sumbutaja [Motobot: õige on "summuti"]?

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
saqants

sumbutaja [Motobot: õige on "summuti"]?

Lugemata postitus Postitas saqants »

mul rolelril selline sumbutaja [Motobot: õige on "summuti"]
http://www.scootertje.nl/layout/admin/u ... ormula.jpg
sport sumbutaja [Motobot: õige on "summuti"] ta vist pole,originaalis on sellised peal kohe,
aga mis asi see väike hõbedane "baloon" seal o nja selle ülesanne ning selle suure musta pauna oma?musta pauna all mõtlen ma seda,mis tuleb leegitoru küljest...
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

See on silencer. Idee järgi pole sellel sumpal silenceri vajagi, kuna tal on allpool sõelad sees(kui ta on ikka stock sumpa)
Kasutaja avatar

Teema algataja
saqants

xzburnoutzx kirjutas:
See on silencer. Idee järgi pole sellel sumpal silenceri vajagi, kuna tal on allpool sõelad sees(kui ta on ikka stock sumpa)
no stockis on peal,aga välimus nagu sport summil,et milleks neid 2 asja vaja?
sõeldad eemaldan sisi kui 2000 kr olemas,lõikan siaga rellkaga lõhki ja vaatan,ehk saab ise sport summiks teha,kui mitte siis ostan levinci zx,aga teised rääkige nendest 2st "paunast"
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

saqants kirjutas:
xzburnoutzx kirjutas:
sõeldad eemaldan sisi kui 2000 kr olemas,lõikan siaga rellkaga lõhki ja vaatan,ehk saab ise sport summiks teha,kui mitte siis ostan levinci zx,aga teised rääkige nendest 2st "paunast"
See teine "paun" on silencer. Ehk seal on vill sees. Kui eemaldad sõelad, saad parema effekti kui stockis, kuid sportsummuti ta päris siiski ei ole.
Kasutaja avatar

Teema algataja
saqants

xzburnoutzx kirjutas:
saqants kirjutas:
xzburnoutzx kirjutas:
See teine "paun" on silencer. Ehk seal on vill sees. Kui eemaldad sõelad, saad parema effekti kui stockis, kuid sportsummuti ta päris siiski ei ole.
milleks see vill seal sees?et kui poel sõelu,et teeks vähem müra?
Kasutaja avatar

Unlegal

Lugemata postitus Postitas Unlegal »

just nii....
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

Kusjuures, see peaks olema sport summuti. On küll tehtud rolleri valmistaja poolt, mitte mingi tuuning firma poolt, kuid sport peaks ta olema küll.
Derbi-The RED power
Kasutaja avatar

Teema algataja
saqants

GP1 kirjutas:
Kusjuures, see peaks olema sport summuti. On küll tehtud rolleri valmistaja poolt, mitte mingi tuuning firma poolt, kuid sport peaks ta olema küll.
aga eh kkeegi aitaks uurida?
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

saqants kirjutas:
GP1 kirjutas:
aga eh kkeegi aitaks uurida?
Et nagu mida uurida :?:
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

ehk seda,kas ta on siis sport või mitte?
ta on sport,aga performance on tal halvem kui tuntumate firmade sportsummutitel(leovince,polini jt.).
55577055

SUZUKI GSX-R 1000 K7

Raul90
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Raul90 »

Mõtlesin et ei hakka uut teemat tegema, sest mul suht sama küsimus natuke teise stock sportsumpa kohta. Loodan et ka teema algataja ei pahanda.

Nimelt on mul Malaguti F 15 selline Leovince Sprinter peal http://images.google.com/imgres?imgurl= ... D%26sa%3DN
Kas sellel isendil on ka sõelad summutis endas või on silencer´is mingi sõela majandus ees või villa täis ülearu??
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Kasutaja avatar

Teema algataja
saqants

aga palju leovinci zx juurde mulle annaks ja koonusfilter?

sinisalo

Lugemata postitus Postitas sinisalo »

NB ei taha kah uut teemat teha, kui selline jutt juba käib.
http://www.motoness.com/foto_moto/1192.jpg
Endal siis samasugune roller ja sama sumps muidugi all. Tahaks teada selle sumpa kohta, et see ju tegelikult täiesti tavaline tehase stock sumps, kuigi olen näinud inimesi, kes kirjutavad enda aeroxi müügikuulutuste juurde, et all sportsumpa?

Isa puhastas mul seda sumpat suvel gaasipõletajaga (nendega tehakse katustel tööd muidu). Tagajärg oli aga see, et sumpas sees sõelad lahti ja kui roller käima panna, siis seda on väga hästi arusaada. Mis ma peaks tegema kas kah lõikama sumpa lahti või lihtsalt see võibgi jääda nii?
Yamaha Aerox GP1 Full 70cc :P
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

Tahaks teada selle sumpa kohta, et see ju tegelikult täiesti tavaline tehase stock sumps
Sellega sama lugu, mis selle Italjeti sportsumpaga, tehasesport.
Derbi-The RED power
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

sinisalo kirjutas:
NB ei taha kah uut teemat teha, kui selline jutt juba käib.
http://www.motoness.com/foto_moto/1192.jpg
Endal siis samasugune roller ja sama sumps muidugi all. Tahaks teada selle sumpa kohta, et see ju tegelikult täiesti tavaline tehase stock sumps, kuigi olen näinud inimesi, kes kirjutavad enda aeroxi müügikuulutuste juurde, et all sportsumpa?

Isa puhastas mul seda sumpat suvel gaasipõletajaga (nendega tehakse katustel tööd muidu). Tagajärg oli aga see, et sumpas sees sõelad lahti ja kui roller käima panna, siis seda on väga hästi arusaada. Mis ma peaks tegema kas kah lõikama sumpa lahti või lihtsalt see võibgi jääda nii?
Kui ennast ei sega siis võib ju jääda.
Mudakoll
Kasutaja avatar

Teema algataja
saqants

aga kas korraliku firma sport summ annakspalju juurde?
Kasutaja avatar

Marauder
Tsikkel: Hornet 600 '03

Lugemata postitus Postitas Marauder »

aga tegelikult on hoopis summuti :wink:
Kasutaja avatar

Teema algataja
saqants

annaks siis tuntud firma sport sumps palju juurde?tänaste mõõtlistega tuli mul 92km/h ära:P

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

kas seda pole juba piisavalt? :?
Kasutaja avatar

Teema algataja
saqants

no ma ei tea palju spido metsa paneb ju,pmselt ma tahaks ta 120 välja jooksma,siis rahulikuöt 90ga maantel sõites pole seda ohtu et kokku jookseb vms ja kui vaja saab kah 80ega liiklevast masinast paremini mööduda.

50ccm

Lugemata postitus Postitas 50ccm »

Vaid ülearu on peaaegu piisav :lol: :wink:
Kasutaja avatar

Teema algataja
saqants

50ccm kirjutas:
mis mõttes?mul nagu olemas juba õpetused spetsiaalselt rolelrile mis mul on,et 120 välja jookseks,asi on ainult selles,et seal soovitatud panna levinci zx summ,mõtlesin,et ku iise seest tühjaks teha mis saab? see 120km/h on ilma sport variaatoritta...

sinisalo

saqants kirjutas:
50ccm kirjutas:
mis mõttes?mul nagu olemas juba õpetused spetsiaalselt rolelrile mis mul on,et 120 välja jookseks,asi on ainult selles,et seal soovitatud panna levinci zx summ,mõtlesin,et ku iise seest tühjaks teha mis saab? see 120km/h on ilma sport variaatoritta...
Kle ära pane segast.. Kui sa ainult sportsumbutaja paned, siis ei saa sa isegi 85 kõige rohkem välja. (oleneb mis korras mootor on) Variaator ja rihm tuleb panna sport siis midagi vaikselt muutub, kuid ainuüksi ka nendest jääks väheks.

-lammutaja-

Lugemata postitus Postitas -lammutaja- »

saqants kirjutas:
50ccm kirjutas:
Justhmike vana roller gpsiga 109 km/h põhimõtleliselt täis tuuning
Kasutaja avatar

Teema algataja
saqants

-lammutaja- kirjutas:
saqants kirjutas:
50ccm kirjutas:
Justhmike vana roller gpsiga 109 km/h põhimõtleliselt täis tuuning
pmselt ma vihjasin hetkel sellele,et ainuke probleem oleks see summ,et kui ma teeks enda oma seest tühjaks ja teeks nii nag useal kirledatud oli,kas oleks paljuvahet kas on ise tehtdu summ või leovinci zx?
pmselt ku idigi saan võin video teha sellest,kuidas see 92km/h tuli,kui aega saan ja digi enda kätte.

sinisalo

Saad aru saqants. See 92km/h näitas sinu SPIDOMEETER :lol: Minu aeroxil on pandud malossi variaator ja malossi rihm. Spidomeetri järgi jookseb mul 105 välja :wink: See valetab ikka päris palju.
Kasutaja avatar

Teema algataja
saqants

sinisalo kirjutas:
Saad aru saqants. See 92km/h näitas sinu SPIDOMEETER :lol: Minu aeroxil on pandud malossi variaator ja malossi rihm. Spidomeetri järgi jookseb mul 105 välja :wink: See valetab ikka päris palju.
sain ülemõõdetud,mul näitas spido 92,teisel rolleril 85,järgmisel mõõtmisel oli autol 84 kui mul 92 ning atimga mõõtmisel tuli nati alla 55mp/h

väike jutt kah:
http://www.italjetformula.com/webpages/tuning.htm

Raul90
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Raul90 »

Aga kas siis keegi selle Leovinci Sprinteri kohta ei oska midagi öelda. Kas tasuks ära vahetada või saaks ka sellest asja kui midagi seal muuta??
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Kasutaja avatar

hellish

Lugemata postitus Postitas hellish »

Kui praegu läheb ta sul 90 välja ja tahad võimsamaks teha et üunn põhjas ei peaks sõitma aga sõidad ikka 90-ga siis eriti vahet ei ole kas sõidad punn põhjasvõi siis teed võimsamaks ja ei pane punni põhja. Mootor kulub ikka!!! ja ega ta siis vähem kuluma ei hakka. Sportsumpaga pöörded veel kõrgemad ja mootor kulub ka rohkem.

puukas

Lugemata postitus Postitas puukas »

mingil määral aitaks juba sul gondlite külge panemine (voolujoonelisem). See peaks aitama kuna mul venna rolleriga oli nii et olin sigre seljaga peal läks 75 välja, panin pea alla (võimalikult väike tuuletakistus) ja siis läks juba nats üle 80ne
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”