Reede õhtu õnnetus:(
Moderaator: Moded
Re: no ma ei saa aru
Tegelikult seal vahet ei ole kas oled 13 või 14. Loeb see kui pikka aega sa juba masinaga sõitnud oled.Ja et teaksid masina piire ning kuidas ta käitub teatud kiirustel. Kuid siiski... Linnas kiirendusvõistlust teha rolleriga...80-90 km/h on puhas lollus! Eriti veel ilma kiivrita... Ma millegipärast olen kindel et siin mängib rolli ka see film mida hiljuti näidati "Bikerid" oleks see õnnetus juhtunud vaid sõitjaga oleks hale küll hakanud sellest tüübist.. Aga kui on juba teisi ohvreid mängus siis on lood veidi teistmoodi juba..hevylboy kirjutas:yks asi on sõita kuskil linnas 80-90km/h ja kuskil linnnast väljas ,mina igal juhul küll enam linnas nii kiiresti ei sõida algul kui rollu sain siis jah aga nyyd vahest aint ja siis kah linnast väljas. Ja kurat küll ole siis 13 sõida aga mitte ilma kiivrita olgu siis kas või mingi muna koor peas. Ja ma ei saa aru miks on vaja osta endale mingi roller mis läheb 90 välja kui ise ei oska sõitagi ja oled veel nii noor. Enne kuis a 14 pole siis ära sõida kiiremini kui 50 sest sealt maalt hakkavad kogemused tulema. Aga nagu ma näen et teil tuli vaid halbu kogemusi ja ma arvan et mõni ei istu nüüdsest üldse rolleri selga, mõtle enne kui midagi teed!!!
Minu kaastunne rulamehele!
Aprilia RST 1000 Futura
-
Teema algataja
Kõik kes s6idavad kiivrita on lollid olgu sa nii hea s6itja kui tahad elus ees ei tea sa kes sulle sisse s6idab, nii kaua kuni sa surematu ei ole kanna kiivrit kui j2tkub raha osta roller ostke ka kiiver ja kiivri all m6tlen ma umbes 2.5k bieffe v6i agv mitte selline 500 kiiver mis l2heb kukkudes pooleks 

-
Teema algataja
Aerox001 jutt ei pidand päris paika....
vestlesin ise õnnetuse ajal pealtvaatajatega ja see nägi välja nii:
Nad kiirendasid derbi oli ees. Kui ta spidomeetrit vaatas oli sees 83km/h ja taga peeglis oli näha apriliat. Järgmisel hetkel sõitis välja teele rulataja kes üritas mingit trikki teha, derbiga poiss märkas seda ja jõudis vaevuvaevu mööda sõita kuid apriliga kuttil läks kurvemalt kuna ta ei vaadand teepeale vaid külgedele (Pealtvaatajad olid 20m kaugusel ja nad ei karjund midagi) ja kui vahemaa oli c.a 5m , jõudis ta veits ära pöörata kuid roller siiski riivas rulataja külge. Rulataja lendas selle tagajärjel 2-3m eedasi ja rollerist ülelenksu maha. Kiivrit peas polnud kuigi talle enne sõitu öeldi pane kiiver pähe. Rollerist vastas sellepeale :"Eh mis kiiver pohhui mul pole seda vaja."
Siin on tagajärg rollerist saab täna välja, rulatajal on asjad kurvemad kopsud vigastatud, kaelalülid vigastatud (aga õnneks ta liigutas jalgu), peapõrutus.
Nüüd tuleb mõelda kus peaks kihutama ja kas peaks ültse kihutama.
P.S Rolleri peal pold rolleri õige omanik.
vestlesin ise õnnetuse ajal pealtvaatajatega ja see nägi välja nii:
Nad kiirendasid derbi oli ees. Kui ta spidomeetrit vaatas oli sees 83km/h ja taga peeglis oli näha apriliat. Järgmisel hetkel sõitis välja teele rulataja kes üritas mingit trikki teha, derbiga poiss märkas seda ja jõudis vaevuvaevu mööda sõita kuid apriliga kuttil läks kurvemalt kuna ta ei vaadand teepeale vaid külgedele (Pealtvaatajad olid 20m kaugusel ja nad ei karjund midagi) ja kui vahemaa oli c.a 5m , jõudis ta veits ära pöörata kuid roller siiski riivas rulataja külge. Rulataja lendas selle tagajärjel 2-3m eedasi ja rollerist ülelenksu maha. Kiivrit peas polnud kuigi talle enne sõitu öeldi pane kiiver pähe. Rollerist vastas sellepeale :"Eh mis kiiver pohhui mul pole seda vaja."
Siin on tagajärg rollerist saab täna välja, rulatajal on asjad kurvemad kopsud vigastatud, kaelalülid vigastatud (aga õnneks ta liigutas jalgu), peapõrutus.
Nüüd tuleb mõelda kus peaks kihutama ja kas peaks ültse kihutama.
P.S Rolleri peal pold rolleri õige omanik.
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Ka see 500kroonine kiivrike võib päästa su sitast elu 

Myxer kirjutas:mitte selline 500 kiiver mis l2heb kukkudes pooleks
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
Teema algataja
-
Teema algataja