Tsikli romula

Siin võid otsida või pakkuda meistrimehe teenust. Küsida soovitusi auto-moto toodetele-teenustele jne. Ning mida kuskilt saab.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Trike

Tsikli romula

Lugemata postitus Postitas Trike »

Kas keegi teab, kas Eestis mõni tsikli romula ka on? Või on mõni isik kes lammutab korraga mitut tsiklit. Teinekord oleks juppe vaja. Saksas selline tsikli romula suht levinud, Rootsis ka, aga Eestis pole kuulnud, et kusagil oleks.
Kasutaja avatar

Equ
Tsikkel: KTM 790 Adventure
Kontakt:

Re: Tsikli romula

Lugemata postitus Postitas Equ »

Njah..Eesti kohta tõesti pole veel kuulnud et mõnda romulat oleks. Mõned juppide poed ostavad nodi kokku aga päris romulat küll ei tea et oleks. Eks neid rattaid meil siin veel ikka vähe kah et selline romula ära tasuks pidada.

Equ

Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20

Teema algataja
Trike

Lugemata postitus Postitas Trike »

No eks ma siis pean laskma jälle kellegil Rootsi romulast juppe tuua, see tuleb 10x odavam kui uus osta, seal ka suht uued rattab, lihtsalt väikese kõksuga romula, juppe saab aga küllaga.
Kasutaja avatar

Torpedo
Tsikkel: Ural Solo '06
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Torpedo »

Ametlikku romulat ma ka ei tea, aga füüsilisest isikust tsiklilammutajaid olen küll kohanud. Vaja ehk kuulutustelehes näpuga järge ajada.

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Olen isegi peetud juppe otsinud ja ega hõisata ei ole. Vene ratastele leiab selliseid juppe Veerenni tänavalt ja Paldiski maanteelt. Esimeses mõistlik mees ja saab kaubelda hinna jupi vääriliseks, teises hinnapoliitika jäik ja paindumatu. Kauplemise peale öeldi konkreetselt: "me ei ole turul. Otsusta ära, kas sul on seda vaja või ei." Nii ma siis maksingi hargi vedru eest 150:- :oops: Mujal polnud ja valikut ei jäetud. Aga vedru ma tõesti tahtsin.
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

mõndades väikestes nukadagustes motopoodides ikke un neid...juppe...
Derbi-The RED power
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

GP1 kirjutas:
mõndades väikestes nukadagustes motopoodides ikke un neid...juppe...
seleta veits lähemalt
Kasutaja avatar

Torpedo
Kontakt:

Ei tea kas seal Veerenni tänava poes on tingimine hinna sisse arvestatud... Ma eriline tingija-tänitaja tüüp ei ole, tavaliselt küsin hinda mitmest poest ja võtan siis sealt, kus kohe kõige soodsam välja öeldakse. Millaski sai Veerennist paar jubinat ostetud, oli häda käes ja polnud mahti turu-uurimist teha... Pärast selgus, et olin maksnud 150.- jupi eest, mis teletorni all poes plekkis kõigest 95.- Edaspidi olen Veerenni kohta vältinud ja küsimus püsib, et kas selline hinnapoliitika pikas perspektiivis ikka ära tasub?
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

oma Jawa aegadest mäletan et veerenni täna pood tõesti päris kirves koht on (arvestades jawa turuväärtust ja varuosade hinda), see-eest saada oli sealt praktiliselt kõike.. väntvõll, silindrid, kolvid jne. -what ever you need.

Mäletan et ükskord olin seal poes keel ripakil asju vahtimas (tõenäoliselt pingsalt mõttetegevuses, kas osta ntx kolvirõngad või siis hoopis käiguvahetuskahvlid :mrgreen:), kui mingi vanem mees astus sisse ja avaldas soovi tuttuus 350/638 mootor osta.. Müüja vastus oli a`la "unusta ära või arvesta umbes 10 000 krooniga" ma pakun et aasta oli siis 1996 või 1997.
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

väga OT tuli.. :oops:
Tsikliromulast Eestis küll kuulnud pole ja arvan et niipea ei tule ka, aga kui Meie (st. bikerid) rohkem massidesse levime, siis kunagi.. nii kümne aasta pärast ma ei imestaks.

Teema algataja
Metslane

Lugemata postitus Postitas Metslane »

Võhmas pidi olema mingisugune tsiklilammutus kust on võimalik leida kasutatud juppe rahvademokraatiamaade toodangule :D ! Kaupleb härra Jõemaa, Tallinna tn.30, nr 056644605.

Teema algataja
Romka

Lugemata postitus Postitas Romka »

Vohams??? kus see on? Viljandi maakonnas??? saad selgitada?

Tondu, kus see siis Paldiski mnt-l on mingisugune motoratta pood???

Ise kain Verenni tanaval ja teletorni juures. Tondil ei ole midagi mis mulle vaja on.
ja olen kindel et Saaremal on uks motoratta romula. ise pole kainud, aga raagitakse, et hinnad on suured seal
Kasutaja avatar

rix
Tsikkel: HD Street Bob
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas rix »

Ma olen sellest Võhma värgist ka nigui midagi kuulnud :?:
Kasutaja avatar

piiks
Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 50 korda

Lugemata postitus Postitas piiks »

Kui teil mingeid lääne ronte üle on, tooge mulle. Teen siis omale sikliromula :twisted: Lammutan kõik rattad ära, panen tükid riiulisse ja teen webi kataloogi, kust saab tükke otsida. Ja siis müün need teie antud rondid, teile tükk haaval tagasi :)
Kasutaja avatar

Torpedo
Kontakt:

Paldiski mnt-l tean tsiklipoodi, mis kesklinnast tulles asub selle suure autoparkla juures kohe pärast 70km/h piirangu algust. Paned parklast mööda ja keerad kohe paremale, sõidad 50m ja sealsamas parkla servas ongi nii pood kui ka remont.

Irw, korralik tsikliromula tekib Eestisse siis, kui on piisavalt palju rattaid kabelisse sõidetud. :lol:

Teema algataja
andre

Lugemata postitus Postitas andre »

saaremaal, orissaares, on selline koht. seal pigem müüakse tsikleid, kuid seal ka juppe. enamus siis vanadele jawadele, m'idele jne. neti aadress muidu on www.varuosad.ee ja hinnad on seal kirved. kui sealt midagi osta, tuleb eriti hoolikalt kaup üle vaadata ja igal võimalusel kaubelda.
Kasutaja avatar

Hotrod
Tsikkel: vs750 chopper

Lugemata postitus Postitas Hotrod »

seni odavaim koht mida tean on kloostrimetsa pood, omad ostud teen ka hsealt.. kõige kallimaks arvan et on tondi kauplus, seejärel veerenn..
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.
Kasutaja avatar

Erz

Lugemata postitus Postitas Erz »

Hotrod kirjutas:
seni odavaim koht mida tean on kloostrimetsa pood, omad ostud teen ka hsealt.. kõige kallimaks arvan et on tondi kauplus, seejärel veerenn..

nõustun täielikult. ise saanud veerennis algajana mingi 99 aastal petta. müüs kasutatud jupi uue pähe, alles kodu jõudes sain aru viisin tagasi, siis:"kas ma siis ei öelnud sulle?" tegi lolli näo ja võttis suure pinnimise peale tagasi! kui oleks edasi soigund et müüsin uue, siis ei tea mis oleks teinud, kuna jawa karteri pool siis maksis 1985.- siis sain uue kuskilt mujalt, erakätest. Kloostrimetsa tuli aga juba uus karteripool 1800.- No mina ei tea kas laiali võetud kareti pool , kus ei olnud sisse jäetud isegi silindri tikkpolte. Pettusin nii sügavalt et mitte kellegile ei soovita, sama oli ka v4 sapaka mootoriga et hinnad tõesti krõbedad on :twisted:
Erti aka Erz
Honda AT RD07

Teema algataja
Külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

see veerenni vana paneb jah hjasti

otsisin el. karpi rollale ja oli müügis 125 oli hind vaja oli kahte

krt raha oli 100 eeku sula ja küsisin mitu tal neid on et tulen päeva pärast või nii tagasi.

asjatoimetused lükkasid aja nädala edasi ja siis oh imet küsiti ühe karbi eest 250 eeku kahjuks oli mingi teine vana (selline jämeda poolne) letis ja ütl et peremees teeb hinnad. :twisted: saatsin nad viisakalt pikalt.

leidin Viljandi täikalt 25 eeku tükk mingi vana müüs.

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Ja kusagil rennis maksis IZ i üks kolvisõrm sama palju kui 2 tükki torni all.Mis romulasse puutub, siis kuulsin, et Tartusse pidi suveks miskit tekkima.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”