algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
Moderaator: Moded
Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
seda ma arvasin ise ka,aga niikaua kui sõbrale sõita andsin
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 433 korda
- Kontakt:
426f kirjutas:seda ma arvasin ise ka,aga niikaua kui sõbrale sõita andsin
selga või
tsiklit andsin sõbrale proovi sõiduks ja tal hakkas ka selg valutama
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
ole hea pane meile videosid siia, eks me siis vaatame ja kommenteerima kuidas tagaamort töötab
-
- Tsikkel: Kawasaki kx 450 f
Kuna varem vastust ei saanud,siis küsin uuesti,et kas Honda crf 250 r (2006 ja 4-takti) mootoriõli kontrollides peab õlivarda sisse keerama või lihtsalt nö. sisse kastma?
3mm siia sinna, mis see mootorile ikka teeb. Mina omalajal keerasin ikka lõpuni
racerx kirjutas:ole hea pane meile videosid siia, eks me siis vaatame ja kommenteerima kuidas tagaamort töötab
et videot sellist vaja kui kohapeal tsikli sadulasse istun ja põrkan seal või,kruusa peal gaas põhjas sõites jääb ühtlane jutt maha ei ole näha et ratas põrkama hakkaks
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
miks mootori suretus nupp pannakse lenksu käepidemest nii palju eemale et suretamise jaoks peab käe lenksult ära tõstma,manuaalist vaatasin pilti seal oli kohe käepideme kõrval sedasi et käsi lenksul saab pöidlaga vajutada,kõik krossi rattad millega sõita olen saanud on see nupp mu jaoks vales kohas,enda omal panin nupu tagasi sinna kus manuaalis asub,milleks see hea on et nupp pannakse sellisele kohale kus sellest kasu pole
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Sõidu ajal sul sellest nupust küll kasu pole ja seistes pole vahet, kus asub.
426f kirjutas:miks mootori suretus nupp pannakse lenksu käepidemest nii palju eemale et suretamise jaoks peab käe lenksult ära tõstma,manuaalist vaatasin pilti seal oli kohe käepideme kõrval sedasi et käsi lenksul saab pöidlaga vajutada,kõik krossi rattad millega sõita olen saanud on see nupp mu jaoks vales kohas,enda omal panin nupu tagasi sinna kus manuaalis asub,milleks see hea on et nupp pannakse sellisele kohale kus sellest kasu pole
ahah siis ise kasutan seda nuppu imelikult,garaazi juurde jõudes sidur alla ja samal ajal suretan mootori välja ja vabahooga uksest sisse,seda neutral käiku ei leia iga kord varbaga üles
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Kui seistes eriti ei õnnestu, siis ise leian vabakäigu täiesti pohhuilt üles kui tsikkel veel liigub. Mõned hakkavadki käiku otsima alles siis kui jalg juuba maha toetatud, aga seisva tsikliga tuleb ette raskusi, kas siis mehe või tsikli pärast, kuidas kunagi.
-
Teema algataja - Postitusi: 296
- Tänatud: 27 korda
Tere kaasvõitlejad(kaasvõistlejad)!
Üks väike küsimis-või ka üleskutse!Nimelt pole jäänud enam palju aega järjekordse MMM,i toimumiseni ning kuna endal on sellel aastal sõidutunde äärmiselt vähe olnud,siis otsiks kambajõmme kellega teha 1-päevane treening ja seda kas siis otse Holstre-Nõmmel....või siis ka mõnel muul harrastajale sobivamal rajal nt Põlgaste-Otepää lähedal "Neeruti" rajal jne?Plaani eesmärk oleks saada tagasi enesekindlus rajal...õiged sõiduvõtted...ohutus ning kui saavutab kokkuleppe ka treeneriga hr:Koval Peeter jun....või veel keegi???Minul on iga-tahes trenni plaan ja teen seda või üksi...aga väiksemas kambas oleks asjal rohkem jumet.
Pakkuge välja päev-aeg-rada....ning kui saame mingi konkreetsema huviliste arvu...siit teeme ära,ärme põeme!?
-
Jah on tulemas 3p koolitus e MT Motokrossikooli MMM laager,kus on treenerid hr:M Arumäe ja T.Triisa.
registreerimine: martin@motoexpress.ee/225eur.
Olen täiesti kindel,et see on üli-kõva ja vajalik asi...kahjuks iga ühel vastavalt võimalustele ja minul sellised võimalused puuduvad.
-
- Tsikkel: chopper made in USA
-
Hr "jalgrattur"...loe palun eelnevaid postitusi,seal on kirjas,et minu plaan...kestaks 1-päev e täpsemalt u 4h...ja laager kestab 3-päeva,koos ööbimisega+toitlustamine+treeningud ning hilisem analüüs jne.
-
- Tsikkel: chopper made in USA
kõik selge, selle päevase trenni maksumuse saab teada pärast lepet Kovaliga,eks. Kas see toimub teil mulklandias. ma ei tea kui ülikõva see M.A ja T.T laager on aga raha oskavad nad küsida.Aga kindlasti kasulik kellelegi. Ma eelistaksin selliseid Kovalpetsi trenne rohkem, vend on hea.
-
Orjenteeruv treeningu maksumus 1p...u 4h+/- ja treenerile 15eur...kuidas tundub,kas oleks huvilisi?
kui selline ühepäevane algaja-harrastaja koolitus Tallinna kandis, näiteks Kosel välja kuulutataks, siis oleksin huviline küll. Raha võib sealjuures isegi mitukümmend kuluda. Selle nädala reedest pühapäevani on muidu Laansoode laager mis oleks olnud hea aga kattub kahjuks minu ISDE plaanidega.
Ladina-Eestisse pooleks päevaks kohale sõita oleks liiga palju autosõitu võrrelduna efektiivse motosõiduajaga.
-
Tere,selline küsimus,et kas viga võib olla esipidurimansettides,kui sai esipiduril õli vahetatud,pärast seda aga käib heebel rutskani välja,pidurdab küll üpris hästi aga ikkagi.Selle järgi võiks nagu öelda,et õhk jäi sisse,aga sai igatmoodi seda õhutatud(50 se süstlaga alt üles kõvasti ja ka teiste moodustega) ja paremaks asi ei läinud.Veel sai proovitud hiinaka piduripumbaga ja sellel igatahes heebel läbi ei "vajunud".Vaskseibid olid samuti uued tsutserite all.Tegu muidu 250 se Honda krossikaga.
Tänud ette.
krissu606 kirjutas:Tere,selline küsimus,et kas viga võib olla esipidurimansettides,kui sai esipiduril õli vahetatud,pärast seda aga käib heebel rutskani välja,pidurdab küll üpris hästi aga ikkagi.Selle järgi võiks nagu öelda,et õhk jäi sisse,aga sai igatmoodi seda õhutatud(50 se süstlaga alt üles kõvasti ja ka teiste moodustega) ja paremaks asi ei läinud.Veel sai proovitud hiinaka piduripumbaga ja sellel igatahes heebel läbi ei "vajunud".Vaskseibid olid samuti uued tsutserite all.Tegu muidu 250 se Honda krossikaga.
![]()
Tänud ette.
ja ennem vahetust ei käinud ? ikkagi õhk sees või voolik vedel
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Õli on õige?
krissu606 kirjutas:kui sai esipiduril õli vahetatud,pärast seda aga käib heebel rutskani välja
Tänud ette.
-
Ega päris täpselt ei mäleta kuidas enne käis,aga rutskani kindlasti ei käinud.Õli on mingi polari oma,DOT 4 niiet õli viga väga ei usu.Aga kas keegi teab,et kas sedasi oleks võimalik,et ma võtan terve pidurisüsteemi küljest ära ja viin motopoodi õhutamisele ja palju poes õhutamine maksma minna võib(ligikaudu)?
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Mul jäi ka pisut õhku sisse viimati, ei mäletagi enam - kas pidurisse või sidurisse. Igatahes kruvisin peasilindri koos heebliga lenksult lahti ja riputasin "lakke" mõneks päevaks. Igatahes mullikesed said üles liikuda ja sain asja korda. Proovi järele.
Poes õhutamise kulu võid ise ligikaudu kokku arvutada - vedelikukulu pluss tööaeg. Mis see poodki muud teeb kui riputab üles ja lükkab alt uue vedeliku sisse?! Sedasama võid isegi teha.
Õhutamisel peab alati olema ülemine reservuaar kõrgeim koht. Ja pidurivoolik ei tohi oma teekonnal kordagi allapoole keerata ning ülemine vooliku kinnituspolt peab ka jääma allapooel õli sisenemise ava.. Mõistlik on poole õhutamise pealt ka alumistest silindrist õhk välja lasta, osadel mudelitel jääb sinna lollisti kinni.
-
Seda "lakke riputamise" asja proovisin,aga ei aidanud midagi,aga kas ma tegin õigesti seda,kui jätsin reservuaari kaane peale ja heebli tõmbasin nipukatega peale?Aga eks ma üritan veel õhutada,ehk saab ikka ise korda.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 433 korda
- Kontakt:
Kui sa heebli peale tõmbad siis vist on avad kinni ja õhk ei saa kuskile minna?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.