numbrimärgi probleem
-
- Tsikkel: R6 00.a
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
tegelt on asi ikka nii, et esmane registreerimine nagu teil kõigil on maksab 1300.- siis saab eesi dok ja numbri. ma kaldun arvama et jah kere numbrid lastakse arvutist läbi, vaadatakse kas on varastatud. vanemaid vene tsikleid(25a vana ja vanemad) saab nii arvele võtta.
ja rahakott läheb veel tühjemaks. kindlustus... ning ülevaatus.
nii et asi läheb teil raskeks. aa noh krt õige kah, nii ei saa et ilma numbrita ja millegita. siis tekib vähemalt mingi vastutustunne. et ei minda uisapäisa linna kihutama. krt hiljaaegu tartus aeti üks vanem naine alla ning rollerijuht põgenes. vot kui number oleks siis oleks palju lihtsam teda üles leida ja seostada kohe juhiga. aga praegu kui leiad siis tutkit. hakkab jah sul keegi üles tunnistama, et jah minu roller mina tegin
ja rahakott läheb veel tühjemaks. kindlustus... ning ülevaatus.
nii et asi läheb teil raskeks. aa noh krt õige kah, nii ei saa et ilma numbrita ja millegita. siis tekib vähemalt mingi vastutustunne. et ei minda uisapäisa linna kihutama. krt hiljaaegu tartus aeti üks vanem naine alla ning rollerijuht põgenes. vot kui number oleks siis oleks palju lihtsam teda üles leida ja seostada kohe juhiga. aga praegu kui leiad siis tutkit. hakkab jah sul keegi üles tunnistama, et jah minu roller mina tegin