Ettevalmistus talviseks puhkuseks

Kasutaja avatar

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

Paagis ei ole sul düüse, mis vaikude ladestudes umbe lähevad. Seega kui kevadel on isu karpap puhastada jäta talveks bensiin sisse
Sellise teoorija järgi peaks siiski sisspritse süsteemist ka kütus välja lasta, kuid keegi pole siin öelnud, et teeks seda. Sellest ma räägingi…
Õli puhul on veel oht et sadestunud tükid tulevad lahti ja ummistavad õlikanaleid
Seda ma räägingi, et parem variant on sügisel õli ära vahetada ja pole probleemi. Rääkisin, et ei näe mõtet variantidel “sügisel õli maha lasta ja kevadel uus sisse panna” või “sügisel õli välja vahetada ja kevadel jälle uus sisse panna”.
Milleks on vajalik talvel pidurivedelik ära vahetada uue vastu?
See, mis ma kirjeldasin ei tee iga talv. See oli konkreetselt selle talve plaan. Põhjus aga väga lihtne. Pidurivedeliku üks omadustest on aja jooksul vee sisse imemine (kondensaat näiteks) ja siis kaotab ta osaliselt oma teisi omadusi.
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”