Kust ostate remondiks vajalikke materjale? Jagaks oma kogemust
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2013 korda
- Tänatud: 598 korda
Re: Kust ostate remondiks vajalikke materjale? Jagaks oma kogemust
Eelpool kirja panduga juba enamvähem ka samale järeldusele tuldud,mis minulgi on tekkinud. Depo on mõnes asjas ikka üsna hea valik. Näiteks taimed ja üldse aeda minev kaup on seal kvaliteetne ja ausa hinnaga.
Üli huvitav ja vajalik asi on neil kodusistuajale ehk neil saab lasta kangast kohapeal rätsepatööna lasta teha oma kodule kardinad. Kui majas on suured aknad, siis valmistoodangut ei ole võimalik leida, aga me kaasaga saime sealt reaalselt oma 5m pikale,kaarega ja maani aknale väga kvaliteetse ja just meile tehtud tüll kardina. Meil lihtsalt sai igasugu ruloo,lamell ja roomakardinatest kõrini. Aknakatete butiikides on hinnad vähemalt 5X, või enam kallimad. Kanga valik oli ka selline, et mul sai otsustusvõime enne otsa kui valik tehtud sai.
Päris ehitus materjale ostan läbi mõne tuttava ettevõtte ja siis saab alles ausa hinna. Kui tonnine segukott maksab olenevalt kohast ja sordist seal 130-180€ kanti,siis ma sain 2 tonnist kotti sel viisil ostes 175€ kätte. See on koos km-ga hind,lihtsalt tema soodustusega
Üli huvitav ja vajalik asi on neil kodusistuajale ehk neil saab lasta kangast kohapeal rätsepatööna lasta teha oma kodule kardinad. Kui majas on suured aknad, siis valmistoodangut ei ole võimalik leida, aga me kaasaga saime sealt reaalselt oma 5m pikale,kaarega ja maani aknale väga kvaliteetse ja just meile tehtud tüll kardina. Meil lihtsalt sai igasugu ruloo,lamell ja roomakardinatest kõrini. Aknakatete butiikides on hinnad vähemalt 5X, või enam kallimad. Kanga valik oli ka selline, et mul sai otsustusvõime enne otsa kui valik tehtud sai.
Päris ehitus materjale ostan läbi mõne tuttava ettevõtte ja siis saab alles ausa hinna. Kui tonnine segukott maksab olenevalt kohast ja sordist seal 130-180€ kanti,siis ma sain 2 tonnist kotti sel viisil ostes 175€ kätte. See on koos km-ga hind,lihtsalt tema soodustusega
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.