Biker.ee suvepäevad
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
SUURED TÄNUD kõigile kes aitasid - eriti Hondarebel, Mella ja Kri$o$ ning tütarlapsed Kitu, Kuldkala ja mu isiklik kaasa!
Teised olid ka kõik tublid!
P.S. Eraldi tahaks "kiita" seda inimest kes välikemmergus prill-lauast jagu sai ja seda inimest kes sepa auto katusereelingu ära lõhkus! Kui kätte san tänan isiklikult üle
Teised olid ka kõik tublid!
P.S. Eraldi tahaks "kiita" seda inimest kes välikemmergus prill-lauast jagu sai ja seda inimest kes sepa auto katusereelingu ära lõhkus! Kui kätte san tänan isiklikult üle

i am not totally useless, i can be used as a bad example.
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Hee ma ka siis lõpuks tagasi. Sain ka pisut vihma, aga see ei seganud.
Nuuh, üritus oli igati vinge! Ainult et Torpets oli laupäeva õhtul sellises alkoholijoobes, millist pole maailm mõnda aega näinud. Siinkohal ka Torpetsi südamlikud vabandused kõigi näitsikute ees, keda ta oma ebaviisaka jutuga häirida võis (bikeri mehed seevastu on sellised m***id, et nendega peabki ebaviisakas olema). Igatahes telki hakkasin pakkima täna kell neli, olles sügavalt viimane külastaja. Leidnud telgi nuka alt tühja shampusepudeli, pidin valjusti ütlema:"Ah nii!" Korraga oli kõik selge, miks ma teistega samal ajal lahkuda ei suutnud.
Aga jah, ürituse järelmeeleolu on tunduvalt parem kui näiteks Jõgevatrefi oma oli. Rohkem ma ei tahtnudki midagi öelda.
Aa, Inks, su akud on ikka minu käes, annaks tagasi.
Nuuh, üritus oli igati vinge! Ainult et Torpets oli laupäeva õhtul sellises alkoholijoobes, millist pole maailm mõnda aega näinud. Siinkohal ka Torpetsi südamlikud vabandused kõigi näitsikute ees, keda ta oma ebaviisaka jutuga häirida võis (bikeri mehed seevastu on sellised m***id, et nendega peabki ebaviisakas olema). Igatahes telki hakkasin pakkima täna kell neli, olles sügavalt viimane külastaja. Leidnud telgi nuka alt tühja shampusepudeli, pidin valjusti ütlema:"Ah nii!" Korraga oli kõik selge, miks ma teistega samal ajal lahkuda ei suutnud.
Aga jah, ürituse järelmeeleolu on tunduvalt parem kui näiteks Jõgevatrefi oma oli. Rohkem ma ei tahtnudki midagi öelda.
Aa, Inks, su akud on ikka minu käes, annaks tagasi.

I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Sügav kummardus kogu orgkomitee ees. Oli minu jaoks esimene sellellaadne üritus. Minupoolne totaalne rahulolu. Kuigi karaokkest eriti lugu ei pea, oli reedeõhtune saatesarja "Laulge kaasa" lindistus väga lahe. P.S. Efendi kuidas jäi üleüldine rahaline seis? Ega kahjumisse ei jäänud? ....siis tuleks korraldada äkki väike korjandus.
-
Teema algataja - Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Rahaline seis jäi nii et sain hakkama ja veidikene sain peale kah.. saab telefoniarved ja bensu tasa ja kaks õlut ostan ka 

Viimati muutis efendi, 13 Aug 2006, 21:16, muudetud 1 kord kokku.
i am not totally useless, i can be used as a bad example.
-
- Tänatud: 12 korda
Nih, elus ja tagasi. Korraldustiimile suurimad tänud. Antud üritusega sai tõestatud, et minimaalse piletihinnaga on võimalik võimas üritus teha. See asi paneb ikka mõtlema, et kuda üks suur motoüritus, mille 3x kallim piletihind ei sisalda midagi, ning korraldajad ikkagi jäävat miinusesse. See selleks. Loodan, et ka porgandimees, kelle isend otsad andis, saab oma preparaadi ikka liikuma.
Igatahes palju õlunaadi viib seisundini, kus DVD`d vaadates lubatakse ABBA blondiin naiseks võtta. Aga muidu oli ikkagi tore. Tänud veelkord Efentsile ja teistele, kes ürituse toimumisele kaasa aitasid.
Igatahes palju õlunaadi viib seisundini, kus DVD`d vaadates lubatakse ABBA blondiin naiseks võtta. Aga muidu oli ikkagi tore. Tänud veelkord Efentsile ja teistele, kes ürituse toimumisele kaasa aitasid.
Mootorsportlased on ikka julged,
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Nii mõnusaid üritusi võiks rohkem olla, aga tundub, et sellega saab hakkama ainult Efendi
Suured tänud sulle ja kõikidele teistele, kes kaasa aitasid! Igaljuhul oli hea veeta taas päevake toredate inimestega! Kahju, et kohe algusest tulla ei saanud, palju jäi kindlasti nägemata
Tehke ikka järgmisel aastal ka!!!

Tehke ikka järgmisel aastal ka!!!

minupooltki suured tänud korraldajatele.
metsas ragistamine oli päris lõbus.
paar pilti ka
http://www.zone.ee/fotek/biker/
metsas ragistamine oli päris lõbus.
paar pilti ka
http://www.zone.ee/fotek/biker/
Siim
Lahe!!!! Efendi-
. Enduro trip oli kah vinge (tänud Mella´le), ise oleme koos Andre460-ga süüdi, et poole pealt käega lõime ja laagrisse õlut jooma kihutasime... Seltskond oli hea, soomlasi ei olnud (positiivne), söödaputka oleks võinud vähe varem lahti olla (uskuge, mõni sooda tõuseb kell 8 üles), paugutamist laagris ei kuulnud, piirajasse lasi ka ainult üks vennike (ise nägin ja tunnen süüdlast, äkki vabandab kõikide ees
), hommikusöök tip-top ja edasi mõtelge ise positiivseid asju!

-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
...ja oma tagavarakummi ohverdasid laupäeval parimate kaadrite hüvanguks...Raigo kirjutas:Rehv läks katkiKuzmitz kirjutas:Raigo- pidu ju oli lahe, aga tahad sa rääkida oma ratta saatusest![]()
????
ja kohe nii hästi ,et sisekummis oli vähemalt 5 auku. Hetkel seisabki twin ühe farmeri juures hoovipeal ilma taga rattata.

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Nii,nii yritusega jäin VÄGA RAHULE !! kuna te kõik teate mind,siis ma ei peagi enam midagi lisama sest pole ju varem olnud sellist asja et sepp jäi rahule... seega supper!
naerda sai palju ja koguaeg.
effendi tegi ära tubli töö! retsept!
inimesed olid väga toredad,peale yhe m**n* kellele jäi ette auto iluliist... tõeline p***! aga selles ma ei syydista korraldajat.
raigo,sinu hambapasta on minu käes:D
tänada tahan veel toredaid sõpru kes hoolitsesid laupäeva hommikul kell hästi vara, et ma sisse ei magaks
Ainid rsk 
kahetsen ainult yhte asja,et ma sealt potilaadalt sinki liiga vähe ostsin... ma pole elusees söönud paremat sinki kui see mida seal myydi.
söök oli hea,korraldus oli hea... sõbrad olid toredad ja ilmaga ka vedas
naerda sai palju ja koguaeg.
effendi tegi ära tubli töö! retsept!
inimesed olid väga toredad,peale yhe m**n* kellele jäi ette auto iluliist... tõeline p***! aga selles ma ei syydista korraldajat.
raigo,sinu hambapasta on minu käes:D
tänada tahan veel toredaid sõpru kes hoolitsesid laupäeva hommikul kell hästi vara, et ma sisse ei magaks

kahetsen ainult yhte asja,et ma sealt potilaadalt sinki liiga vähe ostsin... ma pole elusees söönud paremat sinki kui see mida seal myydi.
söök oli hea,korraldus oli hea... sõbrad olid toredad ja ilmaga ka vedas

Viimati muutis sepp, 14 Aug 2006, 09:00, muudetud 1 kord kokku.
Efendi, kiidusõnad!
Ise väsinud.... väga väsinud.
Head sõbrad... toredad sõbrad.
Järgmise korra karaokeks ootan meeskoori osavõttu. Sõnad ja saund siit:
http://www.kaytanhousuja.com/biisit/isk ... olehti.mp3
Plafooni jo sirgen
Ise väsinud.... väga väsinud.
Head sõbrad... toredad sõbrad.
Järgmise korra karaokeks ootan meeskoori osavõttu. Sõnad ja saund siit:
http://www.kaytanhousuja.com/biisit/isk ... olehti.mp3
Plafooni jo sirgen
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
Jõudsin ka mina oma rappega koju, küll viimased kilomeetrid igaks juhuks mikrobussi kongis
. Tänud priit_iz-ile ja seltsimehele Pegasoga koos naistega võtmete laenamise ja moraalse jõmina eest Märjamaa Statoilis, ilma teieta poleks niigi kaugele saanud. Platsil sain ka ühelt härralt küünlavõtit, mis peale proovisin talle õlle välja teha, aga ta pidi rohkem viinamees olema. Käisin siis Enges küünla järgi (mida ei olnud, ei Pärnu pool järgmises tanklas ega ka Märjamaa Statoilis ja Lukoilis) ja ühtlasi ostsin ka ühe lapiku tänutäheks. Siis läksin sõbra isa maakohast läbi, et peenikest liivapaberit saaks küünla puhastamiseks, aga vanal käisid neelud selle pudeli järgi ja nii ma siis talle selle loovutasingi. Lohutuseks niipalju, et tsiklistid ei saagi kokkutulekul liiga palju juua, muidu on liiga pikk hommik ennem sõitmaasumist
. Nagu Torpedol näiteks. Mina olin muide eelviimane, kes leekima pani. Formaalselt küll, sest osa seltskonda jauras veel kohalikega poe juures kuskil kraavis
. Kokkuvõttes jäin väga rahule oma esimese tsikliüritusega ja tulen kindlasti veel, kui oma rappe liikuma saan ilma saateautode vajaduseta. Äkki panen isegi IZ-i mootori peale talle hoopis, kade oli vaadata, kuidas priidu oma laksust esimese löögiga käima läks alati
.

-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
tänud efendile laheda ürituse eest!
ega siin pikka juttu pole, kõiki saaks kiita ainult, ka habanero sinki, mis pärast soolakurgiks transformeerus. kõike huumorit ei hakka siia kirja panema, ei jõuaks lihtsalt.
miinused lähevad kirja kivivigala korvpalluritele ehk siis kivipalluritele sõnakuulmatuse eest. no ethän sie v*ttu ymmärrä, että sun pallit menee, jos et lopeta palloilua tällä puolella!
ega siin pikka juttu pole, kõiki saaks kiita ainult, ka habanero sinki, mis pärast soolakurgiks transformeerus. kõike huumorit ei hakka siia kirja panema, ei jõuaks lihtsalt.
miinused lähevad kirja kivivigala korvpalluritele ehk siis kivipalluritele sõnakuulmatuse eest. no ethän sie v*ttu ymmärrä, että sun pallit menee, jos et lopeta palloilua tällä puolella!
Habanerol ei olnud sinki vaid kuivatatud kibeliha. Kaplan ja Torpedo aitasid tuua maailmale ka uusi tooteid: Nutukurk ja Põhialtäraõlu mida nad ka edukalt turustasid.
Mis ei tapa teeb tugevaks.
Mis ei tapa teeb tugevaks.
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.