Moto ajakiri
-
- Tsikkel: KTM LC4 Adventure/GasGas EC250
- Tänanud: 1 kord
Sang, Sina oled meil üks väheseid väljaõppinud žurnaliste ning peaksid teadma, et tegelikult ei saa vastutahtsi kirjutama sundida. Vähemasti peaks jääma mulje, et kirjutatav/räägitav on tõsiselt mõeldav. Mina, näe, täitsa usun, et Sina arvadki, et ressursisõjad on okei, ja arva pealegisang kirjutas:Tõesti vahva lugemine. Mulle tuletavad mõne mehe postid meelde (õnneks juba möödunud) valimiste aega: virin on tohutu, et praegune võim (motoajakiri) on absoluutne saast ja kui mina võimule saaks (ajakirja teeks), oleks kõik hoopis parem ja säravam. Kui aga tehakse ettepanek, et noh, mine valima ja muuda olukorda (kirjuta siis praegusesse ajakirja, et see parem saaks), siis kostub lalin, et mis see minu hääl ikka loeb (sellesse ajakirja ei kirjutaks ma raha eestki).

Ei ole oluline, mis see põhjus kirjutada mittetahtmiseks on - kas toimetaja isik, valitsevate tuulte suund või kuu faasid. Kui ei taha, siis ei taha, ja kogu lugu. Seda ei saa arvustada. Napalm on tegelikult ikka krossiasjus valgustustegevusega tegelenud küll ja veel ning ei saa sundida teda lõputult altruismiga tegelema.
Kui minu arvamus peaks oluline olema, siis ainuke viis Eestisse tasemel motoajakiri saada on siia saada kas venelaste Moto või skandinaavlaste Bike kohalik haru. Seda esimest on lihtsam loota - näe, Putin tuli Tallinnas juba võimule. Ja see pole tegelikult enam üldse naljakas.
- M -
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.