Sõit ühel rattal?

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

StreetMoto kirjutas:
Hirmsasti tahaks vältida sellesse teemasse kirjutamist aga ei saa endast võitu. Kas tagarattal sõitmine on mingi eriline näitaja, et kõik seda taga ajavad. Analoogne teema autofoorumis võiks olla - "kas saad sapakal kummi suitsema". Ja siis lehekülgede kaupa arutlust, millisel hetkel tuleks sidurit lahutada, libistada ja äkki on vaja hoopis sport poolassid selleks panna. "Aga mul läheb lihtsalt gaasi keerates." "Ma saan ka vabalt papu ringi, kui rehvid eelnevalt siise määrin"...

Kui kodanikud omavad ratast vaid selleks, et seda tagarattasse ajada, siis igasugused arutlused teemal "teeme kampaania, et meisse paremini suhtutaks" on juba eos hukkumisele määratud.

MITTE ühegi tsikli tagarattasse ajamiseks EI OLE ühest soovitust, sest igaühel on erinev sõidustill, tsikkel jne. Seda ei pea tingimata foorumis arutma. Kui see tagarattal sõitmine on unelmate soov, siis proovige kuskil kinnisel platsil nii, et endale ja teistele ohtlik ei oleks aga ärge oodake kindlaid juhiseid selle tegevuse edukaks läbiviimiseks. Miks ma sel teemal targutan? Sellepärast, et kogu tegevuse taga on inimese psühholoogia. Kui oled sel teemal algaja (oma arust muidugi asine mees), siis kipud esinema ja ei hinda olukorda ümbruses adekvaatselt. Palju on netis klippe ebaõnnestunud wheelidest, stoppiedest ja muust ilgelt funnist aga ebaõnnestunud tegevusest? Milline võib olla ühe plikadele esinemise tagajärg :?:
Miks siis kohe nii kurjalt??? :shock:
Lääne-Euroopas on üsna mitmeid "koolitusi", kus tagarattal sõitmist õpetatakse. Eesmärgiks ikka see, et teavitada osalejaid selle tegevusega seotud riskidest ja juhtida tähelepanu õigetele sõiduvõtetele. Mina arvan, et kui kogenumad tagarattal sõitjad siin oma õpetussõnu jagavad, siis see just vähendab õnnetuste riske, sest minu arvates ei kutsunud siin keegi üles tagarattal sõitma, vaid anti nõu neile, kes seda niikuinii proovida kavatsevad. Ja kui saab teoks siin juba jutuks olnud ühine õppimine, siis ei tehta seda kindlasti kuskil liikluses, vaid minnakse ikka turvalisele territooriumile.

Ja kui rattur juba oskuslikult tagarattal sõita oskab, siis on tema ratta valitsemine ka tavaliikluses kindlasti kindlam.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Stuntriding”