Hundiratta Honda "Hondoora" Deauville NT700VA 2012
-
Teema algataja - Postitusi: 17
- Tsikkel: Deauville 700
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 11 korda
Re: Hundiratta Honda "Hondoora" Deauville NT700VA 2012
Kusjuures oleksin vihma eelistanud külmale, vihmaga on soe, mõnus kulgeda, möödulindid ei toimi jaMaaks kirjutas: ↑29 Sept 2025, 09:16Ma tean, mida sa tundsidHundiratas kirjutas: ↑26 Sept 2025, 17:52Pole tänu väärt. Viimased 24h olen mõelnud, et kas kirjutan oma neljapäevasest töölekäigust ka või mitte, aga siit see tuleb.
Kuidas valmistuda külmaks sõiduks? Kui see sind ei huvita, siis ära siia rohkem oma aega raiska.
...
Kas sellise külmaga on mõistlik sõitma minna? Ei. See on lihtsalt next level masohhism. Kas Hundiratas tahab sõita? Ei taha, Hundiratas PEAB sõitma.![]()
Mul oli möödunud nädalal sama seis. Isa auto läks K remonti ja enda auto jätsin nädalavahetuseni isale liikumiseks. Seetõttu K-R käisin tööl motikaga.
Oli jah päris jahe, aga alati tasub ka positiivne pool üle vaadata oli - vähemasti ei sadanud![]()
Mul oli muidugi olemas plaan "B" - naise auto, aga sellega kaasnenuks kohustus hommikul läbi Tabasalu Maardusse sõitmine ja õhtul jälle läbi Tabasalu koju sõitmine![]()

Mõistlik oleks olnud minulgi autoga tööle minna, kuid enne lund seda ei juhtu. Ma tahan hooajast 100% võtta ja seda ei saa mulle keegi keelata, niigi tuleb sisuliselt 3 kuud mingis kuudis ringi vurada peatselt ja see on mulle kahjuks väga vastumeelne.
Tbh mu parimad sõidud on olnud paduvihmaga nii et nähtavus max 20 meetrit, Piitril on jama, seal võib hooga kellelegi nõnda tagant sisse sadada, mujal on aga bueno. Padukaga on loomad ka peidus ja anna aga vaid minna, no nagu forellid vihmasajus. Viskab nõnda hapnikku peale, et hüppa või rattaga taeva. Vahel lähen niisamagi padukaga sõitma, saab ratta ja varustuse puhtaks putukatest, win-win minu arust.
Maaks ma siiralt loodan, et tulete kambaga veel see aasta ka Peipsi äärt uudistama, või kui mitte see aasta, siis ehk järgmisel hooajal.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.