küsimus ATM50 kohta

Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

Mul ka üks selline kodus. Sai poisile ostetud, aga eks isegi olen proovinud kimada. Mulje on päris hea. Tänu väikestele ratastele ja väiksele teljevahele on natuke kipakas tunne küll, aga mineku üle küll kurta ei saa. Piiraja võtsin maha, mis sisselaskes oli (d 30 mm seib, millel u. 9 mm auk sees)Ise olen sõitnud natuke ettepoole kaldus olles u. 50 mph e. 80 kmh. Spido viimane kriips on küll 45 mph kohal, aga u. 5 miili jagu läks üle selle ka. Ja raskemad mehed, kes natuke tagapool sadulas istuvad, peaksid ka 3 käiguga noka lendu saama. Tagatule kinnitus on pervo tõesti, tuleb kinni panna pakiraami külge. Suunatuled on ka kindlalt esimesed asjad, mis külje maha pannes hävivad. Võiks asendada mootorratastel kasutatavate nn. pehme varrega suunatuledega. Jõudu on küll piisavalt, metsas ei ole veel pidanud ühegi mäe ette seisma jääma. Liiva sees ei ole juhitavus hea tänu väikestele ratastele. Käikudega tuleb ka ettevaatlik olla, et neljandaga sõites kogemata üle vabakäigu uuesti esimest sisse ei pane, muidu võib kasti laiali lõhkuda. Tal kõik käigud lähevad alla ja ringiratast. Kokkuvõttes julgeks soovitada küll alla 100 kg meestele lühemate vahemaade läbimiseks.
SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.

Mine “Vaba teema”