Kiiver !
-
Teema algataja
võibolla ma ei jaga matsu, aga miks on kiivrit vaid üks kord vaja, kui sa nii ütled, võib ju asamamoodi öelda et seda pole üldse vajaapsik kirjutas:Ausalt öeldes, on mul öelda vaid ühte. Igal ühel meist on oma prioriteedid ja vaated ning võimalused. Kes hindab stiili, kes turvalisust ja kes peabNigga kirjutas:Ma ei ole öelnud, et ta paremini kaitseb. Kindlasti saan rohkem põrutada kui pea peale kukun kuskilt kõrgelt. Tegemist ei ole ka tavalise munakoorega mis kukkudes end pea ümber maha koorib. Ei tasu ikka päris äärmustesse kah minna. Sinu jutu järgi peaksid kõik sõitma vähemalt 10 tonniste kiivritega. Ometi sõidavad chopperi vennad lausa lahtiste kiivritega. Ma ei kujuta ette mis sul veel nende kohta öelda on...apsik kirjutas:Sooh .... oma arust pole ma Sulle mingit ostusoovitust teinud ... minu arust võib Sul sõites peas olla kas või "stiilne" lillepott. Pea asi, et Sa ise ennast hästi tunneksid. Ja kui sa arvad et "stiilne" lillepott kaitseb Sind sama hästi kui 10 tonnine "süsinik" koorikuga kiiver ... nu mis ma oskan öelda. Edu Sulle siis.
neid mõlemaid veel arvestama oma võimalustega. Ka mina olen oma prioriteedid paikka pannud. See pärast kasutan (enda arust) turvalisemat AGV GP-PRO kiivrit, mille välimusele ka pole etteheiteid teha. Seepärast ei mõista ma vahel inimesi, kes räägivad, et kus kohast saaks 1200-kroonise kiivri veel 50 krooni odavamalt kätte. On ju ka olemas täiesti arvestatavad AXO "süsinik" kiivrid, mille hind on umbes 5000. Mehed see ju Teie tervis. Sest "reaalselt" läeb Teil kiivrit ju ainult üks kord "vaja", ja oleks tõepoolest palju parem, et ta oma "töö" paremini ära teeks. Hea kiiver on investeering Teie enda tervisesse (rääkimata muust varustusest). Mis puutub chopperi meestesse, siis mulle tundub, et nende puhul on määrav "stiil". Peace.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.