Raske endu metsaradadele(Harju)
Moderaator: Moded
Re: Raske endu metsaradadele(Harju)
Keegi muidu oskab mingit linki anda, kus saaks silma peal hoida tulevatele üritustele vmt, kus saaks ka ilma lubadeta sõita s.t, et maanteel sõitu pole?
Homme pärastlõunal 15.00...16.00 ajal on mul plaan minna veidi metsavahele ja mutta müdistama.
Sihtmärk endiselt Männiku karjäär ja raba. Esialgu plaanis veidi sügavamale metsa suunduda. Kui on häid teisi ideid, siis võib need algsed mõtted jooksvalt ka ümber mõelda.
Kui on huvilisi, siis andke aga teada, seltsis segasem.
Ilmaks lubab vahelduva pilvisusega kuiva ilma, sooja 13-15 kraadi, nii et paremat oleks palju tahta
Herki
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Ratta kaal ei luba siin eriti sõna võtta aga ma püüan ka tulla. Kui valida on, siis ma mutta ja turbasse väga ei roniks. Sellel oleks mõte vaid siis kui teisel pool on mingi põnev avastama maa-ala vms.
Kuna pole olnud südant tagaporikat reg.numbri pärast augustada, siis ma meelsasti liiklusesse ei roniks, ootaks kusagil "omas elemendis". Aga kus?
bitter kirjutas:Ratta kaal ei luba siin eriti sõna võtta aga ma püüan ka tulla. Kui valida on, siis ma mutta ja turbasse väga ei roniks. Sellel oleks mõte vaid siis kui teisel pool on mingi põnev avastama maa-ala vms.
Kuna pole olnud südant tagaporikat reg.numbri pärast augustada, siis ma meelsasti liiklusesse ei roniks, ootaks kusagil "omas elemendis". Aga kus?
No ega minu ratta kaal ka nüüd teab mis suur ei ole
Aga pärast eelmist korda jäi mul kaardilt silma ja tekkis mõte minna uurima Rätsepa järve.
Keegi on võibolla sealkandis kulgenud ja oskab kommenteerida mis ja kuidas.
Aga nagu mainisin, võib ka kuskile mujale sõita. Kuna ma ei ole viitsinud see aasta veel tagatulesid, peegleid jne. külge kruvida, et ülevaatus ära teha, siis eelistaks samuti metsavaheteid.
Startida võiks nagu eelminegi kord Männiku Nestest ja kella 16.00 ajal. Sinna saad mööda raudteed probleemideta kohale tulla.
Herki
herki. kirjutas:Aga pärast eelmist korda jäi mul kaardilt silma ja tekkis mõte minna uurima Rätsepa järve.
Keegi on võibolla sealkandis kulgenud ja oskab kommenteerida mis ja kuidas.
Herki
Pehme on see kant ja minge mitmekesi. Ümber järve kulgeb rada, mitte kõige lihtsam. Rajad mis hargnevad järvest paremale lõppevad rabas. Järveni jõudmine on puhas raba. Siseneda Luige majade vahelt kui on suuremad rattad. Kergematega saab ka mööda sihti mis algab Viljandi mnt poolse järve nurgast. Vahepeal on kaks kraavi, lenksuni kurss kui on märg ja valest kohast minna.
Mökuga oleme selle ala mis kaardil heleroheline risti põiki läbi seigelnud. Kohati ei tohi seisma jääda muidu jääb ka ratas sinna. 30cm kannab all on põhjatu mülgas.
Jõudu.
[/quote]Pehme on see kant ja minge mitmekesi. Ümber järve kulgeb rada, mitte kõige lihtsam. Rajad mis hargnevad järvest paremale lõppevad rabas. Järveni jõudmine on puhas raba. Siseneda Luige majade vahelt kui on suuremad rattad. Kergematega saab ka mööda sihti mis algab Viljandi mnt poolse järve nurgast. Vahepeal on kaks kraavi, lenksuni kurss kui on märg ja valest kohast minna.
Mökuga oleme selle ala mis kaardil heleroheline risti põiki läbi seigelnud. Kohati ei tohi seisma jääda muidu jääb ka ratas sinna. 30cm kannab all on põhjatu mülgas.
Jõudu.[/quote]
Tänud infi eest!!
Eks peab vaatama mis ratastega seltskond kokku tuleb ja kas üldse.
Me Bitteriga saaks seal oma kergete ratastega ilmselt hakkama. Aga eks homme vaatab.
Herki
herki. kirjutas:Me Bitteriga saaks seal oma kergete ratastega ilmselt hakkama.
Herki
Saate küll. Päris suurtele ratastele seda rajooni aga ei soovitaks mis ei tähenda muidugi seda, et ei võiks proovida
aga hoidke silmad lahti ja minge igaks juhuks kolmekesi. Ma vaatasin autoga mööda sõites, et Tallinna ringtee Luige poolse osa kõrval on ka kõrgemates kohtades metsa all veel kevadvesi lainetamas - vee alla aga ei näe kas kasvab hundinui või vesiroos. Mõnest sellisest suuremast vee alla jäävast august ei saa pärast kahekesi ka ratast kätte.
Ja võtke ikka nöörijupp ka ühes, kui sinna ekslema lähete. Aitab palju kui tsikli väljatõmbamisel leiad koha, kus saad jala vastu maad toetada ilma et maa jala all laiali vajuks. Paarimeetrise nööriga tõmbamisel on selles osas valikuvariante rohkem.
Aga jõudu teile mehed ja rohkeid seiklusi!
-
- Tsikkel: ---
Hea plaan, aga juba nädalavahetus kinni!
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
Kui see just enamuse sõitjate soov ei ole, siis liigsed veeelamused jätaksin siiski ära. Veidi muda ei ole hullu, aga päris sukelduma ei tahaks hakata.
Kui metsarajad on ikka liiga mädad, siis kuskil on kindlasti ka kuivemaid radasid, kus saab sõita.
H
Ma ka ei tule ! Haapsalu kandis nõrkade õppustel ! Motosurvival . Pärast näitan teile kuda sõita ! Kui aru (selgeks) saan !
-
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
Härrased, mis plaanid teil on? Ilm lausa kutsub sõitma!
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa
eerikkarts kirjutas:Härrased, mis plaanid teil on? Ilm lausa kutsub sõitma!
Plaan kujuneb jooksvalt, plaani kujunemisele saad ka Sina panuse anda, kui kohale tuled.
Start 16.00 Männiku Nestest. Muidu võiks varem ka minna, aga naine läheb maijooksule ja keegi peab järelkasvul silma peal hoidma.
Herki
upitaja kirjutas:Ma ka ei tule ! Haapsalu kandis nõrkade õppustel ! Motosurvival . Pärast näitan teile kuda sõita ! Kui aru (selgeks) saan !
Käidu ja nähtud ettevõtmine.
Praeguseks oled vist juba sõidus, aga muidu soovitaks Sul mõned vanemad rehvid rattale alla visata, sest seal läheb hirmsaks pidurdamiseks ja kardan, et kärnad sellele valule pikalt vastu ei pea.
Herki
-
- Kontakt:
herki. kirjutas:Start 16.00 Männiku Nestest.
Kui mind (exc ja punane kiiver) Männiku Nestes näha ei ole, siis ootan Silikaltsiidi tn lõpus, jalgvärava juures.
-
-
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
Kuidagi vaikseks jäänud asi siin. Võiks mingi õhtu kuskil töristada veidi Ise ei oska kahjuks absoluutselt mingit trassi ega kohta pakkuda, pole lihtsalt kogemust veel selleks.
Villem aka Villu aka Madis

Ma võiks täna või homme õhtul tulla väiksele tiirule ,kuid kahjuks enne 19.30 ei jõua. Mulle võib helistada -53583902 ,et midagi kokku leppida.
-
tiidu kirjutas:Ma võiks täna või homme õhtul tulla väiksele tiirule ,kuid kahjuks enne 19.30 ei jõua. Mulle võib helistada -53583902 ,et midagi kokku leppida.
Kahjuks endale täna ei sobi aga ehk keegi teine ikka tuleb

-
See nädal keegi oleks käpp? Täna õhtul ei saa aga homme või edaspidi alates 18:30

-
- Kontakt:
Kui liivas sõit endiselt pinget pakub, siis ma ilmselt saaks sulle seltsiks tulla. See pikk liivariba krossirajast läänes?
-
bitter kirjutas:Kui liivas sõit endiselt pinget pakub, siis ma ilmselt saaks sulle seltsiks tulla. See pikk liivariba krossirajast läänes?
Pakub ikka. Viimati sai üksi veidi harjutatud ja asi paraneb (katkise peegli ja peavalu hinnaga ). Aga siiski väga ebakindel tunne on. Sa mõtled seda pumbajaama teed, mis Männiku teelt Saue peale pöörates paremale läheb?`Millal sulle sobiks?

Neljapäeval 23.08 tuleks isegi männiku liivadele tiba harjutama. Ja 18.30 sobiks ideaalselt.
Villem kirjutas:bitter kirjutas:Kui liivas sõit endiselt pinget pakub, siis ma ilmselt saaks sulle seltsiks tulla. See pikk liivariba krossirajast läänes?
Pakub ikka. Viimati sai üksi veidi harjutatud ja asi paraneb (katkise peegli ja peavalu hinnaga
). Aga siiski väga ebakindel tunne on. Sa mõtled seda pumbajaama teed, mis Männiku teelt Saue peale pöörates paremale läheb?`Millal sulle sobiks?
Villem ja Bitter, vahetage tsiklid vahepeal omavahel ära. Siis saab üks aru miks teine lustib ja teine saab aru et maailm pole kõigile üks
Exc jaoks on Männiku oma kuus korda suurem kui Xt jaoks. Ja kui minna kambas 2 exc-d/Wr-i ühe Xt kohta, siis peaks kamba peale ka Xt-ga enamikust kohtadest läbi saama. Nii et otsige pumbajaama sirge kõrvalt ikka lõbusamaid radasid ka
Ma vist nägin Villemit ka esmaspäeval Männikul üksi uhamas. Ei maksa üksi riske võtta. Juba väike põrutus paneb su liikumatult lamama ja alajahtumine toimub praeguste öiste alla kümneste temperatuuridega igal juhul. Ma olen kaks korda üle noatera pääsenud sellest ja enam ei tee. Ikka leiab kellegi kaasa sõitma, kui ikka sõiduisu on.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
õige jutt.
pärast seda, kui ma paar aastat tagasi üksinda metsavahel sõitsin ja mitmemeetrise õhulennu tegin (ratas jäi terveks ja ise viga ei saanud), loobusin samuti üksi enduurotamisest. kui oleks olnud mingi puu või kivi mul ees, oleksin ilmselt siiani seal metsas ja kiruksin
-
Ma usun, et oskaja mees sõidab ka XT 'ga kogu männiku läbi
Möku, kui uhamas nägid siis vaevalt see mina olin Ma kulgen vaikselt käimis või jooksukiirusel, enamasti 1. käiguga. Olen nõus jah, et oleks hea kellegagi koos aga ma olen hetkel veel nii aeglane, et vaevalt keegi viitsib. Viimati sõitsingi seal pumbajaama tee ääres liiva ribal edasi tagasi ja lõpuks läksin natuke liiga julgeks, panin koguni 2. käigu sisse
Kiirus oli healjuhul 25-30 kui lihtsalt alt ära kiskus. Ennegi korduvalt nii küllili käinud aga seekord oli vist lihtsalt asjade kokkusattumus.

-
- Kontakt:
Minu rattaga saab julgelt peale keerata, peegleid küljes pole, heeblid ja radikad on kaitstud. 1. ja 2. käiguga ongi liivas keerulisem püsti püsida sest kiirust/momenti/gürojõudu napib. Sellel pumbajaama ribal on ka tasasemaid lõike ja servi. Minu jaoks töötas hästi - tasasemal hoog üles ja alles siis "reaalse reljeefi" peale keerata. Mulle sobib varem ka aga kui teised tulevad 18.30, siis tulen samaks ajaks.
-
bitter kirjutas:Minu rattaga saab julgelt peale keerata, peegleid küljes pole, heeblid ja radikad on kaitstud. 1. ja 2. käiguga ongi liivas keerulisem püsti püsida sest kiirust/momenti/gürojõudu napib. Sellel pumbajaama ribal on ka tasasemaid lõike ja servi. Minu jaoks töötas hästi - tasasemal hoog üles ja alles siis "reaalse reljeefi" peale keerata. Mulle sobib varem ka aga kui teised tulevad 18.30, siis tulen samaks ajaks.
Aga teeme siis neljapäeval 18.30 seal pumbajaama teel kokkusaamise? Siis saab sanzes00 ka tulla.

-
- Kontakt:
Teeme pealegi.
Liivasõidu õppimisel tuleb paratamatult kukkumisi ette, sellega peab arvestama. Peeglitega võid nii teha, et teflonteipi alla lenksule ja keermele liimi vms - et saaksid selle tööasendist metsasendisse keerata. Heeblitega sama teema, peavad kukkumise üle elama! Kui käekaitseid pole, siis las liiv ise keerab heeblit nii nagu vaja .
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.