Reede õhtu õnnetus:(

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

nm5

Re: no ma ei saa aru

Lugemata postitus Postitas nm5 »

hevylboy kirjutas:
yks asi on sõita kuskil linnas 80-90km/h ja kuskil linnnast väljas ,mina igal juhul küll enam linnas nii kiiresti ei sõida algul kui rollu sain siis jah aga nyyd vahest aint ja siis kah linnast väljas. Ja kurat küll ole siis 13 sõida aga mitte ilma kiivrita olgu siis kas või mingi muna koor peas. Ja ma ei saa aru miks on vaja osta endale mingi roller mis läheb 90 välja kui ise ei oska sõitagi ja oled veel nii noor. Enne kuis a 14 pole siis ära sõida kiiremini kui 50 sest sealt maalt hakkavad kogemused tulema. Aga nagu ma näen et teil tuli vaid halbu kogemusi ja ma arvan et mõni ei istu nüüdsest üldse rolleri selga, mõtle enne kui midagi teed!!!
Tegelikult seal vahet ei ole kas oled 13 või 14. Loeb see kui pikka aega sa juba masinaga sõitnud oled.Ja et teaksid masina piire ning kuidas ta käitub teatud kiirustel. Kuid siiski... Linnas kiirendusvõistlust teha rolleriga...80-90 km/h on puhas lollus! Eriti veel ilma kiivrita... Ma millegipärast olen kindel et siin mängib rolli ka see film mida hiljuti näidati "Bikerid" oleks see õnnetus juhtunud vaid sõitjaga oleks hale küll hakanud sellest tüübist.. Aga kui on juba teisi ohvreid mängus siis on lood veidi teistmoodi juba..

Minu kaastunne rulamehele!
Aprilia RST 1000 Futura

Teema algataja
Myxer

Lugemata postitus Postitas Myxer »

Kõik kes s6idavad kiivrita on lollid olgu sa nii hea s6itja kui tahad elus ees ei tea sa kes sulle sisse s6idab, nii kaua kuni sa surematu ei ole kanna kiivrit kui j2tkub raha osta roller ostke ka kiiver ja kiivri all m6tlen ma umbes 2.5k bieffe v6i agv mitte selline 500 kiiver mis l2heb kukkudes pooleks :(
Kasutaja avatar

WR

Lugemata postitus Postitas WR »

Hämming...mida küll mõtlevad teie vanemad kui teile need sõiduriistad muretsevad ja neid rahaliselt kiiremaks ja võimsamaks teha aitavad, sellest saan ma aru et teie olete napakad aga kas siis tõesti ongi nii et käbi ei kukugi kännust kaugele ja vanemad kaa peast soodad või?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
SM

Teema algataja
schnellrider

Lugemata postitus Postitas schnellrider »

t*** tõesti ajavad sellised tüübid hinge täis. miks sõidetakse kui ei teata reegleid. FUCK SAAGE KÕIK SURMA JA SÕITKE VEOKITELE ALLA!

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

minu kaastunne läheb rulamehele.

asdf123

Lugemata postitus Postitas asdf123 »

Aerox001 jutt ei pidand päris paika....
vestlesin ise õnnetuse ajal pealtvaatajatega ja see nägi välja nii:
Nad kiirendasid derbi oli ees. Kui ta spidomeetrit vaatas oli sees 83km/h ja taga peeglis oli näha apriliat. Järgmisel hetkel sõitis välja teele rulataja kes üritas mingit trikki teha, derbiga poiss märkas seda ja jõudis vaevuvaevu mööda sõita kuid apriliga kuttil läks kurvemalt kuna ta ei vaadand teepeale vaid külgedele (Pealtvaatajad olid 20m kaugusel ja nad ei karjund midagi) ja kui vahemaa oli c.a 5m , jõudis ta veits ära pöörata kuid roller siiski riivas rulataja külge. Rulataja lendas selle tagajärjel 2-3m eedasi ja rollerist ülelenksu maha. Kiivrit peas polnud kuigi talle enne sõitu öeldi pane kiiver pähe. Rollerist vastas sellepeale :"Eh mis kiiver pohhui mul pole seda vaja."

Siin on tagajärg rollerist saab täna välja, rulatajal on asjad kurvemad kopsud vigastatud, kaelalülid vigastatud (aga õnneks ta liigutas jalgu), peapõrutus.

Nüüd tuleb mõelda kus peaks kihutama ja kas peaks ültse kihutama.
P.S Rolleri peal pold rolleri õige omanik.
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Ka see 500kroonine kiivrike võib päästa su sitast elu :)
Myxer kirjutas:
mitte selline 500 kiiver mis l2heb kukkudes pooleks :(

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Teema algataja
juustupihv

Lugemata postitus Postitas juustupihv »

ega jah. Ise oleksin ka eile ühe rulataja peaaegu alla ajanud. Rahulikult sõidan kuskil 40 sees järsku hüppab ta mulle kuskilt auto tagant teele ette. Väga napilt oleks alla ajanud.

Teema algataja
Dark

Lugemata postitus Postitas Dark »

asdf123 kirjutas:
P.S Rolleri peal pold rolleri õige omanik.
Millega ta sõitis siis? Tal endal on ju aprilia?

Teema algataja
Kristo55

Lugemata postitus Postitas Kristo55 »

125ccm Cpi Hussariga sõitnud poisil polnud 50ccm lubegi.
Suletud

Mine “Rollerid”