R6 palju maxab? ja mis on tyypvead?
Moderaator: Moded
Just just... Ma parem ei ütle mis ma Ramost arvan ning see on põhjus, miks ma Suzut ei saa/taha osta. Samuti meenub mulle, et Kawa hooldsega (sh. varuosade teema) oli kuni selle aastani suhteliselt kehvasti. Igal inimesel on oma arvamus ja eelistused. Mõttetu ja suhteliselt rumal on üldistada, et kõik R6 ja R1 omanikud on rullnokad (ps. ma ei võta seda isiklikult), kõik bmw omanikud on rullnokad (muide igalt poolt on läbi käinud, et Golf ja Vectra on muutumas nooremale generatsioonile huvitavaks... opel ja vw omanikud on ka varsti rullnokad?), kõik blondiinid rumalad jne. Vaevalt, et kõik kes mainitud liiklusvahendeid omavad on rullnokad. Samuti ei ole kõik blondiinid rumalad jne. Üldistamine ei näita arukust, ega kõrget IQ-d, vaid pigem seda, muid argumente ei osata või ei suudeta kasutada - teised ütlesid, et on nii ja siis kiidetakse takka...
R6 käigukastiga on see teema, et kui kõvasti seda lammutada ja lohakalt käike vahetada, siis mõningatel juhtudel ei hoia nuudid enam käiku sees (otsad muutuvad ümaraks, mitte ei ole kandilised nagu peavad). 99-02 käigukasti hammakatel on 3 nuuti, sealt edasi 5, ehk siis pidamise pind on suurem. Samuti oli seal mingi hoob, millele pidi saama liiga teha... peast detaile ei mäleta, mis seal kannatada võivad saada ja seletada ka tegelikult ei oska...
R6 käigukastiga on see teema, et kui kõvasti seda lammutada ja lohakalt käike vahetada, siis mõningatel juhtudel ei hoia nuudid enam käiku sees (otsad muutuvad ümaraks, mitte ei ole kandilised nagu peavad). 99-02 käigukasti hammakatel on 3 nuuti, sealt edasi 5, ehk siis pidamise pind on suurem. Samuti oli seal mingi hoob, millele pidi saama liiga teha... peast detaile ei mäleta, mis seal kannatada võivad saada ja seletada ka tegelikult ei oska...
Viimati muutis sys, 01 Nov 2005, 17:21, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
ise võta käimar laiali ja siis vii ramosse.... ja seal freesitaxe kõik hammakad yle 500eegi eestsau kirjutas:Kas kellegi on ka kogemust et kuidas selle remondiga on?
Näiteks, et ei püsi enam teine käik sees, nuudid kulunud.
Palju maksavad varuosad, palju remont?
Vaevalt et nüüd uut käigukasti tellima peab selle pärast.

Ja siis paned kokku ja ikka sama viga!sepp kirjutas:ise võta käimar laiali ja siis vii ramosse.... ja seal freesitaxe kõik hammakad yle 500eegi eestsau kirjutas:Kas kellegi on ka kogemust et kuidas selle remondiga on?
Näiteks, et ei püsi enam teine käik sees, nuudid kulunud.
Palju maksavad varuosad, palju remont?
Vaevalt et nüüd uut käigukasti tellima peab selle pärast.

-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
So What ?Ega keegi teine ei hakka selle rattaga sõitma peale omaniku,ei sina ega keegi teine,keegi ei KÄSI sul R6-e osta.Sama jutt nagu BMW kohta käib,et nii hea auto,teeme parem teda maha.weidu kirjutas:ma ei ostaks elusees r6-te ega r1-te sest neid rataid ostavad sellised inimesed kes teistest ratastest pole midagi kuulnud, ehk on täielikud rullnokad....
Kasvage suureks ükskord kaua te tilli pikendate selle jutuga et mul on parem kui sul jne.
Ära viskab juba
PS!
Kui postitus ei sisalda mingit infot, on õigus Moderaatoril see ära kustutada
PS2. Lahmimiseks on ikkagi teised teemad,jätaks mõne teema selliseks ka ,et tast kasu oleks.
PS3! Miks räägivad siin teemas igast kawa mehed ja suzu vennad ? Kui teil pole reaalset kogemust rattaga,siis kamoon pole vaja postitada.Ärme räägi 5 min sõidu kogemusest.
Raigo@vihane juba kõigi peale
Ma küll tähele ei pannud, et keegi tilli pikendas siin, lihtsalt arutelu, mida ka minul kui lihtsalt kõrvalt vaatajal on põnev jälgida.
Äkki üritaks oma emotsioone talitseda.
Siin vist nii megalt palju hetkel r-6 omanike, et sinu jaoks nn. asjalikke poste tuleks kohe hulgal
Äkki üritaks oma emotsioone talitseda.

Siin vist nii megalt palju hetkel r-6 omanike, et sinu jaoks nn. asjalikke poste tuleks kohe hulgal

Raigo kirjutas:So What ?Ega keegi teine ei hakka selle rattaga sõitma peale omaniku,ei sina ega keegi teine,keegi ei KÄSI sul R6-e osta.Sama jutt nagu BMW kohta käib,et nii hea auto,teeme parem teda maha.weidu kirjutas:ma ei ostaks elusees r6-te ega r1-te sest neid rataid ostavad sellised inimesed kes teistest ratastest pole midagi kuulnud, ehk on täielikud rullnokad....
Kasvage suureks ükskord kaua te tilli pikendate selle jutuga et mul on parem kui sul jne.
Ära viskab juba
PS!
Kui postitus ei sisalda mingit infot, on õigus Moderaatoril see ära kustutada
PS2. Lahmimiseks on ikkagi teised teemad,jätaks mõne teema selliseks ka ,et tast kasu oleks.
PS3! Miks räägivad siin teemas igast kawa mehed ja suzu vennad ? Kui teil pole reaalset kogemust rattaga,siis kamoon pole vaja postitada.Ärme räägi 5 min sõidu kogemusest.
Raigo@vihane juba kõigi peale
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
endal R1 99a. ja vägagi kahesilmne.
Samas jahh, käigukast on nõrk koht, endalgi talvel teise käigu hammakate vahetus ees.
Oskab keegi sellise remonttööde varuosade hinnaklassi öelda?
Samas jahh, käigukast on nõrk koht, endalgi talvel teise käigu hammakate vahetus ees.
Oskab keegi sellise remonttööde varuosade hinnaklassi öelda?
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
Jep,mul kukkus hoopis ära nüüd
to inz001: ma arvan küll ,et neid on piisavalt siin.
Aga näe,millegi pärast on just mitte R6 omanikel kõige rohkem öelda

to inz001: ma arvan küll ,et neid on piisavalt siin.
Aga näe,millegi pärast on just mitte R6 omanikel kõige rohkem öelda

Viimati muutis Raigo, 01 Nov 2005, 16:20, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: Gsxr,Dnepr,K,Ural,M,H-D;GasGas
- Tänatud: 4 korda
m
Haa haa Arutelu on Nii kõva et mine pooleks!
Nagu ma aru sain tuli tegelane siia infi saama ratta kohta ( seljuhul siis R6) My ass, mis iganes!!
Peale selle vaatan, et R6 Ja R1 tegelased siin foorumis on nagu vaiksemad ja ei aja niisama ininat läbi sinise peanaha! Võibolla on hoopis teised rullnokad !? kas vei siis jaaaawaaa mehed!(P
Igaljuhul IGA LITS KIIDAB OMA PUT**I
Ok see selleks!
Aga kui tulla foorumisse abi või infot saama siis võiks sellele vasta tulla! (minu arvamus) Aga kus sa sellega ?!
Ma ei hakkakski siin abi otsima 1kõik siis mille suhtes, iga teema kisub MÄda loopimiseks! Vanasti olid sellisteks kohtadeks peldiku seinad!!
PS! Muide arvuti klaviatuuri taga on kõik nii kõvad mehed et ...
Nagu ma aru sain tuli tegelane siia infi saama ratta kohta ( seljuhul siis R6) My ass, mis iganes!!
Peale selle vaatan, et R6 Ja R1 tegelased siin foorumis on nagu vaiksemad ja ei aja niisama ininat läbi sinise peanaha! Võibolla on hoopis teised rullnokad !? kas vei siis jaaaawaaa mehed!(P
Igaljuhul IGA LITS KIIDAB OMA PUT**I
Ok see selleks!
Aga kui tulla foorumisse abi või infot saama siis võiks sellele vasta tulla! (minu arvamus) Aga kus sa sellega ?!
Ma ei hakkakski siin abi otsima 1kõik siis mille suhtes, iga teema kisub MÄda loopimiseks! Vanasti olid sellisteks kohtadeks peldiku seinad!!
PS! Muide arvuti klaviatuuri taga on kõik nii kõvad mehed et ...
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
loogiline ju!!! sest mitte r6-te omanikud ju näevad kuidas r6-d jäävad maha ja r6-te omanikud ei hakka ju foorumis lahmima et jälle sain ja jäin mahaRaigo kirjutas:Jep,mul kukkus hoopis ära nüüd
Aga näe,millegi pärast on just mitte R6 omanikel kõige rohkem öelda![]()

mitte r6te omanikud toovad tõe päevavalgele

okok... no ise ma pole omanud r6te aga mõnegi selle ratta omanikuga olen koos sõitnud. ja jutt on mõlemal yks.... r6 on tuim.. need on olnud täitsa stock rattad. r6 on suht rahvaratas nagu autodest oli kunagi sierra... et kui sul on r6 siis sa oled... on ka erandeid juhte muidugi... aga kui nyyd linnapilti vaadata siis on ikka yamu ülekaalus r6 ja r1... paljud nendest juhtidest on sellised kes on ostnud selle ratta omale esimesex ja just tänu nime kuulsusel e ilma et olex kunagi mõnda teist ratast proovinud... sain see suvi yhe r6 omanikuga tuttavax... tal oli see esimene ratas... kysisin et mix sa just r6 ostsid... vastus oli:ma polnud teistest midagi eriti kuulnud

ja ex kõik oleneb ka tegelt sõidustiilist... kui tahad niisama poodi ja tagsi sõita siis ta sobib jahh. sobib ka "moskva" ees seismisex ja blondiinide sõidutamisex. kindlasti sobib ta veel paljudex asjadex

/me ei tee maha yhtegi ratast vaid avaldan enda arvamust
-
Teema algataja
Pole pikka aega foorumisse pääsenud... aga jah ma vaatan teemat arendatake väga hästi ka ilma minuta.
R6 ei soovinud mina osta (pole niipalju raha) vaid 1 mu väga hea sõber, aga rullnokk ta nüüd ka pole.. vähemalt minuarvates.
Mul endal on küll BMW ja igati rahul. See rullnoka asi hakkab juba närvidele käima, kui ise ei jõua või ei taha seda autot/skilit siis hakatakse kohe maha tegema. Saage suureks ja kasvage puberteedi east välja.
Mina ossin endale BMW kuna mulle see auto meeldis ja see on vastupidav
Samuti kui võimalus olex, ostaks R6 või R1-he, kuna see meeldib mulle. See on minu meelest kõige ilusam tsikkel üldse
Ma kannan tõesti vahel Nike tosse ja sõidan BMW-ga ja meeldivad blondiinid
ja ostan kunagi R6/R1. Aga saage aru see ei tähenda rullnokk olemist
Mina ostan selle mis mulle meeldib.. ja muide maitse üle ei vaielda
Vähemalt sain nniipalju targemaks et R6-el on nõrk koht käigukast,.. väga hea.. 1 mõttetera 3 lehe jooxul
nüüd võix veel ~hinna ka teada saada
R6 ei soovinud mina osta (pole niipalju raha) vaid 1 mu väga hea sõber, aga rullnokk ta nüüd ka pole.. vähemalt minuarvates.
Mul endal on küll BMW ja igati rahul. See rullnoka asi hakkab juba närvidele käima, kui ise ei jõua või ei taha seda autot/skilit siis hakatakse kohe maha tegema. Saage suureks ja kasvage puberteedi east välja.
Mina ossin endale BMW kuna mulle see auto meeldis ja see on vastupidav

Ma kannan tõesti vahel Nike tosse ja sõidan BMW-ga ja meeldivad blondiinid

Mina ostan selle mis mulle meeldib.. ja muide maitse üle ei vaielda

Vähemalt sain nniipalju targemaks et R6-el on nõrk koht käigukast,.. väga hea.. 1 mõttetera 3 lehe jooxul

nüüd võix veel ~hinna ka teada saada

-
Teema algataja
on interneti kasutamis võimalus.. aga siis kui ma selle teema tegin siis a24-jas ei olnud R6/R1-te
ja neid teisi kohtasid ei teadnud. Ma ei ole foorumi aktiivne kasutaja ja ise siklit ei oma... nii et sry mul polnud õrna aimugi nendest kahest teisest lehest.
Aga tänan info eest
vb saax ka nüüd natuke rohkem infot tsikli vigadest ja headest külgedest
edit: Ohoo leidsin sellise saidi nagu moto24.ee
(Hinnaks siis ~100k)

Aga tänan info eest

vb saax ka nüüd natuke rohkem infot tsikli vigadest ja headest külgedest

edit: Ohoo leidsin sellise saidi nagu moto24.ee

Hanno Velt ja ta valis ka uueks hooajaks uue Hayabusa.
Oled ikka kindel, et tead millest räägid?
Ma arvan, et peaksid siiski piirduma 15 cm allpool asuvate teemadega.

Oled ikka kindel, et tead millest räägid?
Ma arvan, et peaksid siiski piirduma 15 cm allpool asuvate teemadega.
Viimati muutis loonik, 30 Nov 2005, 22:40, muudetud 1 kord kokku.
stenu10 kirjutas:Ma tean nii palju, et neist kawadest ja suzudest ja hondadest ja yamahadest pidi kõige parem olema Suzuki Hayabusa. Isa sõber on ringraja sõitja Hanno Velt ja ta valis ka uueks hooajaks uue Hayabusa. Tema vähemalt rääkis, et see on kõige parem neist masinatest. Eelmistel hooaegadel sõitis ta Kawasaki ZX12R-iga ja Yamaha R1-ga.![]()