Biker.ee SUVEPÄEVAD 3-5.08.2007
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
kokkuvõtteks kahe sõnaga - väga bueno. oli näha, et biker.ee on ilmataadiga vana sõber
live bandad rokkisid täiega, seltskond lahe nagu alati, mängud mõnusad (oleks isegi rohkem võinud olla) ja paraad oli väga normaalne - ei mingit tõmblemist nagu mujal tavaliselt. nii et väga bueno.
ja tiba mitte nii buenot ka.
eelmise aasta toitlustajad olid oluliselt tarbijasõbralikumad õlle hinna suhtes, äkki järgmine aasta annaks sellel teemal veidi rääkida. muidu peab jälle viina jooma hakkama...
ning hommikusöögiks võiks ju pudruvariant ka kõne alla tulla, eelmine aasta trefilgi suutsid sarnasest putkast toitlustajad ommikuks putru pakkuda, eelmiste suvepäevade hommikupudrust ei hakka rääkimagi.

live bandad rokkisid täiega, seltskond lahe nagu alati, mängud mõnusad (oleks isegi rohkem võinud olla) ja paraad oli väga normaalne - ei mingit tõmblemist nagu mujal tavaliselt. nii et väga bueno.
ja tiba mitte nii buenot ka.
eelmise aasta toitlustajad olid oluliselt tarbijasõbralikumad õlle hinna suhtes, äkki järgmine aasta annaks sellel teemal veidi rääkida. muidu peab jälle viina jooma hakkama...
ning hommikusöögiks võiks ju pudruvariant ka kõne alla tulla, eelmine aasta trefilgi suutsid sarnasest putkast toitlustajad ommikuks putru pakkuda, eelmiste suvepäevade hommikupudrust ei hakka rääkimagi.
Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
nagu ikka, plaani tulla ei olnud, aga kui piiks kutsikasilmadega sellise ettepanekuga tuli, siis pakkisime oma mustlaslaagri autosse ja veeresime kohale. kõiki kohalolijaid näha ei jõudnud, aga meeldivaid hetki oli ka selle lühikese aja jooksul. parim oli ikka see, kui üks noorsand (nimesid me ei nimeta
) vaatab nii andunult neiule otsa ja laulab talle siis "miks võtsin seda mõrda...."
:D:D. et mootorratturid võtavad nii siis naisi rajalt maha
öine tagasisõit märjamaale igatahes oli katsumuste rohke kuna uni tikkus megalt silma. ja nii tuligi teha vahepeal tunnine magamispaus tee veerel.
igatahes - jätkame samas vaimus
mumm@jälle piiks jõi ja mina kannatasin mega pohma all...

öine tagasisõit märjamaale igatahes oli katsumuste rohke kuna uni tikkus megalt silma. ja nii tuligi teha vahepeal tunnine magamispaus tee veerel.
igatahes - jätkame samas vaimus

mumm@jälle piiks jõi ja mina kannatasin mega pohma all...
väike kuri mootorrattur
5+ üritusele. '(w)' korraldajatele.
Miinuspoolelt mainin samuti õlle hinda. Rasvase kartuli ja vorsti asemel sööksin heameelega putru (kindlasti ka odavam). Samuti olen natuke kurb, et paraadil promilliga sõitma kiputi. Selge oht teistele, endale ja meie heale mainele.
Miinuspoolelt mainin samuti õlle hinda. Rasvase kartuli ja vorsti asemel sööksin heameelega putru (kindlasti ka odavam). Samuti olen natuke kurb, et paraadil promilliga sõitma kiputi. Selge oht teistele, endale ja meie heale mainele.
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
Õlle hinna pärast ma küll ei nuriseks, sest oli lubatud üritusel oma alkoga ringi liikuda - seega sammud poodi ja palju odavat õlut telki.
Kõige rohkem oli mul kahju sellest, et pühapa sai liiga varakult jalga lastud ürituselt ja ei näinud, kuidas Intc Kaplani telki kokku pakkis, sellest tsikliga üle sõitmise abil.
Kõige rohkem oli mul kahju sellest, et pühapa sai liiga varakult jalga lastud ürituselt ja ei näinud, kuidas Intc Kaplani telki kokku pakkis, sellest tsikliga üle sõitmise abil.
Kotkapojad, TM, http://www.kotkapojad.ee
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Kontakt:
jahh.... pole veel praeguseks taastund. Eile läksid pool-kogemata veel mõned õlled lahti... krunt oli all hea ja nii ta jälle läks 
Korraldusliku mätta otsast õnnestus üritus väga hästi
Õlle hind tuli endalegi natuke üllatusena kuna see aspekt jäi läbirääkmata. Aga selle eest oli kokkuka pääse soodne ja kõrval oli pood ka. Järgmisel aastal on menüüs kindlasti ka pudru
Ja pesemisvõimalusi parandame ka. See osutus natuke väheseks.
Toileti mees tegi hea triki ja jättis igasse palatisse ainult 2 rulli. See teeb siis igale ühele umbes 2 ruutu paberit näkku, viimasepeal
Sellise trikiga ei osand arvestada aga seda saab ka edaspidi paremaks teha 
Selle aasta suurüllatajateks olid bändid. Dunghill, Ruusterid, Kulo ja Apex11 panid ikka nii hästi, et hullumaja. Aare Bänd oli ka kindlasti hea aga millegipärast neid ei juhtunud kuulma.
Omaltpoolt tervitaks kõiki kes laupäevaöisest isetegevuslikust estraadietendusest osa võtsid. Sellist kino pole ammu saand
Häält pole siiani.
Ja suur-suur tänu toimkonna rahvale!!!
Tore oli niipalju sõpru ja tuttavadi näha ja...

Lisaks ei puudnud ka sellelt kokkukalt eilieni vennad
Äkki hakkavad varsti ka klubi tegema ja tihemini käima.

Korraldusliku mätta otsast õnnestus üritus väga hästi

Õlle hind tuli endalegi natuke üllatusena kuna see aspekt jäi läbirääkmata. Aga selle eest oli kokkuka pääse soodne ja kõrval oli pood ka. Järgmisel aastal on menüüs kindlasti ka pudru

Ja pesemisvõimalusi parandame ka. See osutus natuke väheseks.
Toileti mees tegi hea triki ja jättis igasse palatisse ainult 2 rulli. See teeb siis igale ühele umbes 2 ruutu paberit näkku, viimasepeal

Selle aasta suurüllatajateks olid bändid. Dunghill, Ruusterid, Kulo ja Apex11 panid ikka nii hästi, et hullumaja. Aare Bänd oli ka kindlasti hea aga millegipärast neid ei juhtunud kuulma.
Omaltpoolt tervitaks kõiki kes laupäevaöisest isetegevuslikust estraadietendusest osa võtsid. Sellist kino pole ammu saand

Häält pole siiani.
Ja suur-suur tänu toimkonna rahvale!!!
Tore oli niipalju sõpru ja tuttavadi näha ja...

Lisaks ei puudnud ka sellelt kokkukalt eilieni vennad

Viimati muutis Laisaar, 06 Aug 2007, 16:02, muudetud 1 kord kokku.
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder 800
- Kontakt:
pidu oli liiga hea...sellist pohmakat pole 33a jooksul veel olnud
õllehinna üle ei kurda, nagunii õlut ei joo
hommikusöögiga ka rahul...seltskond ka vägev ainult väike bassein külma veega oli puudu, Motokas tegi liiga hea diili ilmataadiga
jalgpalli pildid üritan õhtul üles panna...
Motokas enne äraminekut jäigi kallistamatta aga seda viga ma jõuan veel parandada

õllehinna üle ei kurda, nagunii õlut ei joo

hommikusöögiga ka rahul...seltskond ka vägev ainult väike bassein külma veega oli puudu, Motokas tegi liiga hea diili ilmataadiga

jalgpalli pildid üritan õhtul üles panna...
Motokas enne äraminekut jäigi kallistamatta aga seda viga ma jõuan veel parandada

blondiin 

-
- Tsikkel: FZR
tänud, org.komiteele!
kahju, et pidin ennast jagama ega saanud 100% üritusest osa!
aga läbi huumoriprisma mainiks, et ainuüksi kabalasse tulek oli huvitavaks tehtud, tallinna poolt trt. maanteetpidi oli politsei korraliku spaleeri moodustanud, muidugi motomeeste turvalisuse tagamiseks
(mul käisid kaaned 2*taskust väljas), edasi oli mõeldud, et enduuromehed/naised kohe alustuseks saaksid oma adrenaliini laksu kätte (asfalt oli üleskorjatud ja äraviidud)
ja kui pidin nukralt hakkama äraminema, piirasid mind kabalas pisipiigad sisse ja, et enne ära ei saa kui tydrukutele motosõit tehtud, noh seal ma siis vana jors valetasin, et küll homme ja suurema pundiga.
kokkuvõtteks,et korraldajad on suutelised mägesi liigutama ja kui oma rammu jääb väheks võetakse tsiklid abiks

kahju, et pidin ennast jagama ega saanud 100% üritusest osa!
aga läbi huumoriprisma mainiks, et ainuüksi kabalasse tulek oli huvitavaks tehtud, tallinna poolt trt. maanteetpidi oli politsei korraliku spaleeri moodustanud, muidugi motomeeste turvalisuse tagamiseks

kokkuvõtteks,et korraldajad on suutelised mägesi liigutama ja kui oma rammu jääb väheks võetakse tsiklid abiks

Õllehind kallis!? Aga kas teil õhtutundide saabudes eesti kroon taskus devalveeruma ei hakanudki?
Mina naersin vaikselt seda 15.- , mida pidi hommikul välja käima selle joogi eest, mida meile kohvi pähe müüdi. Ja muidugi Läti Vabaks!!

Viimati muutis vilosius, 06 Aug 2007, 18:12, muudetud 1 kord kokku.
"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
+358458693818
-
- Tsikkel: Yamaha SZR660
- Kontakt:
Wiiii....jällegi võib nentida, et suvepäevade üritus oli 7+...ja ilm oli nii nagu eelmiselgi aastal 7+...ju siis siin on onupojapoliitika mängus...ilmataat on kellegi onu või onupoeg ja talle on lubatud mõningad kiiremad otsad teha kellegi rattaga....
sääskedele toodi nädal enne ohver....vannitäis loomaverd off sääsetõrjevahendiga
siiski ürituse korraldajatele pikk pai ja jällegi üks kordaläinud üritus...
kui ma suudan leida juhtme kuidas pildinaadid fotikast kätte saada ja siia ümber tõmmata siis jagan ma neid
ja seltskond on sada pluss...nagu igal sellisel üritusel
hindade üle ei kurda...õlut ei joo ja rasvased kartulid ka ei sümpatiseeri ja pood polnud ka mitte teises ilmaotsas, kuigi jah omas ta imelikke kellaaegu avatud olemiseks...aga vajalikud asjad..isegi kummiliimi...sai sealt soetatud ja üritus võis jätkuda...
järgmise aastani ja siis juba rattaseljas!!!
sääskedele toodi nädal enne ohver....vannitäis loomaverd off sääsetõrjevahendiga

siiski ürituse korraldajatele pikk pai ja jällegi üks kordaläinud üritus...
kui ma suudan leida juhtme kuidas pildinaadid fotikast kätte saada ja siia ümber tõmmata siis jagan ma neid

hindade üle ei kurda...õlut ei joo ja rasvased kartulid ka ei sümpatiseeri ja pood polnud ka mitte teises ilmaotsas, kuigi jah omas ta imelikke kellaaegu avatud olemiseks...aga vajalikud asjad..isegi kummiliimi...sai sealt soetatud ja üritus võis jätkuda...
järgmise aastani ja siis juba rattaseljas!!!

SilenCe before the storm...
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660
Kas kellelgi on enduurotripi gps-logi kuskil säilinud? Oleks huvitav näha, kus te ära käisite.
Selle tripiga oli vist mingi segadus või sain mina millestki valesti aru... reedel jäi kõrvu, et asi tuleb kl 4, seega podistasin ma hommikupoolikul rahulikult omaette "metsakultuurikruiisile"... kl 2 ajal tagasi kabalasse tulles aga selgus, et enduurod käisid juba rajal ära
Tõsi, vaadates, kui tolmused olid nemad ja kui mudane mina, siis... äkki ma ei jäänudki millestki olulisest ilma
Aga tõeliselt vaimustava elamuse andis Dunghill! Ja ega Martin Aaregi suurt alla ei jäänud... kahju, et publik teda nii jahedalt vastu võttis.
Esmakordselt tsikliüritusel osalemisest sai igatahes koos paraadiga muljet rohkem-kui-küll, seega keerasin ma end Säreveres kolonnist välja ja endureerisin koju.
Korraldajatele kiitus!
Selle tripiga oli vist mingi segadus või sain mina millestki valesti aru... reedel jäi kõrvu, et asi tuleb kl 4, seega podistasin ma hommikupoolikul rahulikult omaette "metsakultuurikruiisile"... kl 2 ajal tagasi kabalasse tulles aga selgus, et enduurod käisid juba rajal ära

Tõsi, vaadates, kui tolmused olid nemad ja kui mudane mina, siis... äkki ma ei jäänudki millestki olulisest ilma

Aga tõeliselt vaimustava elamuse andis Dunghill! Ja ega Martin Aaregi suurt alla ei jäänud... kahju, et publik teda nii jahedalt vastu võttis.
Esmakordselt tsikliüritusel osalemisest sai igatahes koos paraadiga muljet rohkem-kui-küll, seega keerasin ma end Säreveres kolonnist välja ja endureerisin koju.
Korraldajatele kiitus!
mis seal ikka öelda juhtus nii nagu juhtuma pidi, härrased kohtunikud tegid mingit onupojapoliitikat ja andisd auhindu mingisuguste tulemuste saavutajatele!! kohutav!!! meie igatahes saime kaplaniga pea igast võistlusest stiilipunktid kätte ja nagu motokas meile lohutades lubas siis kantakse meie punktid Stiili MaailmaMeistrivõistluste skoorikaardile, mille ettenäitamisel saame me muuseas ka stockmani kosmeetika osakonnast allahindlust.
ainuke s**t lugu oli et kauguhyppes jäi saavutuseks ainult kaksikhüpe, oleks kolmekesi hüpanud oleks RAUDSELT mingi vidina kätte saanud, aga noh eks ta ole harjutamise asi....
õlle hind ei häirinud, kuna laupäeval oli poe ees avatud püstijala baar,millest enamus lamades osa võtsid. äärmiselt positiivsed asjad olid poes pakutav tomatimahl ja hapukurgid. ega me mingid joodikud pole! see hunnik õlle mis KOGEMATA meie kõrval oli oli kõige tavalisem hommikusöök!
super oli ka paraad, neetud poleks arvanudki, et see nii hea välja kukub, ma pole ammu nii hästi maganud. va see osa kui muhv, kaplan ja intc otsustasid telgi kõrval proovima hakata kas kahe kasti õlled on ikka kõik sama maitsega... olid küll
muidugi ei puudunud ka asjalik teadustöö, geenitehnoloogia raudvara dr vip, tuntud ornitoloog dr kaplan, ja mingetekakõikpersse valdkonna tippmees dr intc, arendasid tõsiselt tsiklionude tädide tulevikku, koostades õpikut, viimase aja teaduse suursaavutustest
lühikokkuvõte:
Kalevipoeg oli naine
Saarepiiga oli raudselt mees
õlleviu on jube lind kes haarab matsust kasti haardesse ja kaob
kõik mis taevas lendavad pole kotkad, on ka viud, tihased ja kahtlemata leevikesed kuna neil on kõht punane.
kui saapa talda põletada saab sellega suurepäraseid näomaalinguid
N suudab magada ader maas
tervis saab ka ilma omanikuta hakkama.
samuti ei saa mitte paha sõna öelda armastele muusikakollektiividele, oli nagu äärmiselt hea. samuti tegi südame soojaks motosaleda särgi mahamüümise üritus, mille tulemusena sai Torpets omale fantastilise ballikleidi, mida me kõik loodame veel korduvalt tema seljas näha.
ps. lavalt rahva sisse hüppamine on ära tõestatud filmitrkk. kohalik müüdipurustajate armees riskis oma kontidega ja tõestas et põhimõtteliselt 99% inimestest plartsatab maha ( vaene pikk, kes tegi seda suisa ühe ropsuga).
viimasena siis nüüd selle aasta tarkusetera....
ära löö purki seljaga kui sa saad sellele peaga otsa hüpata!

ainuke s**t lugu oli et kauguhyppes jäi saavutuseks ainult kaksikhüpe, oleks kolmekesi hüpanud oleks RAUDSELT mingi vidina kätte saanud, aga noh eks ta ole harjutamise asi....
õlle hind ei häirinud, kuna laupäeval oli poe ees avatud püstijala baar,millest enamus lamades osa võtsid. äärmiselt positiivsed asjad olid poes pakutav tomatimahl ja hapukurgid. ega me mingid joodikud pole! see hunnik õlle mis KOGEMATA meie kõrval oli oli kõige tavalisem hommikusöök!
super oli ka paraad, neetud poleks arvanudki, et see nii hea välja kukub, ma pole ammu nii hästi maganud. va see osa kui muhv, kaplan ja intc otsustasid telgi kõrval proovima hakata kas kahe kasti õlled on ikka kõik sama maitsega... olid küll

muidugi ei puudunud ka asjalik teadustöö, geenitehnoloogia raudvara dr vip, tuntud ornitoloog dr kaplan, ja mingetekakõikpersse valdkonna tippmees dr intc, arendasid tõsiselt tsiklionude tädide tulevikku, koostades õpikut, viimase aja teaduse suursaavutustest
lühikokkuvõte:
Kalevipoeg oli naine
Saarepiiga oli raudselt mees
õlleviu on jube lind kes haarab matsust kasti haardesse ja kaob
kõik mis taevas lendavad pole kotkad, on ka viud, tihased ja kahtlemata leevikesed kuna neil on kõht punane.
kui saapa talda põletada saab sellega suurepäraseid näomaalinguid
N suudab magada ader maas
tervis saab ka ilma omanikuta hakkama.
samuti ei saa mitte paha sõna öelda armastele muusikakollektiividele, oli nagu äärmiselt hea. samuti tegi südame soojaks motosaleda särgi mahamüümise üritus, mille tulemusena sai Torpets omale fantastilise ballikleidi, mida me kõik loodame veel korduvalt tema seljas näha.
ps. lavalt rahva sisse hüppamine on ära tõestatud filmitrkk. kohalik müüdipurustajate armees riskis oma kontidega ja tõestas et põhimõtteliselt 99% inimestest plartsatab maha ( vaene pikk, kes tegi seda suisa ühe ropsuga).
viimasena siis nüüd selle aasta tarkusetera....
ära löö purki seljaga kui sa saad sellele peaga otsa hüpata!

Pilt ise on siin:kraut kirjutas:Kas kellelgi on enduurotripi gps-logi kuskil säilinud? Oleks huvitav näha, kus te ära käisite
Logi siin:
http://www.hot.ee/endoviires/Enduurorada.gpx
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
aga seeest olid sul koguaeg näpud püstiSaskia kirjutas:Mõnusa üritus. Sry Treffi tegijad aga Suvekad olid paremad. Suured tänud ürituse tegijatele
Oleks tahtnud ka mängudest osa võtta aga kahjuks on kipskäega natsa raske tegutseda
![]()
Loodame, et järgmine aasta saab ikka rattaga tuldud ja mine imet tea ehk isegi täitsa ise![]()
Päikest
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Lisan siis omaltpoolt kah mõne kiitva sõnakese! Kõigepealt tänud, et mind nii ruttu omaks võtsite, tundsin ennast väga mõnusasti. Ei hakka siin mingit õlle kriitikat tegema, sest see on vana tõde, et ainult esimene toop tundub kallis, edasi läheb aina odavamaks.
Kahju ainult sellest, et minu sportlikud mängud said otsa jalgpalli mängides, sest pärast seda mängu kasvas mu parem jalg poolteist numbrit suuremaks ja värvus väga huvitavat sinakat tooni.
Koosolemine terviklikult aga oli üks tore puhkus, kus oli aega juua, magada ja "mängida"
Oh oleks vaid selliseid päevi rohkem!
Tänud ja kohtumiseni!

Tänud ja kohtumiseni!
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
minult ka paar pilti. Peale jalkat tekkis
aeg, sellepärast nii vähe pilte 
http://album.piipz.com/thumbnails.php?album=33

http://album.piipz.com/thumbnails.php?album=33
-
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
kohal esimest korda ja täitsa lahe oli 
mõned pildid kah mis oma seebikast leidsin
http://www.minupildid.ee/main.php/users ... uvepaevad/

mõned pildid kah mis oma seebikast leidsin

http://www.minupildid.ee/main.php/users ... uvepaevad/
nii palju ratsutajaid
Et meie hulgas nii palju ratsanikke on, see oli üllatuseks
See oli hästi väljamõeldud ja ettevalmistatud ajaviide.
Ennem starti läksime sõbraga peaaegu tsiklite juurde, et ratsanike tulekut eemalt vaadata ja siis kui need " hullud" puude vahelt odadega ja hobustega tulid..... Osale rahvale, kes asjaga kursis ei olnud, tuli see üllatusena, kes lava juures ei olnud, et oli kuulda küsimusi, et mis toimub, mis lahti on nüüd .... Ja seda ka, et mehed andsid minna elu eest , kõigest väest! hea , et tsiklid terveks jäid ! Huvitav ja koomiline vaatepilt igal juhul....
LAHE ÜRITUS OLI !
Täname korraldustoimkonda!
siim

See oli hästi väljamõeldud ja ettevalmistatud ajaviide.
Ennem starti läksime sõbraga peaaegu tsiklite juurde, et ratsanike tulekut eemalt vaadata ja siis kui need " hullud" puude vahelt odadega ja hobustega tulid..... Osale rahvale, kes asjaga kursis ei olnud, tuli see üllatusena, kes lava juures ei olnud, et oli kuulda küsimusi, et mis toimub, mis lahti on nüüd .... Ja seda ka, et mehed andsid minna elu eest , kõigest väest! hea , et tsiklid terveks jäid ! Huvitav ja koomiline vaatepilt igal juhul....

LAHE ÜRITUS OLI !
Täname korraldustoimkonda!
siim
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.