Mis on teie lemmik bänd/artist või laul?
Moderaator: Moded
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
kardad luupäid? või pealuid?-EpT-Sasix5 kirjutas:Ma olen kuulnud rocki....luupeadega sõrmused jne!
üldiselt marss rollerituppa tagasi.
Viimati muutis Pihelgas, 07 Nov 2005, 00:53, muudetud 1 kord kokku.
Ajaa, ma loodan, et sa jääd igaveseks rolleri peale
Muide, vahel on kasulik olla ka vait. Oma võhiklikust pole mõtet näidata niimoodi suurelt ja avalikult.
Vale rokki oled kuulanud ja näinud. Oma sõprusringkonnast (pooled on AJA jooksul hakanud vaikselt rokki ja metalit kuulama) on vaid ühel poisil olnud lakitud küüned ja enam pole ka nii. Mustad juuksed? Võta teadmiseks, et paljudel on ka päriselt mustad juuksed, kuigi jah, must käib tänapäeval metali kui stiili juurde. Igatahes, tegelikult ju ei ole tähtis, milline on inimese riietus.
Muide, nüüd ära sa jumala eest ütle, et ma olen ise rumal ja ei tea midagi. Usu, ma olen võtnud vaevaks ja kuulanud enda harimiseks tränastiile jupiti, samuti räppi jms asju ja siiski leian ma, et miski ei ületa raskemuusikat.

Muide, vahel on kasulik olla ka vait. Oma võhiklikust pole mõtet näidata niimoodi suurelt ja avalikult.
Vale rokki oled kuulanud ja näinud. Oma sõprusringkonnast (pooled on AJA jooksul hakanud vaikselt rokki ja metalit kuulama) on vaid ühel poisil olnud lakitud küüned ja enam pole ka nii. Mustad juuksed? Võta teadmiseks, et paljudel on ka päriselt mustad juuksed, kuigi jah, must käib tänapäeval metali kui stiili juurde. Igatahes, tegelikult ju ei ole tähtis, milline on inimese riietus.

Muide, nüüd ära sa jumala eest ütle, et ma olen ise rumal ja ei tea midagi. Usu, ma olen võtnud vaevaks ja kuulanud enda harimiseks tränastiile jupiti, samuti räppi jms asju ja siiski leian ma, et miski ei ületa raskemuusikat.
Viimati muutis TnX, 07 Nov 2005, 00:55, muudetud 1 kord kokku.
Minu lemmikud RHCP, Offspring ja etc. Heameelega kuulan kõike kvaliteetset muusikat d'n'b -st kuni jazzini sinna vahele võib jääda ka death metal jne.
Kui keegi tahab mind aga seltskonnast välja suretada siis palun laske kantrit ja enrique iglesiast jms. a'la celine dion nutulaulud. Lahkun koheselt .
Aga Ronk sa ära üldista siin väga midagi
Rockarite kohta võib ka vabalt öelda et kas märatsev habemik või õlleuimas nohik kes ennast meheks joonud ja terve elu kuulab ühte ja sama ammusurnud waspi ja ütleb oi kui hea.
Ja see jutt disco kaob ja rock jääb bla-bla.... Olgem ausad, disco kui selline on surnud jah kuid discosaalid vallutanud uus muusika on väike areng edasi. Uusi rockibände ?? no suurt midagi pole ... ikkagi needsamad vanamehed ketravad sedasama lõnga mis varem aga tunduvalt magedamalt. Nii et pole siin väga hõisata midagi.
Diskokuningatele on tantsumuusika vallas järeltulijad kõva samm edasi. Aga Led Zeppelinile ma järeltulijat küll kuskilt otsast ei näe. Isegi varju mitte.
Iga asi omal kohal ja selleks et asja kvaliteeti hinnata peab natuke huvi olema.
seega võib iga träänssivend ka öelda, et mine lakerda oma õlle taga edasi ja kuula 2056-ndat korda raudseneitsi emakest venemaad ning lase nostalgiast oma nõretavat loba ...
Ühesõnaga selle teema mõte on vist selles nagu aru saan, et siin üks rockivend leiab teise rockivenna kes ka tsiklimees või siis mõni baigimees vaatab et näe see junts kuulab ka d'n'b-ed oh kui vägev lähme koos chillima kuhugi.
Muusikatsiilide üle pole mõtet vaielda. Üksteise solvamise jaoks võiks teha mingi uue teema, kus siis saab mõnitada üksteist et näe hiphoppar, peas nokkar, tõmba uttu, muidu ajan kurja juttu või midagi sellist
peace, ütleks bob marley ( ka üks lemmikuid muide
)
Kui keegi tahab mind aga seltskonnast välja suretada siis palun laske kantrit ja enrique iglesiast jms. a'la celine dion nutulaulud. Lahkun koheselt .
Aga Ronk sa ära üldista siin väga midagi
Rockarite kohta võib ka vabalt öelda et kas märatsev habemik või õlleuimas nohik kes ennast meheks joonud ja terve elu kuulab ühte ja sama ammusurnud waspi ja ütleb oi kui hea.
Ja see jutt disco kaob ja rock jääb bla-bla.... Olgem ausad, disco kui selline on surnud jah kuid discosaalid vallutanud uus muusika on väike areng edasi. Uusi rockibände ?? no suurt midagi pole ... ikkagi needsamad vanamehed ketravad sedasama lõnga mis varem aga tunduvalt magedamalt. Nii et pole siin väga hõisata midagi.
Diskokuningatele on tantsumuusika vallas järeltulijad kõva samm edasi. Aga Led Zeppelinile ma järeltulijat küll kuskilt otsast ei näe. Isegi varju mitte.
Iga asi omal kohal ja selleks et asja kvaliteeti hinnata peab natuke huvi olema.
seega võib iga träänssivend ka öelda, et mine lakerda oma õlle taga edasi ja kuula 2056-ndat korda raudseneitsi emakest venemaad ning lase nostalgiast oma nõretavat loba ...
Ühesõnaga selle teema mõte on vist selles nagu aru saan, et siin üks rockivend leiab teise rockivenna kes ka tsiklimees või siis mõni baigimees vaatab et näe see junts kuulab ka d'n'b-ed oh kui vägev lähme koos chillima kuhugi.
Muusikatsiilide üle pole mõtet vaielda. Üksteise solvamise jaoks võiks teha mingi uue teema, kus siis saab mõnitada üksteist et näe hiphoppar, peas nokkar, tõmba uttu, muidu ajan kurja juttu või midagi sellist

peace, ütleks bob marley ( ka üks lemmikuid muide

ZZ top
ZZ top-eriti varasemad lood, mingist hetkest tuleb raha lõhn juurde(viimane plaat-mixid ja remixid
)

Ummamuudu...
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
Ise tahate siin kõvad isad olla aga õigekirjast pole mindagi kuulnud, austusest ka.Se teks käib teile härra Primo võiks nagu osata maha kirjutada nime ikka, või mis?Primo kirjutas:Üldiselt paneks heameelega sulle, oo lugupeetud Sassis ETP (wadeva dätt miins) pommi alla...Aaga noh, mida ma ka maailmaasjadest tean
EDIT: Krt, keegi kustutas tema posti ära...minu omal enam pole pointi
http://www.zone.ee/e-p-t
http://www.u-pop.ee/autoline/car/1939/?o=3
Peugeot SpeedFight2 on parim
asi on maitses
asi on maitses
-
- Tsikkel: Yamaha
- Tänanud: 6 korda
kuule Ept Sassis 5, kas sa ise kah mõtled mis jama sa ajad, algul hakkad siin raskemuusikat sõimama (kuula mida tahad ja ära mölise) ja siis kui midagi vastu öeldakse, ei oska sa midagi öelda ja hakkad õigekirja pärast mölisema, ehk oled sa nii kena ja loed enda eelmise posti läbi ja mõtled kas ikka tasub õigekirja pärast teistega möliseda.
ja kui sa ei taipa mis selles valesti on siis ära enam rollerinurgast välja tulegi.
ja kui sa ei taipa mis selles valesti on siis ära enam rollerinurgast välja tulegi.
-
- Kontakt:
kulla dedendddedd, ma ei oma mingit põhjust, et rolleri teemas olla (kustutage se post ka era)Muide see siin kus (mina)elan se on (Eesti) vabariik.Siis võin ma rääkida mida tahan get the picture??
http://www.zone.ee/e-p-t
asi on maitses
asi on maitses
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
lp. EpT-Sasix5, kes sa oled selgelt juriidilise kõrgharidusega, põhjustades oma teadmistega põhiseadusest furoori ja nn. geeniuse mittemõistmist.
pigem soovitan sulle ühte teist saiti, kus sinu mõttevälgatusi ilmselt paremini mõistetakse ja ka vastavalt aktsepteeritakse.
VAATA SIIA
peatse kohtumiseni!
või siiski mitte..
pigem soovitan sulle ühte teist saiti, kus sinu mõttevälgatusi ilmselt paremini mõistetakse ja ka vastavalt aktsepteeritakse.
VAATA SIIA
peatse kohtumiseni!
või siiski mitte..
-
Teema algataja
-EpT-Sasix5 kirjutas:kulla dedendddedd, ma ei oma mingit põhjust, et rolleri teemas olla (kustutage se post ka era)Muide see siin kus (mina)elan se on (Eesti) vabariik.Siis võin ma rääkida mida tahan get the picture??
kas ma saan öieti aru et sa oled mingi 10-11 aastane?
kuna reidis on sul kooli löpetamise aasta 2011, ning ma eeldan et see on pöhikooli löpetamise aeg, vöi on seal koolis kohe automaatselt gümaasiumisse sissepääs kah olemas

teistele uurimiseks
http://www.rate.ee/userinfo.php?id=662483
-
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
täitsa nõus juustupihvi loeteluga ja jääb lisada veel mõned: ZZ TOP, GARRY GLITTER( leader of the gang)) SUZI QUATRO, T-REX , ja eesti bändidest loomulikult KOLUMBUS KRIS . ja kui sellest veidi kõrv puhata tahab siis ROXETTE on ka omal kohal. ja ei saa märkimata jätta ka sellist tegijat nagu on THE SWEET.selle pundi üks ajajärk oli ka üsna raju, (ballruum bliz,revolution ja veel mõned lood)vabandan ette kui mõne võõrkeelse sõna kirjapilt pole õieti saanud. ja need poisid, kes bikerfestil 2005 enne singervingerit mägisid, tegid ka head musa. ah jaa - veel jäi märkimata ROLLING STONES.
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-EpT-Sasix5 kirjutas:kulla dedendddedd, ma ei oma mingit põhjust, et rolleri teemas olla (kustutage se post ka era)Muide see siin kus (mina)elan se on (Eesti) vabariik.Siis võin ma rääkida mida tahan get the picture??
Räpina rahvaga ei möliseta!

Ok...mis sa EpT-Sasix5 siin ikka spämmid suurte rataste foorumis...
Aprilia RST 1000 Futura
Bändid
Mõned minu lemmikutest:Godsmack,Metallica,Judas Priest,Slipknot,Soil,Korn,Static X,Disturbed,Solwaig,Herald,AC/DC,Pantera jne.
Ainsaks kuulatavaks raadioks ikka Mania.
Heavy metal ain´t dead!
Ainsaks kuulatavaks raadioks ikka Mania.
Heavy metal ain´t dead!

-
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.