Positiivne kogemus motopolitseiga

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige
Tänanud: 149 korda
Tänatud: 186 korda

politseist

Lugemata postitus Postitas Vint »

Pole just asjakohane se tekst kuid otsustasin siiski kirjutada...oma päevast.
Täna sai politsei majas käidud elektrit tegemas, põhiline koht oli
kartser :shock: no ikka jäle koht! Kogu se "kelder" oli vanas-nõuka-olekus... Ning peaaegu kõik kambrid olid inimesi täis, Mis toimub? :|
Valves olev poliismen oli küll väga viisakas, suhtlemine toimus vabavärsiliselt ilma igasuguste müütiliste kompleksideta, respekt!
Üllatusena tuli veel see, et paar agarat "vangi" said pika nurumise peale
välja ning aitasid ripplage lahti võtta ja tagasi panna, eks tegevusetus piinas.
Kokkuvõtteks oli huvitav päev, sai ka teistmoodi elu nähtud.... :wink:
Vint

Kasutaja avatar

Antik
Tsikkel: rat-ta-ta

Lugemata postitus Postitas Antik »

kes see õnnelik oli, kes täna kahe autorea vahelt maha võeti pärnu mnt'l enne pärnu mnt viadukti, mis üle järvevana läheb? ca kella 17.00 paiku

situatsioon oli siis selline: sõitsin teises reas, minust paremalt läks mööda kollane bike kahe rea vahelt, kuid kuna minust mõni auto edasi läks kitsaks, jäi sinna seisma. minust vasakult tuli politsei buss vilkuritega (mööda aeglustusrada, kust saab vasakule pöörata), jäi tsikliga kohakuti seisma, kui foor roheliseks läks, sai politsei vahetada rada tsikli seljataha ja nii ta maha võeti :) ...paraku ei tea kas võeti tõesti ridadevahel sõidu eest maha või rikkus mõnda muud eeskirja varasemalt... :roll:

Yamaha YZF1000R Thunderace '96 (Hooajad 2007;2008) --> Kawasaki ZX9R Ninja '94 (Hooaeg 2009) --> Kawasaki ZX10R Ninja '05 (Hooajad 2010; 2011; 2012) --> Yamaha YZF-R1 '04 (Hooaeg 2013)
Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Positiivne kogemus motopolitseiga.

Lugemata postitus Postitas miilits »

Eks ajapikku ole teel olnud nii üht kui teist, kuid tahaks öelda, et mõningad praegused töömeetodid jätavad küll soovida.
Otepää ja Rõngu vaheline tee on alles renoveeritud ja korraliku teekattega, kiirusepiirang aga 70km/h ja mitte lühikest aega. Teetöid seal enam pole ammu nähtud, kuid kiirusemõõtmine toimub agaralt, hea neelukoht ju, kus saab lihtsalt "linnukese" kirja ja rikkujate arv aga kasvab.
Eilses "Reporter" saates näitas uhkesti, kuidas suudeti ära hoida põrandaalune kiirendusvõistlus, see oli muidugi tubli tükk, kuid siis paistis ja kommentaaridest võis ka välja lugeda, et tabati hunnik LE rikkujaid ja põhilisteks protokollide tegemiste põhjuseks- turvavahendite kontrollimine ja nende eest trahvimine, sest oli paista, et pingsalt uuriti tulekustuti kehtivusaega. Ei tea kas eraautodes kontrolliti ka käsiapteegi olemasolu???
Ühesõnaga tore üritus, kuid sellise "tatti nokkimisega" küll minu silmis politsei oma usalduseprotsenti ei tõsta. :oops:

Kasutaja avatar

nostrak
Tsikkel: K1200GT
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas nostrak »

Miks ta tati nokkimine on?
Ma kuulsin ja nägin, et seal kontrolliti kõiki ja kõike.
Dokumente, joovet, tehnikat jne.
Aga meie politsei päälikud peaks rajataha saatma küll, et mingi aja vältel kogeda, kuidas norm riigi politseid töötavad tänavaliikluses.

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

nostrak kirjutas:

Miks ta tati nokkimine on?

On küll tati nokkimine. Nokiti neid tatte, kelle esindaja avalikus televisioonis võttis omale vabaduse ülbitseda nii politsei- kui seaduste üle :) . Minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt politsei poolt täiesti adekvaatne reageering.

Teema algataja
howard30

Lugemata postitus Postitas howard30 »

Nägin ka seda lõiku seal.Minu arvamus aga selline,et oleks ikka vaja kohta kus nad saax oma autosid rattaid proovida ning võidu teha.Seda kõike omal vastutusel.Parem kusagil liiklusest eemal ja las katsetavad. Nii vähemalt süütud liiklejad ei kannata.
See on norm kui kontrolliti,et tehniliselt korras autod oleks ja ka turvavarustus (tulekustuti)!Ja eelkõige ,et joobes ei oleks!
Pooldan,et loodaks kohti kus kiirusi saaks arendada ja autosid,motikaid korrakski põhjagaasiga proovida.Muidu toimub ikka see kõik aga ainult maanteedel ja nii õnnetused veel kiiremini tulemas.

Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

Kodanik Howard30, kas te pole varem dragrace´ist kuulnud või one mile challengest???? Mis need siis on,kui mitte LEGAALNE võimalus ennast ja oma tehnikat katsetada??

Loud pipes save lives!!!

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

kõige pullim on see, et 90% nendest "streetraceritest" ametlikel võistlustel ei julge osaleda.
Huvitav miks?
Eks mälus kaadri ees on ikka lahedam kõvatada.
Legaalsed kohad on ju olemas kus autot proovida- Tabasalu rada, haapsalu lennuväli jne....

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Kasutaja avatar

Vidget
Tsikkel: Kawasaki Z900
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Vidget »

triplekix kirjutas:

kõige pullim on see, et 90% nendest "streetraceritest" ametlikel võistlustel ei julge osaleda.
Huvitav miks?
Eks mälus kaadri ees on ikka lahedam kõvatada.
Legaalsed kohad on ju olemas kus autot proovida- Tabasalu rada, haapsalu lennuväli jne....

Kuule mine vaata päev otsa neid tänavasõidu autosid kiirendamas. Mina isiklikult sellistele üritustele ei viitsi minna, kus sõidetakse enamus aegu 16+. Seda lihtsalt ei ole huvitav vaadata ja enamus inimesi ei jõuagi finaale ära oodata ja minnakse ära.
Kindlasti ei ole ka neil kiirendajatel endal huvitav võistelda konkurentidega, kelle autodesse on maetud roppu raha ja mille tehaseseadest on väga vähe järgi- vaatad ainult tagatulesid.
Justnagu oleks vaja alamat sarja nagu motokrossis EMX, kus lihtsalt saavad paugutada tänavasõidu autoga. Kuigi ma kahtlen, kas see väga kaua ka toimida saab. Igamehe ralli ju ka sama eesmärgiga tehtud, aga võistlemas wrx-sti, evo pillid, millel rehvisoojendajad peal ja suured telgid püsti.

Let the good times roll.

Kasutaja avatar

HeitiKender

Lugemata postitus Postitas HeitiKender »

Vidget, sa missasid totaalselt point: üks on võistluse vaatemängulisus (mis on autode kiirendamisel 400 meetrit niigi olematu) ja teine on tühikargajate argus üldse võistlema minna - ükskõik mis pilliga.
Peamine punkt on see, et tänaval kupatades tekib ülikiirelt mulje, et riist on poolde säärde ja sõiduoskus nagu rootsi kunnil ja illusioon tekib seetõttu (nüüd siis ütlen ma seda 423. kord), et TEISED EI SÕIDA VÕIDU.
Ringrajal on olukord teine - KÕIK SÕIDAVAD VÕIDU. Ning korraga selgub, et teised on sama head või nagu enamusele paistab - teised on veel paremad sõitjad. Kõik annavad endast parima ning selgub, et sinu parim on halvem kui teiste parim!
Ning seda ei kannata tühikargajate ego ega esmase sootunnuse kujuteldav suurus (ciao, Freud, come stai?) kuidagi välja. Seetõttu otsitakse hõlpmõnu (NB, uudissõna!) tänaval huligaanitsedes.
Mina olen hakanud juba politseisse helistama kui rikkumist näen. Mida teie teete?

Kasutaja avatar

paarn
Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas paarn »

Sama.

Moto-orineteerumine: http://www.villamoto.ee
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

Vidget, kus võistlustel see nii käib,et tavaline tänavaauto ja outlaw kõrvuti stripil foori ootavad? Klasse on mitmeid,kõigile kellel on tahtmine,leidub ka sobiv klass!
Kui mõni mees arvab,et võistlustel tal oma autoga miskit anyway peale hakata poleks,sest see liiga kulgur, siis KULGEGUGI sellega tänaval,ilma igat käiku piirajasse laskmata ja endast debiiliku muljet jätmata

Loud pipes save lives!!!

Teema algataja
FayKing

Lugemata postitus Postitas FayKing »

Täielik OT, kuid olen kuulnud, et üleeelmisel-eelmisel aastal tehti MKM-is vastavad arvutused ja tulemus ...

... kui riik ehitaks ja peaks üleval ühte ringrada millel igameheõigus masin tühjaks keerata, oleks see majanduslikult riigile palju kasulikum kui tänaval laipu kokku lükata (saamatajäänud maksud + muud kulud).

AGA ARU MA EI TAIPA MIKS SELLE NIMEL TEGUTSEMA POLE HAKATUD?

Kasutaja avatar

HeitiKender

FayKing kirjutas:

Täielik OT, kuid olen kuulnud, et üleeelmisel-eelmisel aastal tehti MKM-is vastavad arvutused ja tulemus ...

... kui riik ehitaks ja peaks üleval ühte ringrada millel igameheõigus masin tühjaks keerata, oleks see majanduslikult riigile palju kasulikum kui tänaval laipu kokku lükata (saamatajäänud maksud + muud kulud).

AGA ARU MA EI TAIPA MIKS SELLE NIMEL TEGUTSEMA POLE HAKATUD?

Arvutused on teoreetilised - kuigi ma tahaks väga neid arvutusi näha, ilmselt on seal mazhoorselt vigu ja põhimõttelisi möödapanekuid. Miks ma nii arvan? Sest Soomes on radu, Hispaanias, Itaalias, Ungaris ja kus iganes on radu. Aga laipu on hoolimata sellest. Need tänaval kõvatajad ei lähe rajale, pane või punane vaip maha.
Kui oleks minu teha siis ma muudaks liikluskaristusi selliselt, et lisaks trahvile ja ühiskondlikult kasulikule tööle (nädal aega tänavaid koristada kuni auto tasulises parklas ootab kuni piloot jala käib) oleks ka kohustus ringrajal minna sõita ning ringiaeg kleebitakse oranzi kleepsuga auto pagasnikule, et kõik saaks naerda.

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

HeitiKender kirjutas:

oleks ka kohustus ringrajal minna sõita ning ringiaeg kleebitakse oranzi kleepsuga auto pagasnikule, et kõik saaks naerda.

Jätkates arutluskäiku.
Kui ringiajad oleksid peale kleebitud, siis minu arvamuse kohaselt ei tohiks naerda need, kes enne ei ole samal ringrajal käinud ja selle aja üle sõitnud :)

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige
Tänanud: 149 korda
Tänatud: 186 korda

Lugemata postitus Postitas Vint »

Primo kirjutas:
HeitiKender kirjutas:

oleks ka kohustus ringrajal minna sõita ning ringiaeg kleebitakse oranzi kleepsuga auto pagasnikule, et kõik saaks naerda.

Jätkates arutluskäiku.
Kui ringiajad oleksid peale kleebitud, siis minu arvamuse kohaselt ei tohiks naerda need, kes enne ei ole samal ringrajal käinud ja selle aja üle sõitnud :)

See tähendab seda et kõik peaksid endale rinkaaja külge kleepima :mrgreen:
OT. se teema

lehhluur
Tsikkel: Aprilia SXV550;AP MX125;Virago

.

Lugemata postitus Postitas lehhluur »

Vaatasin kaugelt et valge tsikkel tuleb vastu, jõudis lähemale ja vaatasin et hayabusa, viskas mulle käppa kah. Pärast kui kõrvale jõudsin vaatasin, et politsei:D

Suzuki sundiro 50 --> Gilera smt 50 --> Riga 13; Yamaha tdr 125; Aprilia mx 125
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Mitu busa neil siis on? Ja siit tuli meelde küsia : on keegi kuulnud ka kuidas sellel Pärnu politseibusaga õnnetusse sattunud Timol läheb? Saab ikka kenasti terveks?

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Vaadates ametlikku tabelit, siis politseil on/oli? üks Hayabusa ning see on puruks.

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Hondarebel
Tsikkel: MotoGuzzi
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hondarebel »

Ehk kuidas eesti Vabariigi politsei niigi vähene autoriteet kolinal peldikust alla käib:

Käsi tõsteti katmata peaga eiteakuhumaani ja jutt mis peaks nime sisaldama olin pobin millest sõnagi aru ei saanud.

Ei mina tea kes ja kuidas on politseile seda õpetanud aga vene sõjaväes tegi kapten Belov mulle ja teistele asja lühidalt selgeks:
Peakatteta au andmine võrdub püksiluku avamise ja m*** näitamisega!

Selgituseks: liigutus on pärit ajast kui turvises rüütel avas tervituseks kiivri näokatte. Kui kiivrit polnud, ei vehitud ka käega , misiganes siis praeguses rivimäärustikus ka kirjas poleks.

P.S
Rikkumine mille eest noriti on lõpmatu vaidlus teemal Stop märk ja kas 2 kmh saab hetkega pidama või mitte aga see pole praegu oluline.

Peeter aka Hondarebel

Think positive

Teema algataja
Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

ju see JUPO oma oli. JUPOl on ka lumivalged ilma kirjadeta Blackbirde mõned. ja niipalju kui ma kuulnud olen (jah, jube s**t argumentatsioon), siis erinevalt tavapatrullimasinatest pole kõiki nende omi avalikus registris just "operatiivhuvide" tõttu...

Kasutaja avatar

Habib
Tsikkel: Suzuki V-Strom

Lugemata postitus Postitas Habib »

Hondarebel kirjutas:

Ei mina tea kes ja kuidas on politseile seda õpetanud aga vene sõjaväes tegi kapten Belov mulle ja teistele asja lühidalt selgeks:
Peakatteta au andmine võrdub püksiluku avamise ja m*** näitamisega!

Ja kapten Belov peaks meile nüüd kõigile suureks eeskujuks olema... :roll:

Lambad on siin ja... lambad on sääl...
Kasutaja avatar

HeitiKender

Hondarebel kirjutas:

...
P.S
Rikkumine mille eest noriti on lõpmatu vaidlus teemal Stop märk ja kas 2 kmh saab hetkega pidama või mitte aga see pole praegu oluline.

Peeter aka Hondarebel

nagu sulle tegi keegi selgeks käetõstmise, olgu sulle siin üks teine õpetlik lugu.

Sama juhtum, sõidukijuht ei peatunud STOP märgi all vaid aeglustas ja siis sõitis edasi. Politsei pidas mehe kinni, mees mölises vastu, et "MIS SEAL VAHET ON, kas peaaegu seisma või täiesti seisma", politsei tiris mehe autost välja ning hakkas kumminuiaga peksma. Mõne aja pärast küsis: "kas tahad, et lööksin aeglasemalt või lõpetaksin löömise täiesti?"

Kasutaja avatar

Tips

Lugemata postitus Postitas Tips »

Õpetlik lugu? Et politsei teeb kumminuiaga selgeks seda, mis autokoolist selgeks ei saanud? Vapsjee gestapo ikka, positiivne kogemus motopolitseiga :) .

Kasutaja avatar

Hondarebel
Tsikkel: MotoGuzzi
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hondarebel »

Stop-märgis pole posti point, isegi kapten Belov pole point.

Kaitseväelased-politseinikud kommenteerige, kuidas on teie kehtivas "ustavis" au andmise koha peal peakatte vajalikkus kirjas.

Ja kui palja peaga lehvitada lubatakse on midagi totaalselt valesti.

Peeter aka Hondarebel

Aga "aeglustas ja sõitis edasi " on politsei rahateenimise koht alati olnud ja kui mõistus paremat ei võta siis jääbki selleks.

Think positive

Overkilla
Tsikkel: BMW F650CS Scarver
Tänanud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Overkilla »

HeitiKender kirjutas:

Sama juhtum, sõidukijuht ei peatunud STOP märgi all vaid aeglustas ja siis sõitis edasi. Politsei pidas mehe kinni, mees mölises vastu, et "MIS SEAL VAHET ON, kas peaaegu seisma või täiesti seisma", politsei tiris mehe autost välja ning hakkas kumminuiaga peksma. Mõne aja pärast küsis: "kas tahad, et lööksin aeglasemalt või lõpetaksin löömise täiesti?"

Kas see pole mitte filmist "Fat pizza"?

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Kas peakatteta saluteerimine läks nii hinge :lol:
Vaata wiki-st järgi, saluteerimist on mitut moodi tegelikult on taustalegende ka palju. Rüütliteema on neist ainult üks. Belovi esivanemad ei teadnud rüütlitest niikuinii muud midagi kui et plehku tuli nende eest panna ;)
Mulle meeldib jälle hoopis see legend, et näidatakse oma paremat, ehk võitluskätt ja demonstreeritakse, et seal poe mingit nuia või relva. Või siis "mõistus on ülem kui süda" jne
Filmides vehivad USA militaristid kogu aeg palja peaga, aga filmides juhtub muidugi igasugu imevigureid niikuinii.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Tips

Lugemata postitus Postitas Tips »

Juhtus ka positiivne kogemus motopolitseiga. Nimelt nägin Pärnu mnt.l kahte ilusat valget blackbirdi ja kinni ei peetud.

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Motopolitsei- või tavaline politsei, vahet pole- mõlemad muutuvad ebameeldivateks inimesteks siis, kui rikkuja peale pikemat piidlemist teatab, et "ah see olete teie, kelle tütre ma eelmisel kuul paksuks panin" või "teie vormiriietus istub sama laitmatult kui roguskikott kartulite ümber" ;) Samuti ei tule suhtlusele kasuks oma õiguse nõudmine põhjendusega, et "udu oli nii paks, et ma ei näinud spidomeetrit". Muidu on nad tavalised inimesed, kes teevad oma tööd ja kelle hulgas isiklikele kogemustele tuginedes on pelgalt üksikud "suguliigesed kahel jalal", kellele meeldib oma äpardunud lapsepõlve juhtide peal välja elada. Ole inimene ja sind koheldakse kui inimest!

Overkilla
Tsikkel: BMW F650CS Scarver
Tänanud: 10 korda

Jah

Lugemata postitus Postitas Overkilla »

Mul ka positiivne kogemus motoga ja politseiga, nimelt, et mind kinni ei peetud. Täna pühapäeva õhtul iga suurema tee ääres oli keegi kinni peetud, nägin vähemalt 4 politsei masinat.
Kõige suurem üllatus oli Pirita teel, kui üks krossikas seisis tumeda kaubiku taga, algul arvasin, et avarii, aga autos istusid vormis politseinikud.
Pirita teel ei maksa kiirust ületada, neljapäeval oli seal järjekordne haarang.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”