vaene ratas
vt foorumi teemat tsikli värvist (ei viitsi praegu linki otsida). Kokkuvõtlikult: värvi kuidas tahad, ARK saab ikka kolmandat moodi aru su tsikli värvigammast. Kui sa ühe musta detaili vahetada punase või kroomi vastu, siis ei pane seda keegi tähele.-üldsegi, palju need seadused ja eeskirjad lubavad oma rattaga mässata, näiteks värvi osas. kui mul on musta punase kirju ratas, registreeritud mustana, siis ma mõtlen, et mõne punase jubina mustaks värvimine ei tohiks keelatud olla, või siis kroomimine.
teiste summutite paigaldamisel ei ole põhiprobleemiks mitte sobivad kinnituskohad vaid õige küttesegu tagamine. Ehk siis kui on standardist erinev sumpa, siis tuleb hakata jändama karpa düüsidega, et segu liiga lahjaks/rikkaks ei läheks.-veel tagasi summutite juurde, et need võivad minu poolest ka natuke suureneda. peaasi, et ma nad õigesse kohta jälle kinni saan. plaan on ja oli metecist sinna eraldi läikivad plaadid peale lasta teha.
aegajalt võiksid näiteks tsekata akupinget ja laadimisvoolu, piduriklotside seisukorda, trosse võiks kord aastas õlitada. Arvesta, et kõik mis liigub ka kulub ning seega on mõtet aegajalt kontrollida kõiki liikuvaid osi: laagrid-hoovad-teljed-veljed jne jms.-igapäevane hooldus
kui ma vaatan, et asi liiga porine pole, kett liiga kuiv ja lõtv, õli liiga vähe masinas, kas siis sellest piisab? mida veel nii aegajalt täpsemalt vaadata ja teha?
Põhireegel on, et hästi kestab hästi hooldatud tsikkel ehk siis vaheta õli ja muid määrdeid-vedelikke ning kuluosi (ntx küünlad) vastavalt ettenähtule.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.