Kokkutulek Põlvas 21 August!
Moderaator: Moded
just.Roby kirjutas:albert sind polnud kohalgi;)...
minuarust kahh suht mõtetu video...
aint algus on enamus kui põlvba sõitsime aga seda pulli ei olegi mis seal kõik toimus...mendi jama jne...krossirajal hypped jne...ringrada..ja kuda me vihma eest rolleritega metsa pagesime
seda k6ike oleks v6inud filmida

sellest videost ei näinud si**agi äraAlpss kirjutas:No ei olnud jah kohal, ei olnud millega minna, aga noh videost ma nägin pärispalju ära

aga üritus oli kõva, kuigi mendid veits kahtlased

üks ment rääkis et kui kokkutuleku teete siis jätke rollerd konsumi taha parklasse ja minge jalutage pargis ja mängige pali , teine rääkis et mingei sõitke kuskil ringrada ja kiirendage kuskil

DiTech 

-
enemy: sul täitsa õigus. enne seda suurt stressi võiks tõesti tartus mingi värk olla.
veaksin oma area ka platsi, muidu suve jooksul pole ühelegile kokkutulekule saant. ja kui midagi toimuma haka siis otsime hea kaameramehe 

MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
-
aga kas oleks tulijaid? siis speed fighter sina oled korraldajaspeed fighter kirjutas:enemy: sul täitsa õigus. enne seda suurt stressi võiks tõesti tartus mingi värk olla.veaksin oma area ka platsi, muidu suve jooksul pole ühelegile kokkutulekule saant. ja kui midagi toimuma haka siis otsime hea kaameramehe

S¤Ã¤Ã¤S¤E
-
ehitusservice parklas kogunemine, tangime, sõidame laululavale , selle polleri maja eest mööda. laululaval räägime juttu ja uurime tehnikat, mingit kimamist ei toimu, siis edasi maci sööma, ja peale seda raadile, karjääris kross( võtame aegasi, rajale 3 rollerit korraga, ainult juhul kui on vähemalt 9 osavõtjat, ja peale seda üks mõnus kiirendus ja tagarattal sõit. midagi pole kohustuslik. on anda üks 12tolline kumm põletamiseks. valime kokkutuleku kaunima rolleri. mille auhind on kõvasti respekti ja üks mega suur aplaus rollerite tuuri ajamise näol, niiet pange kõik kuusepirnid peale ja lööge masinad läikima, kui päev veel lühike siis kohapeal on oodatud ideed, mida teha. siis sellega asi lõppekski. ikkagi mu esimene korraldamine, niiet ma ei tea mis teile meeldib. aga üks on kindel et sõidame aeglaselt 45kmh ühes kolonnis ja kahes reas, et kõik ikka kaasas püsiks, sellega näitame ,et me pole nii segased midagi. keegi võiks kaamera tuua ja hea kaameramees võiks olla. päeva paneme koos paika. ise arvaksin , et selleks päevaks oleks reede, igaljuhul vihmakeebid ja vihmavarjud igaksjuhuks kaasa.
tingimused: 1kiivrid peas
ühele teatud runnerivennale: RIIDED HOIAME IKKA SELJAS.
load võiks ka ikka olemas olla
JA KIIRUSE ÜLETAMINE KEELATUD. (aga no sellega ma eriti ei arvesta):D
tingimused: 1kiivrid peas
ühele teatud runnerivennale: RIIDED HOIAME IKKA SELJAS.
load võiks ka ikka olemas olla
JA KIIRUSE ÜLETAMINE KEELATUD. (aga no sellega ma eriti ei arvesta):D
Viimati muutis speed fighter, 23 Aug 2006, 21:49, muudetud 1 kord kokku.
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.