Sinu tee bikeriks...

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded

aadu3k

Lugemata postitus Postitas aadu3k »

Alguses oli päris mitu jalgratast, mis kõik lõpetasid oma teekonna prügimäel, kuna ma harjutasin nendega igasugu hüppeid jms.
Edasi tuli kellegi poolt iseehitatud minimopeed, mis mul siiamaani alles muide...Igastahes sellega sain esimesed kogemused kukkumistega.
edasi tuli veel üks jalgratas ja siis juba Aprilia SR 50 Sport (roller), mille lolli peaga vahetasin vana romu Peugeot Speedfight 2'e vastu (roller)...praegu kasutan ühistransporti kuid loodan suvel istuda Aprilia RS 125'e rooli :)

jaan1997

Lugemata postitus Postitas jaan1997 »

Kuid minul polegi bikeri tee alanud.Aga tee on kestnud nii saind siis sünnipäevaks (sain 6 aastaseks) jalgratta.Sellega oli hea külas teiste ees poosetada. :lol: Pisiku sain siiski niiet sõber sai endale väikse skuutri ja nüüd mull see kallis pisik ongi.Aga mullgi mingi väike krossikas tulemas et oma hoovis põirstada.(vanemad räägivad et ei taha lasta kaugemale sõita)Aga vanust on mull siiski 9 pikka aastat.Ja küll see pikk bikeri aeg veel kaugel ees on.

jaan1997

Lugemata postitus Postitas jaan1997 »

Noh ma ei hakka editama vana posti vaid kirjutan uue.Nüüd olen ma igatahes tutuue elektriga tõukeratta omanik.(kes pilte tahab pildid adrel www.voore.pri.ee/skuuter )
Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

Minul algas vanaisa kõrvalt, kes oli igipõline mootorrattur (sõna otseses mõttes sõitis kogu elu korviga M'iga). Seega oli juba varajases lapsepõlves pisik sisse pistetud :P

tytarlaps

Lugemata postitus Postitas tytarlaps »

mina olevat väiksena käpukil vanaema külje pealt kujuteldavast vändast käima löönud :)

nokia

Lugemata postitus Postitas nokia »

Ma sain pisiku siis sisse kui sõber ehitas endale ise chopperi ja siis sõitis sellega. Proovisin ka sõita ja tekkis huvi. Minu tee bikeriks veel kestab :D

1. Delta
2. Honda MBX
3. ???
Kasutaja avatar

Erkki
Tsikkel: Aprilia RSV 1000 R

Lugemata postitus Postitas Erkki »

Minul algas punnvõrrist:D= üleprahipill ikkagi:D:D....siis sain väikse poisina sõita 80cc krossikaga seejärgi tuli papsile auk pähe rääkida, et ta mullegi krossika ostaks, ostiski 125cc CZ julm relv oli ikka ja sellega paraleelselt oli ka külkaga Jawa, mis ma võisin siis olla....umbes 10-12 a vana, jalad endal maha ei ulatunud, pidin puupaku pealt rattale ronima ja nii ta alguse saigi, nüüd ootan millal mõne uhkema sõbra endale saan mida tänavale viia.

kotermann

Lugemata postitus Postitas kotermann »

nu lapsepõlves sai arvukate surnukssõidetud jalgrataste kõrval ka võrri proovitud ja ka mopeediga sõiduproovi tehtud kuid rahhi ei olnud ja sinna see asi jäi, siis oma 10 aastat oli vaikus majas kuni vanaisa sapakas sai kurjaks aetud, siis veel nii mõnigi neljarattaline üles taotud, kuna lolli peaga ei teinud omal ajal A katti , ei pidanud vajalikuks, siis kaherattalist tsiklit pole siiani muretsenud, küll aga 4x4 Kawa sai ärr ostetud kuna mulle meeldib kui miskit on mu kahe jala vahel ja veel väriseb kaa :D
Tulevik näitab mis sellest A katist ja kaherattalistest saab kuid mul on tunne et miski meditsiinivigur mind sellest viirusest ei tervenda.

diio2

Lugemata postitus Postitas diio2 »

...see oli aastaid tagasi, aastal 86 kui JAWA 638 võrdus praeguse R1 ga, sest kõvemat "pilli" polnud saada.
Mu isa tuli kord töölt koju ja teatas, et ostab mulle "Jawa", läksin suurt rõõmusõnumit emale teatama, aga ema ei tahtnud mu rõõmu jagada ja teatas, et ainult üle tema laiba. Kui ma isale teatasin, et ema ei luba ratast osta, siis isa teatas, et ema ei ostagi ja nii jäigi. Olin siis veel 15 kui tutikas Jaff oli istuimise all. Jääb ainult üle imestada mu isa julgust mind usaldada. Sama vanalt võib nüüd ainult rolleriga ja 125sega sõita. igal juhul terveks ma jäin ja ainus suurem kaotus oli naabri aed, mille maha sõitsin, kui üritasin taga rattal sõita.
Siit moraal, alustage julgelt tonnistega. Lihtsalt kõrvade vahel peab isiklik piiraja töötama ja seda korralikult.
... life begins @ 1000 cm3 (996cm3)
Kasutaja avatar

Alpss
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alpss »

Jalgratas>Yamaha Bw's>Yamaha Aerox50cc>YamahaAerox70cc>ApriliaRS80 arvatavasti nüüd järgmisena :P
Yamaha Bw's 50 1996a. -> Yamaha Aerox R 50 2003a. -> Yamaha Aerox 70 2001a. -> Yamaha Aerox 70 Race Replica 2006a. -> Gilera Runner 70 DD 2004a. <-
Kasutaja avatar

*DDF*

Lugemata postitus Postitas *DDF* »

alustasin nagu paljudki kolmekaga :D, siis kui olin kahene tegi paps mulle punn-võrri mootoriga ja kardi rehvidega "tsikli" (mis on veel ka alles ja töökorras praeguseni), hiljem oli mingi tehase kart (vist peterburi) ja kuueselt lasti mind ema saluudi selga:D
siis hakkasin tegeleme krossiga ja ostsime kawasaki 80 suurte ratasega, hiljem väikeste. Siis lõpetasin motospordi tegelemisega ja sain rolleri (Benelli 491 SP), ning hiljem veel ühe (Yamaha Aerox).

Nüüd aga sõidan võrriga 8) :D :wink: (Yamaha TDR 125ccm)

Garaažis ootab mind aga MZ Black Panther Baghira 660 (mis hetkel veel isa käsutuses :bsmile: )
Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Sinu tee bikeriks..

Lugemata postitus Postitas miilits »

Päris oma kaherattalist jalgratast mul ei olegi olnud, minu kolmerattalisel oli võimalus seda ümber seadistada kaherattaliseks. Peres oli meil aga teiste omi piisavalt, kuna vanemad elasid maal. Punnvõrri tahtsin ka saada, kuid jäin ilma.Esimeseks isiklikuks põrisevaks asjaks oli 125ccm "Moskva".Hiljem on minu käest läbi käinud neli Jawa-t, Uraal, Pannonia, kari IZ-e.Olen mõned sajad kilomeetrid juhtinud ka 650 ccm. Jawa-t, tahaks veel proovida selle enduro varianti e. Dakari.Praegugi on päris mitu IZ-tüüpi ratast erinevate mudelitena, NSU aastast 1939 ja veel mõned.Lootust on saada M-72 ja ringina täis saades, vanemat tüüpi 250ccm Jawa.Kindlasti arvate, et korraliku masinaga ei oskagi ta sõita, sest need ei ole paljude arvates tsiklid, kuid võin öelda, et olen kintsude vahel pigistanud ka üle 100kW masinat ja mitte ainult proovimise mõttes.Juhilube oman aastast 1972, enne pidin nurgataguseid kasutama tsikliga sõiduks.

Jaks

Lugemata postitus Postitas Jaks »

Paneks ka siis enda pisikust mõned reda siia kirja.
Jah eks ka minul nagu enamusel oli algul see kolmerattaline ja sealt edasi juba kaherattalised.
Aga kui nüüd mootori mürna peale minna siis kui olin 8 aastane sai ostetud mini ja sealt see siis alguse on saanud. Eks neid kaherattalisi on saanud ka ise mitmest kokku ehitatud, aga eks see on osake sellest teest.
Lühike loeteleu sõidukitest võiks olla järgmine.
1 Mini
2 Mini raamile paigaldataud Minski 125 mootor
3 kavroz ( oli vist mingi selline )
4 Iz Planeta 5 ( päris suure ümber ehituse läbielanud )
5 Jaawa 638
Ja siis on olnud aastate pikkune vahe, kuni nüüd sai soetatud uuesti motikas
6 Honda Cbr 900
Selline on siis hetkel minu läbitud tee.
Kasutaja avatar

Space
Tsikkel: GSR600
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Space »

Olen varasemalt ainult võõraste ratastega sõita proovinud. Kõige pealt mopeed, siis Java. Keska ajal oli pinginaaber suur solo M'ide austaja, eks sellegagi sai tehtud ebakindel tiiruke :) Siis jäi "proovimistesse" mitme aastane paus. Järgmine kokkupuude kaherattalise mootorsõidukiga oli Filipiinidel, kui sattusin juhuslikult mootorratta renti, et uurida autorendi võimalusi. Rentija küsis, kas ma motikaga olen sõitnud ja kas mul autojuhiload on. Saanud mõlemale küsimusele jaatava vastuse, pakkus kohe 125'seid krossikaid rentida. Mina muidugi küsisin, kas A-kat lube polegi vaja? See peale vastas tema imestunult, kuule, me oleme Filipiinidel!! :shock: :D Nii me sõbraga 2 krossikat rentisime.
2 aastat tagasi tegin load nö. igaks juhuks, et kui taas reisil A-lube vaja läheb, siis on võtta. Oma ratta ostuplaane ei olnud ikka veel.
2006 Motorexil läksid silmad kandiliseks uut Suzu naked'it vaadates. Nii ma peale nädalast marineerimist ja mõtisklemist selle ära ostsin. :twisted: Ost läks kümnesse ja naudin uut liikumisviisi täiega! 8)
Rohkem ilusaid ilmasid!

AsiOnAeroxis

Lugemata postitus Postitas AsiOnAeroxis »

Minu tee bikeriks ei ole hetkel lõppenud
Bikeriks saamise valem:
Kolmeraataline --> Jalgrattas --> Mopeed vms. --> (Roller) --> Mingi 125 --> Oledki biker valmis.

Seletus: Punane osa on mul juba läbitud. Ülejäänud on alles ees.

Kunagi ammu, sain ma kolmerattasile jalgratta. See oli siis väga kõva sõna. Peale seda, sain ma oma esimese käikudeta jalgratta. See oli nii kõva asi sellel ajal, et mult üritati seda mitu korda ära võtta. Aga siiski alati sõitsin ma eest ära. Mopeedi ma ei saanudki. Ma sain Yamaha Aerox Special Versioni. Sellega sõidan preaguseni. Vanust on sellel ju vaid 1 kuu ja 20 päeva.

Laiksoo

Lugemata postitus Postitas Laiksoo »

Minul käib see rohkem Jalgratas - Roller - Jalgratas - 125ccm ja eks edasi elu näitab.. Kuidas finantsi poole pealt jääb! :)
Kasutaja avatar

harrastaja

Lugemata postitus Postitas harrastaja »

4'selt sain tõukeka, 6'selt skolniku, 8'selt ereka, mida tuunisin iga paari kuu järel, seejärel komplekt "ereka raam, d-8, kokuka rattad laiade käru kummidega", 13'selt ostsin ise tehtud 175cm3 krossika, millel polnud sumpsi ega pidurit, lükkasin selle koju kuna sõita ei julgenud :oops: . Siis ostin mingi minski ja ehitasin sellest krossikat, vahepeal oli veel mingi minsk ja seejärel ostsin CZ250 krossika-laiba. Sellega sõitsin kõveraks sõbra suvilakoperatiivi jämedast torust värvava ja mõni kuu hiljem panime sõbraga metsas räige "laubaka", siga-valus oli, terve metsaaulune oli tsikli tükke täis. Siis möödus ca 15 aastat ja kevadel ostsin GSR600 ja tegin load ära. Vot selline lugu.
ZX10R '12
KX250F '14
Kasutaja avatar

masto

Lugemata postitus Postitas masto »

roomasin nelja käpuli --> jalad --> kolmekas --> väntadega traktor --> kokukas --> käikudega ratas --> delta --> drusba mootoriga kart --> dirt bike vanust 13 aastat plaanis kunagi midad suuremat soetada
tähtis on v6it mitte osav6tt

Out_Of_Order

Lugemata postitus Postitas Out_Of_Order »

3-rattaline :twisted: -> käikudega velo -> säärekas(müstiline masin :) ) -> Jawa 638 :twisted: -> ...

taavi

Lugemata postitus Postitas taavi »

kahe rattaline abiratastega -->> kahe rattaline -->> kahe rattaline -->> kahe rattaline -->> Käikudega kaherattaline -->> Delta -->> kaherattaline käikudega -->> Riga 16 -->> Yamaha dt 125
Kasutaja avatar

Nooremvend
Tsikkel: Kawasaki KX 250&GSX-R 750

Lugemata postitus Postitas Nooremvend »

1)Delta(punnvõrri pole iial olnud :oops:),enne seda muidu jalgrattad aga see selleks.
2)Minsk, igati tore pill oli, kerge koju lükata vähemalt :D
3)Siis tuli väike tagasilöök kubatuuri kohapealt ja sai sõidetud KTM-i rolleriga 50cc
4)Edasi õemehe Kawasaki 125 krossikat sai vahest kasutatud :twisted: .
5) Suzuki RGV 250! Mis ka hetkel veel rakendust leiab. :D
6)Eks tulevik näitab, aga endal mõttes Suzuki gsx-R, hea ratas, hetkel jääb asi lubade taha :oops:
Viimati muutis Nooremvend, 08 Aug 2006, 01:51, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar

Nooremvend
Tsikkel: Kawasaki KX 250&GSX-R 750

Lugemata postitus Postitas Nooremvend »

* lisaks meenus veel, cz ja paar 50cc vene ratast mis kiirelt müüki sattusid, seetõttu ka ei olnud kohe meeles :oops:
Viimati muutis Nooremvend, 08 Aug 2006, 01:51, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

HeitiKender

Lugemata postitus Postitas HeitiKender »

panen igaks juhuks oma kummalise ajaloo ka kirja :)

1) 2003 Moto Guzzi V11 Cafe Sport, juulikuu, u. 3000 km
2) 2003 1997 Yamaha YZF-R6, august, 500km
3) 2004 Moto Guzzi V11, Sauga rada 1 päev
4) 2004 Honda CBR 1000RR, Sauga rada 3 päeva, Rieka 2 päeva
5) 2005 Yamaha YZF-R6, Almeria rada 2 päeva
6) 2005 Kawasaki 600, Laguna Seca 2 päeva
7) 2006 Yamaha YZF R1:
Eurospeedway Lausitz-Ring 3 päeva
Hockenheim 3 päeva
Brno 3 päeva
Oschersleben 5 päeva
Pannonia 3 päeva

mis kuue kuuga trollijuhiks? kuu ajaga bikeriks! :)

RKsilver

Lugemata postitus Postitas RKsilver »

panen ka siis siia :P

1997-1998 mingisugune mopeed igatahes oli 2 käiku jne 8) -sõitsin juppideks :roll:

2006 märts- suzuki gs125s hetkel kõik töötab :roll:
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik :)

digger

Lugemata postitus Postitas digger »

Hea lihtne stoori:
1962/mai-2006/mai... ei ühtegi motoriseeritud kahe(ega kolme)rattalist
2006/mai... uitmõte
2006/juuni lõpp... Yamaha XJR1300
2006/juuli... eelmisel sügisel liisitud auto rentisin edasi kui ebavajaliku asja :D

c
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas c »

väiksena sai sõprade deltade ja minidega ringi sibatud. vahepeal isegi omal oli mini.
siis läks aega edasi.
mingi 2000 aastal või nii hakkasid jälle ideed tekkima. kuni asi vormistus siis paar nädalat tagasi suzuki bandit600n-iks.

azdrid

Lugemata postitus Postitas azdrid »

..emm ei ole pikka juttu..kõik algab ikka tahtmisest..
ehk siis sai pisikese plikana isa ja ta sõbraga Sakus motokrossi vaatamas käidud..ja seal seisis yks ilus suur läikiv kaherattaga masin...mille selga oli mul vaja end upitama hakata, kui isa mu avastas ja ära tiris..siis ytlesingi, et kui mina suureks saan ostan ka endale sellise..

noh sain suureks, päris sellist ei ostnud..loosi läks hoopis yks saksa motopoe aknal seisev kawasaki eliminaator, millele järgnes GS500..millele järgneb varsti midagi uut, kui võimalus avaneb:)

bultacol

Lugemata postitus Postitas bultacol »

riga punnvõrr 50cc - bultaco lobito 50cc (enduro) - cagiva raptor 125

väga mõnusad ja mitte liiga järsud üleminekud on olnud :P

Chevelle

Lugemata postitus Postitas Chevelle »

Minu teekond bikeriks:
12-aastaselt sõitsin esimest korda tuttava jupiteriga, külgkorv oli muidugi küljes. Pisik jäi külge esimesest sõidust :lol:
13-aastasena sõitsin juba tuttava planeta 5ga ringi, siis juba ilma külgkorvita.
Tore lapsepõlv, suvel võimalikult vähe riideid ja tsikli seljas, talvel võimalikult palju riideid ja ikka tsikli seljas. Küll olid vaheldumisi igasugused planetad ja jupiterid. Mina sain 15, tuttavad poisid olid juba niivõrd vanad, et lendasid pesadest välja ning mootorratta-maania vähenes veidi.
Vahel käisime sõbrannaga tema isa minskiga tiirutamas, aga see oli minu jaoks taandareng ega pakkunud pinget. :?
17-aastaselt tegin sammu kaugemale ning proovisin tuttava 600se hondaga sõita. Võrreldes vene mootorrattaga tundus esimene sõit jube raske, aga tegelikult oli harjumuse asi.
Esimesest bikega sõidust on möödas pool aastat.
Suve keskel soetasime koos kallimaga 600se bike, sellega sõitmine pole enam probleem... isegi mitte lahtisel kruusal. Ainult kannad võiksid ka maha ulatada. :P
Suurem teekond on veel ees. Hetkel küll käsil lubade tegemine, aga üle 25kW-se rattaga veel paar aastat sõita ei tohi. Jään ootama 21-aastaseks saamist :wink:
Kasutaja avatar

Sam55
Tänatud: 7 korda

njaa....

Lugemata postitus Postitas Sam55 »

aasta siis oli ehk 87 ??? sai vanematele peale käidud, et tahaks võrri mida muidugi ei ostetud.... sai siis sõbraga kahasse läbi häda kokku aetud 6 rubla ja vanemad fakti ette pandud, et ostsime võrri :lol: ... sai siis ehk aastakese sõita ja 10 rubla eest maha müüa....äkki siis paar aastat pausi, ja ostetud 125-ne...no ausõna ei tea millest oli tehtud või mis raami peale...võrriga igatahes võrrelda ei andnud ja käima pidi jooksma...puunott sõeladeks :wack: jälle paar aastat pausi ja siis sai vanaema aastaid seisnud Pannonia endale kaubeldud... kuu aega tööd.ja vaeva...välimus tuli suht ülbe :lol: Pannonia kohta.. millega sai siis 3 aastat kärutatud, kool lõpetatud ja ühele noormehele edasi pärandatud 1000 eegu eest...millega ta siis järgmisel päeval politseile vahele jäi ja arvatavasti ka minu metsa põgenemised oma kraesse pidi võtma :oops: aasta siis oli 95 :D....siis 11 aastat pausi ....täis mõtteid kui lahe oleks tsikliga sõita, kuni suve algul sai kätte võetud, load tehtud..ja tagatipuks tsikkelgi saksast toodud...et siis Bandit 1200....ja väga rahul :))) :lol:
1989-punnvõrr, 1990-ise kokkuklopsitud 125-ne, 1992- Pannonia, 1996 -2006 -paus, 2006-Suzuki Bandit 1200, 2014-Suzuki Bandit 1200
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”