Mentide teadmik
Moderaator: Moded
aga oleks see hiljem välja tulnud nt kuskilt politsei käest, siis oleks sa hakand just rääkima,et miks ei võin varem midagi teistele öelda, et miks peab umbes rollerimeeste seljataga mingeid asju politseile ette kandma...ummy90 kirjutas:kõik oleks korras kui oldmoped oleks teinud seda teisi teavitamatta, mind isiklikult ajas see küll närvi.
Minu arvamus sellest: mulle ei meeldi kitujad ja pugejad! ei vihja kellegile midagi, aga nii see on.![]()
ahjaa muidugi need kõige vägevamad sõimajad on need A kategooria juhilubade omanikud kellel täitsa savi endast noortemate rolleritest. Nad muidugi siin kõvad mehed sõimama kui see neid ei puuduta... usun et see jah kadedaks kui mingi 13a võivad oma 70cc tuunitud rolleritega sõita.
jajaaa.... nüüd tulevad postitused siia a'la rolleripede ei oska sõita mis sa siin mölised sul tuleks roller üldse käest ära võtta. mida sa ka tead, kasva suureks.![]()
kokkuvõttes lähme kõik maailma päästma, kogume sellega küll vaenlasi aga midagi ka päästame, saan põhimõttest aru mida oldmoped teha üritab, aga minu arust oleks siis võinud selle internetis reklaamimatta jätta, oleks veits rahulkum olla.
oldmoped käitus/käitub väga õigesti.
30cccmine Yamaha Aerox
Rolleriga liikluses sõitmiseks on vaja kindlalt vaja mopeedijuhiluba
Siis on kindel ,et reeglid on selged!!!
Teiseks peab olema Kiiver!
Ja piisaks enam vähem et sõidaks kas või liiklus kiirusega liikluses mitte ei sõeluks autode vahelt!(ma ei mõtle kiiruse all siukseid kohti kus on liiklus kiirus 80km/h.)
ja kui on vähem lubatud kui 45km/hs siis peab ka seda tegema!
See juba aitaks kui oleks olemas rattajuhiluba.
kui kellegil ei ole mopeedijuhi luba siis võite taga teha mis tahate.
Kui ei oska pea tee ültamisel või pea teele pöörata ja ei tunne parema käe reeglit ja sebra põhi mõtet siis võik põhi mõteliselt pöörduda isiku vanema poole..
NEED PEAKS OLEMA KÕIGE PÕHLISEMAD REEGLID MIS PEAVAD OLEMA ROLLERI JUHIL SELGED!!!

Teiseks peab olema Kiiver!
Ja piisaks enam vähem et sõidaks kas või liiklus kiirusega liikluses mitte ei sõeluks autode vahelt!(ma ei mõtle kiiruse all siukseid kohti kus on liiklus kiirus 80km/h.)
ja kui on vähem lubatud kui 45km/hs siis peab ka seda tegema!
See juba aitaks kui oleks olemas rattajuhiluba.
kui kellegil ei ole mopeedijuhi luba siis võite taga teha mis tahate.
Kui ei oska pea tee ültamisel või pea teele pöörata ja ei tunne parema käe reeglit ja sebra põhi mõtet siis võik põhi mõteliselt pöörduda isiku vanema poole..
NEED PEAKS OLEMA KÕIGE PÕHLISEMAD REEGLID MIS PEAVAD OLEMA ROLLERI JUHIL SELGED!!!

Kasutaja RUNNER, kui sa ise kah teistkorda lugedes aru said, mis sa sinna kirjutasid, peaks sulle vist medali andma.
Igaljuhul, vaidleks sellele bs. natukene vastu.
Mopeedilubade kättesaamist võite mõnedes teistes teemades lugeda.
Igaljuhul, vaidleks sellele bs. natukene vastu.
On ikka kindel? Autokoolis õpitakse 40*45 minutit teroreetiliselt liiklust + 40*25 minutit sõitu, paljud võtavad veel lisatunde ja ka autokooli lõpetanud inimene ei ole kogenud sõitja, vaid läheb selleks veel aastaid liikluses.Rolleriga liikluses sõitmiseks on vaja kindlalt vaja mopeedijuhiluba
Mopeedilubade kättesaamist võite mõnedes teistes teemades lugeda.
No mu naabrinaisel ei ole mopeedilube, järgminekord võtan vast palgaraha tal käest ära.kui kellegil ei ole mopeedijuhi luba siis võite taga teha mis tahate.
Käed taskus õpetajatega ei räägita ja sebrad kõlbavad hästi põrandavaibaks.Kui ei oska pea tee ültamisel või pea teele pöörata ja ei tunne parema käe reeglit ja sebra põhi mõtet siis võik põhi mõteliselt pöörduda isiku vanema poole..
Derbi-The RED power
Ma olen mõlemaga nõus sellega siis, et enamus, kes siin targutavad on need, kes võivad 125-ga sõita ja nüüd õpetavad, kuidas elama peaks.. Mul ei ole oldmopedi vastu mitte midagi, las ta teeb oma projekti, ta on sellest nn. probleemist teadlik ja hea kirjutada, aga noh vaevalt, et see nüüd midagi muudab.. Aga mis närvi ajab on see, et need vennad, kes siin enne umbe projektidega lagedale tulid, panevad siin modedele kenti ja räägivad, etnad ei ole elusees oma rollerit tuunida tahtnud..SFX kirjutas:aga oleks see hiljem välja tulnud nt kuskilt politsei käest, siis oleks sa hakand just rääkima,et miks ei võin varem midagi teistele öelda, et miks peab umbes rollerimeeste seljataga mingeid asju politseile ette kandma...ummy90 kirjutas:kõik oleks korras kui oldmoped oleks teinud seda teisi teavitamatta, mind isiklikult ajas see küll närvi.
Minu arvamus sellest: mulle ei meeldi kitujad ja pugejad! ei vihja kellegile midagi, aga nii see on.![]()
ahjaa muidugi need kõige vägevamad sõimajad on need A kategooria juhilubade omanikud kellel täitsa savi endast noortemate rolleritest. Nad muidugi siin kõvad mehed sõimama kui see neid ei puuduta... usun et see jah kadedaks kui mingi 13a võivad oma 70cc tuunitud rolleritega sõita.
jajaaa.... nüüd tulevad postitused siia a'la rolleripede ei oska sõita mis sa siin mölised sul tuleks roller üldse käest ära võtta. mida sa ka tead, kasva suureks.![]()
kokkuvõttes lähme kõik maailma päästma, kogume sellega küll vaenlasi aga midagi ka päästame, saan põhimõttest aru mida oldmoped teha üritab, aga minu arust oleks siis võinud selle internetis reklaamimatta jätta, oleks veits rahulkum olla.
oldmoped käitus/käitub väga õigesti.
Malaguti Firefox F-15 70 ccm 

-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Ma tõesti ei saa aru, mis asja pärast te paanikat tõstate... Rõhutan veelkord - tuunimine ei ole kuritegu!
Katsetage erinevate kaaludega rulle, pange erinevaid sidureid ja variaatoreid, karburaatoreid, summuteid, kevlar rihmasid jne jne jne.
Niikaua, kui asi ikkagi on vähegi seadusliku lähedal st <50cc ja enamvähem ka tippkiirus normi piires, ei hakka ju teie hõlma keegi.
Optilise tuuningu pärast kah keegi ju kõrri ei karga, kui ei ole just tegu siniste tulede ja põhjaneooniga sõitmisega.
Või on tõesti juba asi nii hull, et kogu seltskond sõidab täielikult streetillegaliks muudetud 50cc rolleritega...
või siis 70 , 125 ja 180cc masinatega tehes ise näo, et masin on 50cc?
Katsetage erinevate kaaludega rulle, pange erinevaid sidureid ja variaatoreid, karburaatoreid, summuteid, kevlar rihmasid jne jne jne.
Niikaua, kui asi ikkagi on vähegi seadusliku lähedal st <50cc ja enamvähem ka tippkiirus normi piires, ei hakka ju teie hõlma keegi.
Optilise tuuningu pärast kah keegi ju kõrri ei karga, kui ei ole just tegu siniste tulede ja põhjaneooniga sõitmisega.
Või on tõesti juba asi nii hull, et kogu seltskond sõidab täielikult streetillegaliks muudetud 50cc rolleritega...
hälvik
ma tean et ma kirjutan segaselt..ummy90 kirjutas:praegusel ajal kiivrita sõitjaid on ikka linnas väga vähe, see juba puutub ju sõidumugavustesseRUNNER kirjutas:Teiseks peab olema Kiiver!![]()
ja sinu postitus on siiani kõikidest postitustest segaseim. natukene võiks mõelda postituse kirjutamise ajalja see veel natukenegi üle kontrollida.
ehk saate aru mis ma kirjutasin..
sorry vigade pärast..
Rolleri tuunimisele võiks paraleeli tuua kanepi pongide müümisega. Mõlemad on seadusesilmis lubatud, aga
miks tuunida rollerit=> selleks et see kiiremini edasi läheks
miks osta pongi=> selleks et suitsetada kanepit
Nende asjade müümise lubamise viib põhimõtteliselt seaduserikkumisteni, ja jah muidugi kaasnevad ka sellega õnnetused jne. Siin kõik n.ö bikerid ütlevad et rolleristid ei oska sõita, vb ei oskagi aga samas ei ole nemad süüdi et neile on antud võimalus riigi poolt rollereid tuunida ja neid võimsamaks teha. Siit tekib küsimus et aga miks rolleristid siis tuunivad rollereid. Sellele on parim vastu et nad saavad. Miks nad saavad? Sest riik ja vanemad võimaldavad seda.
Selles foorumis võib vaielda selle üle kas rolleriomanikud oskavad sõita või ei oska lõpmatuseni. Vastus on ju tegelikult kõigile teada: mõned oskavad mõned ei oska. Ja noh ega ka kõik suurte rataste omanikud kel on olemas load ja kogemus ei oska sõita: seda näitas eelmine aasta see juhtum kus üks biker vajutas tulikatänaval gaasi põhja ja kokkupõrke tagajarjel kaubikuga hukkus.
Kindlasti annab lubade olemasolu mingi eelise aga peamine on ikkagi mõistus. Noh ja kui seda ei ole siis ei ole midagi teha, aga tuleb ka arvestada sellega et mõistus tuleb pähe väga pika aja jooksul. Loomulikult paljudel rolleriomanikel seda pole, aga küll see tekib. Ja senikaua tuleb lihtsalt loota et need mõistuseta rolleriomanikud ei tee avariisi sest ega neid liiklusest ei hoia eemal mitte kuidagi.
miks tuunida rollerit=> selleks et see kiiremini edasi läheks
miks osta pongi=> selleks et suitsetada kanepit
Nende asjade müümise lubamise viib põhimõtteliselt seaduserikkumisteni, ja jah muidugi kaasnevad ka sellega õnnetused jne. Siin kõik n.ö bikerid ütlevad et rolleristid ei oska sõita, vb ei oskagi aga samas ei ole nemad süüdi et neile on antud võimalus riigi poolt rollereid tuunida ja neid võimsamaks teha. Siit tekib küsimus et aga miks rolleristid siis tuunivad rollereid. Sellele on parim vastu et nad saavad. Miks nad saavad? Sest riik ja vanemad võimaldavad seda.
Selles foorumis võib vaielda selle üle kas rolleriomanikud oskavad sõita või ei oska lõpmatuseni. Vastus on ju tegelikult kõigile teada: mõned oskavad mõned ei oska. Ja noh ega ka kõik suurte rataste omanikud kel on olemas load ja kogemus ei oska sõita: seda näitas eelmine aasta see juhtum kus üks biker vajutas tulikatänaval gaasi põhja ja kokkupõrke tagajarjel kaubikuga hukkus.
Kindlasti annab lubade olemasolu mingi eelise aga peamine on ikkagi mõistus. Noh ja kui seda ei ole siis ei ole midagi teha, aga tuleb ka arvestada sellega et mõistus tuleb pähe väga pika aja jooksul. Loomulikult paljudel rolleriomanikel seda pole, aga küll see tekib. Ja senikaua tuleb lihtsalt loota et need mõistuseta rolleriomanikud ei tee avariisi sest ega neid liiklusest ei hoia eemal mitte kuidagi.
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
-
Teema algataja
Sa taun oled präegu koguaeg väitnud ,et tuunimine on just kuritegu.oldmoped kirjutas:Ma tõesti ei saa aru, mis asja pärast te paanikat tõstate... Rõhutan veelkord - tuunimine ei ole kuritegu!
Endale nagu kah ei jõua kohale kuidas mõnele see nii raskesti kohele jõuab. Võibolla nad lihtsalt ei tahagi aru saada.Mix kirjutas:surf kirjutas:Sa **** oled präegu koguaeg väitnud ,et tuunimine on just kuritegu.![]()
![]()
![]()
7 (seitse!) lehekülge juttu ja mõni kodanik pole ikka asjast aru saanud!!!
Kurp!
Ise sain juba enne selle teemat aru oldmopedi põhimõtet, miks ta teeb väga täpseid ja korrektseid seletusi kõikvõimalike asjade suhtes. Mõte ongi et tuua rolleristid pilvedelt maapeale ja panna nad õieti mõtlema, mis nende rolleri mootoris siis ikkagi toimub sõiduajal. Lõpuks kui seda teed päevad läbi tulutult ja sinu postidele "sülitatakse" siis ajab hinge täis küll kui ollakse veel vihased kah kui keegi õieti õpetama tuleb.
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Mis mõte sellel teemal on?
Paar mingisugust mode ja veel käputäis rolleriste hämavad 7 lehte mingit jama kokku?
Ja siis kui mingid paar kibestunud tatikat halavad ja sõimavad modesid siis saavad meist,teistest rolleristidest kah maniakid.
Ise tahan kah tuunima hakata,mis ei tähenda ju seda,et ma hakkan linnas mingi 100 km/h nõeluma.Load on mul kah olemas.Seda nn "tuunimise keelustamist" ehk siis baikerite viha rullnokurolleristide peale peaks siis laiendama ainult nendele,kes kah 100-ga linnas tõesti sõidavad.Tuunimise peaks legaliseerima kuidagi.A'la tuunin ära,lähen kuhugi motopoodi,seal teevad nad mingi testi(dyno) ja siis kui asi ikka koos püsib,siis saan litsentsi(määrab ka,et asi on ikka roller) ja maksan riigilõivu.Siis lähen teen tuuning rolleri load(ehk siis oleks klass mopeediluba piiranguga(kuni 50ccm) ja modifitseeritud rolleriluba(piiranguta,ainult rollerile ja,et võiks sõita linnas 50 km/h))ning siis saan alles sõita.Ja kui politsei mind kinni peab ja näeb ära,et tuuning roller küsib litsentsi ja lube.Kui mul neid aga ei ole määrab hea soolase trahvi ja rahu majas.Alles siis kui trahvi ära ei maksa konfiskeeritakse roller.Minu nägemus siis sellest,mis peaks tegema,et asi vähegi mõeldav oleks.Miks peaks mina kannatama sellepärast,et mingid teised rolleripeded panevad koguaeg kellegile tagant sisse,või ajavad kellegi alla?Kihutamisest rääkimata.On ka ju selliseid kes tuunivad sellepärast,et midagi ehitada.Rikaste ärahellitatud tatte hoiaks see millegiga tegelemine ju narkost ja muust pasast kah eemal.Ei tahaks,et rolleriste varsti narkariteks ja muidu pättideks kutsuma hakataks.Muidugi üks asi on apsurd,see,et me peame sõitma 45km/h kui teised(autod ja muu ümbritsev liiklus) lasevad 60-ga.See on lihtsalt enesetapp.Ja oldmoped või teised moded-palun pange see teema kinni ja kustutage ära.See on mõtetu sõimlemine ja teised ei saa ka asjalikele teemadele enam vastuseid.
Paar mingisugust mode ja veel käputäis rolleriste hämavad 7 lehte mingit jama kokku?
Ja siis kui mingid paar kibestunud tatikat halavad ja sõimavad modesid siis saavad meist,teistest rolleristidest kah maniakid.
Ise tahan kah tuunima hakata,mis ei tähenda ju seda,et ma hakkan linnas mingi 100 km/h nõeluma.Load on mul kah olemas.Seda nn "tuunimise keelustamist" ehk siis baikerite viha rullnokurolleristide peale peaks siis laiendama ainult nendele,kes kah 100-ga linnas tõesti sõidavad.Tuunimise peaks legaliseerima kuidagi.A'la tuunin ära,lähen kuhugi motopoodi,seal teevad nad mingi testi(dyno) ja siis kui asi ikka koos püsib,siis saan litsentsi(määrab ka,et asi on ikka roller) ja maksan riigilõivu.Siis lähen teen tuuning rolleri load(ehk siis oleks klass mopeediluba piiranguga(kuni 50ccm) ja modifitseeritud rolleriluba(piiranguta,ainult rollerile ja,et võiks sõita linnas 50 km/h))ning siis saan alles sõita.Ja kui politsei mind kinni peab ja näeb ära,et tuuning roller küsib litsentsi ja lube.Kui mul neid aga ei ole määrab hea soolase trahvi ja rahu majas.Alles siis kui trahvi ära ei maksa konfiskeeritakse roller.Minu nägemus siis sellest,mis peaks tegema,et asi vähegi mõeldav oleks.Miks peaks mina kannatama sellepärast,et mingid teised rolleripeded panevad koguaeg kellegile tagant sisse,või ajavad kellegi alla?Kihutamisest rääkimata.On ka ju selliseid kes tuunivad sellepärast,et midagi ehitada.Rikaste ärahellitatud tatte hoiaks see millegiga tegelemine ju narkost ja muust pasast kah eemal.Ei tahaks,et rolleriste varsti narkariteks ja muidu pättideks kutsuma hakataks.Muidugi üks asi on apsurd,see,et me peame sõitma 45km/h kui teised(autod ja muu ümbritsev liiklus) lasevad 60-ga.See on lihtsalt enesetapp.Ja oldmoped või teised moded-palun pange see teema kinni ja kustutage ära.See on mõtetu sõimlemine ja teised ei saa ka asjalikele teemadele enam vastuseid.

-
Teema algataja
Vaata sa Pihelgas peaksid oma suhtumist veidi muutma. See "tatt" ja "nolk" jne akkavad juba õrnalt hinge kriipima. Enda pilti ma sulle joonistama ei akka aga no tati ja nolgi iga on minu jaoks küll juba väga mitme aastatagune aeg!Pihelgas kirjutas:vaata tatt, ma ütlen sulle otse: kui sa peaksid mulle linnaliikluses ette jääma oma juhusliku tõmblemisega või veel hullem - õnnetust põhjustades, tahad sa vabatahtlikult ja ainult politseiga suhelda.mats kirjutas:Tõenäoliselt pole paljudel teist lihtsalt tõsisemaid kokkupuuteid meie kallite "mentidega" lihtsalt olnud. Kui mõne suurema prohmaka teete ja siis vahele jääte, siis mõistate. Ei ela nad värdjad ise, ega lase teistel elada.
Suhtumine ja ütlused jätavad vägagi soovida.mats kirjutas:Vaata sa Pihelgas peaksid oma suhtumist veidi muutma. See "tatt" ja "nolk" jne akkavad juba õrnalt hinge kriipima. Enda pilti ma sulle joonistama ei akka aga no tati ja nolgi iga on minu jaoks küll juba väga mitme aastatagune aeg!Pihelgas kirjutas:vaata tatt, ma ütlen sulle otse: kui sa peaksid mulle linnaliikluses ette jääma oma juhusliku tõmblemisega või veel hullem - õnnetust põhjustades, tahad sa vabatahtlikult ja ainult politseiga suhelda.mats kirjutas:Tõenäoliselt pole paljudel teist lihtsalt tõsisemaid kokkupuuteid meie kallite "mentidega" lihtsalt olnud. Kui mõne suurema prohmaka teete ja siis vahele jääte, siis mõistate. Ei ela nad värdjad ise, ega lase teistel elada.
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
...ja ära unusta lisamast aadressi, isikukoodi, vanaema neiupõlve nime ja relvade loetelu millega soovid duelli pidada
C'mon, noorus on ainukene inimestel esinev viga, mis igal juhul möödub. Nolk ja tatt sõnakasutuses ei näita kindlasti head maitset, pealegi- foorumi vahendusel on eriti keeruline (ja mõtetu) teise vanust aimata.
Vanem (mõistlikum?) generatsioon on omad argumendid esitanud, tuisupead samuti, selle infoga käib igaüks ringi nii nagu mõistus võimaldab. Kas on mõtet hakata siit edasi üksteist solvama ja teineteisel soolikaid välja laskma?
Peace!
Ugh!

Vanem (mõistlikum?) generatsioon on omad argumendid esitanud, tuisupead samuti, selle infoga käib igaüks ringi nii nagu mõistus võimaldab. Kas on mõtet hakata siit edasi üksteist solvama ja teineteisel soolikaid välja laskma?
Peace!
Ugh!
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
aga mendid on värdjad? pole sa sellest nolgi east veel välja kasvand midagi.mats kirjutas:Vaata sa Pihelgas peaksid oma suhtumist veidi muutma. See "tatt" ja "nolk" jne akkavad juba õrnalt hinge kriipima. Enda pilti ma sulle joonistama ei akka aga no tati ja nolgi iga on minu jaoks küll juba väga mitme aastatagune aeg!
-
Teema algataja
-
Teema algataja
No heakene küll. Mendid ei ole värdjad. Nad on lihtsalt omamoodi "inimesed", keda paljud inimesed mõjuva põhjuse tõttu ei salli!
Andke nüüd kõik andeks aga viisakamalt ei oska tõesti oma arvamust väljendada! Võibolla on see tõepoolest nii, et kaherattaliste maailmas jätavad meie inspektorid talutavalt sümpaatse mulje aga lugedes teisi foorumeid ning meenutades omi kogemus,julgen öelda, et päris korras nende meeste(mentide) mõistus ei ole. Lugege kas või toyota foorumit, kuna see autofoorumitest kõige läbuvabam ja asjakohasem(erinevalt streetrace.org-ist) Keeratakse väga mõttetult väikeste asjade eest suuri summasid.Mõnele võibolla ei ole summad niivõrd tähtsadki, kuid see kõik kokku ju mõttetu ajaraisk. Ega ma vist siin foorumis sõnadega suudagi oma mõtet edasi anda. Saavad aru need, kellel taolisi kogemusi on olnud ning õnnelikud on need, kes seda omal nahal tunda ei saagi. Võibolla siis tõesti asi minus, et sain hiljuti lausa naeruväärselt tühise asja pärast 10 000.- trahvi ja nüüd tulin seda siia välja elama, kuid nähes esilehel sellist teemat, ei saand võimalust kasutamata jätta.
Andke nüüd kõik andeks aga viisakamalt ei oska tõesti oma arvamust väljendada! Võibolla on see tõepoolest nii, et kaherattaliste maailmas jätavad meie inspektorid talutavalt sümpaatse mulje aga lugedes teisi foorumeid ning meenutades omi kogemus,julgen öelda, et päris korras nende meeste(mentide) mõistus ei ole. Lugege kas või toyota foorumit, kuna see autofoorumitest kõige läbuvabam ja asjakohasem(erinevalt streetrace.org-ist) Keeratakse väga mõttetult väikeste asjade eest suuri summasid.Mõnele võibolla ei ole summad niivõrd tähtsadki, kuid see kõik kokku ju mõttetu ajaraisk. Ega ma vist siin foorumis sõnadega suudagi oma mõtet edasi anda. Saavad aru need, kellel taolisi kogemusi on olnud ning õnnelikud on need, kes seda omal nahal tunda ei saagi. Võibolla siis tõesti asi minus, et sain hiljuti lausa naeruväärselt tühise asja pärast 10 000.- trahvi ja nüüd tulin seda siia välja elama, kuid nähes esilehel sellist teemat, ei saand võimalust kasutamata jätta.
Järelikult olid sa selle ära teeninud kui suhtud politseisse kui ebameeldivalt öeldes siiski, et nad on mendid, värdjad ja takkaotsa ei ole nad inimesed vaid tulnukad.
Mitte, et ma tahaks norid, aga vanuse unustasid ikka kirjutamast. Või said 10kilo selle eest, et load puuduvad?
Vabandan, et su peal välja elan seda, et mul kodus ei ole süüa ja ma ei viitsi poodi minna.
Mitte, et ma tahaks norid, aga vanuse unustasid ikka kirjutamast. Või said 10kilo selle eest, et load puuduvad?
Vabandan, et su peal välja elan seda, et mul kodus ei ole süüa ja ma ei viitsi poodi minna.

Minujaoks väga out teema, a mis keelaja ta teie arust on? Tal võib lihtsalt oma arvamus olla, aga tema ei saa mittekuidagi keelata. Ta võib lihtsalt aidata kaasa selle keelamisele.V1asa7 kirjutas:oldmoped kirjutas ühes teates minu arust,et tuunida võib aga enam vähem seaduse piires.Kui ta lubab tuunida siis pole enam mõtet temaga rohkem möliseda.Võiksite juba ükskord vait ka jääda.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Mõttetu on kirjutada mõtetu..........active kirjutas:Suht mõtetu teema ju.Oldmoped tegi täiesti õieti ja ta käitumine on õigustatud.Mingi 8 lehte sellist mõtetut teemat on ju liigSoovitan selle teema lukku panna kuna kõik on õigesti!
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
On oldmoped ütled, et keelab? minu arvates oli ainult juttu sellest, et oldmoped teeb politseiga koostööd, et politsei keelaks, ega tema ei keelagi juu, tema ainult soovitab teil mitte olla sellised rullnokadmrhull kirjutas:Minujaoks väga out teema, a mis keelaja ta teie arust on? Tal võib lihtsalt oma arvamus olla, aga tema ei saa mittekuidagi keelata. Ta võib lihtsalt aidata kaasa selle keelamisele.V1asa7 kirjutas:oldmoped kirjutas ühes teates minu arust,et tuunida võib aga enam vähem seaduse piires.Kui ta lubab tuunida siis pole enam mõtet temaga rohkem möliseda.Võiksite juba ükskord vait ka jääda.

-
Teema algataja
Einoh ma saan aru,et ta pole praegu mingi eriline ütleja.Aga ta teeb õigesti kuna meie ega tema ei taha,et inimesed teiste pärast viga saavad.No oletame,et sina tuunid oma rolleri mingiks 70cc ja jääd mendile vahele ja pead maksma 10kilo trahvi eest.Kas sa tahaksid sellist hinda maksta?Just tema tahab meile mõistust pähe tuua ja kui sõnadega ei saa siis tuleb lihtsalt asja karmimalt võtta.Kui seadus on sellised reeglid teinud siis tuleb neid ka järgida nii enda kui ka teiste ohutuse mõttes.Mõnes mõttes see 45km/h kiiruse juures võib tõesti autodele jalgu jääda ja see oleks ka üpris ohtlik.Ega jah mis teha tuleb liikluseeskirju järgida.
ainuke kes siin midagi lubada saab on eesti liilusseadustik ja miks teema lukku panna? kas ei või siis arutada?V1asa7 kirjutas:oldmoped kirjutas ühes teates minu arust,et tuunida võib aga enam vähem seaduse piires.Kui ta lubab tuunida siis pole enam mõtet temaga rohkem möliseda.Võiksite juba ükskord vait ka jääda.
Mida siin enam arutleda on?ummy90 kirjutas:ainuke kes siin midagi lubada saab on eesti liilusseadustik ja miks teema lukku panna? kas ei või siis arutada?V1asa7 kirjutas:oldmoped kirjutas ühes teates minu arust,et tuunida võib aga enam vähem seaduse piires.Kui ta lubab tuunida siis pole enam mõtet temaga rohkem möliseda.Võiksite juba ükskord vait ka jääda.

Viimati muutis stop, 09 Mär 2006, 19:48, muudetud 1 kord kokku.
Re: Mentide teadmik
teemaalgataja küsis just seda. Kas sellest tõesti nii raske aru saada? kas see teema on siis kusagil reeglitevastane?b0neb0y kirjutas:Oldmoped on nüüd tarka panema hakanud...
teeb mentidele ettekirjutisi, milline näeb tuunitud roller välja ja milline ei vasta seadustele..
mis arvate sellest nõmedusest?
Re: Mentide teadmik
Kes tahtis sai oma arvamuse kirja juu...Või väidad midagi vastu?ummy90 kirjutas:teemaalgataja küsis just seda. Kas sellest tõesti nii raske aru saada? kas see teema on siis kusagil reeglitevastane?b0neb0y kirjutas:Oldmoped on nüüd tarka panema hakanud...
teeb mentidele ettekirjutisi, milline näeb tuunitud roller välja ja milline ei vasta seadustele..
mis arvate sellest nõmedusest?