MxTuning
Moderaator: Moded
Kristo vaata :Kristo55 kirjutas:Mis aasta see Dio sul on?Ja mis mudel?(SP,ZX,SR)streeter kirjutas:Nii küsin siis siin, kas see tagatuli läheb diole??
www.speedclutch.tk - Dio/Priit äkki saad piltidelt aru ja tal on 98 aasta
mikulaine kirjutas:Scooter Centeri kataloogis on ka sama tabel ainult saksa keeles.justhmike kirjutas:Krdi huvitav juppide koodide ja tüüpide tabel on täpselt sama nagu mul oli... isegi punktid ja sõnad samamoodi välja tulnud. Ei tea kust huvitav te selle maha vehkind?
Yeesh... A kuidas te suutnud tõlkida täpselt samamoodi nagu mul on?
BTW: Antud tabelid on copyrightidega kaitstud juba Scooter Centeri poolt!
Selge see, et nad on su saidilt maha pannudjusthmike kirjutas:mikulaine kirjutas:Scooter Centeri kataloogis on ka sama tabel ainult saksa keeles.justhmike kirjutas:Krdi huvitav juppide koodide ja tüüpide tabel on täpselt sama nagu mul oli... isegi punktid ja sõnad samamoodi välja tulnud. Ei tea kust huvitav te selle maha vehkind?

Malaguti Firefox F-15 70 ccm 

Järgmine inimene kes jälle selle kohta küsibsiim5555 kirjutas:okei seal mxtuningusn on ka müügis boost bottle.. nii ja mul on küsimus kas keegi võiks mulle seletada mis see on?

-
Teema algataja
-
- Kontakt:
Tellisin jupid ära, makstud jne. Küsimus selline, teie kes tellind olete, kuidas kohale jõuavad jupid ja kui kiirelt(kui Mikulane on need juba enda juurest posti pand 13:30). Täna saatis ta need postist minu juurde, ning ütles, et jõuavad postkontorisse kas täna või homme. Lähen siis mingi kell 17:00 postkontorisse, ning nad ütlevad, et mingil juhul ei saadeta neile vaid saadetakse ikka KOJU(ELS-iga). Ma ei oska midagi arvata, ning sooviksin teada, kuhu nendel on jupid läinud kes on varem tellind. Seat öeldi, et sellisel juhul lähevad postkontorisse, kui ei ole kodus oldud, ning siis viiakse postkontorisse. Kuidas tegelikult on?
-
Teema algataja
Siis kui jupid olid Eestisse jõudnud sain ma jupid kätte mingi nädalaga. Koju tuli postiteatis, et on saabunud pakk ja läksin postimajja järgi.xzburnoutzx kirjutas:Tellisin jupid ära, makstud jne. Küsimus selline, teie kes tellind olete, kuidas kohale jõuavad jupid ja kui kiirelt(kui Mikulane on need juba enda juurest posti pand 13:30). Täna saatis ta need postist minu juurde, ning ütles, et jõuavad postkontorisse kas täna või homme. Lähen siis mingi kell 17:00 postkontorisse, ning nad ütlevad, et mingil juhul ei saadeta neile vaid saadetakse ikka KOJU(ELS-iga). Ma ei oska midagi arvata, ning sooviksin teada, kuhu nendel on jupid läinud kes on varem tellind. Seat öeldi, et sellisel juhul lähevad postkontorisse, kui ei ole kodus oldud, ning siis viiakse postkontorisse. Kuidas tegelikult on?
-
Teema algataja
justhmike kirjutas:mikulaine kirjutas:Scooter Centeri kataloogis on ka sama tabel ainult saksa keeles.justhmike kirjutas:Krdi huvitav juppide koodide ja tüüpide tabel on täpselt sama nagu mul oli... isegi punktid ja sõnad samamoodi välja tulnud. Ei tea kust huvitav te selle maha vehkind?
Olen mikuga nõus, et copyright on kaitsidud scootercenteri poolt, minuarvamus on "mxtuuningust" jäänud halb, ise ma sealt ei telliks

Ja kui lugada siin kommentaare veel, siis jääb veel halvem mulje, et jupid saadetud ja jõuavad, kuhugile **** ja mikuga pole sellist probleemi olnud, ainuke asi mis võib mikuga juhtuda on see, et aega võib minna.
-
- Kontakt:
Tänan, ilmselt nii ongi.juustupihv kirjutas:Siis kui jupid olid Eestisse jõudnud sain ma jupid kätte mingi nädalaga. Koju tuli postiteatis, et on saabunud pakk ja läksin postimajja järgi.xzburnoutzx kirjutas:Tellisin jupid ära, makstud jne. Küsimus selline, teie kes tellind olete, kuidas kohale jõuavad jupid ja kui kiirelt(kui Mikulane on need juba enda juurest posti pand 13:30). Täna saatis ta need postist minu juurde, ning ütles, et jõuavad postkontorisse kas täna või homme. Lähen siis mingi kell 17:00 postkontorisse, ning nad ütlevad, et mingil juhul ei saadeta neile vaid saadetakse ikka KOJU(ELS-iga). Ma ei oska midagi arvata, ning sooviksin teada, kuhu nendel on jupid läinud kes on varem tellind. Seat öeldi, et sellisel juhul lähevad postkontorisse, kui ei ole kodus oldud, ning siis viiakse postkontorisse. Kuidas tegelikult on?
tellisin mina siis jupid justhmike käest nagu teate ja neid ma kätte ei saanudki, läks mööda üle kahe kuu ja lõpus küsisin ma raha tagasi. Tellisin siis praegu mikulaine käest ja möödas on mingi kuu aga juppe pole ikka veel käes, öeldakse et saadeti teele, varsti tulevad, kohe on käes jne. kahtlased vennad on mõlemad! saaks vaid rolleri korda kuna roller seisab juba jaanipäevast saati.
Praegu siis rollerita
-
- Kontakt:
Mulle on lubatud u. nädal aega et saan see Kolmapäev kätte jupid. Kui neljapäevaks juppe kohal pole, lähen närvimalone322 kirjutas:tellisin mina siis jupid justhmike käest nagu teate ja neid ma kätte ei saanudki, läks mööda üle kahe kuu ja lõpus küsisin ma raha tagasi. Tellisin siis praegu mikulaine käest ja möödas on mingi kuu aga juppe pole ikka veel käes, öeldakse et saadeti teele, varsti tulevad, kohe on käes jne. kahtlased vennad on mõlemad! saaks vaid rolleri korda kuna roller seisab juba jaanipäevast saati.

-
Teema algataja
-
- Kontakt:
Minu jupid saatsid nad täna kelle 13:30 posti, ja lubati hiljemalt kolmapäevaks kohele jõuda. Neljapäevaks oleks kindlalt vaja kätte saada, kuna vaja viia masin reedel ramosse. Usun, et saan ikka kätte.Dark kirjutas:Sellega ongi see jama, et kui neid saksamaal loas pole siis ei saa nad midagi teha.
See sait näeb juba ise nii nõme välja, et ei ole soovi mingit tegemist nendega teha. Selle asukoha kirjeldusega leian ma teid kindlasti üles, kui mul teid vaja oleks.
"Kaup jõuab kohale 4 kuni 1,5 nädalaga ( oleneb ajast ). " Mida see tähendab? kui saadan tellimuse öösel siis tuleb kauem??? no kurat see sait on nagu mingite 12 aastaste msn log. Ma arvan et kui te kirjutate asjate nimetusi ala stiilis piduri stuff, siis te äratate kindlasti usaldust.
Tegelikult mind jubedalt häirib see, et kuigi kirjutatakse igalpool et carbon jupp jne, siis tegelikult on see plastikust mingi nõmeda carboni stiilis trükiga.
"Kaup jõuab kohale 4 kuni 1,5 nädalaga ( oleneb ajast ). " Mida see tähendab? kui saadan tellimuse öösel siis tuleb kauem??? no kurat see sait on nagu mingite 12 aastaste msn log. Ma arvan et kui te kirjutate asjate nimetusi ala stiilis piduri stuff, siis te äratate kindlasti usaldust.
Tegelikult mind jubedalt häirib see, et kuigi kirjutatakse igalpool et carbon jupp jne, siis tegelikult on see plastikust mingi nõmeda carboni stiilis trükiga.
-
Teema algataja
See, et kaup jõuab kohale 1.5- 4 nädalaga on,sest mõnikord pole Scooter-Centeri ladudes kaupa olemas ja sellepärast tuleb oodata, või on meil endal liiga vähe tellimusi.Kämbu kirjutas:See sait näeb juba ise nii nõme välja, et ei ole soovi mingit tegemist nendega teha. Selle asukoha kirjeldusega leian ma teid kindlasti üles, kui mul teid vaja oleks.
Ja mis ma pean carbon asjad välja jätma, sest sulle need ei meeldi?

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
Teema algataja
-
Teema algataja
:D
Mina tellisin rullid rollale ja kojujõudmisega läx aega sipakene vähem kui kuu ! (lubasid 2 nädalat...siis küsisin 2nädala pärast et mis toimub siis oli scootercenteris mingi jama ja bla bla...nädalapärast küsisin siis vastasid homme tuleb jne...DHL mingi jama jne...)
NB:ühesõnaga usaldust pole !
-
- Kontakt:
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Re: :D
Kas nad mitte ei ole kodukal õelnud, et kaup võib saabuda kuni 4 nädalat? Said ju vähem kui kuuga. Scootercener-is ju ka laos vahest pole ja peab ootama, et sinna asi jõuab. Mis mitteusaldusest sa siin jahud? Usaldamisest oleks vast siis juttu, kui üle kuu kättesaamine tiksuks.SferaRST50cc kirjutas:Mina tellisin rullid rollale ja kojujõudmisega läx aega sipakene vähem kui kuu ! (lubasid 2 nädalat...siis küsisin 2nädala pärast et mis toimub siis oli scootercenteris mingi jama ja bla bla...nädalapärast küsisin siis vastasid homme tuleb jne...DHL mingi jama jne...)