koolieelne kogunemine 27 august!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 399
me käisime korra seppelini all, seal oli boring ja pime, siis macci sööma, ja siis kaspar ja sander läksid koju, ma läksin siimu ergutama, jõudis ilusti koju. ja peale 6,5km lükkamist ei olnudki väga tige
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
-
-
-
- Tsikkel: CB900
- Tänatud: 1 kord
Nii... nüüd siis pilte minupoolt ja üks algeline video ka
http://sandrew.pri.ee/Tartu%20Kokkutulek/
Video kõige lõpus, ärge kvaliteedi ja pikkuse pärast vinguma hakake, tegin digikaga.
http://sandrew.pri.ee/Tartu%20Kokkutulek/
Video kõige lõpus, ärge kvaliteedi ja pikkuse pärast vinguma hakake, tegin digikaga.
-
vedas ikka, nägime shummi ja elvaka ära
ja isegi momol sai kylas käidud, ja mingi 100+ km sai maha hõõrutud
lahe oli
nägime sitaks kaherattalisi, kellele viskasime käppa, aga nemad vastu ei visanud
jap see oli jama, et kradi põlva vennad ei viidci ise kuhugi minna, ma olin kella 15:00 -ni tööl, koju tulin ajasin kohe kaadri kokku et äkki veeel jõuab, siis olid kyll minejad, aga ilma minuta, ma ei saa aru miks nad ise ei julge tulla
hehe irw 

-
-
rem4605 kirjutas:Aitähh sellele kes mu Nokia Tee pealt ülesse korjas!
Krt Suunatuli tuli küljest, mis rippus siis Vastu Summutit :S ja natsa sulas ära![]()
Muidu oli Suht Põnev jah... Aind et jah kaua ei viicinud seal passida...

NSR
eino selles mõttes et kiirendamisel ja krossirajal oli lahe senikaua kuni pooled ära kadusid ja siis ei tehtud enam midagi, siis mindai varju alla ja siis sööma ning laiali...KubsiK kirjutas:miks jama? arvad, et põlvas oli lahedam? hehe seal ikka tehti hyppeid, ja krossitati, kiirendati raadil, ja igast stuffi. miks jama?
DiTech 

active kirjutas:rem4605 kirjutas:Aitähh sellele kes mu Nokia Tee pealt ülesse korjas!
Krt Suunatuli tuli küljest, mis rippus siis Vastu Summutit :S ja natsa sulas ära![]()
Muidu oli Suht Põnev jah... Aind et jah kaua ei viicinud seal passida..... suht sai naerda kui tagant nägime kuidas see suunakas ära kukkus:D...... need on need keeway-d:D.. telefon jäi ikka terveks wä?.. pilti polnd ees kui selle üles leidsime

Aga suunatuli oligi mul lahtine....Mingi tasakesi kinni...
Ega esihark oli ka kõver

NB: Oleksite ikkagist võinud mulle suunatuld varem mainida! Mitte siis kui pool oli vastu summutit ära sulanud!

Miks te kogu aeg maa all peate olema?? Küll zepaka, küll kaupsi.. Kiivrid pähe, sõiduvarustus selga, load tasku ja maanteele.Enemy Territory [ COD ] kirjutas:speed fighter kuhu te siis läksite peale macci?te l2ksite 2ra siis hakkasime ka 2ra minema zepeka alla tahtsiem alla minna siis n2gime maci juures olid rollerid siis l2ksimesinna ja siis k2isime veel kaupsi alla parklas..
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
mis kuradi kiirendust. kiirendamine käis koguaeg
kui ei usu siis on mul tõestamiseks 3 videot. olgugi et kiirendati vb 30 korda. mida te koguaeg vingute. istuge siis kodus arvuti taga. juba koos viibimine on poole huvitavam. korralda veel midagi, ja siis kõik ainult vinguvad
aga respekt nendele kes kohal käisid 

MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
speed fighter kirjutas:mis kuradi kiirendust. kiirendamine käis koguaegkui ei usu siis on mul tõestamiseks 3 videot. olgugi et kiirendati vb 30 korda. mida te koguaeg vingute. istuge siis kodus arvuti taga. juba koos viibimine on poole huvitavam. korralda veel midagi, ja siis kõik ainult vinguvad
aga respekt nendele kes kohal käisid
Yep , sul on õigus , ikkagi on parem koos olla , kui arvuti taga aga olex tahtnud mingi heli värki teha ... Aga millega olex mõõtnud seda

Ja muide seal raadil seal, kus me kiirendasime oli veel yx krossirada mäest alla mingi , suht vinge on too kh aga kõik panid linna poole ja mul lube sõbraga polnd ja ei jõudnud järgi kh... et tagasi kutsuda... varem ei tulnud see idee meelde

Mõtisin et viskan ka sõna sekka... mina oleks seal järgmise päevani olnud kui raha oleks olnud
...aga maru paha oli olla eelmisest päevast.... üritus iseenesest oli lahe... mulle meeldis
ootan huviga järgmist....ja runner on müügis...13000.- ja koos allkirjaga 20000.-
a ja sandrew ma tahan oma avatari

ootan huviga järgmist....ja runner on müügis...13000.- ja koos allkirjaga 20000.-

a ja sandrew ma tahan oma avatari
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.