küsimus ATM50 kohta

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Mul ka üks selline suvilas õepojale lammutada. Piiraja võtsin kohe esimese asjana maha. Kusjuures saladuskatte all võin öelda, et need piirajad on neile vaid selleks pandud, et asi legaalne oleks. Olen ka ise oma 100 kg-ga mõned korrad sõitnud ja peab ütlema, et minekut on küll ja veel - esimeselt teisele vahetades peab ikka gaasi maha laskma, muidu võtab noka lendu. Ja väga hea on tagarattal sõitu harjutada selle aparaadiga! Tüüpvead on juba siin ära märgitud: tagatuli kipub jah ära tulema küljest ja käiguvahetamise juures peab alguses käike lugema, et mitte neljandalt esimesele laksata.

Kuna nende aparaatide maaletooja on mul hea sõber, siis olen uurinud ka vastupidamise kohta. Kusjuures oma hinna kohta peavad üllatavalt hästi! Paaril müüdud 250-st on vead küljes olnud ja need on ka ilusti välja vahetatud. Ja siis selliseid kulumaterjale nagu suunatuled, rehvid, veljed jne. läheb ka aga selle põhjuseid tasub otsida siit foorumist läbi käinud videost, kus nende ATMidega rulapargis hüppeid tehakse...

Laupäeval proovisin Männikul seda 110 cm3 ATMi pitbike'i ja see on ikka ülilahe relv! Vedas liiva sees ja põllul nii mis mühises ja teise-kolmanda käiguga sai ilusti slaidi lasta kruusal ning tagarattal sõita. Selle raha eest ikka väga lahe mänguasi!

Mine “Vaba teema”