MxTuning

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

xzburnoutzx kirjutas:
Rääksin Mihkliga täna, lubas, et kindalt on koha reedeks. Kuna Tartusse olevat liikund eelmine kord mingi 2-3 päeva. No kui neljapäevaks-reedeks olemas, siis kõik korras ja peaks jõudma sissesõidu ära teha enne suurt talve.
Kui tema on asja posti pannud siis tema lubamised on lubatud. Edasi peab Eesti post lubama. Ja Eesti Post oskab asja ajada :P Endale paar asja läbi Hiiumaa millegipärast tulnud ja ühe saadetise oskasid ära lõhkuda. Jahu siis pärast nendega :evil:
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Re: :D

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

holma kirjutas:
SferaRST50cc kirjutas:
Mina tellisin rullid rollale ja kojujõudmisega läx aega sipakene vähem kui kuu ! (lubasid 2 nädalat...siis küsisin 2nädala pärast et mis toimub siis oli scootercenteris mingi jama ja bla bla...nädalapärast küsisin siis vastasid homme tuleb jne...DHL mingi jama jne...)

NB:ühesõnaga usaldust pole !
Kas nad mitte ei ole kodukal õelnud, et kaup võib saabuda kuni 4 nädalat? Said ju vähem kui kuuga. Scootercener-is ju ka laos vahest pole ja peab ootama, et sinna asi jõuab. Mis mitteusaldusest sa siin jahud? Usaldamisest oleks vast siis juttu, kui üle kuu kättesaamine tiksuks.
Mai rääkind usaldusest midagi. Siiani kõik hästi, kui va. see et lubati kolmapäevaks jupid kätte anda.

SOOVITUS MIKULAINELE, KASUTAGE EDASPIDI CARGOBUSSI VÕI ELS-I
Kasutaja avatar

nm5

Lugemata postitus Postitas nm5 »

xzburnoutzx kirjutas:
holma kirjutas:
SferaRST50cc kirjutas:
Mina tellisin rullid rollale ja kojujõudmisega läx aega sipakene vähem kui kuu ! (lubasid 2 nädalat...siis küsisin 2nädala pärast et mis toimub siis oli scootercenteris mingi jama ja bla bla...nädalapärast küsisin siis vastasid homme tuleb jne...DHL mingi jama jne...)

Kas nad mitte ei ole kodukal õelnud, et kaup võib saabuda kuni 4 nädalat? Said ju vähem kui kuuga. Scootercener-is ju ka laos vahest pole ja peab ootama, et sinna asi jõuab. Mis mitteusaldusest sa siin jahud? Usaldamisest oleks vast siis juttu, kui üle kuu kättesaamine tiksuks.
Mai rääkind usaldusest midagi. Siiani kõik hästi, kui va. see et lubati kolmapäevaks jupid kätte anda.

Ee...Kas mitte Holma ei norinud SferaRST50cc'ga? :)
Aprilia RST 1000 Futura
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

nm5 kirjutas:
xzburnoutzx kirjutas:
holma kirjutas:
SferaRST50cc kirjutas:

Ee...Kas mitte Holma ei norinud SferaRST50cc'ga? :)

Soovitust võtnku nad ikka arvesse :wink:

Robskar

Lugemata postitus Postitas Robskar »

Said jupid kätte siis?

Teema algataja
Kristo55

Lugemata postitus Postitas Kristo55 »

Kui tõesti niikaua Eesti postiga aega läheb,siis järgmine kord saadame cargo bussiga.
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

Päris palju tellitakse teilt :O
Malaguti Firefox F-15 70 ccm ;)
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Jupid käes, ning homme viin Ramosse, et paar asja ära tehtaks :wink: Üldkokkuvõttes oli ok asi, kuid eksiti 2 päevaga kättesaamise kuupäevas( see on andestatav) :wink:
Kasutaja avatar

factory

Lugemata postitus Postitas factory »

Paned masina ühe päevaga kokku ära?
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

factory kirjutas:
Täna panin karpa ja koonuse - Ramos pannakse silinder, rullid, survevedru, tehakse sumpale uus silenceri tihend ning pannakse segu paika.
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

factory kirjutas:
Vabalt, kasvõi kaks tükki
Mudakoll

Teema algataja
Reiks

Lugemata postitus Postitas Reiks »

teil siin 2 päeva tähtaeg üle pole ullu..ma siin ootan mikult juppe oma 11 nädalat!:D normaalne? :evil: :!:

SiD
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas SiD »

tahax sport variaatorit tellida aga kui läheb oma kuu aega siis jääb proovimine kevadele :roll: nagu võro miis ütleks tolle pääle:,,tuu põle hää,,
Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650

sinisalo

Lugemata postitus Postitas sinisalo »

Soovitan selle variaatori osta sult AP motost. Endale sai ka sealt ostetud. Hind oli ka odavam kui tellida MX tuningust.!
Yamaha Aerox GP1 Full 70cc :P
Kasutaja avatar

malone322

Lugemata postitus Postitas malone322 »

Teen teile veel ühe soovituse. Pange juppide orginaal kast õige suurusega pappkasti, kui te neid kellelegi saadate. Mina sain siis jupid kätte ja vot mis välja tuli, penoplastist juppide orginaal kast oli katki ja üks mootori tihend oli muljutud ning kasutuskõlbmatu.
See pole Eesti Posti süü kuna jupid polnud õige suurusega kastis ning kasti peale polnud kirjutatud, et peab olema ettevaatlik selle pakiga. Loodan et jõuame kuidagi Mihkliga kokkuleppele selle tihendi asjus.
Praegu siis rollerita
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

malone322 kirjutas:
Teen teile veel ühe soovituse. Pange juppide orginaal kast õige suurusega pappkasti, kui te neid kellelegi saadate. Mina sain siis jupid kätte ja vot mis välja tuli, penoplastist juppide orginaal kast oli katki ja üks mootori tihend oli muljutud ning kasutuskõlbmatu.
See pole Eesti Posti süü kuna jupid polnud õige suurusega kastis ning kasti peale polnud kirjutatud, et peab olema ettevaatlik selle pakiga. Loodan et jõuame kuidagi Mihkliga kokkuleppele selle tihendi asjus.
Mul olid nad pappkastis suht tihedalt ning penoplast silindri karp oli terve. Kõik muidu nii nagu pidi, aga koonusfiltriga ma seda 90c toru küll kaasa ei saanud. Õnneks mahtus napilt ära sinna, niiet suurt kadu pole - kuigi võiks olla ikka asi selline nagu eelnevalt räägitud.
Kasutaja avatar

malone322

Lugemata postitus Postitas malone322 »

Minu jupid olid pappkastis nii, et kast sai liikuda küljelt küljele ehk kast oli ristküliku kujuline.
Praegu siis rollerita
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

malone322 kirjutas:
Minu jupid olid pappkastis nii, et kast sai liikuda küljelt küljele ehk kast oli ristküliku kujuline.
Mul olid jupid kõik enda karpides, ning need omakorda üsna kitsas kastis(suht tihedalt üksteise kõrval)

bilabong

Lugemata postitus Postitas bilabong »

Ei tea kas otse sealt scooter centerist ei saaks tellida, läheks vähem aega ja oleks odavam
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
Kasutaja avatar

-EpT-Sasix5
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas -EpT-Sasix5 »

Ma oleks sõbaga scooter-centerist tellijad, kui tellimiseks läheb
http://www.zone.ee/e-p-t
http://www.u-pop.ee/autoline/car/1939/?o=3

Peugeot SpeedFight2 on parim
asi on maitses

bilabong

Lugemata postitus Postitas bilabong »

-EpT-Sasix5 kirjutas:
Mne uuri scooter-centeri lehelt kuidas seal asju tellida saab. Ega ma ei tea et vb peab olema seal mingi püsikliend või midagi või tegema mingi lepingu, vms(ISe ma ei ole uurinud seda aga kellel soovi uurigu)
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
Kasutaja avatar

-EpT-Sasix5
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas -EpT-Sasix5 »

bilabong kirjutas:
-EpT-Sasix5 kirjutas:
Mne uuri scooter-centeri lehelt kuidas seal asju tellida saab. Ega ma ei tea et vb peab olema seal mingi püsikliend või midagi või tegema mingi lepingu, vms(ISe ma ei ole uurinud seda aga kellel soovi uurigu)
Või siis mikult või nendelt mikukopeeriatelt.
http://www.zone.ee/e-p-t
http://www.u-pop.ee/autoline/car/1939/?o=3

Peugeot SpeedFight2 on parim
asi on maitses
Kasutaja avatar

benelly
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas benelly »

Njah...kuulge kas te ise olete oma lehte firefoxiga näinud :shock: :lol:
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

ken100 kirjutas:
bilabong kirjutas:
-EpT-Sasix5 kirjutas:
Lihtsalt paned osta, oma kontakt andmed ja pangakaarti andmed aga keegi targem võiks seletada, kuidas transpordiga lood on tuleb lisatasu või, mis kuidas käib ?
Tahtsin tellida vänta, silindrit, karpat, õhufiltrit. Shipping oleks tulnud 52 Euri(832.-) + 350(mis võtab pank vahelt välismaale saatmise eest. Ainuke koht, kus on eraisikul hea tellida on www.easyparts.nl Seal on shipping mingi 300eek + 350 eek
Kasutaja avatar

slinki
Tsikkel: Yamaha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas slinki »

kurat küll... mida te sellest mx-ist niipalju pläkutate?! Isegi Nos-i neil pole! :twisted:
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
Suletud

Mine “Rollerid”