Mis on teie lemmik bänd/artist või laul?

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

-EpT-Sasix5 kirjutas:
Ma olen kuulnud rocki....luupeadega sõrmused jne!
kardad luupäid? või pealuid?

üldiselt marss rollerituppa tagasi.
Viimati muutis Pihelgas, 07 Nov 2005, 00:53, muudetud 1 kord kokku.

TnX

Lugemata postitus Postitas TnX »

Ajaa, ma loodan, et sa jääd igaveseks rolleri peale :)

Muide, vahel on kasulik olla ka vait. Oma võhiklikust pole mõtet näidata niimoodi suurelt ja avalikult.

Vale rokki oled kuulanud ja näinud. Oma sõprusringkonnast (pooled on AJA jooksul hakanud vaikselt rokki ja metalit kuulama) on vaid ühel poisil olnud lakitud küüned ja enam pole ka nii. Mustad juuksed? Võta teadmiseks, et paljudel on ka päriselt mustad juuksed, kuigi jah, must käib tänapäeval metali kui stiili juurde. Igatahes, tegelikult ju ei ole tähtis, milline on inimese riietus. :?

Muide, nüüd ära sa jumala eest ütle, et ma olen ise rumal ja ei tea midagi. Usu, ma olen võtnud vaevaks ja kuulanud enda harimiseks tränastiile jupiti, samuti räppi jms asju ja siiski leian ma, et miski ei ületa raskemuusikat.
Viimati muutis TnX, 07 Nov 2005, 00:55, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

Üldiselt paneks heameelega sulle, oo lugupeetud Sassis ETP (wadeva dätt miins) pommi alla...Aaga noh, mida ma ka maailmaasjadest tean :roll:

EDIT: Krt, keegi kustutas tema posti ära...minu omal enam pole pointi :mrgreen:
Challenge the Adventure.Ride The World

racerx

Lugemata postitus Postitas racerx »

Minu lemmikud RHCP, Offspring ja etc. Heameelega kuulan kõike kvaliteetset muusikat d'n'b -st kuni jazzini sinna vahele võib jääda ka death metal jne.

Kui keegi tahab mind aga seltskonnast välja suretada siis palun laske kantrit ja enrique iglesiast jms. a'la celine dion nutulaulud. Lahkun koheselt .

Aga Ronk sa ära üldista siin väga midagi

Rockarite kohta võib ka vabalt öelda et kas märatsev habemik või õlleuimas nohik kes ennast meheks joonud ja terve elu kuulab ühte ja sama ammusurnud waspi ja ütleb oi kui hea.
Ja see jutt disco kaob ja rock jääb bla-bla.... Olgem ausad, disco kui selline on surnud jah kuid discosaalid vallutanud uus muusika on väike areng edasi. Uusi rockibände ?? no suurt midagi pole ... ikkagi needsamad vanamehed ketravad sedasama lõnga mis varem aga tunduvalt magedamalt. Nii et pole siin väga hõisata midagi.
Diskokuningatele on tantsumuusika vallas järeltulijad kõva samm edasi. Aga Led Zeppelinile ma järeltulijat küll kuskilt otsast ei näe. Isegi varju mitte.

Iga asi omal kohal ja selleks et asja kvaliteeti hinnata peab natuke huvi olema.

seega võib iga träänssivend ka öelda, et mine lakerda oma õlle taga edasi ja kuula 2056-ndat korda raudseneitsi emakest venemaad ning lase nostalgiast oma nõretavat loba ...

Ühesõnaga selle teema mõte on vist selles nagu aru saan, et siin üks rockivend leiab teise rockivenna kes ka tsiklimees või siis mõni baigimees vaatab et näe see junts kuulab ka d'n'b-ed oh kui vägev lähme koos chillima kuhugi.

Muusikatsiilide üle pole mõtet vaielda. Üksteise solvamise jaoks võiks teha mingi uue teema, kus siis saab mõnitada üksteist et näe hiphoppar, peas nokkar, tõmba uttu, muidu ajan kurja juttu või midagi sellist :)

peace, ütleks bob marley ( ka üks lemmikuid muide :) )

kult
Kontakt:

ZZ top

Lugemata postitus Postitas kult »

ZZ top-eriti varasemad lood, mingist hetkest tuleb raha lõhn juurde(viimane plaat-mixid ja remixid :evil: )
Ummamuudu...

Teema algataja
loodusevingerpuss

Lugemata postitus Postitas loodusevingerpuss »

Minu lemmik ansambel on Metallica. Parimad albumid "Master af Puppets", "Black" '91, And Justice for all"

mattyas

Lugemata postitus Postitas mattyas »

good charlotte
green day
mest
reset
simple plan
sum41

ühesõnaga paadunud pungi austaja :twisted:
Kasutaja avatar

JohnDoe

Lugemata postitus Postitas JohnDoe »

;) Manowar
Kings Of Metal
Kings Of Metal
Elukooli õpilane
pole just viiemees! :)
VEOKITE VARUOSAD!

Käin meeleldi mülkas! :)
56 940 571
Omal poolearuline IZ planeta 350ccm krutitud ja puuritud ning kontaktivaba. -kärnadega! `65a.
... rääkimata JAWA`dest
Kasutaja avatar

-EpT-Sasix5
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas -EpT-Sasix5 »

Primo kirjutas:
Üldiselt paneks heameelega sulle, oo lugupeetud Sassis ETP (wadeva dätt miins) pommi alla...Aaga noh, mida ma ka maailmaasjadest tean :roll:

EDIT: Krt, keegi kustutas tema posti ära...minu omal enam pole pointi :mrgreen:
Ise tahate siin kõvad isad olla aga õigekirjast pole mindagi kuulnud, austusest ka.Se teks käib teile härra Primo võiks nagu osata maha kirjutada nime ikka, või mis?
http://www.zone.ee/e-p-t
http://www.u-pop.ee/autoline/car/1939/?o=3

Peugeot SpeedFight2 on parim
asi on maitses
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

Sinu nime on suht keeruline meelde jätta - kõikide nende kriipsude ja suur-väike tähtede kombinatsioon pluss veel number :wack:

A noh, mul ju allkirjas selgelt välja toodud :mrgreen:
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

deadend
Tsikkel: Yamaha
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas deadend »

kuule Ept Sassis 5, kas sa ise kah mõtled mis jama sa ajad, algul hakkad siin raskemuusikat sõimama (kuula mida tahad ja ära mölise) ja siis kui midagi vastu öeldakse, ei oska sa midagi öelda ja hakkad õigekirja pärast mölisema, ehk oled sa nii kena ja loed enda eelmise posti läbi ja mõtled kas ikka tasub õigekirja pärast teistega möliseda.

ja kui sa ei taipa mis selles valesti on siis ära enam rollerinurgast välja tulegi.
Kasutaja avatar

-EpT-Sasix5
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas -EpT-Sasix5 »

kulla dedendddedd, ma ei oma mingit põhjust, et rolleri teemas olla (kustutage se post ka era)Muide see siin kus (mina)elan se on (Eesti) vabariik.Siis võin ma rääkida mida tahan get the picture??
http://www.zone.ee/e-p-t
http://www.u-pop.ee/autoline/car/1939/?o=3

Peugeot SpeedFight2 on parim
asi on maitses
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

lp. EpT-Sasix5, kes sa oled selgelt juriidilise kõrgharidusega, põhjustades oma teadmistega põhiseadusest furoori ja nn. geeniuse mittemõistmist.

pigem soovitan sulle ühte teist saiti, kus sinu mõttevälgatusi ilmselt paremini mõistetakse ja ka vastavalt aktsepteeritakse.

VAATA SIIA

peatse kohtumiseni!

või siiski mitte..

Teema algataja
juustupihv

Lugemata postitus Postitas juustupihv »

AC/DC, Bob Dylan, Deep Purple, Dio, Iron Maiden, Jimi Hendrix, Korn, Led Zeppelin, Metallica, Ozzy Osbourne ja üldse Black Sabbath, Sex Pistols. Üldiselt vanem muusika. TRÄÄNTS on haige ja mõttetu! Ei saa nimetada muusikaks, kuna laulusõnu ei ole isegi. Lemmik söögikohaks on ikkagi Hard Rock Cafe :D
Kasutaja avatar

Marauder
Tsikkel: Hornet 600 '03

Lugemata postitus Postitas Marauder »

-EpT-Sasix5 kirjutas:
kulla dedendddedd, ma ei oma mingit põhjust, et rolleri teemas olla (kustutage se post ka era)Muide see siin kus (mina)elan se on (Eesti) vabariik.Siis võin ma rääkida mida tahan get the picture??

kas ma saan öieti aru et sa oled mingi 10-11 aastane?
kuna reidis on sul kooli löpetamise aasta 2011, ning ma eeldan et see on pöhikooli löpetamise aeg, vöi on seal koolis kohe automaatselt gümaasiumisse sissepääs kah olemas :?

teistele uurimiseks
http://www.rate.ee/userinfo.php?id=662483

tsiklivendd

Lugemata postitus Postitas tsiklivendd »

juustupihv kirjutas:
. TRÄÄNTS on haige ja mõttetu! Ei saa nimetada muusikaks, kuna laulusõnu ei ole isegi.
Teeme nii, et niisama ei kuku paukuma, erinevatel inimestel erinevad maitsed.

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

täitsa nõus juustupihvi loeteluga ja jääb lisada veel mõned: ZZ TOP, GARRY GLITTER( leader of the gang)) SUZI QUATRO, T-REX , ja eesti bändidest loomulikult KOLUMBUS KRIS . ja kui sellest veidi kõrv puhata tahab siis ROXETTE on ka omal kohal. ja ei saa märkimata jätta ka sellist tegijat nagu on THE SWEET.selle pundi üks ajajärk oli ka üsna raju, (ballruum bliz,revolution ja veel mõned lood)vabandan ette kui mõne võõrkeelse sõna kirjapilt pole õieti saanud. ja need poisid, kes bikerfestil 2005 enne singervingerit mägisid, tegid ka head musa. ah jaa - veel jäi märkimata ROLLING STONES.

zid50/cz125

Lugemata postitus Postitas zid50/cz125 »

Lemmikbändid Eestis siis LOITS ja METSATÖLL.Välismaa muusikast kuulan siis AC/DC,Deep Purple,Guns n´ Roses,Led Zeppelin,Def Leppard,Rammstein,Metallica. 8)

Teema algataja
yankee

Lugemata postitus Postitas yankee »

Led Zeppelin, AC/DC, Rammstein, Metallica, Guns N' Roses, Uriah Heep

PS!
-EpT-Sasix5------------ MINE ARENE :!: :!: :!: :!: :!:
kuula oma träna edasi ja käi jala !

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Mulle meeldib: trumm&bass,trance,pop,rock,classic-rock jne.
Väga pean lugu ZZ topist,Led Zeppelinist ,George Thorogood,White Snake jne.Ning nende lugusid saab ikka ja alati motoüritusel õlleklaasi taga kuulata ja nautida.

Ärge nüüd pekske ,et träänsi ja Trummi ja Bassi ka kuulan :bsmile:
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Üldiselt võiks nüüd mõni mode kätte võtta ja puhastada viimased kolm lehekülge sellest träänsu ja muust teemast, mis ei kuulu siia alla. Tõesti sain ka ise aru, et selleks tuleks teine teema teha, kus hakata tooma välja võrdlusi erinevate muusikastiilide vahel, et mis parem ja mis halvem.

Tänan
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

mispärast träänsu ja muust teemast?

vaata pealkirja ja saa aru, et siia võidakse kirjutada millisest muusikastiilist iganes. pole ainult rock, the only :D

etpsasix5 või mis iganes sopa võib maha tõmmata küll.

Teema algataja
Laid

Lugemata postitus Postitas Laid »

selle aasta bikerfestil esines bänd nimega Nightmare (kui õigesti mäletan) see oli meeldiv üllastus. Paluks korrata.
Kasutaja avatar

nm5

Lugemata postitus Postitas nm5 »

-EpT-Sasix5 kirjutas:

Räpina rahvaga ei möliseta! :twisted:
Ok...mis sa EpT-Sasix5 siin ikka spämmid suurte rataste foorumis...
Aprilia RST 1000 Futura
Kasutaja avatar

deadend

:lol:

nüüd kirjutan midagi teemasse ka: Metallica, Manowar, Motorhead, Slipknot, Rammstein, Rob Zombie, Devildriver, Children Of Bodom, Metsatöll, Zorg, Tharapita, Nightwish.... need nagu põhilised, muidu võibki siia neid kirjutama jääda.

Kidrock
Kontakt:

Bändid

Lugemata postitus Postitas Kidrock »

Mõned minu lemmikutest:Godsmack,Metallica,Judas Priest,Slipknot,Soil,Korn,Static X,Disturbed,Solwaig,Herald,AC/DC,Pantera jne.
Ainsaks kuulatavaks raadioks ikka Mania.

Heavy metal ain´t dead! :twisted:
Kasutaja avatar

rallypoiss

Lugemata postitus Postitas rallypoiss »

Hehehh,aga minu lemmik on QUEEN!!!

ja mina olen kah Mati Nuude!
ei tegelikult siiski hardstyle trance,d'n'b,möned räpilood(ntx:snoop'i lood) ja muu selline vaibakloppimine.Vend on mul karvane aga mind tal pole suurest proovimisest önnestunud inimeseks muuta!

Teema algataja
mrio88

Lugemata postitus Postitas mrio88 »

Varsti peaab biker.ee tõlgi palkama ,et rollerimeeste jutust aru saada :roll: .Rallypoiss ,räägi,kas sul äkki veel keegi lähikondlastest karvane?Jubedalt tahaks teada :P
Kasutaja avatar

deadend

rallypoiss ma tunnen sulle kaasa, aga äkki ühel heal päeval kasvab su kehale ka mõni karv.
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Täiesti oleneb tujust, muidu saab kõike kuulatud ikka aga domineerivad metal ja jazz, bändidest praegu lemmik on system of a down. Viimane hakkas tänu ühele tsiklivideole meeldima.
Just enjoy ... nothing less, nothing more
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”