kaudu käes. oi kus see kukkus lagunema.. pikk pikk nutt ja hala. "kallamas" oli siiski vaja käia seepärast sai ka punnikas kokku klopsitud. kui õde selle ära ajas siis sai olude sunnil ka teine tehtud, hiljem ka kolmas. see kolmas oli absoluutselt maailmatuus pill - külgkorviga

minist ei mäleta muud halligi kui et kumm vilises PIDURDADES hästi.
järgmise delta käest sain ketiga piki perset.
minskiga sai kupatatud kuni "miilits" selle ära võttis...
II algus
aprilia pegaso, 800 km sellega läbitud ja tundub taasõppimiseks paras küll
Kordaminekuid soovides 
jUHO @ 1200gs, 300exc
MC IronButt Estonia
Reis imedemaale
Harju Ära 2012
MÜÜA rikkaliku lisavarustusega BMW enduro

jUHO @ 1200gs, 300exc
MC IronButt Estonia
Reis imedemaale
Harju Ära 2012
MÜÜA rikkaliku lisavarustusega BMW enduro
1.Voshod 3M
Esimene päris uus kasti sees oli kui kätte sain ja sõitsin ribadeks.
2.K-750 soolo
Onu endine töö liiklusvahend.Võtsin korvi ära ja saigi soolo lõppkiirus jättis soovida.muidu oli hea
3.Suzuki TL1000R
igati muhe aparaat kärab küll aasta on nats vana aga pole hullu
Järgmiseks tahaks
R1 2005 a.
või
GSXR1000 K5 2005a
aga niikaua kui raha pole tuleb praegusega leppida.
Esimene päris uus kasti sees oli kui kätte sain ja sõitsin ribadeks.
2.K-750 soolo
Onu endine töö liiklusvahend.Võtsin korvi ära ja saigi soolo lõppkiirus jättis soovida.muidu oli hea
3.Suzuki TL1000R
igati muhe aparaat kärab küll aasta on nats vana aga pole hullu
Järgmiseks tahaks
R1 2005 a.
või
GSXR1000 K5 2005a
aga niikaua kui raha pole tuleb praegusega leppida.
-
Teema algataja
Ma küll nii ei ütleks et käigukast Mopeedidel vastu ei peaks.kalevlehtsalu kirjutas:Esimene pill on mopp...nagu suht algusest lõpuni juppidest kokku pandud ja ise üles ehitatud. Liikus kyll...aga käigukast ei pidanud sõidustiilile vastu ja sinna järgnes minskvahepeal on olnud Iz ja voshod ja veel üks minsk....
Ise ka siiani oman Mopeedi ja küll ei ütleks et vastu ei peaks

-
- Kontakt:
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Yamaha
- Tänanud: 6 korda
Delta: oi to oli elukas, käsikäikudelt ümber tehtud jala omadeks, sidurit ei saanudki tööle, esipidur kuidagi võttis, aga ühe hea matsu panin ikka tollega maha, lükkasin masinat käima, võttis ilust tuurid üles ja nii aga siis suri välja, lükkasin uuest ja läks käima, hakkasin peale hüppama aga lükkasin joostes jalaga jalatoe sisse ja kui peale kargasin polnd millelegi toetuda ja kaldusin ilust kraavi ja delta mulle peale
ega ta oli parajalt raske kah, välimus oli küll lahe, üles keeratud sumps, taga voshodi ratas, ees mingi tsikkli õliamordid ja mingi esitule gondel

-
Teema algataja
olin 10ne, jalgrata Orljonok raamile panin D5. Desna ratat alla, isa keevitas tagaratale suurema hamasrata. nädal aega viilisin mootori hammasrata jalgrata ketile soobivaks, käis küll, olid ainult gaas jaa sidur. müüsin 40 rubla eest, 20 siiamaani saamata.
olin 15. 100 rubla eest sai ostetut jawa 350 aastast 1967, kuidagi ei saanut seeda tööle.
ja nüüd kolmas hooaeg sõidan iz 56 aastast 1958. väga rahul.kaks rooste plekki ja paugupill.pilt on all
olin 15. 100 rubla eest sai ostetut jawa 350 aastast 1967, kuidagi ei saanut seeda tööle.
ja nüüd kolmas hooaeg sõidan iz 56 aastast 1958. väga rahul.kaks rooste plekki ja paugupill.pilt on all
iz56, Victory vegas.Suzuki GS 125. Yamaha XT 600.
-
Teema algataja
-
minu esimene
esimene ratas oli mul kastitäis juppe ja 2 ratast, millest sai kokku DELTA
Koheselt sai ka ülemindud jawa 350le.
PS punnvõrr hea jawa on parem vaatame, mis tulevik toob rahakotile, äkki ostan ka midagi paremat
Koheselt sai ka ülemindud jawa 350le.
PS punnvõrr hea jawa on parem vaatame, mis tulevik toob rahakotile, äkki ostan ka midagi paremat
Yamaha Fazer fzs 600 (1998)- naisele
Ja otsin juba ise uut kaherattalist...
Ja otsin juba ise uut kaherattalist...
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
esimene on honda cr 125 

Viimati muutis virkostein, 09 Juun 2005, 08:55, muudetud 1 kord kokku.
Eat your veggies, little people
-
Teema algataja
Ja siis sai ka nüüd see esimene ära ostetud http://www.pilt.ee/kahrik täna registreeritud ja juba jupp maad maha ka sõidetud. Eile siit üks kohalik goldwingi mees
küsis bensiini jaamas, et kas olen numbri ära kaotand. Ega ta jah mingi püss pole aga arvan, et esimese suve sõidumõnu annab ikka välja küll.

-
Teema algataja
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.