Aprilli ajad juba kõik täis või aprillis eksameid ei tehtagi? Musta visiiriga eksamile lastakse? (sellest on kindlasti siin juttu olnud, aga ei leia praegu vastavat teemat)
Võid Hiiumaale helistada, kuulsin et seal pidi juba aprillis peale saama kui ilma on.
Mul teooria on aegunud ja pean selle ka uuesti tegema. Kas nii saab ka et teooria teen Tallinnas ja sõidu kuskil mujal? või peab teooria ja sõit samas kohas tehtud olema? On Kellelgi sellise asjaga kogemusi?
The price of anything is the amount of life you exchange for it.
Mul teooria on aegunud ja pean selle ka uuesti tegema. Kas nii saab ka et teooria teen Tallinnas ja sõidu kuskil mujal? või peab teooria ja sõit samas kohas tehtud olema? On Kellelgi sellise asjaga kogemusi?
Saad teha küll, aga siis pead arvestama et andmete ülekandmine ühest ARK büroost teise võtab ca. nädala.
Mul teooria on aegunud ja pean selle ka uuesti tegema.
Mina käisin ARK teooriat tegemas Paides, sest seal on elavjärjekord. Ehk siis saad kindlasti eksamile sama päev ja sõidu tegin Tallinnas. Tänu sellisele vangerdusele sain oma load kätte ca 2 kuud kiiremini kätte kui oleks kõik Tallinnas teinud. Siin võib rolli mängida ka aastaaeg? Mina tegin sügisel. Tol hetkel oli tallinnas teooria eksamile saba ca 1.5 kuud! ja jumalteab kui pikalt oli saba sõidueksamile, kuna sõidueksamile saab registreerida alles pärast teooria sooritamist. Tallinlane võiks rpoovida ka Raplat kus peaks oluliselt kiiremini saama!
Tallinnas sadas meeter valget smeksi maha ja nüüd algas taas sulamisprotsess.Siuke tunne, et see jääbki nii pendeldama pikaks ajaks.Üks aasta oli napilt puudu kuulsast laulust.Kuuks oli küll Mai aga siiski oli koomiline spekuleerida vaatepildi üle, kuidas politseinik oleks välja kirjutanud trahvi talverehvidega sõitmise eest, ise samal ajal põlvini lumes seistes
Tundub et homme lubab veel ilusamat ilma enne nädalat aega miinuseid ja lörtsi. Läheks võibolla homme sõitma, äkki keegi ühineb? Või teeks männikul paar tiiru?
Hull nädalavahetus on olnud igatahes, esimest korda elus sõitsin Hornetiga täis lumisel asfaldil, ei tea kuidagi jäin püsti (kuna kell oli ~ 01.30 siis ilmsalt magasin lenksus).. lörtsi sadu ei kergendand sugugi teeolusid.. ja tänasest jälle siis Tartu piirkonnas tagasi - 240km Neljapäeva õhtust kuni tänaseni. Hing ihkab korralikku sõiduilma, kuna jäine tuul tegi täna Jõgevalt Tartusse tulles, ikka liigesed hellaks!
Minu arust näitab see accuweather parajalt aiateibaid, olen seda jälginud ja siiamaani ei ole see küll täpsusega hiilanud.
Ma ei tea mis värk teil seal Tallinnas on aga Pärnu kohta paneb küll täppi, vähemalt esimest 3päeva tasub küll uskuda. Sammuti ka mu vista sidebaril näitab accu 10 minuti täpsusega vihma vms. tulekut. Sama temperatuuriga.
Kanal 2, Reporteri ilmaennustus- täielik koomika!
Enne ilmaennustust on kõllike EMHI teaduriga, kes ennustab kuni 28-30 m/s ja siis tuleb ilmakrõõt ja ütleb: "puhanguti 12-15 m/s"
Kanal 2, Reporteri ilmaennustus- täielik koomika!
Enne ilmaennustust on kõllike EMHI teaduriga, kes ennustab kuni 28-30 m/s ja siis tuleb ilmakrõõt ja ütleb: "puhanguti 12-15 m/s"
Ära nori Kanal 2 ilmatüdrukut. Ta niigi tubli. Ta uusaastalubadus oli, et ta õpib tsüklonil ja tsüklil vahet tegema, millega ta olevat juba hakkama saanud
Aga vaata, kõigil pole neid dokke. Ja minu arvates kui inimene suudan normaalselt sõita ja tunneb liikluseeskirju(mingil imelikul põhjusel load pole veel omandatud) siis ei saa aru miks ei võiks selline inimene sõita. Ma arvan et linnas liigub vääga palju selliseid kodanikke ja arvatavasti sõidavad nad liikluses kordades paremini ja turvalisemalt kui pooled lubadega tsiklistid.
Ja kui kõike korrektselt tehes selline kodanik kinni peetaks, siis oleks ju kurb, et ilma mingi tõelise põhjuseta trahvi saab
Ja mis imelikud põhjused saavad olla takistuseks lubade omandamisel?
Täis A puhul vanus?! Tõeliselt väga nõme, et isegi õige kuuesajasega ei tohi alla 21 sõita...samas lennukiga võib ise lennata 17 aastaselt
Kus on loogika? "Ei saa hakkama"? bullshit... tehku kasvõi mingid eriti rasked ja ranged sõidueksamid, aga võimalus peab olema..!
mis saasta sa ajad 18 aastaselt on võimalik sõita 25 kW-ga ma olen näinud mobiles kilost 25 kW ja motodepoo paigaldab ka 25 piirajat. sõita saab kõigega aint tuleb seadusega kooskõlla viia. ja pealegi kiirendab vääne, kiirust teeb vääne, kilovatt lihtsalt on suurem ja müüb hästi.
jummala pull algus on reede 14 märts peale 7et õhtal tulin tartust talinna. mäo ristis sadas lund. ja kõik päevad mis ma olen sõitnd on lumi sadand. õnnex pole tee jäähhe läind. jama on selles et visiir läeb jõle kiresti udusex ja väljast tuleb pidevalt lund maha pühkida. randmed annavad ka tunda aga pikema tee jaox on mcgiveri teip mis tihendab erinevad kohad
Aga vaata, kõigil pole neid dokke. Ja minu arvates kui inimene suudan normaalselt sõita ja tunneb liikluseeskirju(mingil imelikul põhjusel load pole veel omandatud) siis ei saa aru miks ei võiks selline inimene sõita. Ma arvan et linnas liigub vääga palju selliseid kodanikke ja arvatavasti sõidavad nad liikluses kordades paremini ja turvalisemalt kui pooled lubadega tsiklistid.
Ja kui kõike korrektselt tehes selline kodanik kinni peetaks, siis oleks ju kurb, et ilma mingi tõelise põhjuseta trahvi saab
Ja mis imelikud põhjused saavad olla takistuseks lubade omandamisel?
Täis A puhul vanus?! Tõeliselt väga nõme, et isegi õige kuuesajasega ei tohi alla 21 sõita...samas lennukiga võib ise lennata 17 aastaselt
Kus on loogika? "Ei saa hakkama"? bullshit... tehku kasvõi mingid eriti rasked ja ranged sõidueksamid, aga võimalus peab olema..!
mis saasta sa ajad 18 aastaselt on võimalik sõita 25 kW-ga ma olen näinud mobiles kilost 25 kW ja motodepoo paigaldab ka 25 piirajat. sõita saab kõigega aint tuleb seadusega kooskõlla viia. ja pealegi kiirendab vääne, kiirust teeb vääne, kilovatt lihtsalt on suurem ja müüb hästi.
Mis see kw sinu arust nalja pärast kuhugi topitud?
Aga load peaksid nii-või-naa olema, kas või tavaline A1, aga siiski arvan ise ka , et sutsu nõme on see kilowattidega mängimine. Mõnel on 125cc bike ja kw piisavalt väiksed ,et A1-ge ringi vurada aga masin võtab oma 200 ilusasti välja. Samas näiteks chopperil mis näiteks 600cc ja oma 25 kw on ikke kordades mahedam.
Süsteem väheke logiseb. Aga nagu öeldakse,kui ise paremat välja ei mõtle siis olgu parem vait.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.