Hundiratta Honda "Hondoora" Deauville NT700VA 2012
-
Teema algataja - Postitusi: 17
- Tsikkel: Deauville 700
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 11 korda
Re: Hundiratta Honda "Hondoora" Deauville NT700VA 2012
Ei solgi sa midagi, asjalik arutelu. On ikka huvitavaid teid, aga jah, nendeni jõudmiseks tulekski kõigepealt Põhja-Eesti kurvilised läbi võtta ning siis oledki kohal, põhimõtteliselt. See Otepää unistus on väga äss, alustaks MaaritsaltMaaks kirjutas: ↑30 Sept 2025, 12:10Kalendrisse vaatasid, või aknast välja?Hundiratas kirjutas: ↑29 Sept 2025, 15:25...
Maaks ma siiralt loodan, et tulete kambaga veel see aasta ka Peipsi äärt uudistama, või kui mitte see aasta, siis ehk järgmisel hooajal.![]()
Võin küll ainult enda eest kirjutada, et sellel aastal suht kindlasti täelikult välistatud (kuigi ühe, hooaja lõpetuse sõidu, tahaks küll veel teha). Samas on silmapiiril veel 1 autoremont jälle
![]()
Peipsi äärne kant on mulle tegelikult suht tuttav - ema poolsed juured seal, ja seetõttu seal autoga palju liigelnud. Päris aus olla, siis seal pole selliseid kutsuvaid kurvilisi teid (võrdluseks terve põhjarannik), mille nimel esmalt >130km maanteed tappa, et siis 15min lustida. Aga ega mina üksi sõida - pane kuupäev ja ring paika, küll keegi ikka tuleb!
Mul on küll üks kaugem "unistus" - pikk nädalavahetus Otepää ümbruses ja postiteel, aga eks näis millal see teoks saab.
Otepää_sinine_unistus.jpg
Vabandan, et su teemat solgin![]()

Põhimõtteliselt saab ka siinkandis joonistada sellise üsna arvestatava kurvilise-kultuurireisi, mille lõpppeatuseks oleks nt. Tartu ning alguseks no ütleme siis näiteks Rakvere kant. Selline tore kolmetunnine programm või nii.
Minu üks lähim või kaugem unistus oleks hommikul vara alustada ja õhtul hilja lõpetada ning teha Eestile üks tuhandene ring peale ümber mandri, saartele ei roniks. Uuriks piiriäärseid alasi ja vahele sekka ka mõni kena koht, põhirõhk oleks siiski sõitmisel ning enese proovile panemisel. Sõiduajaks arvestan kuskil 16 tundi ja rahakotti tuleks kergendada nii 150 euro võrra (kütus, toit jms pudipadi nt suveniirid)
Eks näis, kas see aasta veel jõuab või jääb järgmise aasta algusesse see plaan.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.