õnnetus variaatori kaanega
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
õnnetus variaatori kaanega
kuhu kurat need teemat siit pidevalt kaovad....mul juba mitmes kord
???
igatahes jutt selles et sõitsin rolleriga ja äkki lõi taguratta plokki,olin ehmunud.....panin siis uuesti tööle, tööle läks ilusti...andsin gaasi tuurid läksid ülesse aga roller ei liikunud....lükkasin siis rolleri koju ja kodus tegin varjaatori kaane lahti ning imestasin et väike 10 padrun oli siduri trummli vahele kinni kiilunud...uurisin ja avastasin et vario kaanes on mingisugune auk....ju ratas oli selle padruni sinna auku visanud(ise ma seda padrunit sinna kindlasti ei jätnud)mis auk see selline on mingi õhutusauk?võib selle kinni katta?võin ka sellest august pilte teha..

igatahes jutt selles et sõitsin rolleriga ja äkki lõi taguratta plokki,olin ehmunud.....panin siis uuesti tööle, tööle läks ilusti...andsin gaasi tuurid läksid ülesse aga roller ei liikunud....lükkasin siis rolleri koju ja kodus tegin varjaatori kaane lahti ning imestasin et väike 10 padrun oli siduri trummli vahele kinni kiilunud...uurisin ja avastasin et vario kaanes on mingisugune auk....ju ratas oli selle padruni sinna auku visanud(ise ma seda padrunit sinna kindlasti ei jätnud)mis auk see selline on mingi õhutusauk?võib selle kinni katta?võin ka sellest august pilte teha..

Viimati muutis Reiks, 05 Nov 2005, 11:44, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kontakt:
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Re: õnnetus variaatori kaanega
Politseisse teatasid? Kes sulle ikka neid padruneid variosse loobib. A ja silma järgi kohe said padruni mõõdu teada?Reiks kirjutas:
lükkasin siis rolleri koju ja kodus tegin varjaatori kaane lahti ning imestasin et väike 10 padrun oli siduri trummli vahele kinni kiilunud.
-
Teema algataja
Pokemon enne mõtle mis ütled ei noo panid räige nalja maha prääga 

Oman ka uunikumi 1957 a http://www.u-pop.ee/autoline/car/1972/
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.