Mehed/naised, kes parasjagu joovad
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Re: Mehed,kes parasjagu jooovad.
Hardrocker kirjutas:Ja ma arvasin,et minu elu on perses...
ei, mul on jumala hea. Marineeritud küüslauk on kokakunsti tippteos, kus küüslauk on marineeritud selliseks, et maitseb nagu õun
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
mart211 kirjutas:Hardrocker kirjutas:Ja ma arvasin,et minu elu on perses...
ei, mul on jumala hea. Marineeritud küüslauk on kokakunsti tippteos, kus küüslauk on marineeritud selliseks, et maitseb nagu õun
See on küüslauk?Krt kadedaks teed...ma arvasin,et see on pirnikompott...
madjs kirjutas:Jube pohmakas on, tegelt vist hakkab mööda minema. Soovitage head ravi, peale ei võta igatahes. Türi aga magada ka ei lase.
Hanax

-
Teema algataja - Postitusi: 1423
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 44 korda
- Kontakt:
siider, gin toonikuga, siider, šapmus, hommikul kell 8 tööle, aiaiai
kontakt nr. +372 52 58 244
-
Teema algataja - Postitusi: 1423
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
-
- Tsikkel: Suzuki GSF600 Bandit
- Tänanud: 1 kord
libistan ka üksi siin istudes ratta kõrval rahulikult suitsu tehes õlut....
| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |
Ehhhhh, ei meeldi mul ise endale vastata aga! Läti õlu müüakse õllekraanist nimeks KANAPINIS. 5,1 promilli kõik väga hea aga nimetus kes?????? kuidas????? Mks????????? kas tõesti võttes miljon ahvipärdikut ja pannes neid mõtlema õllenimesid kasvõi ükski neist mõtleb sellise nime välja??? ei siin ei saa olla tegemist ei ahvide ega tõenäos teooriaga! see peab olema suunatud tegevus!!! muide soovitan. Filtreerimarta väga hea. ei ole nii hea kui saare koduõlu aga täitsa tarbitav.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Selline männiokka ekstraktine järelmaitse
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Täna oli üle-eestiline vahuveini joomise päev. Kurbusega pean teatama, et vahuveinist jäi väheks ja tuli tavalise valge veini peale üle minna.
Hõkk.

-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
ardilla de terra kirjutas:Ehhhhh, ei meeldi mul ise endale vastata aga! Läti õlu müüakse õllekraanist nimeks KANAPINIS. 5,1 promilli kõik väga hea aga nimetus kes?????? kuidas????? Mks????????? kas tõesti võttes miljon ahvipärdikut ja pannes neid mõtlema õllenimesid kasvõi ükski neist mõtleb sellise nime välja??? ei siin ei saa olla tegemist ei ahvide ega tõenäos teooriaga! see peab olema suunatud tegevus!!!
muide soovitan. Filtreerimarta väga hea. ei ole nii hea kui saare koduõlu aga täitsa tarbitav.
Ega midagi imestada, nad olnud varvaste järjekorras siis, kui keeli jagati
Ni, tõmbaks siis kahenädalasele puhkusele kriipsu alla. Homsest olen jälle korralik iliusti särk juba triigitud. Kaks viimast nädalat on manustatud igasugu elavaid kraani jooke. Ja ma peaks mainima, et kõige parimaks võin lugeda naabripoisi tehtud maltoosa õlle.
Tänan siis oma sponsoreid: naabripoiss, õllekraan asukohaga nurmenuku rimi, elav õlu ja mingi imelik koht õismäe ringi rimis see koht eriti hea ei olnud. Kahjuks ainuke kes midagi õllest teadis oli minu naaber. Teistes tüdrukud ei teinud isegi vahet filtreeritud ja filtreerimata õllel, vabandan maardus elava õlle müüa kena neid oli väga asjalik ja oskas oma õllest pikemalt rääkida ja soovitada. Teiset kohtades oldi ikka väga kliendi vaenulikud. Väike vihje omanikele õpetage oma teenindajad naeratama. Ja tundma oma kaupa ning uskuma sellesse mida te müüte. Mina ei tule sinna teenet tegema, et õlut ostan. Roca rimisse ma enam ei lähe kohe kondlasti elavaõlle kraanide müüa juurde kes 15 mintsa enne poe sulgemist mühises mulle, et varem peab tulema, nagu ma mingi külajoodik. Ja jägi diil katki pidime siis sõbraga minema poodi ja sealt kasti SAKUT ostama. Aga oleks mõned liitrid sellelt neiult võtnud. No ku raha vaja ei ole no egas ma seda peale suruma ei hakka. Läksime sinna teine kord veel aga ikka oli selline võita või jäta suhtumine. Sorry segasin näoraamatamise protsessi...
Õllekraan on väga heade hindadega soovitan miinuseks võin tuua hoegaardeni assortimendist puudumisega see eest on neil mehise nimega KANAPINISt. Mis omakorda ei ole kanaga ega pinisega kuidagi seotud. Mitmest keelest tõlkides on tegemist hoopis kanepiga.
Aga 2eur liiter vägagi mõistlik ja värske maitsega vaadiõlle kohta ning puudub piirituse mekk pudeli põhjas . Ja millal hakatakse Guinessi nendes kohtades müüma???
ardilla de terra kirjutas:Ni, tõmbaks siis kahenädalasele puhkusele kriipsu alla. Homsest olen jälle korralik iliusti särk juba triigitud. Kaks viimast nädalat on manustatud igasugu elavaid kraani jooke. Ja ma peaks mainima, et kõige parimaks võin lugeda naabripoisi tehtud maltoosa õlle.
Tänan siis oma sponsoreid: naabripoiss, õllekraan asukohaga nurmenuku rimi, elav õlu ja mingi imelik koht õismäe ringi rimis see koht eriti hea ei olnud. Kahjuks ainuke kes midagi õllest teadis oli minu naaber. Teistes tüdrukud ei teinud isegi vahet filtreeritud ja filtreerimata õllel, vabandan maardus elava õlle müüa kena neid oli väga asjalik ja oskas oma õllest pikemalt rääkida ja soovitada. Teiset kohtades oldi ikka väga kliendi vaenulikud. Väike vihje omanikele õpetage oma teenindajad naeratama. Ja tundma oma kaupa ning uskuma sellesse mida te müüte. Mina ei tule sinna teenet tegema, et õlut ostan. Roca rimisse ma enam ei lähe kohe kondlasti elavaõlle kraanide müüa juurde kes 15 mintsa enne poe sulgemist mühises mulle, et varem peab tulema, nagu ma mingi külajoodik. Ja jägi diil katki pidime siis sõbraga minema poodi ja sealt kasti SAKUT ostama. Aga oleks mõned liitrid sellelt neiult võtnud. No ku raha vaja ei ole no egas ma seda peale suruma ei hakka. Läksime sinna teine kord veel aga ikka oli selline võita või jäta suhtumine. Sorry segasin näoraamatamise protsessi...
Õllekraan on väga heade hindadega soovitan miinuseks võin tuua hoegaardeni assortimendist puudumisega see eest on neil mehise nimega KANAPINISt. Mis omakorda ei ole kanaga ega pinisega kuidagi seotud. Mitmest keelest tõlkides on tegemist hoopis kanepiga.
Aga 2eur liiter vägagi mõistlik ja värske maitsega vaadiõlle kohta ning puudub piirituse mekk pudeli põhjas. Ja millal hakatakse Guinessi nendes kohtades müüma???
Õllekuningas
Kuna keegi täna tühjasõitmise kohapealt vedu ei võtnud, siis kolin sõidukaaslase teemast siia üle ja ootan homset päeva vana tallinna ja miski-garaazi-limonaadiga.
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
Ehh, njuuk, sa ka siin. Tea kas varsti Maarit ja Geiu ka? Aga pole hullu, küll ära mahume, internet on suur ja lai ning nagu elu... erilist mõtet ei ole, aga lahkuda ka ei taha.
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Aivar123 kirjutas:Ehh, njuuk, sa ka siin. Tea kas varsti Maarit ja Geiu ka?
Aga pole hullu, küll ära mahume, internet on suur ja lai ning nagu elu... erilist mõtet ei ole, aga lahkuda ka ei taha.
Selgeltnägija-Aivar
Ma muidu lasen Premiumi vaikselt. Hingelt ikka Tartlane, pole midagi tettä
Ja mis olekski parem ajaviide pika nädala järgselt, kui lebotada diivanil ja ajada võhivõõrastega juttu lambi teemadel (kui nüüd välja arvata üks kosutav kuum ja niiske saun, kaseviht ja korralik chill, mis hommikuni kestab)?

GeiuLiisi kirjutas:Aivar123 kirjutas:Ehh, njuuk, sa ka siin. Tea kas varsti Maarit ja Geiu ka?
Aga pole hullu, küll ära mahume, internet on suur ja lai ning nagu elu... erilist mõtet ei ole, aga lahkuda ka ei taha.
Selgeltnägija-Aivar
Ma muidu lasen Premiumi vaikselt. Hingelt ikka Tartlane, pole midagi tettä
![]()
Ja mis olekski parem ajaviide pika nädala järgselt, kui lebotada diivanil ja ajada võhivõõrastega juttu lambi teemadel (kui nüüd välja arvata üks kosutav kuum ja niiske saun, kaseviht ja korralik chill, mis hommikuni kestab)?
Eh kurja... oleks võind ju kokku saada ja seltskondlikult ( loe: kultuurselt) libistada ja näost näkku suhelda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.