Roller Italjet Formula 50 Air ???
Moderaator: Moded
oh plää... Ja mis sa ütled selle õigustuseks? Ei ole mõtet sitta ajada onju, kui asjast midagi ei tea. Või kui tead, siis ütle miks on Peugeot parem või halvem kui Italjet?
Ja tahaks teada, et mis värk sellel Italjetil selle esiratta keeramise süsteemiga on? Seal mingi raudjulla vms.. Kas taoline kiigega süsteem nagu Sp2-l?
Ja tahaks teada, et mis värk sellel Italjetil selle esiratta keeramise süsteemiga on? Seal mingi raudjulla vms.. Kas taoline kiigega süsteem nagu Sp2-l?
-
- Kontakt:
seda juttu ma olen isegi kuskilt kuulnud,aga juhitavus on tal kah hea,teiste rollerite kaalu ma eriti ei tea,aga mul endal on tühimass 97kg,kui bensiini ja õli paak täis tuleb 108.7kg ära.xzburnoutzx kirjutas:Endal ka see ühe amordi süsteem, ei saa midagi halba öelda. Teeb oma tööd korralikult ning võib isegi öelda, et on stabiilsem kui tavaline teleskoop amort.Roby kirjutas:sp on amort esi ratta kõrval aga italjetil jalgevahel..

bensiini paak= 10L
õli paak = 1,7L
stabiilsust mõjutab ka kaal,või vaidled vastu?kasutaja1 kirjutas:kuidas see teemat puudutas?
http://www.moto.com.ua/catalog/Italjet_003.gif
italjetil on see kiige,kiige küljes on 1 amort ning vedru on tavaline pulk,ehk siis torsoon vedrustus.
No seda ma nüüd küll ei usu, et igaüks saab rollerit tööle panna ilma võtmeta.stenu10 kirjutas:mitte just kõige parem roller, sõbral on. väga vähe saab rooli keerata ja tal läeb lihtsalt mingist nuppu keeramisest tööle mingit võtit pole vaja et tööle saada. nii et ta ei saanud seda kuhugile avaliku kohta jätta. aga välimus on tal küll ilus.

sry,et OT,aga kas su sõbral paberid on rolleri kohta, ;\Mirko kirjutas:No seda ma nüüd küll ei usu, et igaüks saab rollerit tööle panna ilma võtmeta.stenu10 kirjutas:mitte just kõige parem roller, sõbral on. väga vähe saab rooli keerata ja tal läeb lihtsalt mingist nuppu keeramisest tööle mingit võtit pole vaja et tööle saada. nii et ta ei saanud seda kuhugile avaliku kohta jätta. aga välimus on tal küll ilus.Põhimõtteliselt on su sõbral siis süütelukk asendatud lüliti või nupuga, seetõttu polegi tal võtit vaja. Mis küll süütelukuga juhtuda võis
![]()
noo teadavasti on italjetil Minarelli mootor ....sama mis aeroxil jne...
ja tuunida saab seda kyllaga...
välimus ehmatab tegelt paljusi ära...
ikkagi itaalia kraam ja kvalititeetne....2xketaspidurid...vesijahutus jne...
kui seda rollerit osta sis vaatata rohkem välimust....kuidas kellegile meeldib...aga mootor on tal hea...nii et igal yhel oma arvamus...ja esi amordi vedru käik suht lyhike ja jäik...lahti me ei saanud seda igatahes...peab mingid karmimad meetotid kasutusele võtma
ja tuunida saab seda kyllaga...
välimus ehmatab tegelt paljusi ära...
ikkagi itaalia kraam ja kvalititeetne....2xketaspidurid...vesijahutus jne...
kui seda rollerit osta sis vaatata rohkem välimust....kuidas kellegile meeldib...aga mootor on tal hea...nii et igal yhel oma arvamus...ja esi amordi vedru käik suht lyhike ja jäik...lahti me ei saanud seda igatahes...peab mingid karmimad meetotid kasutusele võtma

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.