Jawa 50 Robby Vs Zid 4T

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

agent007 kirjutas:
OKei minu viimane arvamus on, et osta Jawa... Kui plekki on siis osta! Tubli masin minuarust.... Jawa polegi nagu kunagi sitta teinud :wink:
Paljukest seal Jawat enam on? Mootor ju isegi hiina toodang(mis ei tähenda, et vilets) Hind on ülepakutud. See minu arvamus. Praegu küll soodsam a ikka kallis.
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

fast-moto kirjutas:
Aga küsimus ikkagi Kas keegi on Jawa 50 robbyga ja zid 4T ise sõitnud? mis on hinnangud
Testinud mõlemat. Mootorite poolest võrdsed (ja need mõlemal hiina päritolu monkey kloonid). Alguses häiriv käikude järjekord.
Jawa sisaldab rohkem mõtetut ümbritsevat plastikut ja näeb selletõttu mootorrattalikum välja, aga see maitseasi ja sõiduomadusi ei mõjuta, kuigi disain tänapäevasem. Jawal ka natukene parem vedrutus (vähemalt minu peaaegu 100kg jaoks). Aga see on ka kõik. Hinna erinevused natuke liiga drastiliselt zidi kasuks... aga eks lõpuks sõltub see, kumb ostetakse, ikkagi vanemate rahakoti paksusest.
Igatahes ei ole Jawa omanikul mingit põhjust tunda ennast Zidi omanikust kõvema mehena.

Kui juba polliks minemas on, siis mootoripõhiselt oleks valikuteks vaja siinlevinud masinatest panna ATM 50, ZID 4t, Jawa Robby ja Sachs Madass.
Kõik need analoogsete hiinas toodetud honda kloonmootoritega ja lihtsalt erinevate tehaste poolt tehtud veermikud ja täiesti erineva disainiga masinad.... milledel hind kuni kolmekordselt (!) erinev. Aga eks see kõik olegi ju disaini ja kaubamärgi müük ja kes apelleerib ostja rahakotile, kes ilumeelele ja kes kaubamärgile.
hälvik
Kasutaja avatar

nummert

:)

Lugemata postitus Postitas nummert »

fast-moto kirjutas:
öelge lihtsalt kumma teie valiksite jawa 50 robby või zid 4T
valiksin jawa!
kiirendust tal kyll eriti ei ole...aga nuh elab yle.hääl on ka suurtel pööretel jubejube...kolin minuarust.see millega mina sõitnud olen sellel on.
hind on tal natuke liig....aga soovitan pigem ikka jawa kui zid 4t.. 8)
LaulasmaaMotoClub
atm50(2),Keeway ARN,aprilia amico 1993,aprilia sr50,
pocetbike(2),125 cc Qingqi Sport -06(2)

Teema algataja
fast-moto

Lugemata postitus Postitas fast-moto »

kui mottor on honda koopia siis m2ngivad ka margid minuarvates rolli sest jawa on alati korralik tegja olnud aga kas zidi mootor on venelaste poolt sama h2sti j2rgi tehtud kui tžehide...seda ma ei tea
ja samas 4T zidil ei ole sidurit

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Igaljuhul 2 taktine zid tehti derbi pealt.

Teema algataja
fast-moto

Lugemata postitus Postitas fast-moto »

ikkagi me ei tea kuidas t2napaval vena asjad tehtud on.
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

eriti taipamatu?!

Lugemata postitus Postitas Mix »

fast-moto kirjutas:
ikkagi me ei tea kuidas t2napaval vena asjad tehtud on.
Kurat! Loe uuesti tähelepanelikult eespool kirjutatud poste (eriti Oldmopeed'i oma) või vaata, mis samas foorumis veel 4T zidi kohta on kirjutatud!
Saad ehk teada, et 4T Zid, teemas jutuks olev Jawa ja veel näiteks ATM-50 ja Sachs Madass-50 - kõik nad kasutavad honda mootori Hiinas tehtud koopiaid. Mis vene asjast sa siin räägid?!
Suletud

Mine “Mopeedid”