Kust ostate remondiks vajalikke materjale? Jagaks oma kogemust
Kust ostate remondiks vajalikke materjale? Jagaks oma kogemust
Tegin hiljuti kodus väiksema remondi ja avastasin, et samade toodete hinnad võivad erinevates poodides üsna palju erineda. Mõtlesin oma kogemust jagada – ehk on kellelegi abiks.
Võrdlesin mitut kohta, kust tavaliselt ostan. Osa tööriistu ja tarvikuid otsustasin seekord internetist tellida, sest hinnad olid mõnes kohas märgatavalt soodsamad ning tarne tuli kiiremini.
Näiteks ____ puhul meeldis mulle, et vajalikud asjad olid kohe saadaval ja tellimus jõudis kohale kiiremini, kui arvasin. Ei ole reklaam – lihtsalt minu isiklik kogemus, kui keegi veel otsib alternatiive.
Soovitan enne ostmist alati 2–3 erinevat poodi võrrelda, sest hinnavahe võib olla üllatavalt suur. Kui kellelgi on rohkem häid kohti või oma kogemus, siis hea meelega loeks ja võrdleks
Võrdlesin mitut kohta, kust tavaliselt ostan. Osa tööriistu ja tarvikuid otsustasin seekord internetist tellida, sest hinnad olid mõnes kohas märgatavalt soodsamad ning tarne tuli kiiremini.
Näiteks ____ puhul meeldis mulle, et vajalikud asjad olid kohe saadaval ja tellimus jõudis kohale kiiremini, kui arvasin. Ei ole reklaam – lihtsalt minu isiklik kogemus, kui keegi veel otsib alternatiive.
Soovitan enne ostmist alati 2–3 erinevat poodi võrrelda, sest hinnavahe võib olla üllatavalt suur. Kui kellelgi on rohkem häid kohti või oma kogemus, siis hea meelega loeks ja võrdleks
Viimati muutis simp, 06 Dets 2025, 13:59, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: on ilmselge reklaam, võtsin konkreetse viite maha
Põhjus: on ilmselge reklaam, võtsin konkreetse viite maha
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.