Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest
Olen proovinud otsingut kasutada päris palju ja ei ole ikka veel saanud vastuseid niisiis otsustasid teema tekitada.
125 ccm customid/chopperid, mul on endal kindel soov kevadel load öra teha ja osta custom, välimuselt näeb virago kõike võimsam välja, isa pole kunagi viragoga sõitnud küll aga 125-se marauderiga ja see oli päris elamusterohke. Niisis küsimus oleks millist 125st customit soovitate, neil suurt vahet pole aga väiksed erinevused kindlasti!
Classic käib edasi jah päris hästi.Peagi saab sõber load kätte,eks siis näeb kumb jääb peale- rebel või classic.Muidugi kahetaktiline on selline jubedalt kuluv aparaat nii et oleks targem midagi neljataktilist valida.
Soovin ise ka 125-st suvel osta. Silma on Virago jäänud, aga äkki keegi oskaks öelda, millise tippkiiruse on ta pillist kätte saanud??
sellel masinal pole eriti mõtet kiiruse peale mõelda aga ütlen, et ise olen saand 120km/h (tagant tuulega ) sellel masinalt on suurem+ see, et temaga on mugav sõita ja kiirendus linnas on kah tore mulle meeldib !
Ise soovitaks ma Viragot või no järgmisena marauderit,Rebelil neist kolmest kõige väiksem tippkiirus 105km/h,maal üks vend kellel on Rebel proovis selle ära,kuid et mitte Rebelit maha matta,on temaga selle eest tõesti mugav sõita.
Rahvas!
Selline küsimus, et oman Enduro Yamaha 125 ja on soov panna spidomeeter! Kas äkki oskate öelda millist v6ib kasutada Endurol? Ja kuidas paigaldada?
Jalgratta oma on v2ike ja ei n2e eriti midagi seal LCD displaylt ! Aga kas annab paigaldada nt mingi vene tsikli spido ? Mida on vaja paigalduseks ja kuidas paigaldada ?
Ei vleta see jalgratta spido suurt midagi, aga sellest oli siin juttu ennemuiste. Proovi otsingut- kui ma õigesti mäletan, siis keegi sättis enduurokale jalgratta spido. Otsi!
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.