Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawasaki z1000
Re: Soome tsiklimehed
Nv võiks jälle suurema pundi kokku ajada, oleks tulijaid? Muidugi kui ilm okei. Näiteks laupäev!?!?!
-
- Tsikkel: Suzuki SV 1000S Husaberg FE450
-
- Tsikkel: Yamaha R1 TURBO
invisibleafk kirjutas:laup võiks küll.aga mitte päris päeval mingi 5 aeg?
Kuhu plaan sõita on? Sirgetel ei viitsiks tiksuda. Muidu oleks tulija.
-
keegi võiks kyll mingi plaaniga lagedale tulla kes siin rohkem sõitnud on.Sommidega võiks ka sõitma minna.teab keegi kes seal foorumis käib,et millal need kogunevad?SMASHile pole ka tulijaid nagu ma aru saan?
-
aga sõidaks siis kuningantie ida, porvo ja sealt veic edasi ühte sadamasse ja tagasi- pikkus ca 3+ tundi, kiirus 10-20 lubatust üle.
-
Kell 18:00 abc? sobib? a Janar kle kas sa käisid eelmine aasta jõgeva trehvil? ja kas sa oled Iron Buti läbi teinud soomes aga veidi jäi vist esimeles korral selle lõpetamisest puudu?
-
invisibleafk kirjutas:Kell 18:00 abc? sobib? a Janar kle kas sa käisid eelmine aasta jõgeva trehvil? ja kas sa oled Iron Buti läbi teinud soomes aga veidi jäi vist esimeles korral selle lõpetamisest puudu?
Mina see olen
-
-
invisibleafk kirjutas:homme näeme.siis ehk tunned mu ka ära
Ma tundsin Su juba siis ära kui kirjutasid et oled Haapsalust
Janar.R1 kirjutas:Olen uus tulija. Kell 19 ABC.
Pole Sa nii uus tulija enam miskit. Eelmisel aastal Sinu ja veel ühe väärt kaadriga üritatud RaudPe..et aga ei läinud õnneks. Nüüd oled vaid osaliselt rauast tagaosaga. Vaja veel teinegi poolt rauda raiuda ja elu läheb jälle edasi.

-
willie kirjutas:Janar.R1 kirjutas:Olen uus tulija. Kell 19 ABC.
Pole Sa nii uus tulija enam miskit. Eelmisel aastal Sinu ja veel ühe väärt kaadriga üritatud RaudPe..et aga ei läinud õnneks. Nüüd oled vaid osaliselt rauast tagaosaga. Vaja veel teinegi poolt rauda raiuda ja elu läheb jälle edasi.
Ai ai- vahi aga vahi, mind on paljastatud Ei tea kas sellel aastal oleks Raudpersest osavõtjaid, ise olen kindlalt huviline! Sa juba tagasi Soomes w? kolmas poolik raudperse tahtis ka homme tiirule minna, aga vist mõtles ümber. Tuled ka rahulikule tiirule homme?
Janar.R1 kirjutas:willie kirjutas:Janar.R1 kirjutas:Olen uus tulija. Kell 19 ABC.
Ai ai- vahi aga vahi, mind on paljastatud
Ei tea kas sellel aastal oleks Raudpersest osavõtjaid, ise olen kindlalt huviline! Sa juba tagasi Soomes w? kolmas poolik raudperse tahtis ka homme tiirule minna, aga vist mõtles ümber. Tuled ka rahulikule tiirule homme?
Kui vilistad, siis tulen RP-le. Ise veel eemal, laekun pühapäeval. Kolmandaga räägitud, pidi homme helistama ja jalad tagumi alt sirgeks ajama. Torgi tagant, lase liigutab end enne, kui tema suurust plekkpampersit tuleb eritellimusena otsima hakata.

-
rhannes kirjutas:Kus homme ja mis kell. Kas ka on head teed.
No teeks siis 17.00-17.15 abc. Tee on asfalt
invisibleafk kirjutas:keegi võiks kyll mingi plaaniga lagedale tulla kes siin rohkem sõitnud on.Sommidega võiks ka sõitma minna.teab keegi kes seal foorumis käib,et millal need kogunevad?SMASHile pole ka tulijaid nagu ma aru saan?
Soomest tuleb SMASHile omajagu rahvast Bomberi foorumis on lausa omad SMASH teemad. Lisaks ka NFT punt oma Balti tuuri raames on seal.
http://www.hunta.ee
-
-
Teema algataja
-
invisibleafk kirjutas:tänud Janarile mõnusa tripi eest.shevid kurvid
Tänud teile hea seltskonna eest! Väga mõnus sõit oli!
-
Teema algataja
-
Ma lähen täna eesti jaani pidama.tulen järgmine nädal teisip soome taas.Teile suomi baikerid soovin julmi läbitud kilomeetreid.Näeme järgmine nädal.Head jaani
-
invisibleafk kirjutas:Ma lähen täna eesti jaani pidama.tulen järgmine nädal teisip soome taas.Teile suomi baikerid soovin julmi läbitud kilomeetreid.Näeme järgmine nädal.Head jaani
Head jaani sulle ka
-
Teema algataja
Vaigla1 kirjutas:Täna sis sõitma? mis kell
Kuna keegi pole muud aega kirja pannud siis mina tulen kella 19.00-ks kohale
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.