palun soovitage cruiserit või shopperit
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
sa oled vähe poes käinud siisRatas007 kirjutas:Odavam on, lihtsam on, aga eksid, kui arvad et on rohkem või suurem valik. Pole nagu märgand et erinevates poodides oleksid erinevad rattad.Õnnekas kirjutas:Aga kas sa jalgratta ostmisele ei ole mõelnud?
Odavam, lihtsam, poode rohkem, kust valida...

aga keep on, päris muhe teema

-
- Tsikkel: Kawasaki VN900 Custom
-
Teema algataja
Rimis või saastakas on need Euroshopperi tooted. Sealt peaks igaüks omale sobiva leidma. Rimi miinuseks on pikad järtsud, nii et shopperi ostmine sõib tüütuks osututda. Aga enne mine jyskist läbi, võta sealt korvist webileht kus hinnad ja pildid peal.
Tegelikult pole selles midagi imelikku, et inimene ei leia näiteks www.neti.ee üles mootorrataste alajaotust. Seda pole ju esilehel. Lihtsam on kribada foorumisse ja oodata kuni leidub üks lahke inimene ja viitsib kohalike müüjate aadresse siia kribada.
Näed jõudsidki ära oodata. Ma näiteks ei viitsinud isegi läbi lugeda millega mind üllatatakse. Aga näed lollile näpuga kuu näitamine kustutas mu karmavõla, ning tänased poolsurnuks ehmatatud ülekäigurajalistega on tasa.
http://www.neti.ee/cgi-bin/teema/ARI/Au ... torrattad/
Tegelikult pole selles midagi imelikku, et inimene ei leia näiteks www.neti.ee üles mootorrataste alajaotust. Seda pole ju esilehel. Lihtsam on kribada foorumisse ja oodata kuni leidub üks lahke inimene ja viitsib kohalike müüjate aadresse siia kribada.
Näed jõudsidki ära oodata. Ma näiteks ei viitsinud isegi läbi lugeda millega mind üllatatakse. Aga näed lollile näpuga kuu näitamine kustutas mu karmavõla, ning tänased poolsurnuks ehmatatud ülekäigurajalistega on tasa.
http://www.neti.ee/cgi-bin/teema/ARI/Au ... torrattad/
Royal Einfield 350 Classic
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.