R6 palju maxab? ja mis on tyypvead?
Just just... Ma parem ei ütle mis ma Ramost arvan ning see on põhjus, miks ma Suzut ei saa/taha osta. Samuti meenub mulle, et Kawa hooldsega (sh. varuosade teema) oli kuni selle aastani suhteliselt kehvasti. Igal inimesel on oma arvamus ja eelistused. Mõttetu ja suhteliselt rumal on üldistada, et kõik R6 ja R1 omanikud on rullnokad (ps. ma ei võta seda isiklikult), kõik bmw omanikud on rullnokad (muide igalt poolt on läbi käinud, et Golf ja Vectra on muutumas nooremale generatsioonile huvitavaks... opel ja vw omanikud on ka varsti rullnokad?), kõik blondiinid rumalad jne. Vaevalt, et kõik kes mainitud liiklusvahendeid omavad on rullnokad. Samuti ei ole kõik blondiinid rumalad jne. Üldistamine ei näita arukust, ega kõrget IQ-d, vaid pigem seda, muid argumente ei osata või ei suudeta kasutada - teised ütlesid, et on nii ja siis kiidetakse takka...
R6 käigukastiga on see teema, et kui kõvasti seda lammutada ja lohakalt käike vahetada, siis mõningatel juhtudel ei hoia nuudid enam käiku sees (otsad muutuvad ümaraks, mitte ei ole kandilised nagu peavad). 99-02 käigukasti hammakatel on 3 nuuti, sealt edasi 5, ehk siis pidamise pind on suurem. Samuti oli seal mingi hoob, millele pidi saama liiga teha... peast detaile ei mäleta, mis seal kannatada võivad saada ja seletada ka tegelikult ei oska...
R6 käigukastiga on see teema, et kui kõvasti seda lammutada ja lohakalt käike vahetada, siis mõningatel juhtudel ei hoia nuudid enam käiku sees (otsad muutuvad ümaraks, mitte ei ole kandilised nagu peavad). 99-02 käigukasti hammakatel on 3 nuuti, sealt edasi 5, ehk siis pidamise pind on suurem. Samuti oli seal mingi hoob, millele pidi saama liiga teha... peast detaile ei mäleta, mis seal kannatada võivad saada ja seletada ka tegelikult ei oska...
Viimati muutis sys, 01 Nov 2005, 17:21, muudetud 1 kord kokku.