euroopa reis 2006

Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

Ma ei saa aru, miks inimesed tahavad kõige soojemal, tegelikult ainsal (potensiaalselt) soojal ja ilusal ajal ehk suvel Eestist kuhugi ära minna. Nautigem Eesti suve seni kuni antakse!

Pealegi, kohad, kuhu minnakse, on lõunas ehk seal on kõik kohad täis idasaksa turiste (hinnad laes, kämpingud täis, teed umbes, kohalikud pissed). Lisaks veel on lõunas eestalsele harjumatult kuum ja seetõttu võib matkast kujuneda üks pikk piin.

Mina olen leidnud teise lahenduse, mis tundub mõistlik. Soojal maal on mõttekas käia kas sügisel või kevadel, kui on off-season, aga ilmad meie jaoks soojad. Näiteks Lõuna-Hispaania ehk Andaluusia oli oktoobri teises pooles väga mahe ja mõnus. Nii saab Eesti hallusest välja patareisid laadima, mõistliku hinnaga pealegi. Suvisel ajal proovin aga tutuvuda kas Eestiga või põhjapoolsemate kohtadega, kus muidu oleks vastik (Põhja-Soome/Norra/Rootsi jms).

Hispaaniasse annab muide minna ka nii, et saadad tsikli rekkaga ette ära ja lendad ise järgi. Nii jääb ära pikk ja tüütu ülesõit. Andaluusia on tõesti väga vahva koht, kus käia (vähemalt oktoobris oli). Ma ise küll piinasin eelarvelistel ja korralduslikel põhjustel sealsetel mägiteedel Hyundai Getz'i, mitte tsiklit.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”